13 parasta Bitcoin-lompakkoa BTC: n turvalliseen säilyttämiseen [2020 Edition]

Ennen kuin aloitamme auttamaan sinua valitsemaan sinulle parhaan bitcoin-lompakon tai parhaan kryptovaluutta-lompakon.

Anna minun kertoa teille novelli!

Ystäväni menetti 3 BTC: tä, jotka hän oli ostanut säästöjensä avulla !!

Hänen nimensä on Rahul, ja tapasimme muutama kuukausi ennen, missä kerroin hänelle bitcoineista. Pian sen jälkeen hän tarttui koukkuun …

Hän aloitti tutkimuksensa, ja kun hän oli tyytyväinen, hän osti bitcoinia. (tietysti, minua kuulematta, BTC kävi kauppaa noin 5000 dollarin markkaa tuolloin)

Mietit varmasti, mikä meni pieleen?

No, minäkin olin, vasta äskettäin, kun hän kutsui minut, ja yritin päästä ongelman ytimeen.

Lyhyesti sanottuna:

Hän vain satunnaisesti valitsee Bitcoin-lompakonsa etsimällä pelikaupasta. Hänen valitsemansa lompakko oli suhteellisen tuntematon ja se oli vapausrangaistus. (Muista, että artikkeli yksityisistä avaimista: ei avaimiasi, ei kolikoitasi on puolustettu biljoona kertaa TheMoneyMongersissa)

Mitä seuraavaksi tapahtui, on vain ilmeistä ajatella …

Bitcoins on mennyt ikuisesti, ja hän on syvä paska.

Mutta mitä järkeä on kertoa sinulle kaikki tämä?

Sanon tämän sinulle, jotta voit välttää tämän kuopan. Tämä on kallis koulutus (3 BTC: n arvo tällä hetkellä), että saat sen ilmaiseksi !!

Ja seuraavaksi,

Tiedän, että etsit parasta mahdollista BTC-lompakkoa kolikoidesi säilyttämiseen pitkällä aikavälillä. Ja minun on sanottava, että olet viisas kaveri, toisin kuin ystäväni, joka kaipasi minua kuulemasta.

Mutta ennen kerron sinulle parhaat BTC-lompakot; Haluan sinun muistavan nämä kriteerit, joiden pitäisi olla taustalla syy valita jokin Bitcoin- tai salauslompakko.

Tässä ovat nämä kriteerit:

 • Tiimi: Pitäisi olla hyvä kehitys & markkinointitiimi.
 • Helppokäyttöisyys: Lompakossa pitäisi olla helppokäyttöinen käyttöliittymä & UX.
 • Yhteensopivuus: Pitäisi olla yhteensopivia eri käyttöjärjestelmissä.
 • Turvallisuus: Pitäisi olla tinkimätön turvallisuusstandardien suhteen.
 • Yhteisö: Pitäisi olla aktiivinen käyttäjien yhteisö.
 • Vankeusrangaistus: Pitäisi antaa sinulle pääsy yksityisiin avaimiin tai siemeniin

Näiden kriteerien perusteella meillä on seuraavat suositukset, joiden avulla voit valita parhaan BTC- ja kryptovaluutta-lompakon. Suurinta osaa näistä tässä luetelluista lompakoista olemme käyttäneet kerran tai useammin, ja joitain näistä lompakoista käytämme edelleen.

Aloitetaan siis nähdä ne yksi kerrallaan:

Paras Bitcoin & Salauslompakko 2020 Nopeat lompakon linkit
Bitcoin (BTC) -laitteiston lompakko Ledger Nano X [Suositus]
Ledger Nano S
CoolWallet S
Trezor-malli T.
Bitcoin (BTC) iOS & Android-lompakko Vapaa lompakko
Blockstream Green
Blockchain Bitcoin -lompakko
Luota lompakkoon
Bitcoin (BTC) -pöytälompakot Electrum
Exodus
Bitcoin (BTC) -verkkolompakot Coinbase-lompakko
Rahakott

Paras salauslompakko 2020 [mukaan lukien Bitcoin (BTC)]

Laitteiston lompakot

# 1. Ledger Nano X

Ledger Nano X on toinen suosittu Bitcoin-lompakko, jonka Ledger HQ julkaisi äskettäin.

Ledger HQ -perustainen Pariisista, Ranska on toinen uraauurtava yritys kryptovaluutta-laitteiden lompakoiden valmistuksessa, ja se aloitti salauslompakoiden lanseeraamisen vuodesta 2014.

Ledger Nano X on flash-aseman kaltainen laite, jossa on digitaalinen näyttö ja kaksi painiketta sivussa. Yhdistettynä sen pöytätietokoneeseen ja mobiilisovellukseen, voit helposti selata tähän laitteeseen tallentamiasi salausasetuksia.

Lisäksi laite ei koskaan vuotaa yksityisiä avaimia, vaikka liität sen tartunnan saaneisiin matkapuhelimiin tai työasemiin.

Älä myöskään unohda ottaa varmuuskopiota siemenistäsi Ledger Nano S -alustan alustamisen yhteydessä, koska tämän siemenen menettäminen tarkoittaisi salaustesi menettämistä.

PS: Osta aina Ledger Nano X tällä virallisella verkkosivustolla, muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostosten on ilmoitettu olevan viallisia, mikä on aiheuttanut käyttäjien varojen vaarantumisen.

Lopuksi, tämä Bitcoin-lompakko on Bluetooth-yhteensopiva ja mahdollistaa täydellisen salauksen ylimääräisen turvallisuuden takaamiseksi, kun teet kauppaa matkapuhelimen tai työpöydän kautta.

Osta Ledger Nano X nyt

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S ei tarvitse esittelyä.

Se on varmasti tunnetuin Bitcoin- ja kryptovaluutta-lompakko, jonka on valmistanut Ledger HQ.

Tietysti Ledger Nano S on Ledger Nano X: n edeltäjä, mutta se ei missään tapauksessa vaaranna tietoturvaa.

Jos sinulla on vain vähän budjettiasi ostaa kryptovaluutta lompakko, sinun kannattaa tarkistaa Ledger Nano S, koska se on melko halpa jo nyt. Ja parasta on, että maksat vähemmän samasta turvallisuustasosta.

Aivan kuten muutkin lompakot, Ledger Nano S: n avulla voit varmuuskopioida siemenesi, asettaa PIN-koodin ja asettaa salasanan, jos tarvitset. Sen lisäksi voit helposti tallentaa yli 700 salausta ja rahakkeita siihen ja kävellä yli kansallisten rajojen. Katso tästä tarkemmin kolikoista, joita Ledger Nano S tukee.

PS: Osta aina Ledger Nano S tällä virallisella verkkosivustolla, muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostosten on ilmoitettu olevan virheellisiä, mikä on aiheuttanut käyttäjien varojen vaarantumisen.

Osta Ledger Nano S No

# 3. CoolWallet S

En ole varma, oletko vielä kuullut CoolWallet S: stä vai et !!

Joten anna minun esitellä sinulle se. (Nautin tämän lompakon käytöstä)

CoolWallet S on paras kryptovaluutta-lompakko, jonka saat markkinoilta jo nyt, ja sitä on erittäin hienoa käsitellä.

Se on laitteiston lompakko, joka näyttää luotto- tai maksukortilta ja jossa on sisäänrakennettu akku, jonka lataaminen kestää noin 2 tuntia. Tämän ohuen lompakon kauneus on, että se mahtuu mukavasti fyysiseen fiat-lompakkoon tai minne tahansa, missä pidät luottokorttejasi.

Tähän mennessä voit tallentaa Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash ja ERC20 rahakkeita jne. CoolWallet S: lle, mikä tekee siitä parhaan tien päällä käytettävän Bitcoin-lompakon. !!

Siinä on myös mobiililompakkosovellus, ja CoolWallet S voi kommunikoida sen kanssa Bluetoothin avulla. Näin yksityiset avaimesi eivät koskaan jätä laitteistoa ja antavat sinulle vapauden käyttää kryptovaluuttasi mobiililaitteessa vaarantamatta tietoturvaa.

Lopuksi, kuten muutkin salauslompakot, CoolWallet S: n avulla voit varmuuskopioida palautussiemenet ja se on luotettava tuote, jota käyttää yli 150 000 asiakasta ympäri maailmaa.

Osta CoolWallet S nyt

# 4. Trezor-malli T.

SatoshisLab – edelläkävijäyritys, joka keksi ensimmäisen Bitcoin-laitteistolompakon vuonna 2013, on tuottanut vielä yhden kryptovaluutta-lompakon, ts., Trezor Model T

Trezor Model T on seuraavan sukupolven kryptovaluutta-lompakko niille, joille uskot HODLing-varojaan pitkällä aikavälillä.

Kun käytät Tezor Model T -lompakkoa, yksityiset avaimesi eivät koskaan jätä tätä laitteistoa, ja silti voit käyttää salausasettejasi niiden interaktiivisen verkkosovelluksen kautta.

Mallin T avulla voit myös tallentaa talteenottosiemeniä turvallisesti. Sinun on pidettävä tämä siemen erittäin turvallisena, koska sen menettäminen merkitsisi koko varojen menettämistä.

Tästä lähtien malli T pystyy tallentamaan yli 650 salausta ja ERC20-tunnuksia. Jos haluat lisää tietoa siitä, suosittelemme, että tutustut artikkelimme Trezor-tuetuista kolikoista tai voit tarkistaa Trezor vs Ledger -katsauksemme.

PS: Osta aina Trezor Model T tällä virallisella verkkosivustolla, muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostosten on ilmoitettu olevan viallisia, mikä on johtanut käyttäjän varojen vaarantumiseen.

Osta Trezor Model T nyt

Parhaat Mobile Bitcoin (BTC) -lompakot / sovellukset (Android / iOS-sovellukset)

#. Vapaa lompakko

Freewallet on yksi kryptosfäärin suosituimmista mobiililaitteista, joka palvelee käyttäjiä vuodesta 2016 lähtien.

Freewallet, yksi parhaista säilytysyhteisön monivaluuttaisista krypto-lompakoista, joiden yleisö on yli 3 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, ja joka tukee yli 150 salausta, mukaan lukien suosittuja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin jne.

Kaikki nämä varat tallennetaan turvallisesti laitteellesi, jossa vain sinä hallitset niitä, koska ne tallennetaan Freewalletin suojattuun kylmävarastoon.

Freewalletilla on myös sisäänrakennettu vaihto yli 100 kryptovaluuttaan ja se on saatavana yli 13 kielellä palvelemaan maailmanlaajuista yleisöä. Älä huoli, että sinänsä ei ole KYC-normeja, ja voit aloittaa Freewalletisi käytön yksinkertaisella kirjautumis- ja määritystoiminnolla 2FA, PIN-koodi ja sormenjälkituki lisätäkseen suojaustasoa.

Freewallet-perhe sisältää Multiwalletin, joka on saatavana iOS-, Android- ja verkkoversioina, joten tarkista salausvaluutasi kerran Freewalletissa.

Check Freewallet nyt

# 5. Electrum

Etsitkö ilmaista Bitcoin-kevyttä lompakkoa mobiililaitteellesi?

Sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle kuin Electrumin lompakko.

Electrum on vain Bitcoin-lompakko, joka on kehitetty ja rekisteröity MIT-lisenssillä, ja on varmasti luotettavin avoimen lähdekoodin mobiili Bitcoin-lompakko.

Se muuttuu paremmaksi:

Electrum antaa sinun myös mukauttaa Bitcoin-transaktiomaksusi, ja on erittäin mahdollista lähettää vanhoja ja segmenttitransaktioita tämän lompakon kautta.

Lopuksi, Electrum on hieman matala, kun sitä verrataan ikäisensä käyttöliittymän kannalta, mutta se ei ole sinulle huolenaihe, älä huoli, että kolikkosi ovat turvallisessa lompakossa.

Tästä lähtien Electrum on saatavana vain Android-mobiililaitteille.

Lataa Electrum-lompakko

# 6. Blockstream Green (alias GreenAddress Wallet Review)

Blockstream Green on varmasti kehittynein ja käyttäjäystävällisin Bitcoin-lompakko mobiililaitteille.

Blockstream Green on GreenAddress-lompakon seuraaja ja se on rakennettu alustalle Bitcoin-käyttäjille, jotka haluavat nauttia Bitcoin-lohkoketjun tarjoamasta täydellisestä yksityisyydestä, turvallisuudesta ja käytettävyydestä..

Se on moniallekirjoitettu lompakko, jossa sinulla on yksi yksityinen avain ja Green lompakon palvelimilla toinen. Tämä toimii 2-FA-todennuksena, jossa käyttäjät voivat edelleen hallita varojaan.

Saat myös ominaisuuden räätälöitävistä palkkioista ja segwit-tapahtumista, joita Green lompakko tukee täysin, ja ruuhkaisten aikojen korvaamisominaisuuden lisäksi.

Lopuksi, ei ole aluksi KYC: tä, ja Tor-lompakko on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien Brasilian portugali, kiina, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, venäjä, espanja, ukraina. Ja lisää tulossa!

Tästä lähtien Blockstream Green -lompakko on saatavilla iOS: lle & Android-laitteet.

Lataa Blockstream Green Wallet

# 7. Blockchain Bitcoin -lompakko

Blockchain-lompakko on ollut tässä tilassa vuodesta 2012 lähtien ja on yksi luotettavimmista salauksen ulkopuolisista kryptovaluutta-lompakoista kryptosfäärissä, jolla on yli 30 miljoonaa asiakasta.

Parasta on, että se alkoi Bitcoin-lompakkona, joka on nyt laajentunut tukemaan monia muita valuuttoja, mutta sen Bitcoin-lompakon käyttöliittymä on edelleen vankka.

Se on ei-vapausrangaistus, josta saat 12 sanan siemenesi varmuuskopiona ja voit myös todentaa nelinumeroisen tai biometrisesti todentamalla sormenjälkitunnistuksella.

Se on HD-lompakko, joka tukee BTC: tä, ETH: ta, BCH: ta ja XLM: ää nyt 18 kielellä.

Blockchain-lompakko tukee nyt sekä iOS- että Android-laitteita !!

Lataa Blockchain-lompakko

# 8. Luottolompakko (kryptovaluutta-lompakko) [sponsoroitu]

Trust-lompakko on suhteellisen uusi pelaaja kryptosfäärissä, koska se lanseerattiin vasta vuonna 2017.

Mutta tällä lyhyellä ajanjaksolla se pystyi saamaan Binancelta huomiota kuten sijoittajat, jotka löysivät lompakkotekniikkansa muita paremmiksi ja siten hankkivat ne.

Tietysti Trust-lompakko alkoi luotettavana Ethereum-lompakkona, mutta nyt se on laajentunut tukemaan myös muita kryptovaluuttoja, kuten BTC, LTC jne..

Trust-lompakko antaa sinulle täyden hallinnan kryptovaluutoista, koska voit milloin tahansa tallentaa siemenesi tältä asiakkaan isännöimältä lompakolta. Lisäksi se on monikielinen lompakko, joka integroituu Trezorin, Ledgerin, KeepKeyn jne. Kaltaisiin lompakkoihin.

Tästä lähtien Trust-lompakko on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Lataa Trust Wallet

Parhaat Bitcoin (BTC) -pöytälompakot

# 9. Electrum (vain Bitcoin-lompakko)

Electrum on yksi luotettavimmista avoimen lähdekoodin Bitcoin-lompakoista, jotka on rekisteröity ja kehitetty MIT-lisenssillä.

Electrum-lompakon käyttöliittymä ei ole yhtä hyvä kuin muut ikäisensä, mutta se on ominaisuuksiensa suhteen varmasti edistynein. Tämä johtuu siitä, että käyttämällä Electrumin työpöytäsovellusta, joka on kevyt sovellus, voit mukauttaa transaktiomaksusi sekä lähettää segmenttitapahtumia.

Lisäksi, kun Bitcoinin lohkoketjussa on liian paljon viivettä, voit käyttää korvausta maksuilla ja lapsi maksaa Electrum-lompakon vanhemman ominaisuudesta purkamaan tapahtumasi.

Tästä lähtien Electrumin lompakko on saatavana Linuxille, Macille, & Windows.

Lataa Electrum-lompakko

# 10. Exodus

Exodus on yksi ensimmäisistä lompakoista, joita aloin käyttää kriittisen valuutan alkuaikoina.

Yksinkertainen syy Exoduksen valitsemiseen oli, että se on hyvin intuitiivinen ja helppo käyttää. Ja taustalla syy edes heidän kehittää tätä lompakkoa on tehdä se niin yksinkertaiseksi, että jopa isoäiti voi käyttää sitä.

Exodus on työpöytäpohjainen kryptovaluutta-lompakko, joka tukee yli 90 salaussarjaa, mukaan lukien BTC, ETH, LTC jne. UI: n ja UX: n lisäksi se ei vaaranna tietoturvasi ja on käsityönä tehty riittävillä turvatoimenpiteillä.

Käyttämällä tätä lompakkoa sinä pysyt täysin hallinnassa kryptovaluuttasi, koska se antaa sinulle 12 sanan näkemyksen, että sinun on tehtävä se !!

Exodus Wallet on saatavana Windowsille, macOS: lle ja Linuxille

Lataa Exodus-lompakko

Parhaat Bitcoin (BTC) -lompakot (verkkolompakot)

# 11. Coinbase-lompakko

Monet ihmiset aloittavat ensin Coinbasen, kun he ostavat Bitcoinia.

Tässä ei tietenkään ole haittaa, mutta Coinbase on online-lompakko, joka on aina yhteydessä Internetiin.

Se ei ole säilytyslompakko, jossa ohjaat yksityisiä avaimiasi. Sen sijaan se on hallittu salauslompakko, jossa Coinbase-palvelimet pitävät avaimesi varoissasi.

Mutta jos olet joku, joka ei ole niin teknisesti taitava ja et halua päästä yksityisen ymmärtämisen hienovaraisuuteen & julkisten avainten avulla, voit käyttää Coinbase-lompakkoa salausvaluuttasi tallentamiseen.

Mutta tämä on erittäin riskialtista !!

Lisäksi Coinbasessa on oma matkapuhelinversio, joka on itse isännöity, eli tätä lompakkoa käyttämällä hallitset omia yksityisiä avaimiasi ja siten omaisuuttasi.

Tarkista Coinbase

# 12. Rahakott

Rahakott on paras BTC-lompakko, kun puhut verkko- tai verkkolompakoista.

Se johtuu siitä, että se on itse isännöity web-lompakko, jossa ohjaat yksityisiä avaimia. Tämä tekee siitä luotettavimman web-lompakon bitcoineidesi tallentamiseen.

Lisäksi tämä on myös paras online-kryptovaluutta-lompakko, jos haluat säilytysratkaisun, koska se tukee kaikkiaan seitsemää kryptovaluutta (BTC, ETH, LTC, ZEC, DASH, BCH, XMR).

Se muuttuu paremmaksi:

Rekisteröityminen Rahakottiin vie kirjaimellisesti 15 sekuntia eikä vaadi sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroitasi tai edes kirjautumistunnustasi ja salasanaasi.

Mutta aivan kuten rehellinen itse isännöimä lompakko:

Rahakott luo automaattisesti muistilausekkeen sinulle. Muistilause on avain varoihisi; tärkeintä on turvata se riittävästi eikä menettää sitä.

Kokeile Rahakott-lompakkoa ilmaiseksi

Johtopäätös: Mikä on paras ilmainen Bitcoin / Crypto-lompakko aloittelijoille?

Hmm, näytät edelleen hämmentyneeltä?

Älä ole.

Olemme listanneet vain ne Bitcoin- ja kryptovaluutta-lompakot, jotka ovat parhaita salausvaluuttasi suojaamisessa. Joten voit valita minkä tahansa niistä vapaasti.

Mutta jos sinulla on joku, jolla on merkittävä määrä bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja, sinun kannattaa harkita itsesi ostavan lompakko, kuten Ledger Nano X tai Ledger Nano S suojaamaan salauksesi pitkällä aikavälillä.

Toisaalta, jos sinulla on alle 500 dollarin arvoisia kryptovaluuttoja tai BTC: tä, voit valita minkä tahansa yllä mainituista matkapuhelimesta tai työpöydän lompakosta !!

Tässä oppaassa on myös joitain usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka haluan käsitellä:

 • Mikä Bitcoin-lompakko on hyvä, legit, turvallisin, & turvallisin?

Ledger Nano X & Trezor Model T ovat markkinoiden turvallisimmat ja turvallisimmat Bitcoin-lompakot. Sen lisäksi olemme listanneet yllä monia muita lompakoita tarkistusta varten.

 • Mitkä bitcoin-lompakot tukevat segwitiä?

Ledger Nano S, Ledger Nano X, Trezor-malli T., ja monet muut ohjelmistot ja matkapuhelimet, kuten Coinomi, Green wallet jne., tukevat segwitiä.

 • Mikä on paras Bitcoin-lompakko ilman maksuja tai ilman maksuja?

Ei ole Bitcoin-lompakkoa ilman maksuja. Maksu on pakollinen, jos haluat, että Bitcoin-tapahtumasi onnistuu. Tämä maksu menee Bitcoin-kaivostyöläisille tämän palvelun tarjoamisesta. Joten ei ole olemassa sellaista asiaa kuin Bitcoin-lompakko ilman transaktiomaksuja. Voit kuitenkin asettaa Bitcoin-lompakon siten, että se lähettää Bitcoinille matalat transaktiomaksut tai pienimmät mahdolliset maksut. Tätä varten sinun on käytettävä Bitcoin-lompakoita, joilla on mukautettu maksuominaisuus. Joitakin tällaisia ​​lompakoita ovat Ledger Nano X, Electrum, Green Wallet, Trust lompakko jne.

 • Mikä on paras bitcoin-lompakko aloittelijoille & uudet käyttäjät?

Ledger Nano X ja Exodus lompakko bitcoin lompakko ovat parhaita aloittelijoille.

 • Onko olemassa Bitcoin-lompakko kuten MyEtherWallet?

Rahakottin lompakko on Bitcoin-lompakko, joka muistuttaa hieman MyEtherWalletia.

Kaikki tämä meidän puoleltamme tässä valtavassa salauksen lompakoiden oppaassa. Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka kattaa myös Bitcoin- ja krypto-lompakon arvostelut …

Älä unohda jakaa tätä ystävillesi & perheenjäsenet, jotka etsivät paras krypto-lompakot salausvaluuttansa tallentamiseksi !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner