Top 8 Bitcoin- ja kryptovaluutta-podcastia

Bitcoin- ja Cryptocurrency-podcastit ovat arvokas lähtökohta harrastajille ja sijoittajille, jotka haluavat saada perustietoja alan johtajilta. Olitpa autossa pitkällä ajomatkalla tai haluat vain lisätä tietosi ja tuntemustasi salausteollisuudesta, sinulle on podcast! Sukelletaan kahdeksaan parhaimpaan kryptovaluutta-podcastiin, jotka sinun pitäisi tarkistaa vuonna 2020. 

Pomp podcast

1. Pomp Podcast

Anthony Pompliano, isäntä Pomp Podcast, on Morgan Creek Digitalin perustaja. Tämä on myös suosikki podcastimme luettelossa. Pomp on nokkela ja informatiivinen. Hänen podcastinsa ei ole tarkoitettu vain Bitcoinersille, vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rahoituksesta ja taloudesta. Anthony on ollut näyttelyssään melkein kaikki salausvaluutta-alan johtavat yritysjohtajat. Vieraat vaihtelevat CZ (Binancen toimitusjohtaja), David Kemmerer (CryptoTrader.Taxin toimitusjohtaja) Jameson Loppille, cypherpunkille. Valittavana on yli 300 jaksoa, joten pysyt varmasti kiireisenä ja saat paljon tietoa blockchainin ja kryptovaluutan maailmasta.

Pompin podcast on todennäköisesti kaikkein vaikutusvaltaisin luettelossa, ja salauksen johtavat johtajat kääntyvät näyttelyyn. Jos haluat kuunnella kryptovaluutan toimitusjohtajia, tämä podcast on paras aloittaa.

Flippening Podcast

2. Flippening

Clay Collins on majoittaja Flippening, joka on kryptovaluutta-podcast sijoittajille. Tämä on toinen tiimimme henkilökohtaisista suosikeista. Clay on erittäin älykäs, ja hänen esityksensä on hyvin tuotettu. Täältä löydät tietoa blockchainin eri projekteista, jotka häiritsevät perinteistä rahoitusta. Jos olet kiinnostunut kryptovaluutan spekulatiivisesta hinnasta, tämä podcast varmasti kiinnittää huomiosi.

Flippening ei ole uusi podcast, ja se istuu tällä hetkellä yli 110 jaksossa Apple-podcasteissa. Jos sinulla on aikaa säästää, voit istua tunnin mittaisissa podcasteissa tai kuunnella päivittäisiä salausleikkeitä saadaksesi yleiskuvan uutisista.

Vahvistamaton podcast

3. Vahvistamaton

Vahvistamaton Laura Shin on viikoittainen podcast, jonka tarkoituksena on kerätä merkittäviä uutisotsikoita ja selittää niiden merkitys salausteollisuudessa. Hän on yksi johtavista toimittajista salaustilassa. Keskimääräinen podcast on puoli tuntia, jolloin voit kuunnella pitkän maanantain jälkeen. Laura on tuottanut 130 podcastia, mikä on noin 65 tuntia oivaltavaa salausta kaikkialla maailmassa.

Podcast sisältää paljon salausmaailmassa meneviä uutisetapahtumia. Jos kryptovaluutan tärkeimmät tapahtumat ovat sinulle tärkeitä, sinun kannattaa virittää Laura.

Mitä bitcoin teki podcast

4. Mitä Bitcoin teki

Peter Mccormack isännöi Mitä Bitcoin teki 235 jakson kanssa. Podcastin tarkoituksena on keskustella aikaisemmista tapahtumista, joita Bitcoin on käynyt läpi. Blockchain- ja Bitcoin-kentän asiantuntijat tuodaan rutiininomaisesti keskustelemaan kriittisistä aiheista, joten et missaa mitään nopean avaruuden blockchain-ympäristössä.

Mitä Bitcoin teki, suositellaan kaikille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita Bitcoinista ja haluavat oppia lisää eri voimista, joilla on merkitystä sen menestyksessä.

Tarinoita salauksen podcastista

5. Tarinat krypasta

Tarinat krypta on Bitcoin-podcast, jota isännöi Marty Bent. Marty tuo tärkeimmät vaikuttajat avaruuteen ja keskustelee monista eri aiheista, jotka liittyvät Bitcoiniin. Jos sinusta tulee fani, sinulla on yli 260 jaksoa kiinni ja nauti. Tämä podcast-tyyli kestää yleensä kauemmin kuin useimmat ohjelmat, ja jotkut jaksot kestävät yli kaksi tuntia. Jos matkustat paljon, hänen podcastisi saattaa olla yksi, jota yrität.

Mitä Bitcoin teki, on vastakohta krypeille tarkoitetuista tarinoista, koska tämä näyttely käsittelee kaikkea kryptovaluuttaan liittyvää, riippumatta siitä, onko se Litecoin vai Etheruem.

Epicenter-podcast

6. Epicenter

Episentrumi on enemmän yrityksen blockchain-show, koska siellä on monia isäntiä, mukaan lukien Sebastien Couture, Brian Fabian Crain, Meher Roy, Sunny Aggarwal ja Friederike Ernst. Epicenter keskustelee ainutlaatuisesti kryptovaluutan eri vaikutuksista, joita muut näyttelyt eivät kata, kuten sosiaalisia vaikutuksia. Podcast suoritetaan joka viikko ja sisältää 300 jaksoa, jotka pitävät sinut kiireisenä hetken. Jos olet hajautetun rahoituksen parissa, tämä show on täydellinen sinulle!

Epicenter käsittelee Bitcoinin globalisaatiota, ja sen käytettävyys vaihtelee maittain.

a16z podcast

7. a16z-podcast

A16z-podcast tuottaa pääomasijoitusyhtiö Andreessen Horowitz. Tämä podcast on sinulle, jos olet kiinnostunut hedge-rahastoista ja niiden roolista kryptovaluutta-alalla. Yli 250 esityksen avulla löydät varmasti haluamasi. Kahdeksan podcast-luettelossamme a16z on paras paikka oppia institutionaalisista investoinneista, kun he toteuttavat ajatuksiaan kryptovaluutta-spekulaatiosta.

Podcast ei keskity yksinomaan Bitcoiniin, vaan pikemminkin taloudellisten kysymysten ja ideoiden käsittelemiseen maailmassa.

Huono salauksen podcast

8. Huono salauksen podcast

Bad Crypto Podcast on ohjelma, joka yrittää auttaa uusia kryptovaluutan käyttäjiä navigoimaan avaruudessa. Joel Comm ja Travis Wright isännöivät ohjelmaa ja keskustelevat kriittisen valuutan tilaa ympäröivistä pikanäppäimistä. Näyttelyssä on kevyt ja koominen otos teollisuudesta, joka helpottaa kuuntelua. Heillä on hämmästyttävä kolmesataa jaksoa sisältävä podcast, joka vaihtelee noin tunnin ajan. Tämä podcast on hyödyllinen aloittaa alusta eikä uusimmasta jaksosta, toisin kuin muut, jotka olet nähnyt tässä luettelossa.

Isäntäduo voi olla paras paikka aloittaa ja oppia salausköydet, jos olet uusi salausvaluutta.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Cryptocurrency Tax Software

Oletko vasta aloittamassa salauksen sijoittamisen kanssa? Olitpa aloittelija vai pitkäaikainen veteraani, on tärkeää, että sinulla on asianmukaiset työkalut menestykseen sijoittajana. Kaikkien salaussijoitusten automaattinen veroilmoitusohjelmisto on välttämätön.

CryptoTrader.Tax on salausverolaskin ja ohjelmistoalusta, joka käsittelee salausveroraportoinnin puolestasi. Nykyään yli 30000 salaussijoittajaa ympäri maailmaa käyttää ohjelmistoalustaa, ja aloittaminen on täysin ilmaista!

Integroimalla suuret pörssit ja alustat CryptoTrader.Tax antaa käyttäjille mahdollisuuden tuoda historialliset tapahtumansa suoraan tililleen. Kun nämä tiedot on tuotu, käyttäjät voivat luoda myyntivoitto- ja tappioraportteja sekä automaattisen täytetyn lomakkeen 8949 napin painalluksella..

Nämä CryptoTrader.Taxin tuottamat veroraportit, jotka perustuvat historiallisiin tietoihin, voidaan viedä veroasiantuntijallesi tai tuoda suoraan haluamaasi veroilmoitusohjelmistoon, kuten TurboTax tai TaxAct.

Lisätietoja siitä, miten IRS kohtelee kryptovaluuttoja verotustarkoituksiin, on täydellinen oppaamme: Vuoden 2020 salausvaluutan vero-opas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner