Hvad er de mest populære dagshandelsstrategier?

Hvad er de mest populære dagshandelsstrategier?

Hvis du læser vores tidligere artikel om muligheden for at tjene til en levende handelsvaluta, undrer du dig sandsynligvis præcis over, hvordan dette kan gøres. For at tjene penge på de hyppige, små prisbevægelser på markedet er det vigtigt at følge en klar dags handelsstrategi. Succesrige dagshandlere bruger en kombination af diagrammer, mønstre, indikatorer og dybtgående teknisk analyse til at udvikle en strategi, der har potentiale til at tjene overskud.

Denne guide fører dig gennem nogle af de bedste dagshandelsstrategier, lige fra dem der er egnede til begyndere, til mere komplicerede strategier, der er udviklet til de mest erfarne forhandlere.

Day trading strategier for begyndere

En verden af ​​handel er kompleks, men hvis du er ny i handel, er der strategier, der kan forenkle processen. Det er ikke altid nødvendigt at følge en meget kompleks strategi for at få overskud, det vigtige er, at strategien er effektiv.

Selvom markedet af natur er ekstremt flydende, når der handles dagligt, er der mønstre, der kan hjælpe dig med at finde potentielle indkomstmuligheder. Selvom en ændring i markedet kan synes usædvanlig, er markører nyttige indikatorer, når de planlægger handelsaktiviteter for dagen.

Forstå det grundlæggende

forstå det grundlæggende i dagshandelsstrategier

Der er nogle grundlæggende aspekter, der skal integreres i enhver strategi. Inden du begynder at handle, skal du beslutte, hvor meget du har råd til at risikere villigt. De mest succesrige handlende risikerer kun maksimalt 1% af deres samlede kapital ved hjælp af omhyggelig pengestyring til at styre både de små tab og overskuddet.

Det er også vigtigt at overveje tidsstyring, som succes afhænger stort set af din evne til at overvåge markederne for handelsmuligheder. Det er vigtigt at starte i det små, når man bygger en strategi ved kun at handle højst tre gange om dagen. Gradvist at lære det grundlæggende og få en lille fortjeneste er meget bedre end mange handler med store tab.

Når du først begynder at forstå markedet, er det næste trin at holde dig ajour med alle begivenheder i nyhederne, som kan have indflydelse på værdien af ​​dit aktiv. Der er en række ressourcer, som kan holde dig uddannet i udviklingen overalt i verden, men ressourcer med økonomisk fokus er særligt nyttige.

Den sværeste del af opbygningen af ​​en strategi forbliver ofte konsekvent. Der kan bruges timer på at følge markeder, der venter på den rigtige handel, og det kan være fristende at foretage et risikabelt træk, men det er vigtigt altid at følge din strategi. De mest ustabile tidspunkter er, når markedet åbner hver dag, i stedet for at skynde ind, skal du holde tilbage og vente – der er stadig mange timer tilbage af dagen.

Folk læser også: Kan du tjene penge til handel med Forex?

Nøglekomponenterne i en vellykket strategi

Uanset scenen på din daglige handelsrejse skal din strategi tage tre vitale komponenter i betragtning; volumen, likviditet og volatilitet. Det er disse komponenter, der hjælper dig med at beslutte, hvilke aktier du vil købe, så du får fordel af små prisbevægelser.

Volumenmålingen hjælper dig med at forstå, hvor mange gange bestanden er bragt eller solgt inden for en periode. Daghandlere har tendens til at henvise til dette som ‘den gennemsnitlige daglige handelsvolumen’. Et stort antal handler viser, at aktien har en betydelig interesse, hvilket kan indikere en hastigt stigende prisfald..

Forståelse af aktiens likviditet hjælper dig med at træffe en beslutning om, hvornår du skal ind og ud af handelen på et rentabelt punkt. Når man kombinerer dette med en akties volatilitet, er det muligt at beregne det potentielle fortjenesteområde. Jo højere niveauet for volatilitet er, jo større er niveauet for fortjeneste eller tab.

Følgende strategier har tendens til at dukke op på de forskellige markeder hver dag, så det er muligt at se mindst en af ​​følgende muligheder i løbet af en handelsdag. Ved at forstå indikatorerne og de mulige strategier, der er til rådighed, er det muligt for en erhvervsdrivende at drage fordel af markedet for at tjene overskud.

Breakout-strategi

En breakout-strategi fokuserer på opnå et specificeret niveau, når lydstyrken øges. Som en breakout-forhandler er strategien at gå ind i en lang position, efter at aktivet bryder over modstandsniveauet. Der er dog nogle handlende, der vælger at vælge en kort position, når aktien falder under supportniveauet.

Når aktivet handler ud over den foruddefinerede prisbarriere, stiger markedsvolatiliteten, og priserne har tendens til at bevæge sig i retning af breakout-punktet. For at udøve denne strategi er det vigtigt at finde den rette aktie til handel, da frekvensen på den pris, der når support- og modstandsniveauer, vil være vigtig for din samlede handel.

Indgangspunkterne i en breakout-strategi er enkle sammenlignet med mere komplekse muligheder. Vælg en bearish position, når priserne er indstillet til at lukke over modstandsniveauer, eller en bullish position, når priserne er indstillet til at lukke under et supportniveau.

Udgangsstedet skal være baseret på dets nylige ydeevne, samtidig med at du kan nå et rimeligt målniveau. Det er muligt at bruge diagrammønstre og de seneste gennemsnitsprissvingninger til at beslutte et mål. Et fornuftigt mål er, når den gennemsnitlige prissvingning er sat tre point i løbet af de sidste par prissvingninger. Når målet er nået, er det tid til at afslutte handelen og drage fordel af overskuddet.

Du kan muligvis også lide: Andy Krieger: The Currency Trading Genius

Scalping-strategi

Skalperingsstrategien er en af ​​de mest populære metoder til dagshandel, især på valutamarkedet. Strategien udnytter små prisændringer ved at udnytte antallet af erhvervede aktier. Strategien tiltrækker ikke handlende, der søger hurtige og spændende handler, men det er værd at huske, at det medfører en højere risiko.

Nøglen til succes er at opretholde et højt niveau af handelssandsynlighed for at afbalancere den lave risiko mod belønningsgrad. Handlende bør se efter de mest volatile aktier med høje likviditetsniveauer. Dette kræver meget tid, da markedet altid skal overvåges, så tabte handler lukkes så hurtigt som muligt.

Momentum-strategi

Momentumstrategien er populær blandt handlende, der lige er begyndt, da den er baseret på viden opnået fra nyhedskilder og store ændringer i pristendenser. Hver dag er der sandsynligvis en aktie, der bevæger sig op til 30% i løbet af dagen, hvilket giver en stor fortjenstmulighed. For at drage fordel skal en erhvervsdrivende opretholde deres position, indtil markedet viser tegn på forandring, på dette tidspunkt er det vigtigt at gå hurtigt ud.

Selvom strategien også kan bruges til at falme prisomvendelsen, hvilket indebærer at sætte prismålet til at sparke, når prisen begynder at falde. Momentumstrategien er enkel, men den kan være meget effektiv, når den implementeres korrekt. Nøglen til succes, når du bruger denne strategi, er at holde øje med nyhederne og handelsmeddelelserne, da nogle få sekunder kan gøre en stor forskel i fortjeneste.

Tilbageførselsstrategi

reverseringsstrategi

Tilbageførselshandel, tilbagetrækningstendens eller trendhandel, som det undertiden er kendt, er populært, men det medfører et højt risikoniveau, når det bruges af begyndere. Strategien ser ud til at trodse logik, da målet er at foretage handler mod tendensen ved succesfuldt at identificere den potentielle timing og styrke ved tilbagekøb.

Nogle handlende bruger en teknik kendt som ‘daglig drejning’, som fokuserer på at købe og sælge lave og høje tilbageførsler hver dag. For at få succes, når du praktiserer en reverseringsstrategi, kræves der betydelig erfaring og en grundig viden om det nuværende marked.

Pivot point-strategi

En pivot point-strategi sigter mod at identificere et omdrejningspunkt på markedet ved at analysere priserne fra den foregående dag inklusive de høje og lave punkter sammen med dens slutkurs. Når man beregner et drejepunkt ved hjælp af information over en meget kort tidsramme, kan det være svært at opnå et pålideligt niveau af nøjagtighed.

Det første trin til at beregne et omdrejningspunkt er:

Centralt drejepunkt (P) = (Høj + Lav + Luk) / 3

Når det centrale drejepunkt er identificeret, kan støtte- og modstandsniveauerne derefter beregnes ved hjælp af følgende formler:

Første modstand (R1) = (2 * P) –Lav

Første support (S1) = (2 * P) –Høj

Anden modstand (R2) = P + (R1-S1)

Anden støtte (S2) = P– (R1-S1)

I de fleste tilfælde vil handelsområdet inden for valutamarkedet ofte finde sted mellem det beregnede omdrejningspunkt og det første modstands- og supportniveau, da det største antal handlende vil være involveret inden for dette interval.

Impuls til konsolideringsstrategi

I de fleste situationer begynder en handelssession med et indledende træk kendt som impulsbølgen, når markedet bevæger sig i en bestemt retning. Impulsbølgen har tendens til at ske hver dag i de første 15 minutter af markedets åbning. Gradvist begynder prisen at gå i stå og konsolidere sig, hvor den kan bevæge sig sidelæns i et par minutter. Dette konsolideringspunkt kan forekomme når som helst under konsolideringsbølgen og kan se prisen falde under åbningskursen.

For at drage fordel af dette punkt på markedet skal du overvåge impulsbevægelsens retning og vente på konsolideringspunktet i samme retning. For eksempel, hvis en pris steg, når den åbnes, men derefter trækkes tilbage over konsolideringspunktet, vil det udløse en lang handel ved at indtaste et punkt over det højeste punkt i konsolideringen.

Prøv at sikre, at konsolideringen er lav sammenlignet med impulsen før, da mønsteret kan blive mindre effektivt. Se altid efter en tydelig impulsbølge, tilbagetrækning og konsolideringspunkt under tilbagetrækningen, da dette forbedrer dine chancer for at finde et effektivt fortjenstmønster.

Dette mønster er nemmest at få øje på i åbningsperioden hver dag, det kan forekomme i alle tidsrammer og inden for de fleste markeder. Selvom det at være i stand til at få øje på og handle det første træk på dagen ved hjælp af strategien, vil det normalt have de højeste niveauer af fortjeneste. Ethvert mønster, der opstår senere på dagen, har tendens til at involvere mindre prisbevægelser, så niveauet af potentiel fortjeneste vil være lavere.

Se også: 3 handelstip, der kan øge din fortjeneste

Strategi for tilbageførsel og konsolidering

I den ovenfor skitserede strategi forklarede vi, hvordan impulsbevægelser kan følges af en tilbagetrækning og konsolidering, men nogle gange kan der straks ske et større træk i den modsatte retning, kendt som en vending.

Hvis dette mønster opstår, skal du fokusere på dit seneste vigtige træk. For eksempel, hvis prisen falder £ 0,20 fra åbningspunktet, men derefter samles med £ 0,30, skal du ikke distraheres af det første lille fald. Den første dip er ikke længere signifikant, fordi impulsbevægelsen nu klatrer, så dit fokus bør være på at vente på, at prisen trækker lidt tilbage, før du konsoliderer.

Som beskrevet i impuls til konsolidering breakout strategi, skal du vente på en tilbagetrækning i pris, der bevæger sig i den modsatte retning af impulsbevægelsen. Tilbagetrækningen skal være lavere end impulsen, så når konsolidering sker, kan vi se efter et breakout i impulsbevægelsesretningen.

