Parhaat sivustot salauksen ja lohkoketjujen löytämiseen

Blockchain-teollisuus kukoistaa – ja niin ovat myös blockchain- ja kryptotyömarkkinat. Globaalien blockchain-markkinoiden arvo on tällä hetkellä yli 3 miljardia dollaria, ja niiden odotetaan nousevan 39,7 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä. 

Tekijät, kuten riskipääomasijoitukset, institutionaaliset taistelut kehittyville markkinoille, kuten hajautettu rahoitus, ja blockchain-tekniikan lisääntyvä suosio useilla toimialoilla on luonut markkinaekosysteemin, jossa blockchain-asiantuntijoilla on suuri kysyntä. 

LinkedInin julkaisemat tiedot paljastavat, että blockchain-erikoistuminen on vuoden 2020 kysytyin taito, joka tarjoaa lahjakkaille henkilöille laajan valikoiman rooleja, jotka tarjoavat erittäin houkuttelevia palkkoja. 

Blockchain-työn löytäminen voi kuitenkin olla monimutkainen prosessi. Blockchain-teollisuuden nopeasti kehittyvä digitaalinen luonne tarkoittaa, että perinteiset lähestymistavat henkilöstöhallintoon ja työllisyyteen eivät ole vielä sopeutuneet tapoihin, joilla yritysorganisaatiot ja blockchain-hankkeet sitoutuvat ja vangitsevat uusia kykyjä. 

Sen sijaan, että blockchain-suuntautuneet yritykset käyttävät kykyjä pooliin perinteisten toimistojen kautta, he etsivät usein blockchain-asiantuntijoita eri työmarkkinoiden ja portaalien verkoston kautta. Tässä artikkelissa käsitellään nykyään verkossa eniten käytettyjä blockchain-työmarkkinoita sekä yksityiskohtia siitä, kuinka paljon blockchain-asiantuntijat ansaitsevat ja mitkä blockchain-taidot ovat kysyttyjä. 

Kuinka paljon Blockchain-asiantuntijat ansaitsevat?

Blockchain-työmarkkinoilla tarjotut keskimääräiset palkat ovat huomattavasti korkeammat kuin vastaavilla rooleilla muille aloille tarjotut palkat. Esimerkiksi blockchain-kehittäjien palkat Euroopassa vaihtelevat 55000 ja 91000 euron välillä, kun keskimääräinen eurooppalainen kehittäjäpalkka on 26000 euroa.

Tuloerot blockchain-asiantuntijoiden ja muun teollisuuden välillä Yhdysvalloissa ovat vieläkin suuremmat – yhdysvaltalaiset blockchain-kehittäjät ansaita välillä 70 000 dollaria ja 200 000 dollaria, keskipalkka 136 000 dollaria. Verrattuna keskiverto Yhdysvaltalaisen kehittäjän palkka on 103 000 dollaria, joten on selvää, että blockchain-erikoistumisella on suuri kysyntä. 

Mitä taitoja vaaditaan Blockchain- ja Cryptocurrency-työpaikoille?

Blockchain-taidot, joita tarvitaan työllisyyden turvaamiseen blockchain- tai kryptovaluutateollisuudessa, vaihtelevat riippuen tiettyjen roolien vaatimuksista, mutta on olemassa useita yleisiä taitoja, joilla on suuri kysyntä.

Blockchain-kehittäjillä, arkkitehdeillä ja insinööreillä on oltava vankka käsitys tietorakenteista sovellettavassa mielessä. Esimerkiksi blockchain-kehittäjien on jatkuvasti uudistettava tietorakenteita, kuten merkle-puita, vastaamaan heidän työskentelemiensä blockchain-projektien vaatimuksia.

Vastaavasti blockchain-asiantuntijalla on oltava vahva työskentelyosaaminen blockchain- ja blockchain-arkkitehtuurista. Älykäs sopimuskehitys on toinen kriittinen taito, jolla on suuri kysyntä koko lohkoketjuun liittyvässä teollisuudessa hajautetun rahoituksen tai DeFin nopean nousun vuoksi. Muita korkean kysynnän blockchain-taitoja ovat verkkokehitys, salaus, tunkeutumistestaus, tuotehallinta ja blockchain-erityiset markkinointitaidot.

Mitkä ovat parhaat blockchain- ja salaustyöpaikat?

Lohkoketjun ja kryptovaluutan työmarkkinoita ohjaavat monet online-työtaulut ja -alustat. Katsotaan alla olevia suosituimpia sivustoja.

Salaustyöt LIst

1. CryptoJobsList

SalaustyötLista on yksi pisimmistä omistetuista verkossa olevista salauksen ja lohkoketjujen työalustoista, ja se otettiin käyttöön syyskuussa 2017. CryptoJobsList-alusta keskittyy tarjoamaan lohkoketju- ja salaustyönhakijoille yhden sivuston, joka esittelee kaikki markkinoilla tällä hetkellä käytettävissä olevat työpaikat, kuten tarjoamalla yrityksille ja blockchain-yrityksille yksinkertaisen ja helpon tavan käyttää laajaa blockchain-kykyjä.

CryptoJobsList on yksi suosituimmista salaustyöpaikoista, ja päivittyy tyypillisesti päivittäin useilla uusilla tehtävillä ja työluetteloilla. Käyttäjät voivat suodattaa salaus- ja estoketjutyöt etä-, kehittäjä-, markkinointi-, harjoittelija-, kauppias-, yhteisö-, suunnittelu-, myynti- tai analyytikkotehtävissä tai keskittyä erityisiin taitoihin, kuten Solidity-osaamiseen. 

Joitakin yrityksiä, jotka luetellaan työpaikkoja CryptoJobsListissä, ovat Circle, OKEX, Huobi, ShapeShift ja ByBit. CryptoJobsList-käyttöliittymä on yksinkertainen ja virtaviivainen, eikä se pakota käyttäjiä rekisteröitymään salaustöihin – sovellukset tehdään yksinkertaisen verkkolomakkeen kautta, joka sisältää yhteystiedot, luettelokohtaiset kysymykset, saatekirje ja CV-kentät. 

Tärkeää on, että CryptoJobsList esittelee salaus- ja lohkoketjutyöt aikajärjestyksessä, uusimmat työpaikat ilmestyvät ensin, samoin kuin esillä olevat työpaikat, jotka julkaisevat palkkaavat organisaatiot, jotka etsivät kykyjä nopeasti. Hakemusten määrä kertoo käyttäjille, kuinka monta muuta hakijaa on toimittanut tietonsa mihinkään tiettyyn työpaikkailmoitukseen, mikä helpottaa kilpailun tason arviointia roolista. 

Salaustyöt

2. Salaus.Työt

Salaus. Työpaikat on toinen erittäin aktiivinen kryptovaluuttaan keskittyvä työalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman salauksen ja lohkoketjun työluetteloita. Toisin kuin CryptoJobsList, Crypto.Jobs vaatii työnhakijoiden luomaan profiileja ja kirjautumaan alustalle ennen työpaikkojen hakemista, mikä voi hidastaa hakuprosessia. Tämän järjestelmän etuna on kuitenkin se, että Crypto.Jobs pystyy tallentamaan hakijoiden tiedot ja ansioluettelot, jotka eivät muuta CV: tä usein.

Kuten CryptoJobsList, Crypto.Jobs antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä rajoittamattomia sovelluksia ja selata lohkoketjuja tai salaustöitä ilmaiseksi, vaikka yrityksiltä tai organisaatioilta, jotka haluavat seuloa enemmän hakijoita tai mainostaa luetteloaan, veloitetaan luettelon päivitysmaksu..

Crypto.Jobs päivitetään säännöllisesti ja julkaistaan ​​yksityiskohtaisia ​​tietoja työpaikkailmoitusten suorituksista, jolloin hakijat voivat määrittää, kuinka kauan luettelo on ollut aktiivinen ja roolin maantieteellinen sijainti. Crypto.Jobs-alusta ei kuitenkaan julkaise työpaikkailmoitusten hakijoiden määrää.

Kryptovaluutan työpaikat

3. CryptocurrencyJobs.co

CryptocurrencyJobs.co on blockchain-työtaso, joka keskittyy pääasiassa tekniseen blockchain-taitoon ja listaa tyypillisesti yritysorganisaatioiden tai laajamittaisten blockchain-projektien julkaisemat kannat. CryptocurrencyJobs.co-sivustossa luetellut työpaikat vaativat yleensä älykkäitä sopimusinsinöörejä, arkkitehteja, teknisiä johtajia, UX-suunnittelua tai C-tason rooleja liiketoiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja myynnissä.

CryptocurrencyJobs.co -alusta ei liiku yhtä nopeasti kuin erittäin aktiiviset alustat, kuten CryptoJobsList, mutta luetellut kannat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja korkean palkan. Käyttäjät voivat suodattaa yritystiedot suunnittelun, suunnittelun, rahoituksen, markkinoinnin, ei-tekniikan, toiminnan, tuotteen, myynnin ja asiakastuen perusteella tai tunnistaa luettelot tunnistejärjestelmän kautta.

Kuten CryptoJobsList, CryptocurrencyJobs.co antaa käyttäjien hakea hakemusta luomatta tiliä. Suurin osa CryptocurrencyJobs.co -sivustolla luetelluista paikoista linkittää käyttäjät kolmansien osapuolten sovellusalustoille, LinkedIniin tai yksinkertaisesti antaa sovelluksen sähköpostiosoitteen.

Mielenkiintoinen ominaisuus, jonka CryptocurrencyJobs.co tarjoaa, on Startups-portaali, jonka avulla työnhakijat voivat tunnistaa startupien käytettävissä olevat työpaikat. CryptocurrencyJobs.co julkaisee myös kuratoituja työpaikkakokoelmia jaoteltuina lohkoketjujen, harjoittelupaikkojen ja kryptovaluutassa maksavien työpaikkojen mukaan..

Salausurat

4. Crypto-Careers.com

Salausurat on toinen teknologiakeskeinen lohkoketju- ja salaustyöalusta, joka, kuten CryptocurrencyJobs.co, keskittyy suurten yritysorganisaatioiden julkaisemiin teknisiin lohkoketjuihin. 

Crypto-Careers -sivustolla julkaistut työpaikat ovat eräitä kilpailukykyisimmistä rooleista blockchain-sektorilla, ja niihin sisältyy Facebookin Libra Blockchain -projektin ja suurten riskipääomayritysten julkaisemia listoja. Vaikka Crypto-Careers tarjoaa korkean tason blockchain-teollisuuden työpaikkoja, Crypto-Careers-käyttöliittymä listaa vain viisi työpaikkaa sivua kohden pääsivulla, mikä voi tehdä työilmoitusten selaamisesta aikaa vievää.

Crypto-Careersin esittelemät suodatustyökalut kompensoivat pääsivun puutteen, mutta antavat hakijoille mahdollisuuden lajitella luettelot yritysten rahoitustason, yrityksen koon, vaiheen ja toimialan sekä maantieteellisen sijainnin tai etäkäytettävyyden mukaan.. 

Saarnaaja

5. BlockTribe

Saarnaaja ei luetella yhtä monta työpaikkaa kuin suuret kryptovaluutta- ja blockchain-työpaikat, kuten CryptoJobsList tai Crypto.Jobs, mutta sen julkaisemat ilmoitukset ovat erittäin ammattimaisia ​​ja erittäin kilpailukykyisiä. Kuten Crypto.Jobs, BlockTribe käyttää kirjautumis- ja tilijärjestelmää, joka tallentaa hakijoiden ansioluettelon ja yhteystiedot. 

Suuri etu, jonka BlockTribe tarjoaa, on hakijoiden hakutoiminnot, joita se tarjoaa lahjakkuuksia etsiville yrityksille. Kun hakijat kirjautuvat BlockTribe-palveluun, heidän ansioluettelonsa ja tietonsa lisätään tietokantaan, jota voivat etsiä vuokraavat organisaatiot, tehostamalla palkkaamisprosessia.

BlockTribea käyttävät ensisijaisesti suuret blockchain-yritykset, kuten Coinbase, IOHK, Circle ja ConsenSys, joten se on yksi kilpailukykyisimmistä blockchain-työpaikoista verkossa. Huolimatta BlockTribessa lueteltujen töiden korkeasta laadusta, BlockTribe-alusta liikkuu kuitenkin suhteellisen hitaasti ja julkaisee yleensä vain 2-4 uutta ilmoitusta päivittäin. 

Hakijat, jotka käyttävät BlockTribea hakemaan blockchain-töitä, voivat asettaa työilmoituksia tietyille luokille, avainsanoille, sijainneille tai työtyypeille tai tarkentaa töitä maittain. 

Salpa

6. Esto

Salpa on suhteellisen uusi lisäys blockchain- ja cryptocurrency -työpaikkojen kokoonpanoon, ja vaikka sillä onkin useita käyttöliittymäongelmia, se toimii vahvana varmuuskopiona yllä luetelluille salaustyöpaikoille. 

Blockew, kuten BlockTribe, keskittyy kokoaikaisiin talon sisäisiin rooleihin, joissa on satunnaisia ​​etätyöluetteloita. Blockew-listalle tuleviin yrityksiin ja organisaatioihin kuuluvat muun muassa Binance ja Kraken, kuten ConsenSys, AVA Labs ja Gemini..

Blockewissa luetellut tehtävät ovat ensisijaisesti pitkäaikaisia ​​rooleja, kuten käyttöliittymän insinööri, blockchain-kehittäjä, strategisen toiminnan osakkuusyritys, alueellinen johtaja ja markkinointipäällikkö. Blockew tarjoaa laajaa tietoa luetelluista tehtävistä, mutta voi olla hyvin vaikeaa määrittää tarkalleen milloin rooli listattiin ensimmäisen kerran ja onko listaus edelleen aktiivinen vai palkkaako hän. 

Kuten BlockTribe, Blockew antaa hakijoille mahdollisuuden ladata ansioluettelonsa, jotta se olisi rekrytoijan hakutoiminnon käytettävissä. Tämä tekee BlockTribestä erinomaisen vaihtoehdon työnhakijoille, jotka etsivät passiivista työpaikkasivustoa, jota voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa tässä artikkelissa luetellun tärkeimmän blockchain-työalustan, kuten CryptoJobsList, kanssa.. 

Angellistiset salaustyöt

7. AngelList

EnkeliLista ei ole blockchain- tai salaukselle omistettu työpaikka-alusta, mutta luetteloi usein blockchain-aloitustöitä, joita ei muuten ole saatavana muualla. AngelList on yhdysvaltalainen sivusto, joka on keskittynyt startup-ekosysteemiin, ja sen avulla käyttäjät voivat joko sijoittaa startup-yrityksiin tai työskennellä niiden kanssa käytännöllisesti katsoen kaikilla aloilla. 

Blockchain-lahjakkuuksia etsivät startupit käyttävät usein AngelList-mainostamaan ainutlaatuisia palkkioita esittäviä blockchain-asiantuntijapaikkoja – eivätkä tarjoa palkkana, monet blockchain-startup-yrityksistä, jotka listoittavat AngelList-positiot, tarjoavat oman pääoman osuutta yrityksessään fiat-valuutan sijasta tai molempien yhdistelmää.

AngelList antaa työnhakijoille mahdollisuuden tarkentaa työnhakuja toimialan, avainsanan ja sijainnin mukaan. Vaikka suuret blockchain-yritykset tai yritykset eivät listaa blockchain-positioita AngelListissä, on mahdollista löytää blockchain-kehittäjien tehtäviä tai muita kryptovaluuttaan liittyviä rooleja, kuten neuvoa-antavia rooleja, jotka tarjoavat merkittävän osuuden startup-yrityksistä, jotka ovat jo saaneet vaikuttavan siemenrahoituksen. 

Upwork blockchain -työt

8. UpWork

UpWork on tämän päivän suurin freelancer-työmarkkinat verkossa, ja vaikka se ei ole erityisesti keskittynyt mihinkään alaan, se listaa valtavan määrän päivittäisesti päivitettäviä blockchain- ja kryptovaluuttatöitä.

Toisin kuin muut tässä artikkelissa luetellut salaus- ja estoketjusivustot, UpWork ei ole perinteinen työtaulu – UpWorkin kautta tehtyä työtä haetaan, seurataan, suoritetaan ja maksetaan kokonaan UpWork-ekosysteemissä. UpWork-järjestelmä ei sovellu blockchain-ammattilaisille, jotka etsivät kokopäiväisiä rooleja, mutta tarjoaa blockchain-freelancereille mahdollisuuden työskennellä lyhytaikaisissa ad hoc blockchain -projekteissa.

UpWorkin merkittävä haittapuoli on palkkiot, jotka foorumi ottaa freelancereilta, jotka joissakin tapauksissa voivat nousta jopa 20 prosenttiin työpalkkiosta. Luotettavien työnantajien tai työsuhteiden tunnistaminen UpWorkin kautta voi myös olla vaikeaa, koska petokset ovat jatkuva ongelma UpWork-alustalla. 

UpWorkia käytetään parhaiten lyhytaikaisiin freelancereille tarkoitettuihin freelance-blockchain-projekteihin, jotka keskittyvät salkun rakentamiseen tai kokemukseen blockchain-teollisuudesta. 

Tärkeimmät takeaways

Lohkoketjun ja kryptovaluutan työmarkkinat eroavat muista perinteisistä työmarkkinoista. Jos etsit blockchain-työtä, alustat, kuten CryptoJobsList, ovat paras lähde uusille työpaikoille joka päivä.

On tärkeää huomata, että monet blockchain- ja kryptovaluuttamarkkinoiden työpaikat tarjoavat maksun kryptovaluutan kautta. Maksun vastaanottaminen salauksen avulla voi vähentää huomattavasti aikaa, joka kuluu maksun saamiseen, mutta on tärkeää pitää maksusi salausverovelvoitteet mielessä.

CryptoTrader.Tax

Kryptovaluutan vero-ohjelmisto

Jos hävität salausvaluutan, jonka ansaitset krypto valuutanvaihdon kautta, on välttämätöntä seurata tekemiäsi kauppoja varmistaaksemme, että noudatat täysin veroja ja minimoit verovelvollisuutesi. Cryptocurrency-vero-ohjelmisto, kuten CryptoTrader.Tax, automatisoi salauksen verotietojen keräämisprosessin luomalla yksinkertaisia ​​raportteja, joita voit käyttää osana verostrategiaasi. 

Voit oppia lisää miten CryptoTrader.Tax toimii täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner