Tezos-hintaennuste 2021–2025 | Voisiko XTZ nousta 100 dollariin?

Jos etsit Tezos-ennusteita vuosille 2021–2025 ja haluat vastauksia yllä oleviin kysymyksiin, olet oikeassa paikassa. Jaamme kanssasi kaikki parhaat Tezos-hintaennusteet vuodelle 2021 yli ja sen jälkeen. Analysoimme Tezos (XTZ) ja saa selville, mitä asiantuntijat sanovat sen tulevasta suorituskyvystä. Aloitetaan!

Tezosin (XTZ) alkuperä ja yleiskatsaus:

Vuonna 2017, Tezos aloitettiin alun perin Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen (ICO). Lanseeraus meni hyvin ja rikkoi uskomattoman ennätyksen alkuinvestoinnillaan noin 232 miljoonaa dollaria. Siitä lähtien monet sijoittajat ja kauppiaat ovat vetäytyneet sijoittamisesta siihen viimeaikaisen suorituskyvynsä vuoksi. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että pöydät ovat kääntymässä, kun Tezos on alkanut näyttää kasvua. Tämä kasvu jättää salausanalyytikot päättämään, mihin sijoitusnäkymiin nämä digitaaliset varat voivat johtaa.

XTZ käyttää ketjussa olevaa hallintomallia. Koska se on älykäs sopimusalusta, tämä erottaa XTZ: n muista Cryptoista. Tezos on kolmannen sukupolven salaus, ja sen kehittäjät ovat yrittäneet kovasti yrittää välttää vanhempien kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin ja Ethereum, karikot. Tezosin alkuperäinen tunnus on XTZ ja XTZ: n kaivosprosessia kutsutaan “leivonnaksi”.

Coinbase Ansaitse: Mikä on Tezos? (Oppiaihe 1/3)

Tezos (XTZ) Aikaisempi hinta-analyysi:

Ennen kuin sukeltaa tuleviin ennusteisiin siitä, kuinka kolikko käyttäytyy seuraavien viiden vuoden aikana, ottakaamme vuoristorata tutkimaan hinta XTZ sen käynnistämisen jälkeen. Kolikon oli tarkoitus lanseerata sen onnistuneen lanseerauksen jälkeen ICO: ssa. Mutta Yhdysvalloissa oli joitain oikeusturvakysymyksiä, jotka estivät käynnistämisen. Kesti jonkin aikaa asioiden ratkaiseminen. Säätiö palkkasi yhden parhaista tilintarkastajista PwC: ltä ratkaisemaan kaikki oikeudelliset kysymykset.

Jotenkin XTZ käynnistyi vuoden 2018 lopussa ja julkaisi mainnetinsa. Tunnuskurssi ICO-ajankohtana oli noin 0,47 USD. Panostus talletus väheni aluksi ja kaasun rajallinen lisääntyi. Onneksi Tezosin hinnat alkoivat näyttää lupaavilta ja kolikko onnistui jotenkin saamaan asemansa takaisin 1,08 dollariin 0,4 dollarista. Oli aika, jolloin XTZ: n korkein kirjattu hinta oli noin 12,19 dollaria. Tämä oli silloin, kun kaikki kryptovaluutat nousivat salauksen historian suurimmalla härkätaistelulla.

  1. Tähtien hintaennuste 2021-2025 XLM 5 dollaria mahdollista?
  2. Dogecoinin hintaennuste 2021-2025 | VOI DOGE koskaan lyödä $ 1?
  3. Litecoin-hintaennuste 2021–2025

Tulevat Tezos-hintaennusteet

Ei ole huijauskestäviä tapoja nähdä tulevaisuus, eivätkä kristallipallot toimi. Mutta analyytikot ja kauppiaat käyttävät matemaattista algoritmia ennustamaan kryptovaluuttojen tulevia hintaennusteita sekä lyhyen että pitkän aikavälin sijoituksille. Voimme käyttää näitä algoritmeja päättääksemme joko tietyn tunnuksen, kuten Tezos, vaikuttaa lupaavalta investoinnilta tulevaisuuteen vai ei. Jos katsomme lyhytaikaista sijoitusta, hinnat nousevat.

Tezosin odotetaan siirtyvän täydelliseen muutosvaiheeseen vuoden päättymisen jälkeen. Hintojen pitäisi olla nousussa viimeistään helmikuussa ja päättyä vuonna 2021 noin 4,82 dollariin, kuten yllä olevasta kaaviosta näet. Sikäli kuin olemme huolissamme pitkäaikaisista investoinneista, niiden pitäisi ylittää kaikkien aikojen korkein.

Jos haluamme olla hieman optimistisia, odotamme hinnan nousevan jopa 10,0 dollariin. Mutta kaikki riippuu markkinoista ja Bull Runista, jos se tapahtuu seuraavien kahden tai kolmen vuoden aikana.

Tezos-hintaennuste 2021

Tezos on käynyt läpi matalan pudotuksen vaiheen syys- ja lokakuussa. Kumulatiivinen pudotusprosentti oli noin 16%. Nykyisen 1 tezoksen (XTZ) hinta on 2,4040 dollaria. Hinnan odotetaan palautuvan vuoden 2021 alussa. Tämä tarkoittaisi, että hinta voi nousta noin 3,025 dollariin, mikä on 30-80% nousu nykyisestä hintatasosta..

Tezos-hintaennuste 2022

Tezosin hinta-arvioiden mukaan kolikko voi ylittää ennätyksensä vuoden 2021 puoliväliin mennessä. Ja vuoden loppuun mennessä XTZ: n arvo voi olla noin 6,10 dollaria, mikä on 134% parempi kuin nykyinen määrä.

Tezos-hintaennuste 2025

Viiden vuoden ennuste näyttää toistaiseksi karkealta, koska kryptot ovat epävakaita ja voimme tehdä minkä tahansa tietyn päätöksen heidän reagoimisestaan ​​seuraavien minuuttien aikana. Mutta XTZ: n olisi pitänyt lähteä pois vuoden 2025 loppuun mennessä. Hinta on noin 24,06 USD. Tämä tarkoittaa, että nykyinen hinta on noussut yli 825 prosenttia.

Tezos-hintaennuste vuosille 2021 ja 2023, jonka on tehnyt TradingBeasts

Tezosin odotettu vähimmäishinta vuoteen 2010 mennessä kaupalliset eläimet on lähes 1,5178 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä. XTZ on vahva pitkäaikainen sijoitus kryptovaluuttoihin. Tezoksen odotettavissa olevan hinnan on oltava 1,58 dollaria vuoteen 2020–2021. Lähteen mukaan hintojen romahtamisen ei odoteta tapahtuvan. Hinta on 9,01 dollaria vuonna 2023.

DigitalCoinPrice Tezos (XTZ) -ennuste vuosille 2024 ja 2025

Tezos-korko nousee varmasti mukaan DigitalCoinPrice. On kannattavaa sijoittaa Tezosiin. Kolikkoprosentti nousee 4,01 dollariin vuoteen 2024. Tulevaisuudessa XTZ-hintaan ei tule suuria parannuksia. Omaisuuden arvo on 5,28 dollaria vuonna 2025.

Voisitko ostaa Tezos (XTZ)?

Tässä on avainasia, joka ansaitsee, jos aiot sijoittaa Tezosiin.

  • TradingBeasts ei usko, että Tezosin (XTZ) markkinahinta nousee lähelle 3 dollaria.
  • Jotkut väliaikaisen bitcoinin analyytikot ajattelevat vuonna 2020, että Tezosin päätöskurssi on noin 11,657 dollaria paljon korkeampi kuin mitä olemme ennustaneet edellä.
  • Toisaalta Cryptocoinsociety.com ajattelee, että Tezos (XTZ) sulkee vuoden 2025 arvoltaan 20 dollaria.
  • Tezos on markkina-arvon suhteen 19. paikassa.

Kuinka ostaa Tezos (XTZ)

Monet vaihdot ovat luotettavia. Rekisteröi tili johonkin pörsseistä. Ota käyttöön 2FAC-todennus ja valitse talletustapa. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi maksun aloittamiseksi. Joskus tilisi hyväksyminen kestää ja joskus alle 2 minuuttia. Hyväksynnän jälkeen valitse salaus, jonka haluat ostaa, ja vahvista osto. Varmista, että tarkistat tapahtuman tiedot uudelleen, koska et halua menettää summaa.

Tezos-hintaennusteen UKK

Onko Tezos ostamisen arvoinen?

Tähän kysymykseen ei ole tarkkaa vastausta. Pitkän aikavälin strategia sijoittaa Tezosiin näyttää lupaavalta. Hintakehitys ja ennusteet sanovat, että kaaviot nousevat ajoittain korkealle. Mutta kuten edellä sanoimme, kryptot ovat epävakaita. Joten ennusteet eivät ole kovin varmoja.

Voisiko Tezos saavuttaa 100 dollaria?

Seuraavien viiden vuoden aikana Tezos ei todennäköisesti saavuta 100 dollaria. 100 dollarin saavuttaminen vuoteen 2030 mennessä ei voi olla vaikeaa, mutta 25 dollaria on hieman optimistinen tavoite viidessä vuodessa.

Onko Tezos parempi kuin Ethereum?

Molemmat Blockchain tarjoavat jännittäviä älykkäitä sopimusalustoja. Ethereum on tämän projektin julistajalapsi, kun taas Tezos menestyy jatkuvasti tekemään muutoksia itsessään ajan myötä. Haluamme nähdä kuinka ne kehittyvät tulevaisuudessa.

Lopullinen tuomio: mielipiteet ja arvioinnit

Joten mikä on Tezoksen potentiaalinen voima? Houkutteleeko tämä Blockchain lisää kehittäjiä rakentamaan upean hajautetun sovelluksen? Ennustusalgoritmit viittaavat siihen, että arvostuksessa olisi nousua pitkällä aikavälillä. Joten jos sinulla on ylimääräinen pumppu ympärilläsi ja olet valmis sijoittamaan ne seuraavien viiden vuoden ajaksi, Tezos on asia, jota saatat tarkastella.

Kuten aina, koko edellä mainittu Tezos-hintaennuste on toimittajien ja analyytikoiden näkemys. Suosittelemme, että olet riippumaton tutkimuksestasi, tee tutkimuksesi ja ota yhteyttä muihin ihmisiin ennen sijoituspäätösten tekemistä. Jätä arvostelu alla ja kerro kokemuksestasi. Kerro meille, onko Tezos pitkäaikainen sijoitus vai ei? Mitä mieltä sinä olet?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner