PARHAAT anonyymit Bitcoin-lompakot, joita voidaan käyttää vuonna 2020

Bitcoinin käyttö on hienoa.

Bitcoinin käyttäminen nimettömänä on vaikeaa.

Mutta todellinen taika tapahtuu vain, kun käytät Bitcoinia nimettömästi.

Tämä johtuu siitä, että vain sinusta tulee todellinen Bitcoinin käytön mestari jättämättä jälkiä sen käytöstä. Mutta kuten sanoin, Bitcoinin käyttäminen nimettömänä on vaikeaa, ja siitä voi tulla helppoa vain käyttämällä anonyymia bitcoin-lompakkoa.

Huomautus: Tiedän, että jotkut teistä ajattelevat? No, se ei ollut Bitcoinin anonyymi?

Katso:

Tällaisten lompakoiden käyttäminen takaa nimettömyyden, kun taas kaupankäynti Bitcoinissa on välttämätöntä tässä vaiheessa.

Lompakon nimi Tyyppi
Ledger Nano X (Suositus) Laitteiston lompakko
Ledger Nano S Laitteisto & Web-lompakko
Samourai-lompakko Matkapuhelin
PINT-lompakko Matkapuhelin
Bitcoinpaperwallet.com Paperilompakko
BitLox Laitteiston lompakko
Electrum Työpöytä & Matkapuhelin

Suosituin Bitcoin Nimetön Lompakot vuonna 2020

Aloitetaan parhaiden valitsemiemme nimettömien Bitcoin-lompakoiden tallentamiseksi turvallisesti vuonna 2020 ja sen jälkeen:

# 1. Ledger Nano X [Suositeltu lompakko]

Ledger Nano X Wallet on seuraaja Ledger Nano S laitteisto.

Nano X lanseerattiin tänä vuonna ja tällä lyhyellä aikavälillä se on tehnyt itselleen nimen salausvaluuttasi turvalliseksi turvaamiseksi.

Se on maksettu laite ja tarjoaa vastinetta rahalle, koska se on erittäin mobiili laite, jossa on Bluetooth-ominaisuus. Siksi sitä voidaan käyttää helposti minkä tahansa iOS- ja Android-laitteen kanssa.

Turvallisuusrintamalla se on ei-vapausrangaistus, jossa hallitset yksityisiä avaimiasi.

Lisäksi sitä voidaan käyttää tartunnan saaneen laitteen kanssa ja antaa silti mielenrauhaa. Ledger Nano X: ää voidaan käyttää myös luotettavana nimettömänä BTC-lompakkona peittää Internet-palveluntarjoajasi VPN: n avulla eikä siinä pitäisi olla mitään ongelmaa.

PS: Aina osta Ledger Nano X tältä viralliselta verkkosivustolta, Muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostojen on ilmoitettu olevan virheellisiä, mikä on johtanut käyttäjän varojen vaarantumiseen.

Ja jos ostat mikä tahansa Ledger-laite Varmista käytä Avira VPN: ää täydelliseen nimettömyyteen, koska se tarjoaa varastamissopimuksen 50% alennus heidän vuosipaketistaan.

 

Tulevaisuudessa voit odottaa lisää nimettömiä ominaisuuksia olevan käytettävissä Ledger Nano X: ssä, ja siksi se on myös mieluisin lompakkoni bitcoinien tallentamiseen.

  • Liittyvät: Ledger Nano X: n kattava katsaus vuodelle 2020

Osta Ledger Nano X nyt

# 2. Ledger Nano S [Suojattu laitteistolompakko]

Ledger Nano S -lompakko on ollut Ledger SAS -yhtiön lipputuote sen perustamisesta lähtien vuonna 2015.

Vaikka Ledger Nano S: llä ei ole Ledger Nano X: n kaltaisia ​​ominaisuuksia, se tekee melko kunnollisen työn salausvaluuttasi turvaamiseksi. Jos käytät sitä sopivalla VPN: llä, voit helposti käyttää Ledger Nano S: ää turvallisena ja tuntemattomana Bitcoin-lompakkona.

HD-lompakko, joka ei ole vapausrangaistus, antaa käyttäjille mielenrauhaa, koska he hallitsevat aina yksityisiä avaimiaan. Joten jos sinulla on vähän budjettiasi ja haluat silti tuntemattoman Bitcoin-laitteistolompakon, Ledger Nano S voi olla yksi !!

PS: Aina osta Ledger Nano S tältä viralliselta verkkosivustolta, Muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostosten on ilmoitettu olevan virheellisiä, mikä on johtanut käyttäjän varojen vaarantumiseen.

Ja jos ostat mikä tahansa Ledger-laite Varmista käytä Avira VPN: ää täydelliseen nimettömyyteen, koska se tarjoaa varastamissopimuksen 50%: n alennus heidän vuosipaketistaan.

 

Tarkista Ledger Nano S nyt

# 3. Samourai-lompakko (Android-lompakko)

Samourai-lompakko on pakkomielle.

Samourai-lompakko merkitsee itsensä ‘yksityisimmäksi ja nimettömimmäksi bitcoin-lompakoksi’. 

Se on uusi lompakko kaduille pitämään BTC-tapahtumasi yksityisinä, henkilöllisyytesi peitettynä ja varasi turvassa aina.

Samourai-lompakon takana oleva tiimi suhtautuu erittäin vakavasti siihen, mitä he tekevät, ja tämä heijastuu myös heidän esittelyssään:

Olemme yksityisyyden suoja-aktivisteja, jotka ovat omistautuneet elämäämme sellaisen ohjelmiston luomiseen, jota Piilaakso ei koskaan rakenna, sääntelyviranomaiset eivät koskaan salli eikä sijoitusneuvojat koskaan investoi. Rakennamme Bitcoinin ansaitseman ohjelmiston.

Siksi Samourai-lompakko on syvästi sitoutunut pitämään kaupan yksityisyyttä samalla, kun teet kauppaa Bitcoinissa, ja sillä on seuraavat ominaisuudet mobiilisovelluksessaan:

  • Ei osoitteen uudelleenkäyttöä: Se on HD-lompakko, joka varmistaa, että et käytä mitään osoitetta uudestaan ​​useammin kuin kerran, ja varoittaa myös, jos aiot lähettää tapahtuman aiemmin käytettyyn osoitteeseen. Vältä siten tahattoman osoitteen uudelleenkäyttöä.
  • KolikkoLiity: Samourain STONEWALL-tekniikkaa käyttämällä on mahdollista tuottaa suuria entropiatapahtumia, jotka muistuttavat. KolikkoLiity.
  • Vältä edellisten muutoslähtöjen linkittämistä: Samourai jäsentää kaikki aikaisemmat tapahtumat ennen uuden tapahtuman rakentamista varmistaakseen, että se ei vuoda arvokkaita metatietoja sinusta ja lompakostasi.
  • Tor & VPN käytössä: Samourai on käytössä Tor- ja VPN-tuilla, joiden avulla voit reitittää kaikki tapahtumat anonyymin IP-osoitteen kautta.

Lataa Samourai-lompakko ilmaiseksi (Vain Android)

# 4. PINT-lompakko (Matkalaukku)

PINT on monivaluuttainen HD-lompakko, joka on erittäin intuitiivinen kuuden estoketjun, kuten Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE), tallentamiseen, hallintaan, vastaanottamiseen ja lähettämiseen. mukaan lukien Bitcoin.

Se on myös itse isännöity lompakko, jossa ohjaat yksityisiä avaimiasi varmuuskopioimalla siemen kanssasi.

Sen lisäksi sinun ei tarvitse paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten puhelinnumeroa, sähköpostia jne., Kun käytät PINT-lompakkoa.

Sanottuaan, että syy puhumme PINT-sovelluksesta on, että siinä on Torin sisäänrakennettu ominaisuus, joka auttaa sinua pysymään tuntemattomana samalla kun suoritat kauppaa BTC: ssä ja muissa varoissa.

Lataa PINT nyt Android-laitteellesi

# 5. Paperilompakko

Bitcoinin paperilompakko on myös erittäin tuntematon.

Bitcoinin paperilompakko on yksinkertaisesti pala paperia, jolle yksityinen ja julkinen avain (tai osoitteesi) tulostetaan. Ja jokainen voi käyttää tätä lompakkoasi, jos se kadotetaan.

Mutta koska se on fyysinen esine, kuten paperi, on paljon yksinkertaisempaa pitää se piilossa, ja vaikka se julkistettaisiin, on mahdotonta selvittää osoitteista, kuka omistaa lompakon.

Siksi paperilompakot ovat toinen tuntematon mutta suoraviivainen tapa pitää ja siirtää bitcoinejasi ihmiseltä toiselle.

Tarkista Bitcoinpaperwallet.com

# 6. BitLox (Laitteiston lompakko)

BitLox on Hongkongissa toimiva start-up-yritys, joka luo asiakkailleen erittäin turvallisia tietosuojalaitteistoja.

He tekevät tällä hetkellä kolmenlaisia ​​laitteistolompakoita:

  • BitLox Advanced
  • BitLox Ultimate
  • BitLox Extreme Privacy -sarja

Olemme kiinnostuneita BitLox Extreme Privacy -sarjasta, koska se on erittäin yksityinen ja tuntematon lompakko varovaisille käyttäjille.

Sen lisäksi:

BitLox tarjoaa luokkansa ehdottomasti parhaan tietosuojaratkaisun lyömättömän yhdistelmän BitLox Ultimate Hardware Bitcoin -lompakosta ja BitLox Military Grade USB Vaultista, johon on esiasennettu TAILS OS.

Joten tätä käyttämällä voit lähettää ja vastaanottaa varoja täysin yksityisesti käyttämällä TAILS plus -ohjelmaa, BitLoxia ja niiden TOR-yhteensopivaa verkkotyökalua. Näin määrität sen ensimmäistä kertaa:

Osta BitLox nyt

# 7. Electrum On Tails -käyttöjärjestelmä (Nimetön mobiililompakko)

Electrum-lompakon käyttäminen järjestelmän käyttöjärjestelmissä on toinen älykäs tapa olla tuntematon Bitcoinia käytettäessä.

Mietitkö mikä Tails on?

No, Tails on käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti pitämään Internetin yksityisyys.

“Tails on live-järjestelmä, jonka tarkoituksena on säilyttää yksityisyytesi ja nimettömyytesi. Se auttaa sinua käyttämään Internetiä nimettömästi ja kiertämään sensuuria melkein missä tahansa ja missä tahansa tietokoneessa, mutta ei jätetä jälkiä, ellet pyydä sitä nimenomaisesti. Se on täydellinen käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi USB-tikulta tai DVD-levyltä tietokoneen alkuperäisestä käyttöjärjestelmästä riippumatta. se on Ilmainen ohjelmisto ja perustuu Debian GNU / Linuxiin. “

Ja niille teistä, jotka eivät tunne Electrumia.

Electrum on yksi vanhimmista kevyistä Bitcoin-lompakoista, jotka toimivat tällä alueella vuodesta 2011. Koska olet kevyt asiakas, sinun ei tarvitse ladata koko lohkoketjua, kun olet tekemisissä sen kanssa..

Lisäksi se on itse isännöity lompakko, jossa hallitset yksityisiä avaimiasi aina.

Tällä hetkellä se on saatavana Windowsille, Mac OSX: lle, Linuxille ja Androidille.

Tarkista Electrum

Luo suojattuja nimettömiä Bitcoin-lompakkosovelluksia vuonna 2020

Monet käyttäjät ajattelevat, että nimettömiä Bitcoin-tapahtumia on melko vaikea tehdä.

Mutta todellisuudessa se ei ole.

Nykyään, toisin kuin aikaisemmin, sinun ei tarvitse asentaa paljon Tor- tai VPN-asetuksia tekemään nimettömiä Bitcoin-tapahtumia. Sen sijaan voit käyttää mitä tahansa yllä olevista lompakoista yksityisten ja täysin suojattujen nimettömien tapahtumien suorittamiseen.

Ja jos olet edelleen hämmentynyt valitsemiesi joukosta, äänestän BitLoxin ja Rahakottin puolesta, koska ne ovat yksi parhaista tässä liiketoiminnassa.

Kaiken lisäksi:

On valitettavaa, että iPhoneen tarkoitettu tuntematon Bitcoin-lompakko ei ole vielä tullut markkinoille, mutta ne ovat pian Samourai-lompakon kanssa.

Huomautus: Älä putoa huijauksia kuten CoinCure joka on ehdoton huijauspalvelu, joka väittää olevansa maailman turvallisin anonyymi Tor-Bitcoin-lompakko. Myös vanhat projektit, kuten Dark Wallet ja Bitcoin Fog, joiden tarkoituksena oli tehdä Tor-Bitcoin-lompakoista nimettömiä, eivät ole enää toiminnassa, joten pysy kaukana niistäkin.

Se on kaikki minun puoleltani tässä nimettömien Bitcoin-lompakoiden artikkelissa, ja toivon, että tämä auttaa sinua valitsemaan oikean lompakon.

Tykkää tämä viesti? Jaa se ystäviesi kanssa Facebookissa & Viserrys!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner