10 parasta kryptovaluutanvaihtoalustaa vuonna 2020

Näyttää siltä, ​​että etsit parasta paikkaa kryptovaluutan ostamiseen.

Minun on sanottava, että olet oikeassa paikassa.

TheMoneyMongersilla uskomme perusteelliseen tutkimukseen ja suosituksiin. Ja tällä kertaa olemme myös ymmärtäneet tarpeesi ja edelleenkäyttäneet lukuisten kryptovaluutanvaihtojen käyttöä viime viikkoina.

Sanottuamme, että meillä on luettelo luotettavista kryptovaluutanvaihdoista aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

Mutta ennen luettelon jakamista haluaisimme kertoa sinulle, mitä parametreja pidimme mielessämme näiden vaihtojen valitsemiseksi, ja tässä ovat ne:

 • Vaihda käyttöaika & seisokkeja
 • Yrityksen maine & tiimi
 • Palkkiot & alennusrakenne
 • Pörssin likviditeetti
 • Asiakastukijärjestelmä jne.

Joten näiden asioiden perusteella olemme kuratoineet tämän luettelon pörsseistä, joissa voit ostaa / myydä kryptovaluuttoja ja altcoineja lukemattomilla eri tavoilla.

Ilman lisäosia tässä on luettelo:

PS: Tee tili 3-4 vaihdossa käyttämällä tätä luetteloa, vaikka aiot kaupata vain yhdellä niistä, koska joskus uusien käyttäjien massiivisen tulon vuoksi nämä vaihdot keskeyttävät uudet rekisteröinnit, pääsy useisiin vaihtoihin on hyvä vaihtoehto.

Suositut salausvaihdot Pikaostolinkit
CEX.io (Kaikki maat) Kokeile nyt
bitFlyer [EU, Japani, Yhdysvallat] Kokeile nyt
Kolikkopohja (Iso-Britannia, USA, Eurooppa, Kanada jne.) Kokeile nyt
Kolikkokytkin (Kaikki maat) Kokeile nyt
Changelly (Kaikki maat) Kokeile nyt
Coinmama (Kaikki maat) Kokeile nyt
Wirex (Eurooppa & Iso-Britannia) Kokeile nyt
Binance.je (Iso-Britannia & Eurooppa) Kokeile nyt
Binance (Paitsi Yhdysvallat) Kokeile nyt
PaikallisetBitcoins (Kaikki maat) Kokeile nyt
Bitit (Yhdysvallat, Iso-Britannia, Eurooppa, Australia, Kanada jne.) Kokeile nyt

Suosituin salausvaluutanvaihto

# 1. CEX.io

Vaihtoparit Fiatissa
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
Tähtien XLM / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
Zcash ZEC / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Viiva DASH / USD
Bitcoin Gold BTG / USD

CEX.io on yksi vanhimmista tällä alueella toimineista kryptovaluuttapörsseistä vuodesta 2013. CEX: n kotipaikka on Lontoossa, Isossa-Britanniassa, jonka uskotaan olevan hieman rennompi ympäristö kryptovaluutoille.

Aloitin CEX: n käytön vuonna 2016, ja siitä lähtien on ollut vaihto ostaa suosittuja kryptovaluuttoja fiatille tai BTC: lle.

Voit myös ostaa BTC: tä useilla fiat-valuutoilla CEX: ltä.

Mutta aloittaaksesi CEX: n sinun on ensin rekisteröidyttävä sähköpostitunnuksellasi ja noudatettava heidän AML-KYC-sääntöjään. Jälkivahvistuksen (joka voi kestää jopa 24 tuntia) jälkeen voit tallettaa ja käydä kauppaa fiat-valuutoilla, kuten USD tai EUR.

Yksi asia, josta pidän valtavasti CEX: ssä, on, että sen avulla voit ostaa kryptovaluuttoja suoraan Visa / MasterCard-korttisi kautta, mutta ennen sitä sinun on vahvistettava korttisi (vahvistus kestää yleensä muutaman tunnin). Lisäksi he työskentelevät ennakoivasti kehittäessään Bitcoin Margin Trading Platform -ympäristöään.

Tämän lisäksi CEX on yhtä turvallinen kuin Coinbase ja sillä on erinomaiset turvaominaisuudet, kuten 2-tekijäinen todennus ja 24/7 asiakastuki.

Rekisteröidy CEX: ään ilmaiseksi

# 2. bitFlyer

bitFlyer on yksi maailman vanhimmista pysyvistä kryptovaluutanvaihdoista. He ovat toimineet tässä tilassa vuodesta 2014 ja ovat palvelleet miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa ostamaan / myymään kryptovaluuttoja.

Ne ovat Japanin suurin pörssi ja ainoa pörssi, jolla on toimilupa Japanissa, EU: ssa ja Yhdysvalloissa (46 osavaltiota, New York mukaan lukien).

bitFlyerin infrastruktuurin rakentavat Wall Streetin veteraanit ammattimaisille kauppiaille, joilla on kaikki ominaisuudet ja voima, jota voit odottaa yhdeltä maailman suurimmista pörsseistä. BitFlyerin avulla voidaan helposti käydä kauppaa Bitcoinilla, Ethereumilla ja muilla valuutoilla 24 × 7 -periaatteella valtavien likviditeettipoolien avulla.

bitFlyer on tähän mennessä saavuttanut yli 250 miljardin dollarin volyymin, ja CryptoCompare on luokitellut sen AA-vaihtoon. BitWise on myös sisällyttänyt ne 10 parhaan pörssin luetteloon, joilla on käytössänne erilaisia ​​tilaustyyppejä ja kilpailukykyisiä maksurakenteita.

Pankkitalletukset ja pankkisiirrot ovat hyväksyttäviä bitFlyerillä, ja niitä voidaan käyttää aika ajoin aina, kun haluat ostaa salausvaluuttoja, kuten BTC, ETH, ETC, LTC, & BCH, joten mitä odotat, kokeile sitä.

Rekisteröidy bitFlyeriin ilmaiseksi

# 2. Kolikkopohja

 • Palvelevat maat: Coinbase palvelee 42 maata.
 • Tuettu Fiat: USD, EUR, GBP (SEPA: n kautta)
 • AML / KYC-vaatimukset: Pakollinen AML / KYC vaaditaan

Coinbase on yksi vanhimmista pysyvistä ja parhaimmista bitcoin-pörsseistä, josta voit ostaa / myydä suosittuja kryptovaluuttoja. Se perustettiin vuonna 2012, ja siitä lähtien se on auttanut yli 10 miljoonaa käyttäjää pääsemään alukseen salausmatkalle.

Pörssi sijaitsee Yhdysvalloissa ja palvelee asiakkaita yli 90 maassa. Varsinkin, jos olet Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Kanadasta, Singaporesta, Australiasta jne.

Coinbase-välittäjä tukee BTC: tä, ETH: ta, BCH: ta, & LTC nyt.

Mutta se paranee:

Toinen hyvä asia tämän suosituimman salausvaihdon kanssa on, että sen avulla voit käydä kauppaa suosituilla kryptovaluutoilla, kuten BTC, ETH, LTC, ETC, BCH jne. Fiat-pareja vastaan..

Joten jos olet joku, joka haluaa ostaa Bitcoinia fiat-valuutoille, kuten USD, EUR jne., Tai haluat vaihtaa BTC: tä fiatille, Coinbase Pro on oikea paikka mennä !!

Viimeiseksi Coinbase-uudet käyttäjät voivat saada ylimääräisen 10 dollarin bonus BTC: ssä kun he kirjautuvat sisään käyttämällä tätä linkkiä ja suorittavat vähintään 100 dollarin kaupan !!

Rekisteröidy Coinbase ilmaiseksi

# 4. Kolikkokytkin

CoinSwitch on kryptovaluutan vaihtoaggregaatti, joka muodostaa yhteyden erilaisiin pörsseihin, kuten Bittrex, Binance, KuCoin jne..

Ja siinä on hyvä asia, että se ei vaadi tiliä tai rekisteröitymistä missään pörssissä eikä edes CoinSwitchissä.

Lisäksi näet, mitä parhaita tarjouksia sinulle on tarjolla tietylle kryptovaluuttaparille, jolla haluat käydä kauppaa.

Joten osta, myy, vaihda yli 300 kryptovaluuttaa, altcoineja, rahakkeita, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) jne. Käyttämällä CoinSwitchia.

Kokeile CoinSwitchia nyt

# 5. Changelly

Changelly on välitön kryptovaluutanvaihto- / vaihtopalvelu, mutta se vaatii rekisteröitymistä sähköpostitunnuksellasi.

Mutta voit yksinkertaisesti ohittaa tämän käyttämällä aliaksen sähköpostiosoitetta ja vastineeksi saat pääsyn täydelliseen tarkastettavaan tapahtumahistoriaan Changelly-tililläsi.

Tämä on yksi helpoimmista tavoista vaihtaa kryptovaluutta suoraan joutumatta tilauskannan päänsärkyyn. Changelly tukee nyt yli 130 kryptovaluuttaa, ja mielestäni sen käyttöliittymä on melko puhdas edes kukaan ymmärtämään. Voit myös lukea oma arvosteluamme Changelly Exchange Servicestä.

Ja se paranee:

Ne veloittavat melko alhaisen palkkion (0,25%) ja tarjoavat parhaan mahdollisen hinnan kaupan toteutuessa.

Kokeile Changellyä nyt

# 6. Coinmama

Vaihtoparit Fiatissa
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
ADA ADA / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
QTUM QTUM / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Ethereum Classic ETC / USD

Haluatko ostaa / myydä enemmän erilaisia ​​kryptovaluuttoja?

No, sinun pitäisi tarkastella Coinmama-paras paikka ostaa kryptovaluutta.

Coinmama on epäilemättä helpoin ja nopein tapa ostaa cryptocurrencies for fiat eri puolilta maailmaa.

Palvelu on ollut aktiivista vuodesta 2012 ja on palvellut jo miljoonia asiakkaita, joten sinun ei tarvitse huolehtia heidän luotettavuudestaan.

Osta kryptovaluutta suoraan muutamassa minuutissa Visa- tai MasterCard-luotto- / maksukortillasi, mutta ennen sitä sinun on rekisteröidyttävä Coinmamaan ja viimeisteltävä vahvistus (vahvistuksen saaminen kestää yleensä muutaman tunnin, kun olet lähettänyt asiakirjat)

Joten käytännössä voit ostaa kryptovaluuttoja (8 kryptoja) missä tahansa valuutassa debit- / luottokorttisi kautta Coinmaman kautta melkein välittömästi.

Rekisteröidy Coinmamaan ilmaiseksi

# 7. Wirex

Wirex on toinen palvelu, jota voit käyttää, jos olet kiinnostunut suosituista kryptovaluutoista, kuten BTC, ETH, LTC, XRP, DAI.

Palvelu on hyvämaineinen, koska se on toiminut vuodesta 2015 alkaen Lontoosta, Iso-Britanniasta. Mielenkiintoista on, että saat salauksen linkittämän täysimittaisen pankkitilin toimiakseen Isossa-Britanniassa ja Euroalueella salauksen avulla.

Se antaa myös salauksen maksukortteja, mutta sen tärkein USP on helppo vaihtaa fiat-rahasi kryptovaluuttoihin

Salattu linkitetty pankkitili on säännelty ja sen avulla voit pitää useita valuuttoja, kuten Bitcoin, USD, EUR, GBP. Voit myös täydentää tiliä fiat-valuutoilla muilta pankkitileiltä ostaaksesi kryptovaluuttoja siitä.

Huomautus: Wirex on myös aloittanut sellaisten maiden tukemisen, kuten Australia, Hong Kong, Malesia, Singapore, Etelä-Korea ja Taiwan. Myös käytettäessä Wirex-maksukorttia, saat 0,5% cashbackiä Bitcoinissa.

Kokeile Wirexiä ilmaiseksi nyt

# 8. Binance.je

Binance.je (Binance Jersey -vaihto) on Binance-pörssin sisarvaihto, joka käynnistettiin erityisesti Ison-Britannian ja Euroopan asukkaille auttamaan heitä ostamaan BTC, BNB, LTC, ETH tai BCH fiat-valuuttoina, kuten EUR tai GBP.

Sinun on tietysti täytettävä KYC tässä vaihdossa, mutta prosessi on vähän helpompaa kuin muut vaihdot. Joten jos asut Euroopassa tai Isossa-Britanniassa ja haluat ostaa kryptovaluuttoja fiat-valuutoillaan, Binance on oikea tapa edetä !!

Binance.je

# 9. Binance

Sinulla on jo BTC tai ETH ja haluat käydä kauppaa muilla kryptovaluutoilla?

No, sinun täytyy nähdä sitten Binance-salausvaihto.

Binance-salausvaihto on hallinnut markkinoita vuonna 2019, ja se todennäköisesti tekee saman myös vuonna 2020.

Binance on vain krypto-krypto -vaihto, jossa voit käydä kauppaa 100 sekunnilla rahakkeita ja kryptovaluuttoja tallettamalla BTC- tai ETH-valuuttoja.

Binance alkoi vuonna 2017 Kiinasta, ja nyt siitä on tullut suurin salausvaihto maksuvalmiuden ja käyttäjien kannalta.

Se on tilauskannan vaihto, jossa sinä kaltaiset salauksen harrastajat voivat tehdä reaaliaikaisen tarjouksen ja nauttia muista edistyneistä kartoitusominaisuuksista.

Binance-vaihdon avulla sinun ei tarvitse käydä läpi tarkan KYC-tarkistuksen, mutta jos haluat nauttia korkeammista nostorajoista, sinun on suoritettava yksinkertainen Binance-vahvistus.

 • Varmennettu tili: nosta 100BTC 24 tunnissa
 • Vahvistamaton tili: nosta 2BTC 24 tunnissa

Kaupankäyntimaksuista Binance on yksi kustannustehokkaimmista kaupankäyntialustoista, koska se veloittaa vain 0,1% kaupankäyntimaksuna, jossa voit saada jopa 50% alennuksen, jos päätät maksaa kaupankäyntimaksun Binance Coinissa ( BNB) annetun aikataulun mukaisesti.

Rekisteröidy Binance-palveluun nyt

# 10. PaikallisetBitcoins

LocalBitcoins alias LBC nimensä mukaan on vain Bitcoin-vertaisverkko, jossa voit tavata todellisia Bitcoin-ostajia / myyjiä yli 200 maassa.

Voit tavata heidät verkossa tai offline-tilassa osto- / myyntitarjouksen mukaan, jonka kanssa olet tekemisissä, ja juuri nyt palvelu on tarjolla yli 15000 kaupungissa ympäri maailmaa..

Lisäksi se on escrow-pohjainen palvelu, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku pakenee bitcoineidesi kanssa, koska heitä pidetään turvatalletuksessa.

Ja sen talletusmaksupalvelu on myös niinkin alhainen kuin 1%, mikä on mielestäni täysin oikeudenmukaista valvoa Bitcoin-kauppoja alustallaan.

Joten, mitä sinä odotat?

Luo LocalBitcoin-tili nyt

# 11. Bitit

Bitit sijaitsee Ranskasta ja toimii tällä alueella vuodesta 2015.

Bititin ainoa tavoite on tehdä kryptovaluuttojen ostaminen saumattomasti helpoksi ja kohti sitä, että ne ovat integroineet alustalleen 10+ fiat-valuuttaa ja 15+ kryptovaluuttaa.

On olemassa useita maksutapoja, joita voit käyttää käyttäessäsi Bititiä, mutta suosituimmat niistä ovat pankkisiirto- ja luottokortteja.

Joten jos olet joku, joka haluaa ostaa Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja nopeasti esimerkiksi Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Australiassa, Kanadassa, Ranskassa jne., Voit tarkistaa Bitit.

Tarkista Bitit

Sinulle nyt

Tiedän:

Kunnollisen kryptovaluutanvaihdon valitseminen voi olla haastava tehtävä, kun otetaan huomioon, että meillä on niin paljon vaihtoehtoja.

Mutta muista:

Sinun ei pitäisi luottaa sokeasti mihinkään vaihtoon, ja sinun on aina tarkistettava sen turvatoimet, likviditeetti, kolikoiden tarjonta, asiakastuki ennen kuin päätät.

Tiedän, että jotkut teistä saattavat miettiä, mistä tiedät asiakastukeen?

No, olemme käyttäneet kaikkia näitä vaihtoa ja olemme myös vahvistaneet sen joidenkin parhaiden krypto-valuutanvaihtopalautteiden kautta Redditin kautta.

Jotkut teistä saattavat puuttua myös Krakenista ja BitStampista, kuten pörsseistä, mutta anteeksi, en ole käyttänyt niitä paljon, joten en ole luetellut niitä täällä.

Toivon lisäksi, että olet tarpeeksi älykäs, ettet pidä kryptovaluuttasi näissä pörsseissä, koska mikään vaihto ei ole turvallista salauksen tallentamiseen.

Hanki myös laitteistolompakko, kuten Ledger Nano X tai Trezor, mikä auttaa sinua säästämään 90% näistä kryptovaluutoista, jotka haluat ostaa.

Ennen kuin lopetamme, haluan vastata joihinkin UKK nopeasti?

 • Mikä on paras kryptovaluutanvaihto aloittelijoille?

Cex.io ja Changelly ovat paras kryptovaluutanvaihto aloittelijoille. Heidän tukijärjestelmänsä on myös suunniteltu auttamaan aloittelijoita aloittamaan salaus.

 • Mikä on paras kryptovaluutan vaihto päivävaihtoon

Binance on paras salausvaihto päivän kaupankäyntiin. Sillä on markkinoiden korkein likviditeetti, ja sitä tarvitset, kun teet päivittäistä kauppaa.

 • Mikä on paras kryptovaluutan vaihto Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa & Intia?

USA-Coinbase Pro, Iso-Britannia & USA- CEX.io ja Intia- Wazirx söi parhaat kryptovaluutanvaihdot, joissa kuka tahansa voi käydä kauppaa salausvaluutoilla helposti

Lopuksi toivon, että tämä luettelo auttaa sinua valitsemaan oikean vaihdon; Suosittelen, että sinulla on tili vähintään 4-5 pörssissä, koska hajauttaminen pörssien suhteen on myös erinomainen tapa minimoida riski.

Mutta joka tapauksessa, jaa kanssamme, minkä vaihto lopulta valitset?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner