Päivän kaupankäynnin salaisuudet: Top 10 kauppasalaisuutta onnistuneelle kaupalle

Mitkä ovat menestyksen tärkeimmät kaupankäynnin salaisuudet?

Mikä on päivittäiskauppa ja mitkä ovat tärkeimmät 10 kaupankäynnin salaisuutta onnistuneelle kaupalle? Emme pidä sinua pimeässä! Päiväkauppa on suosittu kaupankäyntityyli, jonka avulla kauppiaat voivat ostaa ja myydä omaisuutta useita kertoja yhden kaupankäyntipäivän aikana. Päiväkauppiaat voivat tutkia eri markkinoita, mukaan lukien valuuttakaupat, salausvaluuttakauppa ja osakkeet.

Jännittävän luonteensa vuoksi päivittäiskauppa houkuttelee yksittäisiä kauppiaita ympäri maailmaa. Tiesitkö esimerkiksi, että päivän kauppa on erityisen suosittua Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa?

→ Aloita kaupankäynti napsauttamalla tätä

Top 10 päivän kaupankäynnin salaisuudet onnistuneelle kaupalle

Tiesitkö että ihmiset pitävät noin 13 salaisuutta, viisi niistä ei koskaan jaeta kenenkään kanssa? Voitteko kuvitella, mitä yllättäviä salaisuuksia kuuluisat päivittäiskauppiaat saattavat pitää sitten? Eikö olisi hienoa oppia lisää päivän kaupankäynnin salaisuuksista menestykseen?

Huulet ovat sinetöityjä … ei enempää. Tässä ovat 10 päivän kaupankäynnin salaisuudet onnistuneelle kaupalle:

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 1: Et ansaitse miljoonia yön yli … mutta voit lisätä omaisuuttasi ajan myötä

Vaikka monet ihmiset tulevat kaupankäynnin maailmaan toivoen ansaitsevansa miljoonia yön yli, totuus on, että päivittäinen kaupankäynti ei ole uhkapeliä. Tarvitset enemmän kuin onnea ja nelilehtisiä apiloita omaisuuden luomiseen.

Vaikka nopeasta voitosta ja lyhytaikaisesta menestyksestä on monia menestystarinoita, keskimääräisten kauppiaiden on investoitava paljon aikaa ja resursseja varallisuutensa lisäämiseksi ja itsensä mainitsemiseksi.

Verkkokursseista ja seminaareista kirjoihin ja videoihin päivittäiskauppiaiden tulisi lopettaa uskominen myytteihin ja salaisuuksiin; heidän pitäisi sen sijaan investoida asianmukaiseen kauppakoulutukseen. Aloita esimerkiksi Jack Schwagerin kirjoista; hänen kirjat voivat auttaa sinua ratkaisemaan monen päivän kaupankäynnin mysteerit ja tulemaan todelliseksi markkinatoimijaksi.

Loppujen lopuksi muista, että päivittäinen kaupankäynti ei ole nopeaa rikastumista. Ei ole piilotettuja salaisuuksia – vain kaupankäyntitiedot, kovaa työtä ja onnistuneet päivittäiset kaupankäyntistrategiat.

Ja se on hyvä asia! Koska se auttaa meitä, tavallisia kansalaisia, ymmärtämään, että päivittäiskauppa ei ole vain gurujen ja isojen kalojen kauppa. Kuka tahansa voi päästä kaupankäynnin maailmaan ja ansaita voittoa pitkällä aikavälillä!

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 2: Et voi ohittaa markkinoita … mutta voit seurata mukana

Haluatko tietää salaisuuden? Et voi ohittaa markkinoita! Kaupankäynnin maailmaan on niin monia tekijöitä, että jopa paras kaupankäyntistrategia voi epäonnistua. Kuka olisi voinut ennustaa esimerkiksi koronaviruspandemian?!

Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla nero aloittaaksesi päivittäistä kauppaa. Tarvitset sen sijaan emotionaalista älykkyyttä ja joustavuutta! Yksinkertaisesti tunnista sijoituspaikka, josta olet kiinnostunut. Päivän kaupankäynnin avulla kauppiaat voivat ostaa ja myydä erilaisia ​​omaisuuseriä yhden kaupankäyntipäivän aikana osakkeista Forex- ja kryptovaluuttakauppaan. Huomaa, että vaikka jokaisella markkinalla on potentiaalinsa, jotkut saattavat tarvita suurempaa pääomaa. Valitse markkinat ja sijoita tarpeeksi aikaa hallita sen liikesalaisuuksia.


Seuraa uutisia, tutki indikaattoreita ja tietoja, ymmärrä trendi … ja seuraa mukana. Loppujen lopuksi markkinoilla on vain kolme suuntaa seurata: ylös, alas ja sivuttain, mikä liikkuu aina syklinä. Kuten asiantuntijat sanovat, trendi on ystäväsi ja sinun tulisi aina käydä kauppaa trendin kanssa. Etsi toistuvia malleja ja ole kärsivällinen.

Kun olet saavuttanut menestyksen valitsemallasi markkinarakolla, voit siirtyä toiseen kaupankäyntiin ja hajauttaa salkkuasi.

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 3: Pidä yksinkertaisena … vaikka se kyllästyisikin

Toinen kauppasalaisuus, jonka päivän kauppiaiden tulisi tietää, on pitää asiat yksinkertaisina. Älä kuuntele ihmisiä, jotka puhuvat ja lupaavat liikaa. Menestykseen ei ole kaavoja, ei salainen taikajuomia – vain strategiat. Kun olet ymmärtänyt päiväkaupan ja valitsemiesi markkinoiden monimutkaisuuden, on aika vahvistaa strategia. Ja pidä se yksinkertaisena!

Yhden yksinkertaisen strategian hallinta on parempi kuin epäonnistuminen erilaisten monimutkaisten kokeilemisessa. Menestyksen avain on vain, että olet johdonmukainen ja noudatat kovasti tekemääsi strategiaa! Kun asiat osoittautuvat vääriksi – ja ne tulevatkin – pitämään kiinni sisäänkäynti- ja poistumisstrategiastasi ja lopettamaan tilaukset. Yksinkertaisuus ja johdonmukaisuus!

Silloinkin kun siitä tulee tylsää! Itse asiassa monet päivittäiskauppiaat tietävät hyvin piilotetun salaisuuden: kaupankäynti voi olla todella tylsää. Kuvittele itseesi tuijottavan näyttöjä, analysoimalla markkinatietoja ja tekemällä tilauksia päivästä toiseen…

Mutta vain kauppiaan johdonmukaisuus voi johtaa menestykseen ajan myötä. Koska et voi hallita hintamuutoksia, mutta voit hallita toimintojasi, vaikka kertoimet ovat sinua vastaan.

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 4: Luo tilaus kaaoksesta … eli kurinalaisuudesta

kuria kaupankäynnissä, päivän kauppasalaisuuksia

Johdonmukaisuus on menestyksen avain, eikö? Mutta miten voidaan olla johdonmukainen, kun päivittäinen kaupankäynti on täynnä epävarmuustekijöitä, muutoksia ja epäonnistumisia? Kuinka kaaoksesta voidaan luoda järjestys? Tule lähemmäksi, kerro meille salaisuus … Sinun on kehitettävä kurinalaisuutta. Kuten innostava kauppias Victor Sperandeo sanoi kerran, “Kaupankäynnin menestyksen avain on emotionaalinen kurinalaisuus.”

Ohita häiriötekijät, kiusaukset ja pelot. Silloinkin, kun olet valmis nostamaan vipuvaikutussuhdettasi tappion kattamiseksi, älä riko omia kaupankäyntisääntöjäsi. Ota vastuu omasta toiminnastasi! Ajattele esimerkiksi kahdesti ennen kuin jatkat kaupankäyntiä sen jälkeen, kun pysähdyksesi on osunut.

Opi virheistäsi ja yritä parantaa kurinalaisuuttasi. Lisätietojen etsimisestä päiväkirjaan saakka on monia tapoja parantaa kaupankäyntitottumuksiasi ja kurinalaisuuttasi.

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 5: Ole realistinen … ja unohda 100%: n menestys

Kurinalaisuuden kehittämiseksi pitäisi olla realistisia odotuksia. Kuten aiemmin selitettiin, päivittäinen kaupankäynti ei ole rikastumisnopeus. Ei ole paikkaa ylikaupalle ja ahneus päivittäisessä kaupassa. Joka päivä kauppias tarvitsee vain johdonmukaisen strategian, asianmukaisen koulutuksen ja kärsivällisyyden voidakseen tuottaa voittoa ajan myötä.

Ja anteeksipyyntöjä arvokkaiden salaisuuksien paljastamisesta … mutta unohda 100%: n menestys! Jopa kaupankäynnin kuninkaat eivät voita 100% kaupastaan. Harkitse 60% suuresta asiasta.

Ne, jotka jahtaavat tyhjiä lupauksia ja uskovat nopeaan voittoon, yleensä epäonnistuvat. Huomaa, että yli 90% kauppiaista menettää rahaa ja lopettaa päivän kaupankäynnin. Meidän ei pitäisi pyyhkäistä näitä lukuja maton alle!

Jopa voittaessasi ole realistinen. Älä unohda, että tämä raha ei ole vain sinun; ajattele palkkioita, palkkioita ja veroja. Jotta voit olla tyytyväinen sekä voittoihin että tappioihin, käy kauppaa vain rahalla, jonka sinulla on varaa menettää.

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 6: Pidä voitot lähellä … mutta tappiot lähempänä

Kun puhumme realistisista odotuksista, vuodatetaan pavut! Totuus on, että päivittäiskauppiaat kohtaavat monia epäonnistumisia ja tappioita kaupankäynnin aikana.

Ei, emme voi salata mitään salaisuuksia sinulta: menetät rahaa! Hyväksy se tosiasia, että markkinat muuttuvat jatkuvasti. Se ei ole mitään henkilökohtaista – epäonnistuminen tapahtuu meille kaikille.

Kaupankäynnissä ei ole matemaattisia aksiomia, vain todennäköisyyksiä. Ota siis menetys osaksi kauppaa ja opi selviytymään stressistä. Esimerkiksi, varmista aina, että sinulla on sisään- ja uloskäyntikohdat selviytyäkseen menetyksestä.

Opi virheistäsi, etsi palautetta ja jatka strategian noudattamista. Suunnittele, vaihda, riski, epäonnistua, jatka. Kuten päiväkaupan guru Ross Cameron sanoo, “Päivän kauppa on toistoharjoitus.”

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 7: Kyse ei ole rahan ansaitsemisesta … vaan riskien ottamisesta

Tappioiden selvittämiseksi on kehitettävä onnistunut riskienhallintastrategia. Päivittäiskauppiaiden tulisi keskittyä sekä kauppariskiin että päivittäiseen riskiin.

Älä keskity pelkästään rahan tai voittojen tai tappioiden ansaitsemiseen. Tarvitset jotain riskisi hallitsemiseksi; muuten useat tappiot peräkkäin upottavat sinut ahneuteen, suruun ja konkurssiin.

Siitä huolimatta, jos olet liian huolissasi rahan menettämisestä, sijoita rahasi paremmin säästötilille. Kaupankäyntiin liittyy riskejä, ja niiden omaksuminen on ainoa tapa menestyä.

Pidä siis kiinni riskinhallintasuunnitelmastasi; Älä siirrä satunnaisesti stop- tai kaupankäyntisääntöjä vain siksi, että markkinat muuttuvat. Kuten edellä todettiin, seuraa vain!

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 8: Kaupankäyntityökalut voivat auttaa sinua … ystävystymään heidän kanssaan

kaupankäynnin työkalut, päivän kaupankäynnin salaisuudet

Vaikka et olisikaan Beatlesin fani, sinun on suostuttava siihen, että heidän biisi ”With a little help from my friends” on loistava. Me kaikki tarvitsemme vähän apua! Päivittäiskaupassa kaupankäyntivälineet ja -alustat voivat olla hyviä ystäviämme.

Talouskalenterit voivat auttaa päivittäiskauppiaita seuraamaan markkinatapahtumia, indeksejä, korkopäätöksiä ja paljon muuta. Kaavioiden ja teknisen analyysin tietojen käyttö on myös ratkaisevan tärkeää päivittäiskauppiaiden ratkaisemiseksi kaupankäynnin maailman salaisissa pulmissa.

Jotkut päivittäiskauppiaat saattavat joutua harjoittelemaan demotilin kautta oppiakseen varhaisista virheistään. Toiset voivat hyötyä päiväkirjasta, jossa he voivat seurata omia liikkeitään, paikkakokojaan ja päätöksiä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, automaatio voi auttaa sinua hallitsemaan päivän kaupankäynnin salaisuudet. Koska päivittäiskauppiaiden manuaalisesti suorittamien kauppojen määrä on tavallaan rajoitettu, automatisoidut työkalut voivat auttaa asiantuntijoita saamaan kaiken irti päivittäisestä kaupasta.

Päivän kaupankäynnin salaisuus # 9: Voit olla oma mielenterveysvalmentajasi … ilmaiseksi

Jos luulet, että kaupankäynnissä on kyse hintakaavioista ja tiedoista, ajattele kahdesti! Päiväkauppa on itse asiassa enemmän kaupan psykologia kuin rahoitus. Kaupankäynnin psykologian merkitys on avoin salaisuus kaupankäynnin maailmassa. Ei ole yllätys, että monet tunnetut päivittäiskauppiaat, kuten Brett Steenbarger ja Alexander Elder, ovat mielenterveyden asiantuntijoita.

Voit myös tulla omaksi mielenterveysvalmentajasi matkallasi päivittäiseen kaupankäyntiin. Kaikki ilmaiseksi! Sijoita vain itsetutkiskeluun – ymmärrä motiivisi, tavoitteesi ja pelkosi. Tunteiden hallinta kaupankäynnin aikana on ratkaisevan tärkeää, koska voimakkaat tunteet, sekä positiiviset että negatiiviset, voivat olla huono vitsi kaupankäyntisuunnitelmissasi.

Vaikka tunteiden poistaminen on mahdotonta, hyvän päivän kauppiaat onnistuvat hallitsemaan niitä. Älä koskaan käy kauppaa ahneudesta tai kostosta. Aloita pienestä, kunnes lisäät luottamusta ja menestystä.

Luota omaan päätökseesi. Vaikka foorumit ja sosiaaliset verkostot voivat olla hyödyllisiä, liikaa tietoa ja ylimääräistä melua saa sinut epäilemään päätöksiäsi. Seuraa strategiasi ja pysy johdonmukaisena; kaupankäynti ja impulsiivisuus eivät yksinkertaisesti ole hyvä pari.

Päiväkauppastrategia # 10: Päiväsi ovat enemmän kuin päivittäinen kaupankäynti … käsittele henkilökohtaista elämääsi

Kun puhumme päivittäisestä kaupankäynnistä ja kaupankäynnin menestyksestä, unohdamme usein, että elämässä on enemmän kuin työ. Vaikka päivittäinen kaupankäynti voi olla jännittävä mahdollisuus aloittaa kaupankäynti kokopäiväisesti ja tulla omaksi pomoosi, sinun ei pitäisi antaa kaupankäynnin kuluttaa sinua.

Yritä korjata huonot kauppatavat ja luoda elämäntapa, josta nautit todella. Suunnittele päiväsi, jotta löydät tasapainon työn ja elämän välillä. Kuten asiantuntijat sanovat, menestyneimmät kauppiaat eivät ole niitä, jotka ansaitsevat miljoonia, vaan ne, jotka eivät välitä kaupasta 24/7.

Koska on parempi menettää kauppa kuin menettää rakkaansa tai itsesi!

Avainkohdat:

  • Päiväkauppa on suosittu kaupankäyntityyli, jonka avulla kauppiaat voivat ostaa ja myydä omaisuutta yhden päivän sisällä.
  • Päiväkauppiaat voivat oppia paljon huippupäivämarkkinoiden kauppiailta ja heidän kauppasalaisuuksiltaan.
  • Jotkut menestyvän kaupan tärkeimmistä salaisuuksista on oltava realistisia, analyyttisiä, järjestäytyneitä ja kurinalaista.
  • Kultainen avain menestykseen on löytää tasapaino kaupankäynnin ja henkilökohtaisen elämän välillä.

Loppujen lopuksi paljastamalla päivän kaupankäynnin salaisuudet, voit täydentää kaupankäyntityyliäsi ja parantaa kaupankäyntitaitojasi. Me Trading Educationissa voimme auttaa tutustumaan päivän kaupankäynnin salaisiin sokkeloihin – yksinkertaisesti ilmoittautua johonkin kursseistamme ja tarkistaa säännellyt välittäjämme!

Lisälukemista

  • Päiväkauppa Isossa-Britanniassa Kuinka aloittaa päivän kaupankäynti tänään
  • Mitkä ovat suosituimmat päivittäiset kaupankäyntistrategiat?
  • Swing Trading Vs Day Trading – kumpi sinun pitäisi valita?

Jos pidit artikkelistamme Päivän kaupankäynnin salaisuudet: Top 10 kauppasalaisuutta onnistuneelle kaupalle, tykkää ja jaa se kenelle tahansa, joka saattaa pitää sitä mielenkiintoisena. Mikä päivän menestyksen kauppasalaisuus oli sinulle yllättävin? Jaa alla oleviin kommentteihin. Ei enää salassapitoa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map