Parhaat salaus- ja Bitcoin IRA -vaihtoehdot – yksityiskohtainen katsaus

Kryptovaluutasta ja Bitcoin IRA: sta on tullut suosittu tapa sijoittaa kehittyvään kryptovaluutta-omaisuusluokkaan ja samalla saada joitain veroetuja, jotka yleensä liittyvät eläketileihin. Tässä oppaassa keskustelemme perusteellisesti bitcoin IRA: sta ja tarkastelemme niiden etuja ja haittoja sekä vertaamme ja vertaamme eräitä johtavia kryptovaluutta IRA -palveluja tarjoavia yrityksiä. 

Mikä on bitcoin ja kryptovaluutta?

Bitcoin on ensimmäinen salauksellisesti turvattu vertaisvaluuttansa. Ensimmäistä kertaa bitcoinin kaltaiset salausvaluutat antavat kahden tuntemattoman osapuolen käydä kauppaa vertaisverkkojen kanssa keskenään ilman kolmannen osapuolen tarvetta tarkistaa ja laillistaa tapahtumiaan. Jos haluat oppia lisää kryptovaluutoista ja bitcoinista, verkossa on lukuisia tietoja, joita emme käsittele tässä oppaassa. Suosittelemme kuitenkin edelleen sukeltamaan kanin reikään ja oppimaan lisää. 

Mikä on IRA?

IRA on sijoitustili, jonka avulla yksityishenkilöt voivat säästää eläkkeelle verovapaalla kasvulla tai laskennallisella verotuksella. Bitcoin- tai kryptovaluutta IRA ei ole olennaisesti erilainen kuin perinteinen. Salaus IRA: ssa kohde-etuudet, joihin olet sijoittamassa, ovat kryptovaluuttoja, kuten bitcoin, osakkeiden / joukkovelkakirjojen / tai muiden sijoitusten sijaan.

Ei ole yleistä tietoa, että voit laittaa eläketilillesi useita vaihtoehtoisia varoja, kuten kiinteistöjä, jalometalleja, yksityisiä sijoitteluja ja muuta. Tämä on sallittua itseohjautuvien IRA: n sääntöjen mukaan, jotka sulkevat pois vain tietyntyyppiset investoinnit. Kun IRS nimitti digitaaliset valuutat henkilökohtaiseksi omaisuudeksi vuonna 2014, Bitcoinista ja muista digitaalisista valuutoista tuli heti kelpoisia sijoittaa itseohjattuun IRA: han.

Verotietoisille henkilöille bitcoin IRA voi olla houkutteleva, koska et käynnistä verotettavia tapahtumia käydessään kauppaa näillä tileillä kuten tavallisesti tekisit kaupankäynnillä normaalilla kryptovaluutan pörssillä. Kaikki tulosi ovat verolaskennallisia tai verovapaita (Roth IRA: n tapauksessa).

Mitkä ovat parhaat Bitcoin- ja Cryptocurrency IRA -alustat?

Tänään on useita kryptovaluutta IRA -alustoja. Kehotamme teitä tekemään oman tutkimuksen, kun päätät, mikä foorumi sopii sinulle; tarkastelemme kuitenkin joitain alla olevia markkinajohtajia.

Paras salaus IRA

BitIRA

BitIRA on Bitcoin IRA: n huipputarjoaja. Samoin kuin muut tässä luettelossa, voit helposti rekisteröityä tilille ja alkaa säästää bitcoinejasi tai muita kryptovaluuttojasi verotuksen lykkäyksellä.


BitIRA tarjoaa kattavan vakuutuksen alustalle tallennetuille kryptovaluutoille. Lisäksi heillä on kylmäsäilytysvaihtoehto säilytykselle, joka hyödyntää moniallekirjoitustekniikkaa, jotta salaus voidaan pitää omalla laitteellasi. Tämä auttaa pitämään yksityiset avaimesi turvassa.

BitIRA on myös verotuksellisesti täysin IRS-yhteensopiva. 

BitIRA toimii Preferred Trust Companyn (PTC) kanssa, lisensoidun luottamusmiehen kanssa, joka on erikoistunut nimenomaan itseohjautuviin IRA: hin. Säilyttäjänä PTC tietää tarkalleen, miten hoitaa eläketilisi hallintotehtäviä varmistaakseen, että IRA pysyy IRS-yhteensopivana. Lisäksi kaikki käteistalletukset PTC: llä on vakuutettu 250 000 dollariin tiliä kohti.

Paras Bitcoin IRA

Bitcoin IRA

Bitcoin IRA oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka aloitti avaimet käteen -ratkaisun, jonka avulla sijoittajat voivat käydä kauppaa ja sijoittaa kryptovaluuttoihin, kuten bitcoiniin, IRA-tilillä. Yrityksellä on alan suurin käyttäjäkunta, mikä on osoitus sen helppokäyttöisyydestä. Kun käytät Bitcoin IRA: ta, käytät tosiasiallisesti useita erilaisia ​​ratkaisujen tarjoajia IRA: n helpottamiseksi. Bitcoin IRA yhdistää kaikki nämä palveluntarjoajat antamaan käyttäjälle yhden luukun IRA: n käyttöönottoa varten.

Näihin kumppaneihin kuuluu Kingdom Trust IRA, BitGo ja Lloyd’s of London. Yhdistämällä kaikki nämä palveluntarjoajat, Bitcoin IRA pystyy tarjoamaan sinulle turvallisen alustan IRA: n tallentamiseen, vakuuttamiseen ja helpottamiseen.

BitcoinIRA: n avulla voit sijoittaa useisiin erilaisiin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash ja Ethereum Classic.

Yksi asia, jonka sijoittajien on oltava tietoisia Bitcoin IRA: n kanssa, ovat sen korkeat transaktio- ja juoksevat tilimaksut verrattuna muihin tässä luettelossa oleviin.

Rakettidollarin salaus IRA

Rakettidollari

Rakettidollari voit avata itseohjatun IRA: n tai itseohjautuvan soolo 401K: n, jolloin voit sijoittaa moniin varoihin eläketililläsi – kryptovaluutta mukaan lukien. Tämä voi olla houkutteleva edistyneille sijoittajille, jotka haluavat hallita eläketiliään täysin ja kykenevät sijoittamaan lisäomaisuuteen, kuten kiinteistöihin tai startup-yrityksiin..

"Ei avaimiasi, ei salaustasi," ei ole ongelma Rocket Dollarin kanssa. Sinulla on mahdollisuus hallita tallennusvaihtoehtojasi, ja voit käyttää Rocket Dollar LLC -tiliäsi ostaa joko kylmän tai kylmän lompakon sekä fyysisiä tallennuslaitteita.

Verrattuna muihin tässä luettelossa rakettidollarin hinta on erittäin kilpailukykyinen. IRA-sekkikirjasta maksat yksinkertaisesti 360 dollaria asennuksesta ja 15 dollarin kiinteän kuukausimaksun. AUM-maksuja ei ole. Täältä valitsemasi foorumi asettaa kaupankäynti-, säilytys- ja polttomaksut.

Yksi asia on tietoinen siitä, että Rocket Dollaria ei ole rakennettu aivan uudelle salaussijoittajalle. Tämän kirjoituksen aikaan Rocket Dollarin kojelaudassa ei ole salakirjoitusportaalia. 

paras yritys Bitcoin IRA: lle

iTrust Capital

iTrust Capital tarjoaa yhden edullisimmista salaus- ja bitcoin-IRA-alustoista. Salakirjoituksen lisäksi voit myös käydä kauppaa fyysisellä kullalla sen IRA / 401K-tileillä. 

ITrustin mukaan heidän palkkionsa maksavat jopa 90% vähemmän kuin muilla IRA-palveluntarjoajilla. Monet Cryptocurrency IRA -yhtiöt veloittavat jopa 15% transaktiomaksuja. Monet fyysiset Gold IRA -yritykset veloittavat 30%: n eron. iTrust käyttää erilaista lähestymistapaa ja veloittaa transaktiomaksuista vain 1%.

Kryptovaluuttavaroja säilytetään Curvilla, joka on usean valtuutuksen sisältävä kryptovaluutta-lompakon hallintaratkaisu, jonka avulla rahoituslaitokset voivat säilyttää varojaan vertaansa vailla olevalla turvallisuudella.

Fyysistä kultaa varastoidaan Kanadan kuninkaallisen rahapajan erittäin suojatuissa holvissa.

Kryptovaluuttaverot

Useimmissa maissa (mukaan lukien Yhdysvallat) kryptovaluuttoja käsitellään verotuksellisesti omaisuutena, ei valuuttana. Aivan kuten muilla omaisuuden muodoilla – osakkeilla, joukkovelkakirjoilla, kiinteistöillä – veroilmoitusvelvollisuus on voimassa, kun myyt, vaihdat tai muutoin luovutat kryptovaluuttasi enemmän tai vähemmän kuin hankit sen. 

Tässä mielessä kryptovaluuttakauppa näyttää samanlaiselta kuin osakkeet verotarkoituksessa. 

Esimerkiksi, jos ostit 0,2 Bitcoinia 2000 dollaria toukokuussa 2018 ja sitten myit sen kaksi kuukautta myöhemmin 3000 dollaria, sinulla on 1 000 dollarin myyntivoitto. Ilmoitat tämän voiton veroilmoituksessasi ja maksat tietyn prosenttiosuuden verosta voitosta sen mukaan, mihin veroluokkaan kuulut. Hinnat vaihtelevat veroluokkasi perusteella sekä riippuen siitä, oliko kyseessä lyhyt tai pitkäaikainen voitto. Tämä koskee kaikkia kryptovaluuttoja.

Nämä ovat syitä, miksi sijoittaminen IRA: n kautta voi olla niin voimakasta. Voit välttää paljon verovaikutuksia, joita esiintyy normaalilla salaustoiminnalla.

salauksen IRA-verot

Salausvero-ohjelmisto

Kryptovaluutta vero-ohjelmisto, kuten CryptoTrader.Tax kymmenet tuhannet salaussijoittajat käyttävät koko automatisointiin salausveroraportointi prosessi. Se on kuin TurboTax kryptovaluutta-sijoittajille. 

Yhdistä vain pörssi ja tuo tapahtumahistoriasi. Sovellus käsittelee kaikki numeromurskaukset ja luo sinulle automaattisesti täytetyt verolomakkeet napin painalluksella. Tuo nämä lomakkeet haluamaasi veroilmoitusohjelmistoon, kuten TurboTax tai TaxAct tai anna ne verotilitilillesi.

Salausverojen käytön aloittaminen on täysin ilmaista CryptoTrader.Taxin avulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map