Parhaat Cardano (ADA) -lompakot käytettäväksi vuonna 2020

Luulen, että olet samaa mieltä kanssani, kun sanon:

Olemme nähneet tarpeeksi Ethereumin tappajia, mutta Ethereum säilyy silti tähän päivään saakka.

Mutta tekimmekö niin myös viiden vuoden kuluttua?

Minulla ei ole kristallipalloa kertoa siitä, mutta sanottuani en tarkoita, ettemme saisi Ethereumia siihen mennessä.

Tarkoitan sitä, että näemme siihen mennessä muita ns. Ethereumin tappajia, ja harvat heistä olisivat jopa ottaneet haltuunsa Ethereumin. (todennäköisesti)

Mutta keskeytetään:

Koska kryptosfäärissä on tällä hetkellä myös yksi tällainen Ethereum-tappaja ja sitä kutsutaan – Cardanoksi (ADA). Siksi se on luettelossa kryptovaluutoista, jotka selviävät seuraavien 5 vuoden aikana.

Niille teistä, jotka eivät tunne Cardanoa, se on blockchain 3.0 -alusta älykkäiden sopimusten ja DApps: n isännöimiseksi, joka lupaa olla skaalautuvampi, hallittavampi ja yhteentoimivampi kuin Ethereum.

No, en kuitenkaan halua puhua enemmän Cardanosta nyt, koska monet teistä jo omistavat sen ja olette tulleet tänne tietämään parhaista Cardano-lompakoista ADA: nne säilyttämiseen.

Tämän odotettiin myös siksi, että Cardano-yhteisö on jo jonkin aikaa kaipannut mukavampaa tapaa olla vuorovaikutuksessa Cardano blockchainin kanssa.

Joten päästään kyseiseen yritykseen:

Joten ostit ensimmäisen Cardanosi, hyvä! Tässä on joitain parhaita Cardano-lompakoita, jotka säilyttävät sen turvallisesti:

Paras Cardano-lompakko, jota voit kokeilla ADA: lle vuonna 2020

Etkö ole varma, mihin Cardano (ADA) -kolikoita säilytetään turvallisesti? Katso alla oleva luettelo parhaista Cardanon lompakoista:

Parhaat Cardano (ADA) -lompakot Lompakon nimi
Laitteiston lompakot Ledger Nano X [Suositus]
Ledger Nano S
Trezor-malli T.
Työpöydän lompakko Daedalus-lompakko
Web-lompakko AdaLite-lompakko
Yoroi-lompakko
Mobiili (Android & iOS) Lompakko-sovellus Yoroi-lompakko

# 1. Ledger Nano X [suositus]

Haluatko jotain luotettavaa ja pitkäkestoista Cardano-salausvaluutallesi?

No, sinun pitäisi kerran tarkastella Ledger Nano X: ää, jonka Ledger SAS -yhtiö lanseerasi uuden laitteistolompakon – edelläkävijä digitaalisten omaisuuserien tietoturvaratkaisujen valmistuksessa, kuten Cardano.

Hyvä asia on, että Cardanoa tukevat Ledger Nano X ja yli 1000 muuta valuuttaa. Lisäksi laitteessa on akku ja Bluetooth, joiden kautta voit hallita ADA-tunnuksiasi suoraan iOS / Android-laitteilla.

Lopuksi Ledger Nano X on itse isännöity lompakko, josta saat siemenlauseen ADA: n ja muiden krypto-valuuttojen hallintaan.

PS: Osta aina Ledger Nano X tällä virallisella verkkosivustolla, muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostosten on ilmoitettu olevan viallisia, mikä on aiheuttanut käyttäjien varojen vaarantumisen.

Osta Ledger Nano X nyt

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S ei tarvitse esittelyä.

Se on varmasti tunnetuin Ledger HQ: n valmistama Bitcoin- ja kryptovaluutta-lompakko, joka tukee nyt myös Cardanoa (ADA).

Jos sinulla on vain vähän budjettiasi ostaa kryptovaluutta lompakko, sinun kannattaa tarkistaa Ledger Nano S, koska se on melko halpa jo nyt. Ja parasta on, että maksat vähemmän samasta turvallisuustasosta.

Aivan kuten muutkin lompakot, Ledger Nano S: n avulla voit varmuuskopioida siemenesi, asettaa PIN-koodin ja asettaa salasanan, jos tarvitset. Sen lisäksi voit helposti tallentaa yli 700 salausta ja rahakkeita siihen ja kävellä yli kansallisten rajojen. Katso tästä tarkemmin kolikoista, joita Ledger Nano S tukee.

PS: Osta aina Ledger Nano S tällä virallisella verkkosivustolla, muista lähteistä, kuten Amazonista, tehtyjen ostosten on ilmoitettu olevan virheellisiä, mikä on aiheuttanut käyttäjien varojen vaarantumisen.

Osta Ledger Nano S nyt

# 3. Trezor Model T [Cardanon laitteistolompakko]

Trezor Model T on uusi parannettu malli aikaisemmasta Trezor-laitteistolompakosta, ja hyvä uutinen on, että se tukee Cardanoa, mukaan lukien sadat muut kryptovaluutat.

Trezor on myös yksi edelläkävijöistä laitteistolompakoiden alalla ja on kehittänyt lompakkoratkaisuja viimeiset viisi vuotta.

Se on pieni laite, jossa on mini OLED -näyttö, josta valtuutat tapahtumat näytöllä.

Trezor on itse isännöimä HD-lompakko, jossa voit hallita yksityisiä avaimiasi 12 sanan siemenellä tai salasanalla, mikä on nykyään ensiarvoisen tärkeää salausresurssien suojaamiseksi..

Mutta on huomattava, että sinun on käytettävä Trezor Model T: tä AdaLiten kanssa, koska se antaa sinulle käyttöliittymän vuorovaikutuksessa mallisi T ADA-myymälän kanssa. Huomautus: Vain laiteohjelmistoversio >= 2.0.8 tukee tätä ominaisuutta.

Osta Trezor Model T nyt

# 4. AdaLite-lompakko [verkkolompakko]

AdaLite tunnettiin aiemmin nimellä CardanoLite on kevyt verkkolompakko Cardanon säilyttämiseen turvallisesti ja turvallisesti.

AdaLiten on kehittänyt Vaccumlabs-kehittäjät, jotka ovat Cardanon faneja ja haltijoita ymmärtäneet tunnin tarpeen luoda käyttäjäystävällisempi lompakko Cardanon käyttäjille.

AdaLite-sovelluksen käyttämiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään rekisteröintejä tai asennuksia. Sen sijaan voit käyttää lompakkoa suoraan osoitteessa AdaLite.io URL.

Kun teet uuden lompakon AdaLite-sovelluksella, luot 12 sanan muistilauseen, joka on kuin avain Cardano-lompakkoosi. Tämän avaimen menettäminen tarkoittaa, että menetät kaikki varat, joten pidä se erittäin turvallisesti.

Sanottuaan, että AdaLite on itse isännöity lompakko eikä kukaan, edes AdaLite ei tallenna tietojasi tai säilyttää minkäänlaista varojen varmuuskopiota.

Viimeiseksi AdaLite on yhteensopiva Trezor Model T- ja Daedalus-lompakon kanssa, joten sinulla on tämä mahdollisuus tutkia myös.

Huomautus: AdaLite ei tue Cardano-panosta.

Tarkista AdaLite-lompakko

# 5. Daedalus-lompakko [työpöydän lompakko]

Daedalus on Cardanon kryptovaluutan virallinen lompakko.

Se on täyden solmun työpöytäasiakas, johon sinun on ladattava koko lohkoketju ja odotettava jonkin aikaa synkronointia varten.

Daedalus-lompakon avulla voit luoda useita hierarkkisia deterministisiä (HD) lompakoita ADA-varojesi tallentamiseen..

Sen lisäksi, että Daedalus-lompakko on myös itse isännöity lompakko, josta saat siemen varmuuskopiointia ja palautusta varten. Siksi voit edelleen hallita varojasi ja voit lähettää / vastaanottaa / hallita Cardanoa turvallisesti Daedalus-lompakon avulla.

Toinen hyvä syy käyttää Daedalus-työpöydän lompakkoasiakasta on, että sen on kehittänyt Cardano-tiimi ja se tukee myös Cardano-panosta.

Lopuksi voit valmistaa Cardano-paperilompakoita myös Daedaluksella, jossa lompakot voidaan viedä paperitodistuksiin, mikä antaa sinulle parhaan mahdollisen varoituksen sijoittamisen kylmävarastoon.

Huomautus: Tähän mennessä mikään muu Cardano-lompakko ei tue Cardanon panosta. Lisäksi heidän iOS- ja Android-sovelluksiaan kehitetään.

Katso Daedalus-lompakko Macille, Linuxille ja Windowsille

# 6. Yoroi-lompakko [Web & Mobile ADA Wallet-Chrome Extension]

Yoroi on web-kevyt lompakko ja yksi Cardanon parhaista lompakoista.

Kevyiden lompakoiden ei tarvitse ladata tai synkronoida lohkoketjua kuten Daedalus. Tämä tarkoittaa, että kun avaat lompakon, voit lähettää tai vahvistaa tapahtumien vastaanoton heti.

Toinen yksinkertainen tapa ymmärtää se olisi: Yoroi on kevyt, hierarkkinen deterministinen (HD) lompakko Adalle (kryptovaluutta), joka toimii Chrome-laajennuksena.

Tämä lompakko on myös Cardanon virallinen lompakko, koska sen on kehittänyt Emurgo ja suunnitellut IOHK, jotka ovat Cardano-projektin virallisia edustajia..

Kun asetat Yoroi-lompakon ensimmäistä kertaa, sinulle annetaan 15 sanan palautuslause. Pidä tämä erittäin turvallisena, koska tämän menettäminen tarkoittaisi kaikkien varojesi menettämistä.

Lisäksi Yoroi on itse isännöity lompakko, mikä tarkoittaa, että yksityiset avaimet tallennetaan salattuina käyttäjän koneelle vain Yoroin käytön aikana. Joten sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta.

Suosittelen kuitenkin, että olet tietoinen tietojenkalasteluhyökkäyksistä käyttäessäsi verkkolompakoita, joten pidä tämä mielessä.

Huomautus: Tämä lompakko ei tue Cardanon panosta. Yoroi on myös saatavilla Android ja iOS

Käytä Yoroi-lompakkoa nyt

Mikä on paras ADA-lompakko käyttää?

Tiedän, että monet teistä saattavat ajatella, että Cardano-lompakoita ei ole niin monta, mutta usko minua, että nämä ovat tarpeeksi vaihtoehtoja vain niin lyhyeksi ajaksi olleelle blockchainille.

Jos olisit siellä vuosi sitten, et olisi löytänyt edes näitä monia vaihtoehtoja Cardanon säilyttämiseen.

Olen myös varma, että Cardano-projektin ajan ja kypsyyden myötä voit odottaa paljon enemmän lompakoita kuin nyt Ethereumille.

Toinen asia, joka häiritsee Cardanon käyttäjiä, on Cardano Androidin puute & iOS-lompakot, mikä on todellinen huolenaihe, mutta myös se lajitellaan, kun Daedalus työskentelee sen kanssa.

Cardanon käyttäjille (iOS ja Android) on myös yksi mobiililompakko, ts., Infinito lompakko, mutta en ole vielä varma sen laadusta, mutta jos se muuttuu, laitan sen luettelooni.

Lisäksi hyvä uutinen on, että Cardano on tullut Ledger Nano S: lle, joten jos sinulla on sellainen, voit rentoutua tai ostaa Ledger Nano X – seuraavan sukupolven Cardano-laitteistolompakon.

Lopuksi kehotan teitä ottamaan Cardanon tai muut kryptovaluutat pörssistä ja jos haluat Cardano-laitteiston lompakon juuri nyt, voit tarkistaa Trezor Model T.

Joten kaikki on minun puoleltani tällä parhaiden Cardano-lompakoiden kierroksella, ja päivitän luetteloa aika ajoin, kun lisää Cardano-lompakoita tulee markkinoille !!

Siihen asti nauti ja jaa salaustietosi kaikkien ympärilläsi olevien kanssa &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner