KeepKey Hardware Wallet Review (2020): Er det stadig værd at købe?

KeepKey-tegnebogen blev frigivet i 2015. Detaljhandel for USD $ 49, det er en hardware-tegnebog, som indehavere af digitale aktiver kan bruge til at gemme deres kryptokurver sikkert. Dette er en relativt overkommelig pris i forhold til sine konkurrenter. Men dens manglende funktioner og sikkerhedsproblemer gør det bagud i konkurrencen om hardware-tegnebog med cryptocurrency.

KeepKey hardware tegnebogKeepKey hardware tegnebog

Tegnebogen understøtter godt over 40 forskellige typer kryptokurver. Imidlertid har tegnebogen ikke ry for sine konkurrenter: Ledger Nano S, Ledger Nano X og Trezor Model T.Uanset hvad har tegnebogen stadig visse strukturelle og æstetiske funktioner, der kan gøre det til en anstændig mulighed.

KeepKey blev grundlagt af Darin Stanchfield i 2014, og de har hovedkontor i USA. Virksomheden blev den første hardware-tegnebog nogensinde til at integrere med en udveksling med sin partnerskab med Shapeshift i 2016. I øjeblikket har Shapeshift Company erhvervet projektet, men Darin bevarer stadig CEO-rollen.

Nøglefunktioner i KeepKey:

  • Større skærm– Viser fulde kryptovaluta-adresser uden at rulle
  • Vægtig luksusfølelse– Glat finish og føles ikke som om det ville bryde let.

Denne multikurrency tegnebog kan give dig et billigere alternativ med mange funktioner i premium hardware tegnebøger. På trods af manglende omdømme fra sine kolleger, gør dets smukke design og brugervenlighed det stadig til en udfordrer på markedet for kryptokurrency.

Emballage

KeepKey leveres med et unikt produktdesign og emballage. Kassen har allerede sikkerhedstætninger på to sider for at bekræfte, at den ikke er blevet manipuleret. Inde i kassen finder du KeepKey-tegnebogen, et USB-kabel til at forbinde det med din computer og et kort til at skrive din sætning til genopretning på. En læderetui er også inkluderet for at opbevare dit kort sikkert.

Tegnebogen har også en 2. skærmbeskyttelse som Trezor, som beskytter mod Keystroke-spionage.

På tidspunktet for lanceringen i 2015 detailhandlede KeepKey en høj pris. Med mere etablerede konkurrenter er prisen nu betydeligt lavere til US $ 79.

Dette er mere overkommeligt end Ledger Nano X til US $ 119 og Trezor Model T til US $ 173, omend de er nyere.

Sikkerhedsfunktioner

KeepKey gemmer dine private nøgler i et separat offline miljø. Dette betyder, at det ikke påvirkes, hvis din computer er inficeret med vira.

Derudover kan KeepKey beskyttes med PIN-kode og sikkerhedskopieres med 18 til 24 ords gendannelsesfrø. Disse funktioner forventes dog grundlæggende i hardware-tegnebøger i dag, hvor både Ledger og Trezor har det samme.

Specifikt har KeepKey nummer randomisering for at forhindre hackere i at stjæle dine kryptokurver med malware. Det er her, hvor PIN-numrene placeres tilfældigt hver gang.

KeepKey har tilfældig PIN-kodeKeepKey har tilfældig PIN-kode


KeepKey går dog ikke nærmere ind på deres sikkerhedsfunktioner.

Opdatering: KeepKey PIN-sårbarhed opdaget af Ledger-teamet

Ledger (ja dem bag Ledger Nano X) har tidligere opdaget en fysisk sårbarhed i Trezor- og KeepKey-hardwaretegnene, som giver hackere adgang til din gendannelsesfrase på mindre end 5 minutter, hvis de fysisk har din enhed. Desværre synes denne sårbarhed at være helt ufiksbar, da den vedrører, hvordan enhederne er fremstillet. Her diskuterer vi denne sårbarhed lidt mere detaljeret i forhold til Trezor.

Nu har Ledger-teamet opdaget en anden sårbarhed, denne gang i forbindelse med PIN-bekræftelse. Dette hack involverer oprettelse af en database med de forskellige spændingsudgange sammenlignet med de hemmelige værdier blandet med PIN-koden, der er gemt i KeepKeys hukommelse. Denne database kan derefter bruges til at gendanne de hemmelige værdier i enhver KeepKey-enhed. Så hvis en hacker har fysisk adgang til din KeepKey, kan de forbinde din enhed for at læse din chips spændingsoutput og sammenligne den med databasen. Derfra kan hackeren gendanne din PIN-kode.

ShapeShift, producenterne af KeepKey har opdateret PIN-verifikationssårbarheden i deres firmwareversion 6.4.1. På trods af dette har vi stadig været nødt til at revidere vores sikkerhedsvurdering fra 3,5 til 3 ud af 5 for KeepKey, da den fysiske sårbarhed forbliver ufiksbar.

3/5 Sikkerhedsvurdering

Multi-valuta support

Keepkey understøtter indbygget 7 af de mest almindelige kryptokurver: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum og Litecoin. Inkluderet ERC-20 tokens understøtter det over 40 mønter.

Seneste liste over KeepKey's understøttede kryptokurver.Liste over KeepKey’s understøttede kryptokurver.

Dette er langt mindre end de over 1000+ kryptokurver, der understøttes af KeepKeys konkurrenter.

Ved udgivelsen af ​​min video i august 2018, der sammenlignede Trezor Model T, Ledger Nano S og KeepKey, understøttede sidstnævnte ikke ERC-20-tokens.

KeepKey arbejder dog kontinuerligt med at udvikle deres firmware, og ERC-20-tokens understøttes nu.

Der er også klager over, at KeepKey langsomt opdaterer om understøttede kryptokurver. For eksempel blev Bitcoin Satoshis Vision (SV) oprettet ud af Bitcoin Cash (BCH) hårdgaffel den 15. november 2018. Men til dato, dvs. 6 måneder senere, er der stadig ingen støtte til det af KeepKey.

2.5 / 5 Multi Valuta Support

Hardware Design

Størrelses sammenligning: KeepKey vs Trezor vs LedgerStørrelses sammenligning: KeepKey vs Trezor vs Ledger

KeepKey er en af ​​de største kryptovaluta hardware tegnebøger med 38 x 93,5 x 12,2 mm. Det har også en betydelig fornemmelse, der gør det mere luksuriøst end andre cryptocurrency-tegnebøger. Men nogle mennesker, inklusive mig selv, foretrækker mindre tegnebøger.

KeepKey kan også prale af et simpelt design ved kun at have 1 knap.

Man kan være bekymret for, at hvis man kun har 1 knap, betyder det, at det vil tage aldre at opsætte genopretningsfrøet og indtaste PIN-numre. KeepKey gør det dog enklere ved at få de fleste processer udført via sin app. Knappen bruges normalt kun til on / off og som en bekræftelsesknap.

KeepKey har også den største skærm med en 256 × 64 mm 3,12 2 OLED-skærm. Skærmen er beskyttet af et polycarbonathus, selvom det stadig er let at ridse. Ridserne er dog kun kosmetiske og påvirker ikke brugen af ​​enheden.

Fordelen ved denne store skærm viser, at den kan vise kryptovaluta-adresser og endda gendannelsessætningen i sin helhed. Dette sparer brugere fra at rulle frem og tilbage, hvilket er et kæmpe plus.

KeepKey bruger USB-A-interface til opladning og tilslutning til pc’en. Windows-brugere foretrækker helt sikkert dette. Et problem med Ledger Nano S-enheder er, at USB-A-forbindelsen bliver ustabil efter langvarig brug. Det vides imidlertid ikke, om dette også er et problem i KeepKey-tegnebogen, for ærligt talt bruger vi det ikke ofte.

Installation

Processen er ens og enklere end andre hardware-tegnebøger.

Du skal blot downloade KeepKey Google Chrome-udvidelse fra Google Playstore og tilslut din enhed.

Instruktionerne på skærmen er ret grundlæggende, og det tager mindre end 5 minutter. Sørg for, at du afslutter opsætningen med en nål og en gendannelsesfrase.

Det siger sig selv, at når du skriver genoprettelsesfrasen ned; Sørg for, at der ikke optages kameraer, og gem ikke en kopi af det på din computer. Dette skyldes, at alle med gendannelsesfrasen kan bruge den til at gendanne din enhed og potentielt stjæle dine aktiver.

4/5 til hardware design

4/5 af brugervenlighed

Shapeshift-integration

KeepKey’s vigtigste salgsargument er dens integration med Shapeshift. Dette betyder, at tegnebogen allerede har en in-crypto til crypto-udveksling indeni. Dette gør handel mellem kryptokurver let og praktisk.

Denne funktion holdes tilbage af dens begrænsede kryptokurrency support. Det bør dog ikke være et problem for brugere, der ikke har til hensigt at handle i andre kryptokurver end de større, der understøttes af Shapeshift.

KeepKey-klientgrænsefladeKeepKey-klientgrænseflade

Bedømmelse: Er KeepKey stadig værd at købe i 2020?

KeepKey hænger bagefter i konkurrencen om luksushardwarepung sammenlignet med Trezor Model T og Ledger Nano X. De har et robust fysisk design og nem installationsproces, men mangler stærkt møntunderstøttelse. Sikkerhedsmæssigt er ShapeShift simpelthen ikke så åben eller detaljeret som andre producenter til at forklare, hvordan deres enhed kan holde dine kryptokurver sikre – hvilket kan være lidt af et advarselsskilt. Mens deres nyeste firmwareopdatering har rettet den nyligt opdagede PIN-kode sårbarhed, er der desuden andre sårbarheder, der direkte vedrører KeepKey’s hardware og ikke kan repareres.

For afslappet erhvervsdrivende eller nybegyndere til krypto ønsker de måske ikke at bruge så meget på en hardware-tegnebog. Og mens KeepKey er den mest overkommelige tegnebog til USD $ 49, er sikkerhedsspørgsmål nok til, at forbrugerne seriøst overvejer at bruge 10 USD ekstra til en Ledger Nano S, som er mere sikker og kompakt..

Så er KeepKey stadig værd at købe i 2020? Svaret er desværre nej.

Bedømt den 30. maj 2019 af Angela Wang

Opdateret den 25. maj 2020 i forhold til de seneste sikkerhedssårbarheder.

Sikkerhedsvurdering: 3/5

Multi-valuta support: 2.5 / 5

Hardware design: 4/5

Brugervenlighed: 4/5

Endelig score: 3.38 / 5

KeepKey-produktspecifikationer (tekniske specifikationer)

Processorer ARM Cortex-M3 processor
Kompatibilitet 64-bit stationær computer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux). Også kompatibel med Android-smartphones.

Stik

USB mikro-B
Sikkerhedscertificering Nul
Størrelse Størrelse: 38 x 93,5 x 12,2 mm

Vægt: 54g

Understøttede aktiver 40+ Understøttede aktiver

{ "@sammenhæng": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "mærke": "Shapeshift", "navn": "Hold nøglen", "billede": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/05/Keepkey.jpg", "beskrivelse": "KeepKey-tegnebogen blev frigivet i 2015. Det er en hardware-tegnebog, som indehavere af digitale aktiver kan bruge til at gemme deres kryptokurver sikkert.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "KeepKey Hardware Wallet Review: Er det stadig værd at købe?", "navn": "Hold nøglen", "beskrivelse":"KeepKey-tegnebogen blev frigivet i 2015. Det er en hardware-tegnebog, som indehavere af digitale aktiver kan bruge til at gemme deres kryptokurver sikkert. Men det hænger bagefter i konkurrencen om luksusbøger. Alligevel er der andre mere overkommelige alternativer, hvis du er ny i krypto eller en afslappet forhandler.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/keepkey-review-still-worth-buying/", "reviewBody": "KeepKey-tegnebogen blev frigivet i 2015. Det er en hardware-tegnebog, som indehavere af digitale aktiver kan bruge til at gemme deres kryptokurver sikkert. Men det hænger bagefter i konkurrencen om luksusbøger. Selvom de har et robust fysisk design og nem installationsproces, mangler tegnebogen stærkt møntunderstøttelse og har ufiksbare sikkerhedsproblemer. ", "dato Udgivet": "2019-10-10", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Bedømmelse", "ratingValue": "3.38", "værsteBedømmelse":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "navn": "Angela Wang" }, "forlægger": { "@type": "Organisation", "navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "Tilbud", "pris Valuta": "USD", "pris": "49", "url":"https://shapeshift.io/keepkey/" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map