Ilmoittaako Coinbase IRS: lle?

Vuonna 2019 IRS teki selväksi, että he asettavat salausvaluutan verotuksen valvonnan etusijalle. Veronkantotoimisto lähetti 10000 varoitus- ja toimintakirjeitä varhaisille Coinbase-asiakkaille, jotka ovat saattaneet tai eivät ole ilmoittaneet tarkasti salausvoittojaan ja -tappioita veroistaan. Näillä sääntelyviranomaisten toimilla monet yhdysvaltalaiset ihmettelevät, kuinka IRS on tietoinen kryptovaluuttatapahtumista ja kysyy lopulta: raportoiko Coinbase IRS: lle?

Salausvaluutan verovaikutukset

Kuten olemme keskustelleet hyvin yksityiskohtaisesti Täydellinen opas kryptovaluuttaveroista, kryptovaluutta käsitellään verotuksellisesti omaisuutena. Tämä tarkoittaa, että myyntivoittojen ja -tappioiden raportointisäännöt koskevat kryptovaluutta samankaltaista tapaa, jolla niitä sovelletaan osakkeisiin (toinen omaisuuden muoto).

Esimerkiksi, jos ostit 0,1 BTC: tä hintaan 1000 dollaria ja sitten myit sen kaksi kuukautta myöhemmin hintaan 2000 dollaria, sinulla on 1 000 dollarin myyntivoitto. Tämä voitto on eräänlainen tulo. Ilmoitat tämän voiton veroilmoituksessasi ja maksat tietyn prosenttiosuuden verosta voitosta sen mukaan, mihin veroluokkaan kuulut. Hinnat vaihtelevat veroluokkasi perusteella sekä riippuen siitä, oliko kyseessä lyhyt tai pitkäaikainen voitto. Tämä koskee kaikkia kryptovaluuttoja.

Ilmoittaako Coinbase IRS: lle?

Lyhyesti sanottuna se riippuu.

Coinbase lähettää tietyn 1099: n sinulle (tilin omistajalle) ja IRS: lle, jos täytät tietyt vaatimukset täyttävät tekijät.

1099-K

Kuten yksityiskohtaisesti heidän verolähde -sivu, voit saada 1099-K: n, jos:

  1. Olet Coinbase Pro- tai Coinbase Prime -asiakas
  2. Suoritit 200 tai enemmän kauppoja, joiden kokonaisarvo on vähintään 20 000 dollaria * (TAI täytit osavaltiosi 1099-K raportointikynnykset)
  3. Sinua verotetaan Yhdysvalloissa

Jos täytät kaikki nämä kolme vaatimusta, Coinbase lähettää sinulle ja IRS: lle kopion 1099-K: sta. 

HUOMAUTUS – 1099-K raportoi bruttotapahtumasi tuotot Coinbasesta. Se EI ilmoita voittojasi ja tappiosi. 1099-K ei ole asiakirja, jota käytät salausverojen ilmoittamiseen. Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 1099-K Coinbasesta täältä.

1099-MISC

Saat lomakkeen 1099-MISC, jos:

  1. Oletko Coinbase.com-asiakas
  2. Sain 600 dollaria tai enemmän kryptovaluutassa Coinbase Earn, USDC Rewards ja / tai Staking vuonna 2019
  3. Alle Yhdysvaltain verot

Jos täytät nämä kolme kriteeriä, sinulle ja IRS: lle lähetetään kopio 1099-MISC: stäsi.

1099-MISC kertoo Coinbasesta ansaitsemasi tulojen määrän. Nämä tulot on ilmoitettava veroistasi.

Ilmoittaako Coinbase IRS: lle

Mikä on näiden 1099-luvun tarkoitus?

1099 tietoraportointia on ollut olemassa pitkään, eikä ole yllätys, että yhä useammat salausvaluutanvaihdot alkavat sisällyttää 1099 tietoraportointia. Nykyään on täsmälleen 20 erilaista 1099-tyyppistä tyyppiä (1099-K, 1099-MISC, 1099-B, 1099-DIV jne.). Kummallakin niistä on sama yleinen tarkoitus: toimittaa sisäiselle verovirastolle tietoja tietyntyyppisistä tuloista, jotka liittyvät muihin kuin työelämään liittyviin lähteisiin.

Toisin sanoen 1099 tulosta lähetetään raportoimaan saamistasi tuloista, jotka eivät olleet työnantajalta. 

Yhdysvalloissa tulot ovat verollisia. Valitettavasti tätä ei voida kiertää…

Tulot, jotka ansaitset kryptovaluuttainvestoinneista, eivät ole erilaiset, ja nämä 1099-luvut antavat sekä sinulle että IRS-tietueille näistä tuloista. Jos verohallinto saa 1099 ilmoituksen tuloista, joita et ole ilmoittanut veroistasi, se merkitään automaattisesti.

Mutta sanoit, että 1099-K on hyödytön veroilmoituksessa, eikö?

Oikein. 

Ja älä huoli, olemme yhtä turhautuneita kuin sinäkin.

1099-K on äärimmäisen harhaanjohtava muoto, jonka kryptovaluutanvaihto lähettää kattamaan perustansa sääntelyn ja vastuun kannalta. Valitettavasti se, että 1099-K ei tarjoa tietoja voitoistasi ja tappioistasi (mikä on tosiasiallisesti raportoitava veronmaksajien näkökulmasta).

Sinun on suoritettava, jotta voit ilmoittaa salausverosi oikein Lomake 8949. Voit lukea yksityiskohtaisesti blogiviestimme miten ilmoitetaan salaus veroista tämän prosessin vaiheittaiseen läpikäyntiin.

Vieläkin hämmentynyt? Ei ongelmaa. Tiimimme täällä CryptoTrader.Tax on tehnyt koko tämän salausverotuksen jo pitkään. Liian kauan … Vastaamme mielellämme kaikkiin kryptovaluuttaveroihin liittyviin kysymyksiisi! Lähetä meille vain chat live-chat-widgetillämme oikeassa alakulmassa.

Coinbase IRS

Kryptovaluutan vero-ohjelmisto

Kryptovaluutta vero-ohjelmisto, kuten CryptoTrader.Tax on rakennettu alusta alkaen automatisoimaan koko kryptovaluuttaveroraportointiprosessi. Sitä on helppo käyttää ja se liitetään suoraan omaan TurboTax tili.

Luo tili ilmaiseksi, tuo kaikki historialliset kaupat ja tapahtumat ja luo täytetyt verolomakkeet, kuten 8949, napin painalluksella. Koko prosessi vie noin 15 minuuttia. Opi kuinka se toimii oikein tässä.

Tiivistettynä

Kyllä, Coinbase ilmoittaa salaustoiminnastasi IRS: lle, jos täytät tietyt kriteerit. On erittäin tärkeää huomata, että vaikka et saisikaan 1099, sinun on silti ilmoitettava kaikki kryptovaluuttatulosi veroistasi. Sen tekemättä jättämistä pidettäisiin veropetoksina IRS: n mielestä.

Jos sinulla on kysyttävää, joihin tiimimme voi vastata, älä epäröi ottaa yhteyttä!

PostTämä viesti on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sitä tule tulkita vero- tai sijoitusneuvonnaksi. Ole hyvä ja puhu omillesi salausveroasiantuntija, CPA tai veroasianajaja siitä, miten sinun tulisi kohdella digitaalisten valuuttojen verotusta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner