Paras salausmarginaalin pörssi aloittelijoille vuonna 2020

Julkaisija Sudhir Khatwani • Päivitetty 16. kesäkuuta 2020

Mainostajan julkistaminen

Marginaalikaupasta Bitcoin ja muut kryptot ottamalla valtava vipuvaikutus on hitaasti tulossa uusi trendi.

Se, että olet täällä, kertoo minulle, että olet tajunnut sen ja haluat osallistua Bitcoin-vipuvaikutteiseen kauppaan.

Mutta muista:

Vaikka marginaalin kaupankäynnin krypto, kuten Bitcoin (BTC) ja vipuvaikutus, saattavat tuntua houkuttelevilta, sillä on paljon merkitystä missä kauppaa käydään.

Joten kokemuksemme perusteella tässä on joitain parhaita pörssejä Bitcoin-kaupankäynnille matalalla marginaalilla ja korkealla vipuvaikutuksella:

Huippumarginaalin salausvaihtoAloita Bitcoin Leverage Trading nyt
PrimeXBT [Hanki 35% talletusbonus] Vaihda nyt
StormGain [Second Paras] Vaihda nyt
Bitmex Vaihda nyt
BaseFEX Vaihda nyt
Kraken Vaihda nyt
Binance Vaihda nyt
Cex.io Vaihda nyt
Poloniex Vaihda nyt

Tiedän, että monet ovat saattaneet kuulla, että Bitcoin Margin -kauppa on nopein tapa ansaita paljon rahaa, mutta haluan sanoa teille, että se on myös nopein tapa menettää rahanne, ellei sitä tehdä oikein.

Joten käy kauppaa vastuullisesti äläkä pidä talosi tai puolisosi asuntolainassa kauppaa varten Bitcoinilla ja salauksella 100-kertaisella vivulla.

Huomautus: Tämä on kattava opas kryptovaluutta-marginaalikaupasta! Jos tiedät jo siitä, tutustu suoraan suoraan salauksen parhaimpiin marginaalikaupan pörsseihin yllä olevassa taulukossa.

Jos et tiedä, suoraan hypätä johdantoon Bitcoin marginaali / vipuvaikutus kaupankäynnin osa oppia mikä on marginaali kaupankäynnin Bitcoin & muut kryptovaluutat?

Contents

Vuoden 2020 parhaat Bitcoin Margin Trading Exchanges USA: n asiakkaille

Aloitetaan parhaiden Bitcoin Margin Trading Exchanges -luetteloiden kanssa kaupankäynnin vipuvaikutuksella:

# 1. PrimeXBT Margin Trading

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuinen

VALUUTTA

BTC, ETH, ADA, BCH, EOS, LTC, TRX, XRP

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

100x

MAKSUT

0,005%

VÄHINTÄÄN

0,001 BTC

USP

Yli 30 omaisuutta, mukaan lukien hyödykkeet, osakkeet, valuuttamarkkinat & salaus

Toimittajien ajatukset

PrimeXBT on tutkinut miljoonien salauksen harrastajien marginaalikauppaa ja on yksi salausvaihdoista, jotka mahdollistavat Bitcoinin kuten salausvaluutan oikosulun korkealla vipuvaikutuksella.

PrimeXBT on nopeasti kasvava Bitcoin-pohjainen marginaalikauppapaikka, joka tarjoaa välittömän pääsyn yli 30+ omaisuuteen, mukaan lukien Crypto (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS) ja paljon muuta.

Nyt käyttämällä PrimeXBT: tä saat jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen BTC: n, ETH: n, XRP: n, LTC: n ja moniin muihin suosikkikryptovaluuttoihisi. Mene pitkäksi tai lyhyeksi milloin tahansa PrimeXBT: n puhtaalla käyttöliittymällä tehdyn TA-kaupankäyntistrategian perusteella.

PS: Hanki 35%: n lisäbonus minkä tahansa BTC-määrän tallettamisesta PrimeXBT: lle.

Tämä tarkoittaa, että jos laitat 1 BTC: n kauppaan PrimeXBT: llä, saat lisäksi 0,35 BTC: tä kaupankäyntiin. Joten yhteensä 1.35 BTC kun sinä rekisteröidy käyttämällä tätä yksinomaista kauppaa Rahanvälittäjät lukijoita.

Suorita 5 erityyppistä tilausta saadaksesi parhaan hyödyn kaupoista ilman KYC: tä ja hyväksy melkein välittömästi marginaalikauppatilin alhaisimmilla maksuilla ikuisesti.

Käy kauppaa kryptovaluutoilla, osakeindekseillä (S&P500, FTSE100), hyödykkeitä ja valuuttoja yhdellä ainoalla Bitcoin-pohjaisella marginaalikaupan alustalla.

# 2. StormGain Margin Trading

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuinen

VALUUTTA

BTC, LTC, ETH, BCH ja XRP

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

200x

MAKSUT

0,06%

VÄHINTÄÄN

0,001 BTC

USP

200x vipuvaikutus & Vapaakauppasignaalit

Toimittajien ajatukset

StormGain on keskitetty kryptovaluutta, joka perustettiin heinäkuussa 2019. Se on rekisteröity Seychelleillä ja palvelee yli 120 000 asiakasta 120 maasta ympäri maailmaa..

Tähän mennessä pörssi tukee kryptovaluutta-spot-kauppaa sekä futuurikauppaa. Sen vipuvalikoima on yksi teollisuuden korkeimmista ja nousee jopa 200 kertaa tietyille kryptovaluutoille.

Tällä hetkellä BTC, LTC, ETH, BCH ja XRP ovat pääomavaroja, joille futuurikauppa on täydessä vauhdissa noin 300 miljoonalla dollarilla + volyymi joka päivä. On sisäänrakennettuja lompakoita USDT: lle, BTC: lle, ETH: lle, LTC: lle, XRP: lle ja BCH: lle.

Sisäänrakennettu vaihtoehto ostaa kryptovaluutta luottokortilla on käytettävissä pörssissä marginaalikauppatiliesi rahoittamiseen. Lisäksi StormGain tarjoaa kauppiaille demotilit, jotta ne voivat mukautua ennen oikean rahan kaupankäyntiä, ja muulla kuin demotilillä elinkeinonharjoittajana saat myös ylellisyyttä sovelluksen sisäisistä kauppasignaaleista.

# 3. Bitmex Margin Trading

Hae nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuisesti paitsi Yhdysvallat

VALUUTTA

BTC / USD, ETH / USD, ADA, BCH, EOS, LTC, TRX, XRP

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

100x

MAKSUT

0,025-0,075%

VÄHINTÄÄN

0,01 BTC

USP

Sulkemismaksu on 0%

Toimittajien ajatukset

BitMEX on omistettu Bitcoin- ja kryptovaluuttakauppapörssi.

BitMEX on edelläkävijä kryptovaluuttojen marginaalikaupassa vuodesta 2015 lähtien, ja se koostuu omistautuneesta kehittäjien ja ekonomistien tiimistä, jota tarvitaan perustellusti tällaiseen liiketoimintaan.

Ja hyvä asia on, että käyttäjät, jotka kirjautuvat sisään käyttämällä tätä yksinoikeudella linkki saa 10%: n alennuksen kuuden kuukauden ajaksi ja usko minua, 10% on paljon, kun näet sen tietyn ajanjakson ajan.

Tällä hetkellä voit käydä kauppaa BTC / USD, ETH / USD, ADA, BCH, EOS, LTC, TRX, XRP marginaalikauppapaikallaan sijoittamaan pitkä / lyhyt positio mille tahansa näistä pareista mihin tahansa hintaan.

# 4. BaseFEX-marginaalikauppa

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuisesti paitsi Yhdysvallat, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Sudan, Syyria, Kiina ja Krim.

VALUUTTA

BTC / USD, ETH / USD, ADA, BCH, EOS, LTC, TRX, XRP

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

100x

MAKSUT

0,2-0,07%

VÄHINTÄÄN

0,01 BTC

USP

Myös ERC-tunnukset

Toimittajien ajatukset

BaseFEX on salausjohdannaispörssi, toisin kuin mikään muu, koska sen ovat kehittäneet finanssialan ammattilaiset. Se on suhteellisen uusi, mutta ylpeänä tarjoaa marginaalikaupan BNB: lle, HT: lle, OKB: lle, LTC: lle, TRX: lle, BCH: lle, ATOM: lle, joka sisältää myös ERC20-merkit. Ja tämä ei ole saatavilla missään muualla.

Sen lisäksi sillä on turvallinen, luotettava ja erittäin nopea tilausten sovitusmoottori, jonka avulla voit käydä kauppaa lähes kaikkien suosittujen kolikoiden ikuisten sopimusten kanssa, joiden vipuvaikutus on 20-100x, ja sijoittaa pitkä / lyhyt sijainti mille tahansa näistä pareista hintaan.

Lisäksi sillä on maailman alhaisin ottopalkkio etenkin BTC / USD-parille ja käyttöliittymälle erittäin siisti verrattuna muihin ikäisensä, joten kokeile BaseFEXiä kerran.