Tilbageførsel ved support eller modstandsstrategi

vending ved support eller modstandsstrategi

Ved analyse af bevægelserne i løbet af dagen, hvis prisen viser en vending mindst to gange, er dette en repræsentation af et støtte- eller modstandsområde. Når du søger efter en potentiel handel i nærheden af ​​dette område, skal opsætningen ske enten lidt over eller under niveauet for støtte eller modstand.

Hvis du bemærker et af disse områder, kan det indikere, at en vending eller breakout er ved at ske, så du kan derefter vente på et konsolideringspunkt. Hvis prisen derefter går over konsolideringspunktet i supportområdet eller under et konsolideringspunkt i modstandsområdet, er dette et klart signal til handel.

Der er tidspunkter, hvor et reverseringssignal sker, i denne situation gør handlen, når prisen bevæger sig med et punkt på hver side af støtte- eller modstandsområderne. Prisen vil sandsynligvis hoppe over støtte- eller modstandsområderne, men hvis prisen bryder over eller under de største dele af støtte eller modstand, skal du straks trække dig ud af handlen.

Stærke område breakout strategier

Selvom denne strategi er meget populær blandt daghandlere over hele verden, kan den være meget udfordrende. Men hvis du begynder at forstå markedets tekniske egenskaber, kan det være nyttigt at forstå denne strategi, hvis den ideelle situation opstår.

Strategien indebærer at se markedet for niveauer, der gentagne gange skubber prisen tilbage i den modsatte retning. For eksempel kan en pris stige til £ 25,35 før den falder flere gange, da den ikke er i stand til at bryde igennem dette høje prisniveau. Når prisen har nået dette punkt mindst tre gange i løbet af dagen, vil andre handlende begynde at bemærke dette mønster, og prisen vil pludselig nå op på £ 25,36, hvilket vil signalere en ændring i mønsteret.

Mønsteret opstår, når andre handlende skubber prisen tilbage til det høje niveau, som til sidst går i stykker på trods af prisnedslag ved flere lejligheder den dag. Styrken hos de handlende, der skubber prisen op igen til niveauet, viser en højere styrke end de handlende, der skubber prisen nedad i den modsatte retning.

Falsk breakout-strategi

Ved at forstå mønsteret for falske breakouts kan det hjælpe andre dags handelsstrategier med at blive mere effektive. For eksempel, hvis prisen faldt hurtigt i løbet af de første 15 minutter, og du handler med en strategi, der er afhængig af, at prisen falder igen, vil en falsk opadgående breakout bekræfte denne handelsstrategi for dig.

Der er lejligheder, hvor prisen måske kæmper for at stige, men hvis den bryder ud af bundkonsolideringspunktet, kan du jage en kort handel. Ved at forstå denne strategi betyder det, at ethvert tab fra den falske breakout i den oprindelige impuls under nedturen forhindres.

Et andet eksempel på korrekt brug af den falske breakout-strategi kan forekomme, når en pris forventes at falde, fordi prisen faldt under den sidste impulsbølge. Prisen kan konsolideres, men der kan være en falsk pause over det højeste punkt for konsolidering, hvis prisen derefter falder til under det nederste punkt, den falske breakout ville bekræfte muligheden for en kort handel.

Hvis prisen hele tiden forsøger at klatre i en retning, men ikke er i stand til at opretholde et niveau, vil den sandsynligvis i sidste ende gå i den modsatte retning.

Gå ikke glip af: Er Forex Trading værd at risikoen?

Forex trading strategier

Forex handelsstrategier vil altid medføre et højt risikoniveau, da de af natur kræver, at forhandlere akkumulerer overskud på kort tid. Alle de ovenfor beskrevne strategier kan anvendes på valutamarkedet.

Strategier for handel med kryptovalutaer

Den uforudsigelige, hurtige og spændende karakter af kryptokurrencymarkederne giver et væld af muligheder for en kyndig daghandler. Der er ikke noget krav om at forstå de indviklede teknologier i Bitcoin eller Ethereum, i stedet skal du bruge de mere ligefremme strategier, som kan hjælpe dig med at tjene på dette meget volatile marked.

Aktiehandelsstrategier

Principperne for dagshandelsaktier er afhængige af mange af de strategier, der er skitseret ovenfor, selvom en bestemt strategi for handel med aktier er kendt som den glidende gennemsnitlige crossover-strategi. Denne strategi indebærer identifikation af tre glidende gennemsnitslinjer; det hurtiggående gennemsnit, det langsomme gennemsnit og trendindikatoren.

Et købsignal genereres, når en hurtig bevægende gennemsnitslinje krydser den langsomt bevægende gennemsnitslinje. Med et salgssignal, der genereres, når den hurtige gennemsnitslinje krydser under det langsomt bevægende gennemsnit. Ideen er at åbne, når den glidende gennemsnitslinje krydser i en retning, og derefter lukke, når den krydser i den modsatte retning. Hvis prislinjen forbliver enten over eller under linjen 100-periode, er der bestemt en tendens.

Lær at begrænse tabene

lære at begrænse tab med dagshandelsstrategier

Da de fleste dagshandlere bruger en margen, er det meget vigtigt at lære at begrænse tabsniveauet. Selv om handel med en margen giver et potentiale for høje fortjeneste, betyder det, at handlende er særligt sårbare over for hurtige prisudviklinger, som kan føre til store tab. De mest succesrige forhandlere risikerer aldrig mere end 1% af den samlede kontosaldo. Så en konto, der indeholder £ 2750,00, risikerer kun £ 27,50 per handel.

For at begrænse tab er det muligt at bruge stop-loss-kontrolmetoden, der beskytter mod nylige højder, nedture og markedsvolatilitet. For eksempel, hvis en aktie bevæger sig med 0,10 £ hvert minut, kan en stop-loss-kontrol implementeres 0,30 £ væk fra dit startpunkt i håb om, at prisen bevæger sig i den forventede retning.

Mange handlende vælger at oprette to stop-loss-point, hvor den første er til et bestemt prispunkt, der er baseret på den kapital, som du har råd til at risikere. Den anden er en mental kontrol, som du kan vælge at placere på det nøjagtige tidspunkt, hvor dine adgangskriterier bliver brudt. Dette giver beskyttelse mod uventede ændringer på markedet, så en hurtig exit kan foretages.

Tjek denne artikel: 5 gyldne Forex-tip til nybegyndere

En anden metode, der kan bruges til at beskytte mod tab, er at etablere den ideelle positionsstørrelse. Udtrykket ‘positionsstørrelse’ refererer til antallet af aktier, som en erhvervsdrivende tager inden for en enkelt handel. For eksempel, hvis indgangsstedet er £ 14,00, og stoptabet er £ 13,80, er risikoen £ 0,20 for hver aktie. Når du først har forstået risikoen forbundet med hver handel, er det næste skridt at beslutte, hvor mange aktier du har råd til at tage. Baseret på tallene ovenfor skal £ 27,50 divideres med £ 0,20 for at beregne det maksimale antal handler, der skal holdes inden for en grænse på 1%.

Hvis du planlægger at handle på fuld tid for at tjene en regelmæssig indkomst, vil det være udfordrende, men det kan opnås. For at få succes er det vigtigt at forstå og holde sig til en strategi, udvikle en effektiv risikostyringsproces og opretholde fremragende kapitalstyring. De tilgængelige profitniveauer afhænger i hvert tilfælde af din egen følelse af disciplin og de strategier, du anvender.

Det er værd at huske, at teknisk analyse hjælper, når du validerer nøjagtigheden og potentialet i din egen strategi. For at sikre, at du forstår nøgleaspekterne ved teknisk analyse, vil vores næste artikel tage dig gennem alt fra beregning af indgangspunkter til kontrol af risikoniveauerne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner