7 syytä miksi sijoittaminen ei ole hyvä idea!

Sijoittaminen ei ole kaikille. Sanotaan, että maineen ja omaisuuden kaltaiset asiat voivat painaa sielua, eikä rahalla voi ostaa sinulle onnea. Sijoittaminen on yleisin tapa tavallisista ihmisistä kasvamaan poikkeuksellisen varakkaaksi, jos he osaavat sijoittaa viisaasti ja tehdä oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Mutta sinun on otettava huomioon kaikki tärkeä kysymys: haluatko olla rikas ja elää hohdokas elämäntapa?

Tässä on seitsemän syytä, miksi sijoittaminen voi olla huono idea sinulle.

1. Sijoittaminen voi lisätä käytettävissä olevia tuloja

menestyksen sijoittaminen, rikas elämäntapa, jahti

Jos huomaat menestyvänsi sijoituksissasi koulutuksen ja kokemuksen avulla hankkimasi taloudellisen tiedon ansiosta, olet tilanteessa, jossa sinulla on enemmän rahaa kuin mitä tosiasiallisesti tarvitset laskujen maksamiseen. Tämä voi jättää sinut kadehdittavaan tilanteeseen, jossa sinun on löydettävä tapoja käyttää kaikki ylimääräinen käteinen, kuten mennä lomalle ylellisiin paikkoihin ja ostaa ylellisiä asioita, joita sinun ei todellakaan tarvitse olla.

Katso myös: 7 salaisuutta varakkaaksi tulemiseen ennen 30 vuoden ikää

2. Voit kerätä tarpeeksi rahaa lähteä tuleville sukupolville

Jos olet onnistunut ansaitsemaan rahaa verkossa ja sinulla on lapsia, on todennäköistä, että he haluavat jakaa keräämäsi rahat. Joten kaiken aikaa ja energiaa, jonka panostat omaisuutesi tekemiseen, lapsesi ja lapsenlapsesi vain perivät sen ilman, että heidän tarvitsee tehdä mitään työtä. Tämä ei ole reilua sinua kohtaan ja on juuri sellainen asia, joka synnytti maailman Pariisin Hiltonit ja Kim Kardashians – tuskin tulevaisuutta, jota haluaisit lapsillesi.

3. Suuret rikkaudet herättävät tiedotusvälineiden ja yleisön huomion

Jos katsot erittäin menestyviä sijoittajia, kuten Warren Buffet, huomaat, että jokainen haluaa valita aivonsa vinkkejä menestymiseen. Saatat päätyä naurettavaan maineeseen, jolloin ihmiset tunnistavat sinut missä tahansa. Sinun olisi matkustettava ärsyttävillä yksityisillä suihkukoneilla välttääkseen fanijoukot ja menettämättä kokemuksia, kuten itkevä lapsi takanasi kaupallisella lennolla, joka potkaisi istuinta loputtomasti.

Katso myös: 21 rikkainta ihmistä maailmassa vuonna 2018

4. Rikkaat ja kuuluisat saattavat haluta tavata sinut

Jos saavutat korkean vaurauden tason kaupankäynnin kautta, todennäköisesti aloitat tiensä joihinkin vain VIP-tapahtumiin, joissa muut rikkaat, kuuluisat ihmiset käyvät. Ajan viettäminen Hollywoodin kauniiden miesten ja naisten kanssa olisi todellinen vetovoima, etkä varmasti halua, että sinut kutsutaan lumoaviin tapahtumiin, kuten Oscarit tai Grammy. Varallisuus pyrkii vetämään tällaisia ​​asioita sinulle, joten sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin aloitat uran kaupankäynnissä.

5. Ihmiset ovat kateellisia sinulle

mustasukkainen, menestyvä sijoittaja

Kaikki meistä eivät tykkää olla huomion keskipisteessä. On ihmisiä, jotka haluavat mitä haluat, ja ihmisiä, jotka sanovat, ettet ansaitse sitä – vihaajia. Se, että kaikki muut haluavat olla, ei todellakaan ole kaikille, ja rikkaus, jonka voisit hankkia sijoittamalla, saattaa sinut suoraan varakkaiden wannabien valokeilaan.

Seuraavaksi: 7 vinkkiä, jotka antavat sinulle enemmän rahaa sijoittamiseen

6. Voit jakaa rikkautesi ystävien kanssa

Onko sinulla ystävä, joka haluaa perustaa yrityksen, mutta ei voi saada käyntiin käteistä? Ehkä BFF, jonka äidillä on diagnosoitu sairaus, eikä heillä ole varaa parhaan hoidon hänelle. No, arvaa mitä – nämä ihmiset tulevat ovellesi etsimään rahaa. Emmekä halua jakaa kovalla työllä ansaittua käteistä apua tarvitsevan ystävän kanssa?

7. Sinulla on enemmän vapaa-aikaa

vapaa-aika, vapaa-aika

9-5 pitää sinut miehitettynä; ilman sitä elämäsi on melko tyhjä. Harrastuksilla on oma paikkansa, samoin kuin rentoutumisella, mutta et halua sijoittaa aikaasi asioihin, joista olet intohimoinen, kun voisit jauhaa ansaitaksesi rahaa jollekulle muulle! Ota neuvomme ja pidä kiinni päivittäisestä räikeästä, koska rikastuminen investoimalla jättää sinulle vain liian paljon aikaa käsissäsi.

Pohjimmiltaan oppimalla menestymään sijoittamisessa ja kaupankäynnissä kasvatat mahdollisuuksiasi tulla osaksi muutamia rikkaita, ja siihen liittyy liikaa päänsärkyä. Haluat viettää elämäsi jauhamalla kovaa koko päivän, joka päivä maksaa asuntolaina, kun varastat outoja hetkiä harrastamaan harrastuksia, seurustella ja viettää aikaa kumppanisi kanssa. Varallisuus ei ole kaikille, joten rahan ansaitseminen kotonasi on täynnä sudenkuoppia.

Älä missaa: 11 parasta sijoittamista koskevaa kirjaa vuonna 2018

Jos pidit tämän Trading Education -artikkelin lukemisesta, anna se tykkäys ja jaa kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner