Lopullinen opas kryptovaluutan verotuksellisten tappioiden sadonkorjuusta

Verotappioiden kerääminen kryptovaluuttasi avulla on yksi tehokkaimmista tavoista vähentää vuoden verolaskua. Ei ole mikään salaisuus, että kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Tämä ja monet muut ominaisuudet tekevät siitä epätavallisen tehokkaan ehdokkaan veronmenetysten keräämisstrategioihin. Tässä oppaassa hahmotellaan verotappioiden kerääminen, kuinka voit käyttää sitä bitcoin- ja salausverovelvollisuuden vähentämiseen ja kuinka voit käyttää CryptoTrader.Tax Veron tappioiden sadonkorjaustyökalu havaitsee automaattisesti suurimmat mahdollisuutesi verosäästöihin.

Veron menetys sadonkorjuu – mikä se on?

Veron menetys on käytäntö, jossa myydään käyttöomaisuushyödykettä tappiolla myyntivoittojen verovelan kompensoimiseksi. Tappion realisoimalla tai “keräämällä” sijoittajat pystyvät tasoittamaan verot sekä voitoista että tuloista. Tämä on verojen alentamisstrategia, jota yleisesti käytetään osakkeiden ja arvopapereiden maailmassa. 

Esimerkki

John ostaa 1000 dollaria Applen osaketta ja 2000 dollaria Teslan osaketta tiettynä vuonna. Pitämällä näitä sijoituksia Johnin Apple-osakkeen arvo nousee 1500 dollariin, kun taas Tesla putoaa 1700 dollariin. John myy kaikki Apple-osakkeensa 1500 dollaria.

Ilman veron menetyksiä

Keräämättä tappioita Teslan osakkeista Johnilla on 500 dollarin myyntivoitto vuodelta Apple-osakkeiden myynnistä. John maksaa veroja kaikesta 500 dollarin pääomatulosta.

Veron menetys sadonkorjuu

Sen sijaan, että hän jatkaisi Tesla-varastojensa hallintaa, John voi korjata tappionsa Teslassa myymällä ennen vuoden loppua. Myyntivoitot ja -tappiot lasketaan yhteen vuodelta, mikä johtaa joko nettovoittoon tai -tappioon. Johnin nettovoitto on nyt vain 200 dollaria vuodelta (500-300 dollaria). Tässä skenaariossa John maksaa veroja vain 200 dollarin nettovoittovoitosta 500 dollarin sijaan.

Veron menetys sadonkorjuun avulla

Kryptovaluuttoja käsitellään verotuksellisesti omaisuutena, täsmälleen samat kuin varastot. Tämä tarkoittaa, että voit myös strategisesti myydä / vaihtaa salausta tappioiden keräämiseksi ja verovelvollisuuden vähentämiseksi. Toisin kuin varastot, kryptovaluutoilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä vieläkin parempia ehdokkaita verotappioiden keräämiseksi. Keskustelemme näistä alla. 

Pesumyynnin säännöt

Pesumyynti syntyy, kun menetät pääoman menetystä ja ostat saman arvopaperin takaisin 30 päivän kuluessa ennen pääomatappion syntymistä tai sen jälkeen. Tämän säännön tarkoituksena on estää sijoittajia ottamasta pääomatappioita yhden vuoden kuluessa ja ostamasta osakkeita välittömästi takaisin. IRS toteaa nimenomaisesti pesunmyyntisäännöt koskevat vain arvopapereita. Salausvaluutat ovat omaisuutta, ei arvopapereita, määritelty IRS-ohjeet. Tämä tarkoittaa, että pesumyyntisäännöt eivät koske kryptovaluutta tällä hetkellä.

Volatiliteetti

Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita – enemmän kuin perinteiset varat. Tämä volatiliteetti tarkoittaa, että sijoittajilla on säännöllisesti mahdollisuuksia realisoida ja kerätä pääomatappioita. Sijoittajien vaikein osa on tunnistaa, mikä salkussa olevista salausvaluutoista on korkein kustannusperuste (alkuperäinen ostohinta) verrattuna nykyiseen markkinahintaan. Nämä ovat omaisuus, joka tarjoaa suurimman mahdollisuuden verosäästöihin. CryptoTrader.Tax on sovellukseen sisäänrakennettu verohäviökorjuutyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat automaattisesti tunnistaa, mitkä heidän kryptovaluutoistaan ​​tarjoavat suurimman tappionkorjuumahdollisuuden.

Esimerkki

Amy on saanut tänä vuonna osakemarkkinoille sijoittamisesta 15 000 dollaria myyntivoittoja. Amy on myös sijoittanut kryptovaluuttoihin, kuten bitcoin, XRP ja Ethereum. Joulukuussa Amy tuo kryptovaluuttatapahtumansa CryptoTrader.Taxiin ja huomaa, että hänen sijoituksensa ovat laskeneet yli 20 000 dollaria vuodessa. Saadakseen nämä tappiot Amy käy kauppaa kaikki kryptovaluuttansa Litecoiniin (aiheuttaen siten a verotettava tapahtuma ja ymmärtää tappiot). Amyn tappiot kryptovaluutassa kompensoivat kaikki hänen osakemarkkinoiden voitot, ja hänelle jäi 5000 dollarin pääomatappio vuodelle.

Nettopääoman menetys Jopa 3000 dollaria korvaa tavalliset tuotot

Aina kun vuoden myyntivoitot ja -tappiot ovat negatiiviset, syntyy nettotappioita. Jos pääoman menetys on pienempi tai yhtä suuri kuin 3 000 dollaria (1500 dollaria, jos olet naimisissa ja annat erillisen veroilmoituksen), koko pääoman menetystä voidaan käyttää korvaamaan muunlaiset tulot – kuten työsi tulot.

Nettotappiot, jotka ylittävät 3000 dollaria, siirretään seuraaville vuosille.  

CryptoTrader.Taxin avulla voit tunnistaa tappionkorjuumahdollisuudet automaattisesti

Voit luoda CryptoTrader.Taxilla täydellisen raportin, jossa kerrotaan suurimmista mahdollisuuksista veron menetykseen. Aloita yhdistämällä pörssiesi ja tuomalla kaikki salausvaluuttatapahtumatiedot alustalle. Historiallinen CryptoTrader.Tax-hinnan moottori määrittää kustannusperustan jokaiselle kryptovaluuttatapahtumallesi.

Bitcoin-verotulojen sadonkorjuu

Siirry Verotappioiden sadonkorjuu -välilehdelle

Kun olet luonut veroraportin, siirry Verovahinkorjuu-välilehdelle (kuva alla). Tämä raportti näyttää suurimmat menetyskorjuumahdollisuutesi alenevassa järjestyksessä. Raportissa verrataan tietyn kryptovaluutan kustannuspohjaa (kuinka paljon siitä maksit) nykyiseen markkinahintaan. Kryptovaluutat, joiden kustannusperusta on paljon korkeampi kuin nykyinen markkinahinta, tarjoavat suurimman mahdollisen verotuksellisen menetelmän.

Kryptovaluuttaveron menetys

Myy tai vaihda, kun se on havaittu

Kun tiedät, mitkä kryptovaluutat tarjoavat parhaat verosäästömahdollisuudet, voit myydä tai vaihtaa niitä valitsemallasi pörssillä. Muista, että salauksen myynti tai kauppa laukaisee verotettava tapahtuma ja “ymmärtää” omaisuuden tappiot. 

Kun olet suorittanut myynnin tai kaupan, tuo tapahtuma (t) CryptoTrader.Vaiheeseen 2 ja suorita veroraportit uudelleen! Sitten voit nähdä, kuinka paljon sadonkorjuu vähensi nettotulojasi.

31. joulukuuta on raja-aika – aika on olennaista!

On tärkeää pitää mielessä, että verovuosi päättyy 31. joulukuuta – vaikka hakemuksen jättämisen määräaika on vasta 15. huhtikuuta. Tämä tarkoittaa, että sinun on kerättävä tappiot ennen vuoden loppua, jos haluat niiden vaikuttavan kyseisen vuoden veroihin. Monet sijoittajat viivästyvät vain ymmärtääkseen, että he olisivat voineet säästää rahaa verolaskussaan, jos he olisivat myyneet tai tienneet tappioita jo joulukuussa. Siihen mennessä on liian myöhäistä.

Älä anna tämän tapahtua sinulle! Voit nähdä kaikki verotuksellisten tappioiden keräämismahdollisuutesi luomalla a veroraportti CryptoTrader.Taxin kanssa tänään.

Voit oppia lisää siitä, miten salausvaluuttoja verotetaan Täydellinen opas kryptovaluuttaveroista.

Vastuuvapauslauseke: Tämä opas on tarkoitettu vain tiedoksi. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan vero-, tilintarkastus-, kirjanpito-, sijoitus-, rahoitus- tai oikeudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner