News Spy Review: Onko kyseessä huijaus vai legiti?

Mikä on uusi vakooja? 

Meidän on myönnettävä, että ensi silmäyksellä nimi New Spy oli meille hieman epäilyttävä, mutta perusteellisen testin ja analyysin tekemisen jälkeen emme olleet pettyneitä tulokseen. Olemme etsineet toista arvostettua kaupankäyntijärjestelmää, jota voimme suositella käyttäjillemme, ja nyt olemme löytäneet sen. Testiemme jälkeen voimme vahvistaa, että New Spy on yhtä hyvämaineinen kuin muut testaamamme kaupankäyntiteknologiat, kuten Bitcoin Futures ja Bitcoin Champion. Uusi vakooja on loistava työkalu uusille ja kokeneille kauppiaille ja voi auttaa ketään tuottamaan voittoa kryptovaluuttamarkkinoilta.

News Spy Review Onko se huijaus?

Joo. News Spy on laillinen kauppajärjestelmä. Niin monet ihmiset haluavat tietää, miten he voivat ansaita rahaa kryptovaluuttamarkkinoilla ja kuinka parhaiten aloittaa tämän tekeminen. Voimme vahvistaa, että News Spy on yksi parhaista kaupankäyntijärjestelmistä kaupankäynnin aloittamiseksi. Parasta on, että tällä alustalla voit käydä kauppaa muun muassa Bitcoineilla, Litecoineilla, Ripplellä ja Ethereumilla. Huomasimme myös, että News Spy on rekisteröity, virallinen automaattinen kaupankäyntijärjestelmä kryptovaluutalle. 

Siellä on joukko omistautuneita tilinhoitajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua, ja 24 tunnin asiakaspalvelu. News Spy on myös yhteistyössä omistautuneiden välittäjien kanssa auttanut hallitsemaan ja säätelemään tiliäsi. 

Tässä on joitain tekemiäsi löytöjä: 

 • News Spy on rekisteröity kauppajärjestelmä, jolla on erinomaiset ominaisuudet, jotta se mahtuu kaikille uusille ja kokeneille sijoittajille. 
 • Kaupankäyntijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja täysin avoin, joten löydät kaikki tarvitsemasi tiedot verkkosivustolta. 
 • Muiden raporttien mukaan kauppajärjestelmän onnistumisaste on 90%.
 • News Spyillä on nopea ja tehokas nostoprosessi. Kun olet lähettänyt pyynnön, varojen pitäisi siirtyä tilillesi 24 tunnin kuluessa.

Kuinka aloittaa kaupankäynti uudella vakoojalla

Tulet huomaamaan, että tilin avaaminen New Spy -palvelussa on miellyttävä kokemus. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä täyttämällä alla oleva lomake, ja yksi omistautuneista tilinhoitajistamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Alla on lueteltu tilin avaamisen vaiheet: 

 • Rekisteröinti

Rekisteröinti on täysin ilmaista. Liittymiskustannuksiin ei liity, sinun tarvitsee vain täyttää alla oleva lomake, joka vaatii perustiedot ja tilivastaava soittaa sinulle myöhemmin. 

 • Tallettaa

Onneksi News Spyillä on nopea ja helppo tapahtumaprosessi. Löysimme tämän melko vaikuttavaksi. Sinun tarvitsee vain aktivoida tilisi 250 euron vähimmäistalletus. Tämä talletus toimii myös ensimmäisenä sijoituksena. Välittäjä seuraa tiliäsi varmistaakseen, että varojasi ei hallinnoida väärin.

 • Demokauppa 

Jos olet edelleen epäilevä suoran lähetyksen suhteen, esittelytiliominaisuus voi auttaa sinua saamaan kaiken tarvitsemasi käytännön ennen varsinaisen kaupan aloittamista. Esittelytilitoiminnon avulla voit nähdä, kuinka algoritmi täsmällisesti tunnistaa suuret mahdollisuudet ja tekee kauppoja koskevia päätöksiä. Vielä parempaa, et tarvitse todellista rahaa demokaupan aloittamiseen. Tämä on todella vaikuttava ja antaa sinulle eturivin istuimen siitä, kuinka läpinäkyvä New Spy todella on.

 • Live-kaupankäynti

Tämä on tilaisuutesi tuottaa passiivisia tuloja. Kun olet tyytyväinen järjestelmään, voit aktivoida live-kaupankäyntitoiminnon. Uusi vakooja tekee sitten loput puolestasi. 

Usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka paljon News Spy -palvelun käytön aloittaminen maksaa?

Se on ilmainen. Voit luoda uuden tilin alustalle maksamatta rahaa. Vasta sen jälkeen, kun tilisi on aktivoitu, sinun on tehtävä talletus ja aloitettava kaupankäynti live-kaupankäyntitoiminnon avulla. 

 • Kuinka turvallinen on News Spy -alusta?

Varojasi suojaa SSL-varmenne ja virustorjuntaohjelma. Tämä tekee mahdottomaksi hakkerointi tilillesi tai tietojesi varastamisen. Ellet ole huolimaton tietojen suhteen. 

 • Voinko poistaa salauksen The News Spy -tililtäni?

Valitettavasti ei. Tulosi muunnetaan paikalliseksi valuutaksi ennen kuin se lähetetään pankkitilille, jonka annoit tilin avaamisen yhteydessä.

 • Pyydä julkkiksia hyväksymään News Spy?

Ei, julkkisten suosituksia ei ole. Jos näin tapahtuu, yksityiskohdat julkaistaan ​​The News Spy: n virallisella autokaupan alustalla.

Mitkä ovat The News Spy -kaupan edut

 • Käyttäjäystävälliset ominaisuudet – uudella käyttäjällä on helppo navigoida tällä alustalla. Ominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​ja helposti ymmärrettäviä.
 • Vahvistusprosessi – asiakkaan henkilökohtaisten tietojen tarkistaminen on mitä lisensoidulla kaupankäyntialustalla vaaditaan.
 • Online-asiakastuki – siellä on asiakaspalvelutuki & puhelinryhmä käytettävissä ympäri vuorokauden.
 • Demokauppatila – käyttäjät voivat oppia kauppamekaniikasta ennen rahan sijoittamista. Se suojaa myös uusia käyttäjiä sijoittamasta suuria summia markkinoille, joita he eivät vielä ymmärrä.
 • Nopeat nostot – nostot voidaan tehdä 24 tunnin sisällä alkuperäisestä kaupasta.
 • Kokeneet välittäjät – Henkilökohtainen välittäjä voidaan määrittää käyttäjän salkkuun & voi toteuttaa erilaisia ​​sijoitusstrategioita asiakkaan puolesta.

Kaupankäynti ja ansaitseminen News Spyn kanssa 

Haluamme sinun tietävän, että sinun ei tarvitse käydä verkkokursseja siitä, miten käydä kauppaa kryptovaluutan kanssa, kun käytät News Spy -ohjelmaa. News Spy -kauppajärjestelmä on automatisoitu ja tekee kaiken työn sijoittajan hyväksi. Sinun tarvitsee vain asettaa kaupankäynnin parametrit välittäjän avulla, ja kauppajärjestelmä tekee kaiken muun puolestasi. Uusi vakooja käyttää kehittynyttä algoritmia etsimään ja analysoimaan kauppasignaalien markkinoita, mukaan lukien maailmanlaajuiset talousuutiset. Nämä kaupankäyntisignaalit osoittavat, missä kannattavat kaupat ovat, ja algoritmi voi periaatteessa vahvistaa tämän ennätysajassa. Uusi vakooja suoritetaan tällä algoritmilla ja automaatiolla.

Uuden vakoojakauppajärjestelmän ominaisuudet

 • Maksujärjestelmä

Testasimme uuden vakoojakauppajärjestelmän ja voimme vahvistaa, että se on nopea ja tarkka. Voitto suoritetaan jokaisen live-kaupankäynnin jälkeen. On sinun vastuullasi asettaa kaupankäynnin parametrit siihen, milloin se aukeaa tai sulkeutuu. 

 • Nostot ja talletukset

Nostoprosessi on yhtä vaikuttava. Lähetimme pyynnön ja saimme maksun 24 tunnin kuluessa. Tämä on nopeampaa kuin useimmat kilpailijat. Sijoittajien käytettävissä on myös useita maksutapoja, mikä helpottaa kauppaa kaikkialla maailmassa.

 • Piilotetut maksut

Tämän kaupankäyntijärjestelmän tutkinnassa emme löytäneet piilotettuja maksuja. Uusi vakooja saa tuloja vähentämällä pienen osan sijoittajien tuloista jokaisen live-kaupankäynnin jälkeen. Periaatteessa järjestelmä ei ansaitse, jos sijoittaja häviää. 

 • Käyttäjien suosittelut

Viralliselta New Spy -sivustolta löydät paljon positiivista palautetta innokkailta sijoittajilta, jotka ovat ansainneet voittoa järjestelmän avulla.  

 • Asiakaspalvelu 

Olimme innokkaita näkemään, kuinka New Spy -asiakaspalvelu toimii. Koska asiakaspalvelu on erittäin tärkeää, etenkin uusille sijoittajille, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta kaupasta kryptovaluuttamarkkinoilla. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että New Spy -asiakasosasto on erittäin reagoiva ja käytettävissä ympäri vuorokauden. 

 • Välittäjät

Voimme vahvistaa, että New Spy on tehnyt yhteistyötä säänneltyjen ja lisensoitujen välittäjien kanssa varmistaakseen, että saat kaiken irti kaupankäyntikokemuksestasi ja että tiliäsi hoidetaan optimaalisesti. 

Onko uusi vakooja suojattu?

Ymmärrämme, miksi tämä on niin suosittu tutkimus. Olemme havainneet, että New Spy on suojattu SSL-varmenteella, mikä tarkoittaa, että tietosi on suojattu salauksella, mikä tekee tilisi hakkeroinnista mahdotonta, ellet jätä tiliäsi auki laitteellasi tai jaa tietojasi kenenkään muun kanssa. 

Onko uudella vakoojalla mobiilisovellus?

Valitettavasti ei, on kuitenkin suuri mahdollisuus, että kaupankäyntijärjestelmällä on sellainen pian, koska niin monet käyttäjät ilmaisevat kiinnostuksensa järjestelmän kaupankäyntiin. Hyvä uutinen on, että New Spy on saatavana pöytätietokoneella ja mobiililaitteella. Järjestelmän käyttöön tarvitaan vain aktiivinen Internet-yhteys.

Julkkikset, joilla on kiinnostusta kryptovaluuttoihin:

 • Gwyneth Paltrow – Vuonna 2017 Gwyneth Paltrow liittyi Bitcoin-lompakkokäynnistykseen Abraan neuvonantajana Apple-sarjan, Planet of the Apps -jakson aikana..
 • Mike Tyson – Vuonna 2016 Mike Tyson lanseerasi Bitcoin-lompakon yhteistyössä Bitcoin Directin kanssa.
 • Snoop Dogg -Vuonna 2013 Snoop twiittasi: “Seuraava minun saatavilla oleva bitcoin n -levy toimitetaan droneina.” Vuonna 2017 Snoop Doggille lahjoitettiin nuorten jalkapallo-ohjelmalle 1500 yrityksen SparkleCOIN-arvoa noin 55 500 dollarin arvosta..
 • Ashton Kutcher – Sijoitettu urheiluvedonlyönnin lohkoketjuun, Unikrniin, yhdessä miljardööri Mark Cubanin kanssa.
 • Jamie Foxx – Vuonna 2017 Jamie Foxx hyväksyi kryptovaluutanvaihdon Cobinhood Twitterissä: “Innolla osallistumista uuteen @cobinhood Tokeniin! NOLLA maksu kauppaa! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Yksi Bitcoinin varhaisimmista kannattajista. Vuonna 2013 hän twiittasi: ensimmäinen post apokalyptinen laki: orjuus kaikissa muodoissa on nyt laitonta, mukaan lukien velanorjuus. #BITCOIN.
 • Mel B. – Vuonna 2013 Mel B ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoin-maksut uudesta singlestään. Hän sanoi: Rakastan kuinka uusi tekniikka helpottaa elämäämme, ja minulle se on jännittävää. Bitcoin yhdistää fanejani ympäri maailmaa yhdellä valuutalla. He voivat vain maksaa bitcoineilla.
 • Drew Carey – Kerran twiitattu: Yritin vain ostaa aamiaista w bitcoineja. Hylätty. #milloinmaailmankatkaisu
 • Floyd Mayweather Jr.. – Vuonna 2017 hän twiittasi valokuvan itsestään, jonka otsikko oli “Bitcoins ethereumin ja muun tyyppisten kryptovaluuttojen kulutus Beverly Hillissä”.
 • Richard Branson Artikkeli julkaistiin raportoimalla, että Richard Branson investoi 30 miljoonaa dollaria kryptovaluutta-maksualustalle BitPay.

Johtopäätöksemme: Uusi vakooja on kärjessä

News Spy on luotettava ja tehokas automaattinen kaupankäyntijärjestelmä, jolla on kyky tarjota uusille ja kokeneille kauppiaille monia kannattavia mahdollisuuksia. Analyysimme perusteella olemme havainneet, että tämä järjestelmä on suunniteltu käyttäjien mukavuutta ajatellen, käyttäjäystävällisen verkkosivuston ja yksinkertaisen asettelun perusteella, mikä helpottaa tietojen löytämistä. News Spyä on pidettävä erittäin hyödyllisenä työkaluna kaikkien sijoittajien käsissä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner