Binance Exchange Review (2020) Bästa Crypto Exchange?

Binance är världens mest populära kryptovalutautbyte med den största organiska handelsvolymen. Den har ett brett utbud av kryptovalutor som handlas tillsammans med kraftfulla handelsverktyg som hävstångshandel, optionshandel och utlåningsplattform. Det snabba tillägget av nya funktioner till Binance har ofta förvånat experter inom kryptovalutaindustrin, med många kritiker som kommenterar Binance VD Zhao “CZ” Changpengs snabba svar på händelser. Utöver den huvudsakliga Binance.com-börsen har företaget också flera unikt presenterade versioner inklusive amerikansk filial Binance USA, Binance Jersey och Binance DEX. I den här översynen lyfter vi fram var och en av deras olika funktioner och kontroverser som du behöver veta.

Viktiga fördelar med Binance

 • Världens mest populär utbyte med högsta handelsvolym.
 • Erbjuder största sortimentet av produkter och tjänster med några som inte ens finns någon annanstans.
 • Underhåller försäkring mot stöld och hack.

Viktiga funktioner och funktioner

Binance (nytt) Avancerat handelsgränssnitt

Binance (Binance.com)

Binance (Binance.com) är huvudbörsen, det är mest populärt och har hela utbudet av tjänster som erbjuds av börsen. Viktiga funktioner inkluderar:

 • Mest stödda kryptovalutor (över 1000 mynt).
 • På grund av dess popularitet har den högsta handelsvolym över hela världen.
 • Tillgång till Binance Launchpad, en Initial Exchange Offering (IEO) plattform för notering av nya kryptovalutor.
 • Stop-Limit-funktion. Ordern kommer att utföras när det angivna stopppriset har uppnåtts. Så stop-limit-ordern blir en limitorder för att köpa eller sälja till gränspriset eller bättre.
 • Binance-utlåning. Användare kan hålla sina kryptovalutor på börsen under en viss tidsperiod och tjäna ränta.

Binance USA (Binance.us)

Binance USA (Binance.us) var Binances svar på amerikanska regler som hindrar medborgare från att handla på Binance. Viktiga funktioner inkluderar:

 • USA: s regler uppfyller kraven
 • Har fiat till kryptovaluta handelspar. Användare kan använda USD för att köpa kryptovalutor direkt på börsen.
 • Bankkontolänkning är tillgänglig.

Binance historia

Binance grundades av Changpeng (CZ) Zhao 2017. Namnet kommer från en kombination av orden “Binary” och “Finance”. Binance kommer ursprungligen från Kina. Men på grund av de hårda kryptoregleringsförfarandena i landet flyttade börsen till mer gynnsamma jurisdiktioner utanför Kina.

”Som svar på Kinas beslut flyttar vi våra IP-adresser från Hong Kong till en offshore-plats … Så vi är registrerade på flera platser och vi har människor på flera platser. På det sättet kommer vi aldrig att påverkas av ett tillsynsorgan. ”

Changpeng Zhao (CZ), VD för Binance (2017)

För närvarande är Binance baserat i flera jurisdiktioner, inklusive Malta, Singapore och Hong Kong och dess servrar finns runt om i världen. Deras huvudsida erbjuder support på engelska, kinesiska, koreanska, japanska, ryska, spanska och franska.

Binance är i själva verket en stor aktör inom kryptovalutautrymmet, förutom att vara en av världens största kryptobörser som den i april 2020 förvärvade Coinmarketcap, utan tvekan den mest kända resursen för rankning, diagram och andra data för kryptovalutor..

Länder som stöds

Binance (Binance.com) stöds i de flesta länder utom USA.

Amerikanska medborgare kan ENDAST handla vidare Binance USA (Binance.us), förutom de från följande stater:

Alabama Connecticut Florida
Georgien Hawaii Idaho
Louisiana norra Carolina New York
Texas Vermont Washington

Kryptovalutor och betalningsmetoder som stöds

Binance (Binance.com)

Binance stöder handel över 1300 kryptovalutor inklusive sin egen kryptovaluta, Binance Coin (BNB). Klicka här för att lära dig mer om Binance Coin (BNB).

Binance accepterar betalningar med kreditkort (Visa och MasterCard), betalkort och kryptovaluta. i alla fall betal- och kreditkortsbetalningar är begränsade på följande platser:

 • USA: New York, Connecticut, Hawaii, Georgia, New Mexico och Washington;
 • Flera kinesiska banker; och
 • Vissa länder helt t.ex. Afghanistan, Irak och Libyen.

Användare kan bara betala USD eller EUR för att köpa Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH / BCHABC) eller Ripple (XRP) med debet- och kreditkort på Binance.

Binance är endast ett krypto-till-krypto-utbyte. Så användarna måste först köpa ovanstående kryptovalutor med fiat innan de kan handla med andra kryptovalutor på börsen.

Binance USA (Binance.us)

Binance USA, som nyligen lanserades i september 2019 stöder bara runt 20 kryptovalutor. Men mer förväntas läggas till i framtiden.

Användare kan använda sina betalkort för att direkt överföra USD från sina bankkonton till sitt Exchange-konto via ACH eller banköverföring.

Insättnings- och uttagsavgifter

För Binance.com och Binance USA, avgifterna varierar beroende på kryptovaluta som ska överföras. Avgifter debiteras i respektive kryptovaluta som ska överföras. Exempelvis kostar Bitcoin (BTC) uttag 0,0005 BTC per transaktion. Det finns Nej insättningsavgifter.

För fiat-överföringar, på Binance USA, Uttag i USD kostar USD15 / USD35 för inhemska respektive internationella uttag. Insättningar i allmänhet och ACH-uttag är gratis.

Klicka här för avgiftsstrukturer för Binance.com och Binance USA respektive.

Handelsavgifter

Handelsavgifter för Binance.com och Binance USA är i allmänhet 0,1% för tillverkare och tagare med följande undantag:

 • Binance.com och Binance.us: Användare med större handelsvolym eller innehar en viss mängd BNB är berättigade att bli VIP. Högre VIP-nivåer ger dig lägre handelsavgifter. Och för alla användare finns 25% rabatt om avgifter betalas med BNB.

Binance har konkurrenskraftiga handelsavgifter jämfört med vissa andra kryptovalutor. Till exempel:

 • Coinbase: 0,50% av transaktionen plus ytterligare en Coinbase-avgift beroende på transaktionsbeloppet. Sidanot: visste du att du kan undvika deras dyra uttagsavgifter? Ta reda på mer på CoinBase-avgifter – Hur man undviker dem?
 • Kraken: 0,16% (tillverkare) / 0,26% (tagare)
 • Bittrex: 0,25% (tillverkare och tagare)
 • Poloniex: 0,15% (tillverkare) / 0,25% (tagare) (Obs: Poloniex har rabatterat sina avgifter till 0,00% fram till 31 december 2019)
 • OceanEX: 0,10%, rabatter erbjuds för betalningar med deras OceanEx-mynt.
 • KuCoin: 0,10%, rabatter erbjuds för betalningar med deras KCS-mynt.
 • Huobi: 0,20%
 • OKEx: 0,10% (tillverkare) / 0,15% (tagare)
 • BitMEX: -0,025% (maker) (dvs en rabatt ges) / 0,075% (taker). Denna börs handlar dock endast om marginalhandel.
 • BitFinex: 0,10% (tillverkare) / 0,20% (tagare)
 • BitMax: 0,085% (tillverkare och tagare) för större marknadsmynt, 0,10% för andra mynt

Vi rankade börserna som nämnts ovan från “mest använda” för att “undvika till varje pris”. Var faller vart och ett av dessa utbyten under? Kolla in våra bästa kryptovalutautbyten 2020 och ta reda på det.

Kontroverser

Liksom alla utbyten är Binance inte främmande för kontroverser. Från stulna bitcoins till dess Know Your Customer (KYC) -databas som hackas, många frågar om Binance är säkert? Låt oss ta en titt på några senaste kontroverser.

Binance-hack: 7 000 Bitcoins stulna

I början av maj 2019 informerade Binance allmänheten om att hackare drog tillbaka 7000 Bitcoins (då värt cirka 40 miljoner USD) i ett enda storskaligt säkerhetsbrott. Utbytet säger att hackare använde en mängd olika tekniker som nätfiske och virus för att få användarnas inloggningsdata.

Börsen använde sin SAFU fond – deras nödförsäkringsfond för att täcka alla berörda användares förluster till fullo.

Binance KYC Data Breach

I augusti 2019 påstod en hackare att de hade fått en stor del av Exchange: s Know Your Customer (KYC) -data. Hackaren skapade flera Telegram-grupper som påstås innehålla denna privata information. Hackaren krävde också totalt 300 Bitcoins (då värt cirka USD 3,5 miljoner) från börsen, annars skulle de släppa mer data.

Binance påståenden de läckta uppgifterna var från februari 2018 när börsen använde en tredjepartsleverantör för att bearbeta sina KYC-verifieringar. Men vissa commentatorer sa att Binance borde bära det mesta av skulden för händelsen.

För att avhjälpa situationen erbjöd Binance en belöning till alla som kan ge information för att identifiera hackaren. Men det verkar inte som om hackaren har hittats.

Under tiden börsen erbjuds livstids VIP-medlemskap och förmånliga handelsavgifter och tjänster till de drabbade användarna.

Är Binance säkert 2020?

Vi har sett många utbyten bli offer för hack. Vissa, som Cryptopia-utbyteshacket, var så allvarliga att Exchange gick i likvidation och användare kunde inte ta ut sina medel.

Binance, eftersom världens största börs helt klart skulle vara ett främsta mål för hackare. Faktum är att de 2 hackarna under 2019 visade detta. Binance hanterade dock hackarna genom att kompensera berörda användare från sin försäkringsfond och ge dem olika förmåner.

Så är Binance fortfarande säkert 2019? Vi skulle säga att Exchange från början, när det hackades, kommer att gå in för att åtgärda din förlust. Vi betonar dock att inget utbyte är 100% säkert. Därför betonar vi vikten av att ta bort dina kryptovalutor från börs och lagra dem i offline-hårdvaruplånböcker. Det är det enda sättet du håller på full vårdnad av dina kryptovalutor.

Vilken hårdvaruplånbok ska du få? Kolla in vår jämförelse av de tre bästa hårdvaruplånböckerna på marknaden. Eller individuella detaljerade recensioner för Ledger Nano X, Trezor Model T och KeepKey.

Du kan också kolla in min video som jämför Ledger Nano S (föregångaren till Nano X), Trezor Model T och KeepKey nedan:

Trezor Model T Guide & Granskning: Jämförelse med Ledger Nano S och KeepKey

Slutsats: Binance Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Byt med världens största handelsvolym.
 • Registrera hur du vidtar åtgärder för att avhjälpa drabbade användare när de hackas.
 • Konkurrenskraftiga handelsavgifter.
 • Stor mängd kryptovalutor som stöds.
 • Erbjuder massor av unika tjänster och funktioner.

Nackdelar

 • Det kan ta upp till två veckor att skapa ett KYC-verifierat konto.
 • Problem vid köp av kryptovalutor med kreditkort.

Registrera dig för Binance här:

Uppdaterad 25 april 2020: Borttaget föråldrat innehåll och länkar. Uppdaterad granskningstabell och vanliga frågor

{ "@sammanhang": "http://schema.org/", "@typ": "Produkt", "varumärke": "Binance", "namn": "Binance Exchange", "bild": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/binancelogowhite.png", "beskrivning": "Binance är världens mest populära kryptovalutautbyte med den största organiska handelsvolymen. Den har flera unikt versioner inklusive Binance, Binance US, Binance Jersey och Binance DEX. I den här översynen lyfter vi fram var och en av deras olika funktioner och kontroverser som du behöver veta.", "recension": { "@typ": "Recension", "rubrik": "Binance Exchange Review – Jämförelse, avgifter och funktioner", "namn": "Binance Exchange", "beskrivning":"Binance är världens mest populära kryptovalutautbyte med den största organiska handelsvolymen. Den har flera unikt versioner inklusive Binance, Binance US, Binance Jersey och Binance DEX. I den här översynen lyfter vi fram var och en av deras olika funktioner och kontroverser som du behöver veta. Så är Binance fortfarande säkert 2019? Vi skulle säga att från track records, när det hackades, kommer Exchange att gå in för att avhjälpa din förlust. Vi betonar dock att inget utbyte är 100% säkert. Därför betonar vi vikten av att ta bort dina kryptovalutor från börs och lagra dem i offline-hårdvaruplånböcker. Det är det enda sättet på vilket du behåller full kryptovaluta.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/binance-exchange-review/", "reviewBody": "Binance är världens mest populära kryptovalutautbyte med den största organiska handelsvolymen. Den har flera unikt versioner inklusive Binance, Binance US, Binance Jersey och Binance DEX. I den här översynen lyfter vi fram var och en av deras olika funktioner och kontroverser som du behöver veta. ", "datum Publicerat": "2019-11-1", "recensionBetyg": { "@typ": "Betyg", "ratingValue": "4.5", "värsta Betyg":"0", "bestRating": "5" }, "författare": { "@typ": "Person", "namn": "Angela Wang" }, "utgivare": { "@typ": "Organisation", "namn": "Boxmining", "logotyp": { "typ": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "erbjudanden": { "@typ": "Erbjudande", "priceCurrency": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Vanliga frågor

Exchange Ecosystem- Vad är Binance Jersey och Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey (Binance.je) är besläktad med Binance US för användare som inte är amerikanska medborgare. Viktiga funktioner inkluderar:

 • Köp / sälj kryptovalutor med fiat (USD / EUR).
 • Bankkontolänkning för banker från Storbritannien och vissa europeiska länder.

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX (Binance.org) är också känd som Binance Chain. Viktiga funktioner inkluderar:

 • Det är en decentraliserad börs som utvecklats på Binances egna Binance Chain blockchain;
 • Användare upprätthåller vårdnad och kontroll över sina privata nycklar och medel. Detta innebär att användarnas medel är mycket mindre sårbara för hack eller nedläggningar av valutor. och
 • Endast begränsningsorder accepteras. Till skillnad från andra börser matchar Binance DEX inte beställningar kontinuerligt. Snarare matchar den öppna beställningar som tagits emot med periodisk auktion.

Läs mer om Binance DEX här.

Vilka länder accepterar Binance Jersey och Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey finns i följande länder:

Argentina Eswatini (tidigare Swaziland) Liechtenstein Singapore
Armenien Finland Litauen Slovakien
Australien Frankrike Luxemburg Slovenien
Österrike Tyskland Macau Sydafrika
Azerbajdzjan Gibraltar Malta Sydkorea
Belgien Grekland Mauritius Spanien
Brasilien Hong Kong Mexiko Sverige
Bulgarien Ungern Monaco Schweiz
Kanada Island Nederländerna Kalkon
Chile Irland Nya Zeeland Förenade Arabemiraten (UAE)
Kroatien Israel Norge Storbritannien (Storbritannien)
Cypern Italien Peru Uruguay
Tjeckien Jamaica Polen
Danmark Jersey Portugal
Estland Lettland Rumänien

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX finns i de flesta andra länder utom följande:

USA Albanien Vitryssland Bosnien
Burman Centralafrikanska republiken Demokratiska republiken Kongo Demokratiska folkrepubliken Korea
Cote D’Ivoire Krimregionen i Ukraina Kroatien Kuba
Hercegovina Iran Irak Kosovo
Libanon Liberia Libyen Makedonien
Moldavien Serbien Somalia Sudan
södra Sudan Syrien Venezuela Jemen
Zimbabwe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner