8 vastaettavaa kysymystä ennen sijoituksen tekemistä

Aiotko tehdä investoinnin? Sijoittamisen suhteen on paljon valinnanvaraa ja monia päätöksiä. Oikean investoinnin valitseminen on avain menestykseen. Jokaisella on todennäköisesti mielipide investointityypistä, jonka sinun pitäisi tehdä. Perheelläsi on suosituksia, ideoita ja haluaa jakaa ne kanssasi. Sinulla voi olla liikekollegoita, jotka ovat onnistuneesti sijoittaneet menneisyyteen (tai epäonnistuneet!) Ja haluavat jakaa kollegansa ˜viisaus’. Ystävillä, jotka työskentelevät rahoitusyrityksissä, on usein vinkkejä ja ehdotuksia sijoituspaikkaan. Jos Google, "tehdä sijoitus", sinua hämmästyttää artikkeleita, jotka antavat sinulle neuvoja ja ehdotettuja sijoitusmahdollisuuksia.

Kaikilla näillä äänillä, kuinka valitset yksittäisen sijoituksen tekemisen ja mikä sijoitus on rahasi arvoinen, jos olet päättänyt, että se on oikea valinta sinulle? Paras tapa aloittaa prosessi on ottaa askel taaksepäin, kysyä kylmiä ja kovia kysymyksiä ja tehdä täysin tietoinen päätös. Siellä Kaupankäynnin koulutus tarjoaa sinulle tietoja, joita tarvitset oikean valinnan tekemiseksi.

Matt Becker, kirjoittamalla Yksinkertainen dollari, ehdottaa, että on kahdeksan kysymystä, jotka sinun on esitettävä ennen sijoittamista mihinkään.

1. Mikä on sijoituksesi tavoite?

sijoituksesi tavoite

Kun ihmiset puhuvat investoinnin tekemisestä tai a ˜kuuma kärki ‘varmasta investoinnista, se voi olla helppo saada mukaan. Ajatus varmasta tavasta ansaita rahaa on musiikkia kenenkään korville. Mutta on tärkeää ottaa hetki muistuttamaan itseäsi, mikä on sijoituksesi tavoite. Kuten Matt ehdottaa, tavoitteesi ei ole koskaan voittaa markkinoita tai usein edes maksimoida tuottosi. Parhaat sijoituspäätökset ovat henkilökohtaisia ​​tavoitteita, jotka merkitsevät sinulle jotain. Ehkä haluat tarpeeksi rahaa matkustamiseen, hyvään eläkkeelle maksamiseen, jotta lapsesi menisivät yliopistoon.

Sijoitustavoitteina on aina tietyn rahamäärän saaminen tiettyyn päivämäärään mennessä tekemään jotain tärkeää elämässäsi.

Niin pidä silmällä tavoitteitasi ja älä anna itsesi hämmentyä viimeisimmistä vihjeistä, kuten Matt selittää, palvele tavoitteitasi sijoituspäätöksilläsi.

Katso myös: Bill Lipschutz: Forex Market Wizard

2. Miltä sinusta tuntuu harkita tätä sijoituspäätöstä?

Investointien tekemisessä on, että et voi koskaan erottaa tunteitasi täysin prosessista. Olipa kyseessä korkea tai matala, matkan varrella on paljon käänteitä ja tunnet todennäköisesti paineen.

Mattilla on hyviä neuvoja, jotta vältät suuria sijoituspäätöksiä, kun tunteesi ovat nousemassa. Joten, kun harkitset seuraavaa sijoituspäätöstä, ota hetki ja mieti, miltä sinusta tuntuu, oletko hermostunut, ahdistunut, peloissasi, jännittynyt?

Paras neuvo on nukkua siinä. Aina on toinen sijoitusvaihtoehto, mutta saatat joutua tekemään kiireellisen päätöksen, jota myöhemmin pahoittelet tunteiden takia.

3. Kuinka paljon ymmärrät tämän sijoituksen?

miten sijoitus toimii

Mattin mukaan parhaat sijoitukset ovat usein yksinkertaisia. Vaikka saatat saada rahoitusalan ammattilaisia ​​yrittämään vakuuttaa sinut toisin, totuus on, monimutkaisilla investoinneilla on yleensä korkeammat kustannukset, pienemmät tuotot ja enemmän tahattomia seurauksia. Joten ei ole mitään vikaa pitää se yksinkertaisena.

Kokeile tätä nyrkkisääntönä, jos et pysty selittämään itsellesi, miten sijoitus toimii, minuutissa tai vähemmän, ehkä se ei ole oikea valinta sijoitustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Saatat myös pitää: Asiantuntijavinkit: Kuinka sijoittaa älykäs 50–50 000 puntaa

4. Mitkä ovat tämän investoinnin kustannukset?

Sinun pitäisi tehdä kaikkesi minimoi investointisi kustannukset, jotta voit nähdä tuotot. Tämä johtuu siitä, että mitä pienemmät investointikustannukset ovat, sitä todennäköisemmin se tuottaa hyvät tuotot, joita etsit tavoitteidesi saavuttamiseksi. Varo myös odottamattomia kustannuksia. Mitä monimutkaisempi sijoitusvalinta on, sitä todennäköisemmin liikkuvissa osissa on piilotettuja maksuja. Pidä se yksinkertaisena ja ymmärrä täysin siihen liittyvät kustannukset ennen sijoittamista.

5. Kuinka sijoituksesi sopivat yhteen?

saada oikea sijoitussalkku

Tämä on avain oikean sijoitussalkun saamiseen sinulle. Mikään sijoitus ei toimi erikseen, joten valitse oikea täydennysosa. Valitse investointiryhmä, joka toimii yhdessä tavoitteen saavuttamiseksi. Kun tarkastellaan esimerkiksi työnantajan osakkeita, yksinkertaisella dollarilla on hienoa sisältöä siitä, miten se voi vaikuttaa varojen kokonaisallokaatioon ja jos työnantajan osakkeiden ostaminen sitoo liikaa taloudellista tulevaisuuttasi työnantajan kohtaloon.

Kuten kaikkien näiden kysymysten kohdalla, myös sijoituspäätöksesi on toimittava tavoitteesi saavuttamiseksi.

Ihmiset lukivat myös: Historiallinen katsaus Bitcoin-hintaan: 2009-2020

6. Kuinka helppoa on päästä irti tästä investoinnista?

Ensinnäkin on syytä toistaa Mattin erinomainen asia artikkelissaan: sinun ei pitäisi pyrkiä vaihtamaan sijoitussalkkua niin usein. Mutta et halua lukita itsesi tarpeettomasti kumpaankaan. Kysymys itseltäsi, kuinka helppoa on päästä irti tästä investoinnista, on aina viisas liike. Esimerkiksi sijoitusrahastojen vaihtaminen 401 (k): n sisällä on yksinkertaista, sillä tuskin koskaan on kaupankäyntimaksuja eikä verovaikutuksia. Sijoitus, jolla on verotettava välitystili, voi olla vaikeampi päästä irti ja vaatii ensin jonkin verran harkintaa verojen ja kaupankäyntimaksujen vuoksi. Sitten on painajainen päästä ulos koko henkivakuutusinvestoinnista, jossa voit menettää maksuja ja saatat olla verovelkaa päästä ulos aikaisin.

7. Kuka suosittelee investointia ja miksi?

kuka suosittelee investointia

Ennen kuin teet mitään investointeja, harkitse henkilöä, joka suosittelee ideaa sinulle. Ovatko he oman alansa asiantuntijoita? Onko heillä kokemusta ja tietoa neuvomaan sinua? Onko se puolueeton suositus? Jos he ovat joku, jonka kanssa olet lähellä, kuten perheenjäsen tai ystävä, on OK kyseenalaistaa, kuinka paljon he todella tietävät. Jos kyseessä on finanssialan ammattilainen, on yhtä hyvä kyseenalaistaa, kuinka heille maksetaan, hyötyvätkö he siitä, että teet investoinnin?

Ota suosituksia ihmisiltä, ​​jotka tietävät mitä he puhuvat ja joilla on etusi, etkä omia etujaan. Siksi Trading Education on olemassa auttaa tekemään oikeat valinnat sijoituksellesi.

Älä missaa: Kuinka paljon menetät tekemättä sijoittamatta?

8. Onko tarpeen tehdä uusi sijoitus?

Viimeinen kysymys on ennen uuden investoinnin harkintaa onko sinun tehtävä muutoksia nykyisiin olosuhteisiisi? Jos sinulla on salkku, joka toimii sinulle, sinun on tehtävä muutos?

Lue lisää oikean sijoituksen valitsemisesta Trading Educationissa.

Jos pidit lukemisesta tämän Trading Educationin artikkelin kanssa, anna tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi saatat myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner