YFV Finance Yield Farming

YFV (YFVærdi) er et YEarn-inspireret styringstoken, der belønnes til kryptokurrencyudbyttebønder (også kendt som likviditetsminearbejdere). YFV fungerer som en DeFi Yield aggregator – de vil frigive et “Vault” -lignende produkt, der vil anvende forskellige strategier til at producere DeFi-udbytter. $ YFV i regeringsmønten på platformen, som vil blive brugt til at stemme om Decentralized Autonomous Organization (DAO) beslutninger. YFV adskiller sig ved også at prægge to elastiske forsyningsmønter, $ vUSD og $ vETH – mønter, der vil rebase for at målrette henholdsvis USD og Ethereum. Disse tokens fungerer som “Ampleforth” med hensyn til rebasefunktionalitet. Holdet bag projektet har valgt at forblive anonym.

Det officielle websted for YFV er https://yfv.finance.

Resumé

 • YFValue fungerer som en DeFi Yield-aggregator, der frigiver et “hvælving” -lignende produkt, der vil implementere forskellige strategier til at producere DeFi-udbytter.
 • Der er to typer puljer til $ YFV-opdræt: Seed Pool v2 og Balancer Pool.
 • Landbrug $ YFV genererer også $ vUSD og $ vETH – disse rebase for at målrette henholdsvis priserne på USD og Ethereum.
 • $ YFV fungerer som en styringstoken for afstemning om beslutninger i forbindelse med projektet. Nogle mennesker handler også symbolet på børser.

Hvordan opdrætter du $ YFV

Yield-landmænd kan opdrætte $ YFV i to typer puljer:

Mulighed 1: Seed Pool v2. Dette er din klassiske landbrugspulje – poletter sættes i puljen, og $ YFV distribueres over tid. Der er ingen risiko for ukorrekt tab

 1. Log på https://yfv.finance/
 2. Tilslut din tegnebog
 3. På siden “Seed Pool v2” skal du indbetale enten USDT, USDC, TUSD eller DAI (dvs. stablecoins)
 4. Klik på knappen Stake token.

Mulighed 2: Balancepuljer. Dette er puljen med højere risiko, hvor midler føjes til en Balancer-likviditetspulje. Dette betyder, at midlerne vil blive brugt aktivt til automatiseret markedsføring og muligvis risikere ugyldigt tab. På YFV er der i alt 8 Balancer Pools. I forbindelse med denne selvstudie skal vi se på eksemplet med at bruge WETH Balancer Pool af WETH: YFV.

 1. Pak Ethereum i $ WETH ved hjælp af ETH->NÅDT værktøj i sidepanelet https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x10DD17eCfc86101Eab956E0A443cab3e9C62d9b4
 2. Indsats VED & YFV i Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x10DD17eCfc86101Eab956E0A443cab3e9C62d9b4
 3. Dette genererer BPT-tokens
 4. Indsæt BPT-tokens https://yfv.finance/stake i “Balancer (YFV-WETH)” Pool

Sådan gør du krav på din YFV

På hovedsiden vil du let kunne se, hvor meget du har sat i hver pulje, hvor meget YFV der kræves, og ROI i USD.

YFV-puljerYFV-puljer

 • Klik på puljen for at få dine belønninger. Der vil du se flere vigtige oplysninger:
 • Næste epoke: Når dine næste belønninger udbetales.
 • Din estimerede 24-timers belønning: Anslået indtjening af YFV inden for 24 timer.
 • Belønninger tilgængelige: Hvor mange YFV-tokens er tilgængelige for indsamling.

Staking pool (billedkredit: Denome)

Du kan gøre krav på dine YFV-belønninger ved blot at klikke på “Gør krav på belønninger”. Imidlertid, dette kræver gasafgifter så du er nødt til at overveje de gasafgifter, der betales for at placere dine tokens i første omgang osv., og beslutte, om det faktisk er umagen værd at samle dine belønninger.

Hvordan tjener folk på YFV? Hvad gør jeg med YFV-tokens?

Så hvad er formålet med at opdrætte alle disse YFV-tokens? YFV er styringstoken for YF Value-protokollen. Dette betyder, at indehavere af YFV-tokenet kan bruge det til at bestemme og opdatere funktionaliteten i YFV-protokollen og ændre eller opdatere distributionshastigheden for YFV-tokens. De, der ejer i YFV-puljer, har ret til at stemme i kæden for fordelingshastigheden. I slutningen af ​​hver uge tælles de samlede stemmer automatisk, og fordelingshastigheden for YFV ændres automatisk.

På den anden side kan du også handle dine tokens for ETH eller USDT på børser som Uniswap, Balancer, Hotbit, BKEX og Bilaxy. Nedenstående diagram viser værdien af ​​YFV / USD.

Hvad er vUSD og vETH?

Som du kan se i ovenstående afsnit “Sådan gør du krav på din YFV” ud over YFV-tokens giver indsats af YFV dig også vUSD- og vETH-tokens. I alt 1.000.000 vUSD og 1.000 vETH distribueres til alle udbyttepuljer i henhold til deres procentsatser. Ifølge YFV vil vUSD og vETH, når alle puljer er opbrugt af YFV, bruge et oracle-prisfeed til at matche priserne på USD og ETH. I lighed med Ampleforth (AMPL) vil der også være en rebase af vUSD og vETH hver 24. time.

YFV Landbrugsrisici

Den største risiko for YFV-landbrug kommer fra potentielle sårbarheder i stakingskontrakten. den 30. august 2020 YFV annonceret at revisionen af ​​YFV-protokollen var gennemført med succes af Arcadia Group. Ifølge YFV identificerede revisionen et lille antal problemer med lav sværhedsgrad i forbindelse med kodekvalitet og sundhed. Der blev ikke fundet nogen problemer med høj eller kritisk sværhedsgrad. Brevet fra Arcadia og et resumé af revisionsrapporten kan findes her.

Der er også spørgsmålet om det begrænsede udbud af YFV-tokens. Der vil kun nogensinde være 21.000.000 YFV-tokens, så noget af den (opfattede) værdi af tokenet skyldes dets begrænsede udbud. Men hvad sker der, når hvert YFV-token er blevet udvundet eller distribueret? Dette er ukendt, og det er værd at bemærke, at YFV i øjeblikket bakkes op af ethvert andet aktiv.

Myntningsrisici

En af de største bekymringer for YFV var tilstedeværelsen af ​​minter-nøgler – som potentielt kunne prikke et uendeligt antal $ YFV-tokens. Udviklere har udtalt, at alle minter-nøgler er brændt, og puljer, der kunne præges nye tokens, har også fået fjernet myntefunktioner.

YFV havde tidligere også bekræftet og adresseret samfundsmedlemmernes bekymringer om, at der var en møntovervågning og udnytte relateret til vUSD og vETH, som gør det muligt at låse midler. Hvad YFV gjorde for at afhjælpe dette var, at de opbevarede møntnøglerne, indtil de var i stand til at inddrive de midler, som nogle brugere muligvis har mistet ved landbrug i pool 0. Herefter overførte holdet styringsnøglerne til vETH og vUSD fra YFV-protokollen til flere medlemmer af samfundet til at opbevare i sikker forvaring. De valgte samfundsmedlemmer var: Reuben Yap (COO for Zcoin), DeFi Dude, Matthew Neimerg (CEO for Cardinal Cryptography), TQT, Ian Ocasio og mig selv.

Mere information

YFV Github

YFV Medium og nyheder

YFV Telegram

YFV Discord

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, tjek vores YouTube DeFi-serie indeholdende vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Selvstudier og vejledninger til de væsentlige DEFI-værktøjer:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner