7 grunde til at investere ikke er en god idé!

Investering er ikke for alle. Det er blevet sagt, at ting som berømmelse og formue kan veje på sjælen, og at penge ikke kan købe dig lykke. Investering er den mest almindelige måde for almindelige mennesker vokser ekstraordinært velhavende, hvis de ved, hvordan man investerer klogt og træffer de rigtige beslutninger til de rigtige tidspunkter. Men du skal overveje det meget vigtige spørgsmål: Vil du være rig og leve en glamourøs livsstil?

Her er syv grunde til, at investering kan være en dårlig idé for dig.

1. Investering kan øge den disponible indkomst

investering succes, rig livsstil, yacht

Hvis du finder dig selv i at få succes med dine investeringer takket være den økonomiske viden, du tilegner dig gennem uddannelse og erfaring, vil du være i en position, hvor du har flere penge, end du faktisk har brug for til at betale dine regninger. Dette kan efterlade dig i den misundelsesværdige position at skulle finde måder at bruge alle de ekstra kontanter på, såsom at tage på ferie til luksuriøse steder og købe ekstravagante ting, du ikke rigtig har brug for.

Se også: 7 hemmeligheder for at blive velhavende inden 30 år

2. Du akkumulerer muligvis nok penge til at forlade fremtidige generationer

Hvis du har haft succes med at tjene penge online, og du har børn, er chancerne for, at de vil dele i de penge, du har samlet. Så efter al den tid og energi, du lægger på at tjene din formue, vil dine børn og børnebørn kun arve den uden at skulle udføre noget arbejde overhovedet. Dette er ikke retfærdigt over for dig og er netop den slags ting, der skabte verdens Paris Hiltons og Kim Kardashians – næppe en fremtid, du ønsker for dine børn.

3. Store rigdomme vil tiltrække opmærksomhed fra medierne og offentligheden

Hvis du ser på yderst succesrige investorer som Warren Buffet, vil du se, at alle ønsker at vælge deres hjerner for nogle tip til, hvordan man lykkes. Du kan ende med at vinde latterlig berømmelse, hvor folk genkender dig, uanset hvor du går. Du bliver nødt til at rejse på irriterende private jetfly for at undgå folkemængderne af fans og gå glip af oplevelser som det grædende barn bag dig på en kommerciel flyvning, der sparker dit sæde uendeligt.

Se også: De top 21 rigeste mennesker i verden for 2018

4. De rige og berømte vil måske møde dig

Hvis du når et højt niveau af velstand gennem handel, er det sandsynligt, at du begynder at finde vej ind i nogle af de VIP-eneste begivenheder, hvor de andre rige, berømte mennesker går. At tilbringe tid sammen med de smukke mænd og kvinder i Hollywood ville være et rigtigt træk, og du vil bestemt ikke blive inviteret til glamourøse begivenheder som Oscar eller Grammys. Rigdom har en tendens til at tegne denne slags ting til dig, så du vil måske tænke to gange, før du går i gang med en karriere inden for handel.

5. Folk vil være jaloux på dig

jaloux, succesrig investor


Ikke alle os kan lide at være centrum for opmærksomheden. Der vil være mennesker, der ønsker, hvad du vil, og folk, der siger, at du ikke fortjener det – hadere. At være den person, som alle andre ønsker at være, er virkelig ikke for alle, og den rigdom, du kunne erhverve gennem investering, kunne sætte dig lige i fokus for de velhavende wannabes.

Næste op: 7 tip, der giver dig flere penge at investere

6. Du vil være i stand til at dele din formue med venner

Har du en ven, der ønsker at starte en virksomhed, men ikke kan samle startkontanterne? Måske en BFF, hvis mor er blevet diagnosticeret med en sygdom, og de ikke har råd til den bedste behandling for hende. Gæt hvad – disse mennesker kommer til din dør på udkig efter nogle af dine penge. Og vi ønsker ikke at dele vores hårdt tjente penge med en ven i nød, gør vi?

7. Du får mere fritid

fritid, fritid

9-5 holder dig optaget; uden det er dit liv stort set tomt. Hobbyer har deres plads, ligesom afslapning, men du vil ikke investere din tid i ting, du brænder for, når du kunne male for at tjene penge til en anden! Tag vores råd og hold dig til den daglige trængsel, for at blive rig gennem investering vil kun give dig for meget tid på dine hænder.

Grundlæggende øger du dine chancer for at blive en del af de rige få ved at lære at lykkes med at investere og handle, og der er for mange hovedpine, der følger med det. Du vil bruge dit liv på at male hårdt hele dagen, hver dag til at betale det pant, mens du stjæler de ulige øjeblikke for at forfølge hobbyer, omgås og tilbringe tid med din partner. Rigdom er ikke for alle, så det er fuld af faldgruber at tjene penge online fra dit eget hjem.

Gå ikke glip af: De 11 bedste bøger til investering i 2018

Hvis du nød at læse denne artikel fra Trading Education, bedes du give den en like og dele med andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map