# 5. Kraken Margin Trading

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

SEPA-maat & Yhdysvallat

VALUUTTA

BTC, BCH, ETH, ETC, XMR, XRP, REP

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

5x

MAKSUT

0,01-0,02%

VÄHINTÄÄN

0,01 BTC

USP

EUR Marginaalikauppa

Toimittajien ajatukset

Kraken on yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihdoista, joka toimii tällä alueella vuodesta 2014.

Kraken on yhdysvaltalainen rekisteröity yksikkö, joka sijaitsee San Franciscossa Yhdysvalloissa ja on yksi harvoista yhdysvaltalaisista pörsseistä, jotka mahdollistavat marginaalikaupan yhdysvaltalaisille salaussijoittajille.

Tästä lähtien voit käydä kauppaa BTC: llä, BCH: lla, ETH: lla, ETC: llä, XMR: llä, XRP: llä ja REP: llä marginaalikaupan alustallaan BTC: tä, ETH: tä, USD: tä ja EUR: a vastaan ​​sijoittamaan pitkä / lyhyt positio mihin tahansa näistä pareista mihin hintaan tahansa.

Viimeiseksi, Krakenin kauppatuella tuetaan käyttäjiä melko ennakoivasti, joten voit vapaasti marginaalikauppaa tällä pörssillä, koska myös likviditeettiä on runsaasti.

# 6. Binance Margin Trading

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuisesti paitsi Yhdysvallat

VALUUTTA

BTC / USDT

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

125x

MAKSUT

0,02%

VÄHINTÄÄN

0,01 BTC

USP

Mobiilisovellukset

Toimittajien ajatukset

Binance on suurin kuuluisa altcoin- ja kryptovaluutanvaihto spot-kaupankäyntiin, mutta sitä ei käytetty tarjoamaan marginaalikauppaa kryptovaluutoille vasta äskettäin.

Binance siirtyi marginaalikauppaan viime aikoina, ja vain muutamassa kuukaudessa sen marginaalituotteiden kaupankäyntimäärä on ohittanut spot-kaupankäynnin määrän.

Vaikka tällä hetkellä Binance tarjoaa vain yhden parin BTC / USDT, siitä on tullut go-to margin -alusta niille, jotka haluavat hyödyntää kauppaa Bitcoin.

Likviditeetti on valtava, ja itse tuotenimi on luotettava ympäri maailmaa. Varoja tukee SAFU, ja heillä on myös Android-sovellus, josta voit tehdä Bitcoin-vipuvaikutuksia.

Binance 125x -vipu Bitcoin-futuureille on alan korkein.

Vaikka he alkoivat BTC / USD-parilla, nyt uusia salausparia, joilla on vipuvaikutteisia kaupankäyntiominaisuuksia Binancessa, on saatavana. Nämä parit ovat ETH / BTC, BNB / BTC, LTC / BTC jne., Joissa voit sijoittaa pitkän / lyhyen aseman mihin tahansa näistä pareista mihin hintaan tahansa.

# 7. CEX.io Marginaalikauppa

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuisesti paitsi Yhdysvallat

VALUUTTA

BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, BCH / BTC, BTC / EUR, ETH / BTC

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

3x

MAKSUT

0,1-0,2%

VÄHINTÄÄN

0,01 BTC

USP

Sulkemismaksu on 0%

Toimittajien ajatukset

CEX on toinen maineikkain kryptovaluutanvaihto, joka sijaitsee Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja nyt se tarjoaa myös kryptovaluuttojen marginaalikaupan.

Se on toiminut tällä alueella vuodesta 2014, ja voit käydä kauppaa BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, BCH / BTC, BTC / EUR, ETH / BTC tällä hetkellä marginaalikauppapaikallaan sijoittamaan pitkä / lyhyt sijoitus mihin tahansa näistä pareista mihin tahansa hintaan.

# 8. Poloniex Margin Trading

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

Maailmanlaajuisesti paitsi Yhdysvallat

VALUUTTA

XMR, LTC, ETH, XRP, DASH jne

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

2,5x

MAKSUT

0,1-0,2%

VÄHINTÄÄN

0,01 BTC

USP

10+ marginaalikauppaparia

Toimittajien ajatukset

Yksi kryptovaluuttamarkkinoiden vanhimmista toimijoista, Poloniex tarjoaa edelleen käyttäjilleen sekä klassista että marginaalikauppaa.

Volyymi on kuitenkin hyvin alhainen pörssissä, mutta silti voidaan helposti lisätä kauppaa yli 10 salausvaluuttaparille, mutta kaikki parit ovat BTC: ssä. Joten voit sijoittaa pitkän / lyhyen sijainnin mille tahansa näistä pareista mihin hintaan tahansa.

# 9. Bittrex Margin Trading

Vaihda nyt

MAA SAATAVILLA

N / A

VALUUTTA

N / A

Marginaalin raja / vipuvaikutus enintään

N / A

MAKSUT

N / A

VÄHINTÄÄN

N / A

USP

N / A

Toimittajien ajatukset

Bittrex on kuuluisa altcoin- ja kryptovaluutanvaihto, mutta se ei vielä tarjoa marginaalikauppaa kryptovaluutoille. Kun se tapahtuu, TheMoneyMongers on ensimmäinen, joka kertoo sinulle &# 128578;

Mikä on Bitcoin Margin Trading?

Jos haluat ymmärtää kryptovaluutta-marginaalin kaupan mutterit ja pultit, pidä kiinni, kun aion avata kaiken alusta alkaen.

Joten päästään tähän tosiasiaan:

Kryptovaluuttakauppa on riskialtista, mutta vipuvaikutus on vieläkin vaarallisempaa.

Siksi sinun tulisi miettiä kahdesti ennen salauskauppaan pääsyä ja ajatella kolmesti ennen kuin hemmottelet salausvaluuttojen marginaalikauppaa.

Tiedän:

Monet teistä saattavat houkutella krypto-kaupankäyntiin ystävienne kuulemien tarinoiden vuoksi ja siitä, kuinka he muuttivat 1000–10 000 dollaria muutamassa viikossa !!

Mutta kääntöpuolella he unohtavat kertoa, kuinka suuren riskin he ovat ottaneet saavuttaakseen tällaiset tuotot ja mitkä ovat sen haittapuolet …

Siksi yritetään tässä oppaassa ymmärtää salausvaluutan marginaalikauppa, sen riskit ja miten se voisi oikein käytettynä auttaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi.

Kuinka salausmarginaalikauppa toimii?

Kryptovaluutta ja Bitcoin-marginaalikauppa ovat uusi hype, joka on kiinni tavanomaisen kaupankäynnin ohella.

Mutta mikä se on?

No, tietääksemme, että meidän on ensin ymmärrettävä, Marginaalikauppa.

Marginaalikauppa on kaupankäynti (osakkeet, joukkovelkakirjat tai kryptot) käyttämällä lainattua rahaa.

Koska lainatut rahat ovat käytettävissäsi, koska sinulla on jo tietty rahavarasto, siksi sitä kutsutaan myös velkaantuneeksi kaupaksi.

Tämä kaupankäyntirotu on hyvin yleinen käytäntö perinteisillä markkinoilla, ja se on peräisin ensin Yhdysvalloista. Mutta nykyään tämä ei rajoitu vain Yhdysvaltoihin, koska se on jo levinnyt muille perinteisille markkinoille ympäri maailmaa.

Ja nyt kryptosfääri lainaa tämän konseptin kryptovaluuttomarginaalin tai vipuvaikutteisen kaupankäynnin käyttöönottamiseksi krypto- / Bitcoin-kauppiaille, joissa voi lainata ylimääräisiä bitcoineja tai kryptovaluuttoja jo olemassa olevien omistustensa perusteella.

Silti sillä ei ole järkeä?

Anna minun antaa sinulle yksinkertainen esimerkki:

Sanotaan, että haluat ostaa 10000 dollarin arvoisia bitcoineja, mutta käytettävissäsi on vain 1000 dollaria. Joten nyt päätät marginaalikaupan käyttämällä vipuvaikutussuhdetta 100: 1 (100x tarkoittaa jokaista jo olemassa olevaa dollaria, saat 100 dollaria ylimääräistä sijoitettavaksi).

Kuvaa nyt tämä:

Seuraavana aamuna, kun olet antanut marginaalikaupan, BTC: n hinta nousee 50% ja niin myös alkuinvestointisi, joka on nyt 15 000 dollaria. (olettaen, että 1 BTC = 10000 dollaria, kun olet sijoittanut kauppa). Nyt voit sulkea kauppasi selvittämällä positiosi ja maksaa takaisin ylimääräiset 9000 dollaria lainanantajalle, jonka olet tosiasiallisesti käyttänyt alkuperäiseen 1000 dollarin varaukseesi..

Niin yksinkertainen matematiikka, sinulle jää nyt 5000 dollarin voitto [15000 dollaria – (9000 dollaria + 1000 dollaria)], jonka olet ansainnut hyödyntämällä alkuperäistä 1000 dollaria..

Mutta tämä on hunky-dory-skenaario.

Kääntöpuolella olisit voinut menettää kaiken, mukaan lukien 1000 dollaria.

Katsotaanpa, miten se voi tapahtua:

Sanotaan, että BTC: n hinta laskee% 50 sen jälkeen, kun olet käynyt kauppaa ja tässä tapauksessa alkuinvestointisi pienenee 5000 dollariin, ja nyt luotonantaja on suojattava. Joten tämä jäljellä oleva 5000 dollaria menee lainanantajalle ja sinulle ei jää mitään.

Voidaan väittää, että lainanantaja on menettänyt tässä skenaariossa myös ylimääräiset 4000 dollaria alkuperäisestä lainasta 9000 dollarista, mutta tosielämässä positio suljetaan hyvissä ajoin ennen kuin 50%: n pudotus tapahtuu, mikä säästää luotonantajan pääomapanosta.

Joten realistisesti edellisessä skenaariossa positio olisi suljettu vain 10%: n BTC-pudotuksella ja lainanantaja olisi saanut 9000 dollaria takaisin !!

Bottom line:

Jos markkinat liikkuvat sinun eduksesi, voittosi kasvavat vipuvaikutuksesi mukaan, ja jos markkinat menevät vastakkainasetteluihisi, myös tappiosi kasvavat.

Mutta kun olen oppinut kryptovaluuttojen marginaalikaupasta, ajattelin, kuka lainaa näille riskialttiille marginaalikauppiaille ja miksi?

Ja kaivamisen jälkeen löysin tämän:

Kuka lainaa marginaalikauppiaille & Miksi he harjoittavat kryptien marginaalikauppaa?

Marginaalikauppiaat harjoittavat marginaalikauppaa maksimoidakseen voittonsa käytettäessä vain vähän rahaa / kryptoja.

Toisaalta suurin osa marginaalikauppiaista on veteraanikauppiaita, jotka ymmärtävät markkinoiden dynamiikkaa ja tukevat siten teknistä analyysiään. (Tiedän, että myös aloittelijoita on, lisää siitä myöhemmin !!)

Tämä ei tietenkään tarkoita, että he eivät voi mennä pieleen, ja he myös tekevät!!

Välittäjät tai ihmiset, jotka haluavat ansaita ylimääräisen prosenttiosuuden tuloista kryptovaluutta- tai Bitcoin-omistuksillaan, lainaa yleensä näille marginaalikauppiaille kiinteällä maksulla tai korolla.

Joten aina, kun marginaalikauppiaan salkku toimii hyvin, nämä lainanantajat saavat jatkuvasti luvatun palkkion tai koron luotoistaan.

Toisaalta, jos salkun toiminta on heikkoa, positio sulkeutuu automaattisesti ja jäljellä olevat varat plus korot palautetaan lainanantajalle.

Nyt tiedän, että jotkut teistä saattavat miettiä, miten se tapahtuu automaattisesti ja kuka sulkee kannan vähentääkseen luotonantajan tappioita?

No, tässä tulee omistettu marginaalikauppaa käyttävä kryptovaluutanvaihto, jonka olin listannut yllä.

UKK

Voitko ostaa Bitcoinia marginaalilla?

Ei, Bitcoinia ei voi ostaa marginaalilla, ja vaikka se onkin mahdollista, sitä ei pitäisi tehdä, koska tämä kaupankäyntistrategia ei ole kestävä.

Kuinka sitoa marginaali kaupankäyntiin?

Et voi yksinkertaisesti lisätä marginaalia ilman tietynasteista kryptovaluuttaa tai Bitcoinia tililläsi, joka toimii vakuudeksi. Kun markkinat liikkuvat panostasi vastapäätä, yleensä saa marginaalikutsun marginaalin tai vakuuden lisäämiseksi, muuten heidän vakuutensa puretaan. Näin se on sitova.

Joten kaikki meiltä tässä massiivisessa oppaassa, jossa salauksen marginaali / vipuvaikutus ovat parhaat.

Mutta minulla on joitain viisauden sanoja aloitteleville salaussijoittajille:

Jos et ole tyytyväinen salauksen villiin volatiliteettiin, älä käy kauppaa bitcoineilla tai millä tahansa kryptovaluutalla äläkä edes ajattele krypto-valuuttojen kauppaa marginaalilla.

Sanon tämän ei pelottavan sinua, vaan antamaan heads-upeja, koska olen nähnyt monien ihmisten menettävän valtavia määriä rahaa marginaalikaupan bitcoineilla / kryptovaluutoilla.

Lopuksi, älä koskaan jätä kryptovaluuttojasi näihin pörsseihin, koska ne ovat alttiita hakkeroinnille !!

Jos pidit tästä artikkelista? Älä jaa ystävien kanssa & perhe !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner