PIT Exchange Review: Blockchain.coms hemliga vapen

Gropen är en högpresterande kryptovalutautbyte som stöder extremt hög prestanda, säkerhet och tillgång till ett nätverk av banker för fiat-affärer. PIT är gjord av Blockchain.com, en kryptovalutaindustriveteran som är blockchain-utforskare och plånbok används av miljoner. För att bygga börsen anställde Blockchain.com handelsveteraner från NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS och TD Ameritrade. Det viktigaste försäljningsargumentet för PIT är effektiviteten och rättvisan hos den anpassade “Mercury” -motorn i kombination med den stora 40 M publiken Blockchain.com har redan.

I den här granskningen tar vi ett djupdyk i handelsfunktionerna på PIT, avgifter för handel och uttag, säkerhet och en bedömning av likviditet.

“Vi bestämde oss för att ta saken i egna händer och byggde ett utbyte som sätter användarna först, inklusive 40M-plånböckerna på vår plattform.”

Peter Smith, VD för Blockchain.com

Köp Crypto direkt med USD eller EUR

En av de största försäljningsställena för PIT är möjligheten att köpa kryptovalutor med USD eller EUR. Som en reglerad börs har PIT bankkonton i god ställning i både USA och Europeiska unionen. Dessa kunder kan köpa Bitcoin utan att betala dyra kreditkortsavgifter (Binances kreditkortsutgivare tar 5% för att köpa kryptovalutor). Att vara reglerad betyder också att PIT redan har erhållit de nödvändiga granskningar och tillstånd som krävs för att driva en växel.

Daglig clearing till Fiat

En stor säljfunktion för PIT är den dagliga clearingen av fiat till ett nätverk av toppbanker i Europa och USA. Detta förhindrar drastiskt likviditetsproblem när det gäller fiat, till exempel misslyckande med att ta ut Fiat. Denna funktion kommer att vara mest attraktiv för institutionella investerare (Stöds av PIT Pro) som behöver direkt tillgång till stora mängder fiat.

Om Blockchain.com

Blockchain.com tillåter användare att komma åt PIT-börsen direkt i sin plånbok.

PIT skapas av Blockchain.com, the första företaget för att skapa en blockchain explorer för Bitcoin. Blockchain.com lanserades 2011 med webbplatsen blockchain.info och blockchain.com. 2013 lanserade de en Bitcoin-plånbok för iOS och Android. 2014 stängde Blockchain.com den näst största finansieringen av digital valuta runt $ 30,5 miljoner insamlingar från Lightspeed Venture Partners och Moasiac Ventures.

Enkelt handelsgränssnitt

PIT-handelsgränssnittet

PIT erbjuder ett enkelt, lättläst handelsgränssnitt. Handelshistorik, orderbok och prishistorik presenteras mycket rent i handelsgränssnittet. Front-end stöder också en stor grad av anpassning, så att användare kan använda TradingView för att rita mönster och trender.

PIT-utbytesavgifterna

PIT tar ut handelsavgifter med hjälp av ett differentierat system baserat på mängden USD som handlas. I startnivån börjar avgifterna på 0,14% för tillverkare och 0,24% för tagare. Tillverkarens avgifter minskar avsevärt när handelsvolymen ökar, med den lägsta tillverkaravgiften på 0,02% för handelsvolymer över 1 miljard USD.

Tier Volym på 30 dagar Tillverkare Tagare
1 0,00 $ – 99,999,99 $ 0,14% 0,24%
5 2.500.000,00 $ – 4.999.999,99 $

0,04%

0,18%
10 $ 20,000,000.00 – $ 24,999,999.99 0,03% 0,14%
15 $ 1 000 000 000,00+ 0,02% 0,05%

Är PIT säkert

Medan PIT är ett nytt kryptovalutautbyte har Blockchain.com varit i kryptovalutaindustrin sedan nybörjaren. Blockchain.com har tillhandahållit plånböcker till miljoner kryptovalutanvändare med en utmärkt säkerhetsrekord. Detta ger Blockchain.com ett starkt rykte och närvaro i branschen. Detta sätter Blockchain högst upp på listan för säkerhet (vi rekommenderar dock alltid användare att ta ut pengar från börser för långvarig lagring och i sin egen plånbok, till exempel Ledger Nano X).

Som en extra säkerhetsåtgärd finns det en valfri funktion för att binda PIT-kontot med Blockchain-mobilplånboken. Detta ger ytterligare kontosäkerhet.

Vilka mynt kan du handla på The PIT

För närvarande stöder PIT handel med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) och USDT.

PIT Exchange Review

Recensionspoäng: 4,5 / 5

PIT har tre stora fördelar – överflöd av användare, tillgång till ett nätverk av bankkonton i USA & EU och långsiktigt rykte i kryptorummet. Medan 2019 fick ett plötsligt flöde av börser, har de flesta inte licenser för att arbeta med banker eller godkända revisioner. Med ett lättanvänt men ändå mycket anpassningsbart gränssnitt är PIT lätt att använda för nya handlare och har också rikt för experter.

{ "@sammanhang": "http://schema.org/", "@typ": "Produkt", "varumärke": "Blockchain", "namn": "PIT-utbytet", "bild": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "beskrivning": "PIT är ett högpresterande kryptovalutautbyte som stöder extremt hög prestanda, säkerhet och tillgång till ett nätverk av banker för fiat-affärer", "recension": { "@typ": "Recension", "rubrik": "Pit Exchange Review: Blockchain.coms hemliga vapen", "namn": "PIT-utbytet", "beskrivning":"PIT är ett högpresterande kryptovalutautbyte som stöder extremt hög prestanda, säkerhet och tillgång till ett nätverk av banker för fiat-affärer", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "PIT är ett högpresterande kryptovalutautbyte som stöder extremt hög prestanda, säkerhet och tillgång till ett nätverk av banker för fiattransaktioner. PIT är gjord av Blockchain.com, en kryptovalutaindustriveteran som är blockchain-utforskare och plånbok som används av miljoner. För att bygga börsen anställde Blockchain.com handelsveteraner från NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS och TD Ameritrade. PIT har tre stora fördelar – överflöd av användare, tillgång till ett nätverk av bankkonton i USA & EU och långsiktigt rykte i kryptorummet. Medan 2019 såg en plötslig tillströmning av börser, har de flesta inte licenser för att arbeta med banker eller godkända revisioner. Med ett lättanvänt men ändå mycket anpassningsbart gränssnitt är PIT lätt att använda för nya handlare och har också rikt för experter. ", "datum Publicerat": "2019-11-1", "recensionBetyg": { "@typ": "Betyg", "ratingValue": "4.5", "värsta Betyg":"0", "bestRating": "5" }, "författare": { "@typ": "Person", "namn": "Michael Gu" }, "utgivare": { "@typ": "Organisation", "namn": "Boxmining", "logotyp": { "typ": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "erbjudanden": { "@typ": "Erbjudande", "priceCurrency": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner