101 Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών και τι σημαίνουν

101 Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών και τι σημαίνουν

Οι εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών έχουν περισσότερες χρήσεις από ό, τι θα φανταζόσασταν. Δεν είναι απλώς εντυπωσιακά λέγοντας ότι μπορείτε να ξεφύγετε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για να φαίνεστε έξυπνοι.

Ακολουθούν ορισμένοι φοβεροί λόγοι για να δείτε τις εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών:

 • Μας κρατούν παρακινημένος σε δύσκολους καιρούς. Όλοι χρειαζόμαστε αυτήν την επιπλέον ώθηση μερικές φορές για να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι οι κακές στιγμές θα περάσουν τελικά.
 • Μπορεί να είναι η ραχοκοκαλιά της εμπορικής μας στρατηγικής. Οι καλύτερες στρατηγικές συναλλαγών τείνουν να είναι οι απλούστερες και μερικές φορές μια απλή ιδέα μπορεί να είναι η καλύτερη.
 • Μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο ανταλλάσσουμε. Μερικά αποσπάσματα μπορούν να μιλήσουν όγκους για την αγορά – τι λειτουργεί και τι όχι.
 • Μπορούν να λειτουργήσουν ως σημαντικές υπενθυμίσεις και να μας εμποδίσουν να κάνουμε λάθη. Κανένα ρητό δεν είναι πιο αξέχαστο από αυτά που μας προειδοποιούν να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.

Ψάχνετε περισσότερα από απλά διαπραγματεύσεις? Θέλετε να ξεκινήσετε κερδίζοντας χρήματα? Αποκτήστε δωρεάν εκπαίδευση συναλλαγών forex εδώ!

Ακολουθούν οι κορυφαίες 101 εμπνευσμένες προσφορές συναλλαγών:

Απολαμβάνω!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Alexander Elder

1. «Ο στόχος ενός επιτυχημένου εμπόρου είναι να κάνει τις καλύτερες συναλλαγές. Τα χρήματα είναι δευτερεύοντα. ” – Αλέξανδρος πρεσβύτερος

Εννοια: Ένα απόσπασμα που σας υπενθυμίζει να επικεντρωθείτε στην πρώτη δουλειά του εμπορίου! Το χρήμα είναι η ανταμοιβή, αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης συναλλαγής. Η σκέψη αποκλειστικά για την ανταμοιβή θα θολώσει την κρίση σας.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Steve Clark

2. “Κάνετε περισσότερα από όσα λειτουργούν και λιγότερα από όσα δεν λειτουργούν.” – Steve Clark

Εννοια: Ένα εξαιρετικό απόσπασμα που θυμίζει τον εαυτό σας να παρακολουθεί τι λειτουργεί στη στρατηγική συναλλαγών σας και τι δεν είναι. Εάν κάτι δεν σας ταιριάζει, κόψτε το. Θυμηθείτε να διατηρήσετε ένα περιοδικό συναλλαγών!


Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Michael Covel

3. «Ποτέ, μην συζητάς ποτέ με το σύστημα συναλλαγών σου» – Michael Covel

Εννοια: Δεν θα σας οδηγήσει ποτέ πουθενά! Και ας το παραδεχτούμε, μάλλον δεν είναι σφάλμα των συστημάτων. Εάν δεν σας κάνει πραγματικά καλό, αλλάξτε το!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Peter Lynch

4. “Σε αυτήν την επιχείρηση, αν είστε καλοί, έχετε δίκιο έξι φορές στα δέκα. Ποτέ δεν θα έχετε δίκιο εννέα φορές στα δέκα. ” – Πίτερ Λιντς

Εννοια: Οι καλύτεροι έμποροι δεν είναι ποτέ σωστοί, κάνουν και ζημιές. Επικεντρωθείτε στη λήψη περισσότερων συναλλαγών σωστών παρά λανθασμένων και θα θεωρηθείτε επιτυχημένοι.

5. “Όλα τα μαθηματικά που χρειάζεστε στο χρηματιστήριο παίρνετε στην τέταρτη τάξη.” – Πίτερ Λιντς

Εννοια: Ένα απόσπασμα διαπραγμάτευσης που σας υπενθυμίζει να διατηρείτε απλή τη στρατηγική συναλλαγών σας Όσο πιο περίπλοκη είναι η στρατηγική συναλλαγών σας, τόσο περισσότερα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Bruce Kovner

6. «Οι νέοι έμποροι διαπραγματεύονται 5 έως 10 φορές πολύ μεγάλο. Διατρέχουν κίνδυνο 5 έως 10 τοις εκατό, σε μια συναλλαγή θα πρέπει να διατρέχουν κίνδυνο 1 έως 2 τοις εκατό. ” – Μπρους Κόβνερ

Εννοια: Κατά κανόνα, όταν αρχίζετε να διαπραγματεύεστε, μην διακινδυνεύετε ποτέ περισσότερο από ένα ή δύο τοις εκατό του λογαριασμού συναλλαγών σας σε μια συναλλαγή. Για παράδειγμα, εάν έχετε 3.000 $ στο λογαριασμό σας, μην πραγματοποιήσετε ποτέ συναλλαγές άνω των 30 $.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Robert Arnott

7. «Στην επένδυση, αυτό που είναι άνετο είναι σπάνια κερδοφόρο.» – Ρόμπερτ Άρνοτ

Εννοια: Πρέπει να αναλάβετε κινδύνους για να αποκομίσετε κέρδος. Εάν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στις συναλλαγές που δημιουργείτε, δεν μπορείτε να περιμένετε να κάνετε πραγματικά τα προς το ζην ως έμπορος.

8. «Δεν υπάρχει μυστικό της ενιαίας αγοράς που να ανακαλύπτεται, ούτε ένας σωστός τρόπος συναλλαγών των αγορών. Όσοι αναζητούν τη μία αληθινή απάντηση στις αγορές δεν έχουν καν φτάσει στο να κάνουν τη σωστή ερώτηση, πόσο μάλλον να πάρουν τη σωστή απάντηση. ” – Τζακ Σβάγκερ

Εννοια: Ένα εμπνευσμένο απόσπασμα συναλλαγών που σας υπενθυμίζει να σταματήσετε να αναζητάτε συντομεύσεις! Στην πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς να σπάσει την αγορά και να είναι επιτυχής συνέχεια.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Bill Lipschutz

9. «Εάν οι περισσότεροι έμποροι μαθαίνουν να κάθονται στα χέρια τους το 50 τοις εκατό του χρόνου, θα έκαναν πολύ περισσότερα χρήματα». – Μπιλ Λίπσχουτς

Εννοια: Οι καλύτεροι έμποροι γνωρίζουν ότι η υπομονή είναι το κλειδί για την πραγματοποίηση επιτυχημένων συναλλαγών. Μην κάνετε εμπόριο πολύ συχνά και μην αποφεύγετε τις υπερβολικές συναλλαγές.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Bernard Baruch

10. “Στο εμπόριο / την επένδυση, δεν πρόκειται για το ποσό που κερδίζετε αλλά για το πόσο δεν χάνετε.” – Bernard Baruch

Εννοια: Πριν κάνετε μια συναλλαγή, πρέπει να κατανοήσετε την αναλογία κινδύνου-ανταμοιβής. Η σωστή διαχείριση κινδύνου είναι πιο σημαντική από το να κερδίζετε χρήματα.

11. «Κάθε έμπορος έχει δυνατότητες και αδυναμίες. Μερικοί είναι καλοί κάτοχοι νικητών, αλλά μπορεί να κρατήσουν τους χαμένους τους λίγο πολύ. Άλλοι μπορεί να κόψουν τους νικητές τους λίγο σύντομα, αλλά παίρνουν γρήγορα τις απώλειές τους. Εφόσον κολλάτε στο δικό σας στυλ, παίρνετε το καλό και το κακό στη δική σας προσέγγιση. ” – Μάικλ Μάρκους

Εννοια: Αυτό που λειτουργεί για εσάς ως έμπορος μπορεί να μην λειτουργεί για άλλους. Κάθε έμπορος έχει το δικό του στυλ συναλλαγών.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον John Bogle

12. «Ο χρόνος είναι φίλος σου. η ώθηση είναι ο εχθρός σου. ” – Τζον Μπιγκλ

Εννοια: Μια άλλη παρακινητική προσφορά για να σας υπενθυμίσει να είστε υπομονετικοί. Πάρτε το χρόνο σας και μην παραδοθείτε στις παρορμήσεις σας.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από την Jesse Livermore

13. «Υπάρχει ένας χρόνος να πάει πολύ, ένας χρόνος να πάει σύντομος και ένας χρόνος να πάει για ψάρεμα.» – Τζέσε Λίβερμορ

Εννοια: Ένα άλλο εμπνευσμένο απόσπασμα συναλλαγών σχετικά με τις συναλλαγές λιγότερο παρά περισσότερο. Έχοντας ένα διάλειμμα από τις συναλλαγές μπορεί συχνά να σας κάνει καλύτερους εμπόρους.

14. “Μην προβλέπετε και μετακινείστε χωρίς επιβεβαίωση αγοράς – το να είστε λίγο αργά στο εμπόριο είναι η ασφάλειά σας ότι έχετε δίκιο ή λάθος.” – Τζέσε Λίβερμορ

Εννοια: Μια εξαιρετική συμβουλή για εμπόρους που χρησιμοποιούν ανάλυση. Πρέπει να περιμένετε και να επιβεβαιώσετε ότι εμφανίζεται μια τάση πριν κάνετε μια συναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η στρατηγική συναλλαγών σας θα λειτουργήσει.

15. «Η επιθυμία για συνεχή δράση, ανεξάρτητα από τις υποκείμενες συνθήκες, είναι υπεύθυνη για πολλές απώλειες στη Wall Street, ακόμη και μεταξύ των επαγγελματιών, οι οποίοι πιστεύουν ότι πρέπει να παίρνουν σπίτι χρήματα καθημερινά, σαν να εργάζονταν για κανονικούς μισθούς.» – Τζέσε Λίβερμορ

Εννοια: Το τέλειο απόσπασμα συναλλαγών για κάποιον που ξεχνά ότι η διαπραγμάτευση δεν είναι σαν μια κανονική εργασία εννέα έως πέντε. Δεν θα κερδίζετε χρήματα κάθε μέρα και, εάν είστε επιτυχής, δεν θα χρειαστεί.

16. «Τα χρήματα δημιουργούνται από τη συνεδρίαση, όχι με τις συναλλαγές.» – Τζέσε Λίβερμορ

Εννοια: Καθίστε και περιμένετε τη σωστή ευκαιρία. Υπέροχο απόσπασμα συναλλαγών σχετικά με την υπομονή.

17. «Έμαθα νωρίς ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο στην Wall Street. Δεν μπορεί να υπάρχει επειδή η κερδοσκοπία είναι τόσο παλιά όσο οι λόφοι. Ό, τι συμβαίνει στο χρηματιστήριο σήμερα έχει συμβεί πριν και θα συμβεί ξανά. Δεν το ξέχασα ποτέ. ” – Τζέσε Λίβερμορ

Εννοια: Είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι οι αγορές επαναλαμβάνονται! Εάν εμφανιστεί μια κατάσταση στο παρελθόν, σίγουρα θα επανεμφανιστεί.

18. «Γιατί πιστεύετε ότι οι ανεπιτυχείς έμποροι έχουν εμμονή με την ανάλυση της αγοράς; Λαχταρούν την αίσθηση βεβαιότητας που φαίνεται να τους δίνει η ανάλυση. Αν και λίγοι το παραδέχονται, η αλήθεια είναι ότι ο τυπικός έμπορος θέλει να είναι σωστός σε κάθε συναλλαγή. Προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει βεβαιότητα όπου απλώς δεν υπάρχει. ” – Μαρκ Ντάγκλας

Εννοια: Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η ανάλυση της αγοράς σας, μπορεί να είναι λάθος. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι μια ακριβής επιστήμη.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Mark Douglas

19. «Εάν μπορείτε να μάθετε να δημιουργείτε μια κατάσταση σκέψης που δεν επηρεάζεται από τη συμπεριφορά της αγοράς, ο αγώνας θα πάψει να υπάρχει.» – Μαρκ Ντάγκλας

Εννοια: Η τέλεια προσφορά διαπραγμάτευσης για να επισημάνουμε τη σημασία του να είσαι ανεξάρτητος έμπορος. Μην υποχωρείτε στην πίεση που σας ασκεί η αγορά.

20. “Οι κίνδυνοι παρακολούθησης κάθε κρότου είναι διπλοί: υπέρβαση και αυξημένες πιθανότητες πρόωρης εκκαθάρισης καλών θέσεων.” – Τζακ Σβάγκερ

Εννοια: Σταματήστε να παρακολουθείτε τόσο πολύ την αγορά. Θα καταλήξετε μόνο σε πολλές συναλλαγές, κάτι που είναι επικίνδυνο ή / και κλείνετε καλές θέσεις πολύ νωρίς. Σε κάθε περίπτωση, θα χάσετε χρήματα.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Peter Borish

21. «Θέλουμε να αντιληφθούμε τον εαυτό μας ως νικητές, αλλά οι επιτυχημένοι έμποροι επικεντρώνονται πάντα στις απώλειές τους». – Πέτερ Μπορίς

Εννοια: Οι επιτυχημένοι έμποροι σκέφτονται περισσότερο για την προστασία όσων έχουν ήδη. Αυτό είναι πάντα πιο σημαντικό από το να βγάζεις περισσότερα χρήματα.

22. «Καθ ‘όλη τη διάρκεια της οικονομικής μου καριέρας, έχω παρακολουθήσει συνεχώς παραδείγματα άλλων ανθρώπων που γνωρίζω ότι καταστρέφονται από την αποτυχία σεβασμού του κινδύνου. Εάν δεν ρίξετε μια σκληρή ματιά στον κίνδυνο, θα σας πάρει. ” – Λάρι Χάιτ

Εννοια: Ένα υπέροχο απόσπασμα συναλλαγών για την κατανόηση του κινδύνου. Εάν δεν σέβεστε τον κίνδυνο, θα αποτύχετε ως έμπορος.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Larry Hite

23. «Ειλικρινά, δεν βλέπω αγορές. Βλέπω κινδύνους, ανταμοιβές και χρήματα. ” – Λάρι Χάιτ

Εννοια: Ένα άλλο για να κρατάς τα πράγματα απλά! Αφαιρέστε όλα τα άλλα από το μυαλό σας και εστιάστε στα βασικά στοιχεία του εμπορίου.

24. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να γίνεις ένας πολύ καλός επενδυτής σε ένα ευρύ φάσμα χωρίς να κάνεις τεράστια ανάγνωση. Δεν νομίζω ότι κανένα βιβλίο θα το κάνει για εσάς. ” – Τσάρλι Μούνγκερ

Εννοια: Οι καλοί έμποροι δεν σταματούν ποτέ να μαθαίνουν. Ακόμα και όταν γίνουν επαγγελματίες στο εμπόριο, μαθαίνουν ακόμα.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Benjamin Graham

25. «Βραχυπρόθεσμα, η αγορά είναι μια μηχανή ψηφοφορίας, αλλά μακροπρόθεσμα είναι μια μηχανή ζύγισης». – Μπέντζαμιν Γκράχαμ

Εννοια: Η αγορά λειτουργεί σαν διαγωνισμός δημοτικότητας βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα, βλέπουμε την πραγματική αξία πίσω από ένα μέσο αγοράς.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Tony Robbins

26. «Δεν είναι αυτό που κάνουμε μερικές φορές που διαμορφώνει τη ζωή μας. Είναι αυτό που κάνουμε με συνέπεια. ” – Τόνι Ρόμπινς

Εννοια: Έξυπνες λέξεις για συναλλαγές και για ζωή! Για να θεωρηθείτε επιτυχημένος έμπορος, πρέπει να εστιάσετε στην πραγματοποίηση σταθερών συναλλαγών με την πάροδο του χρόνου.

27. «Οι ταύροι βγάζουν χρήματα, οι αρκούδες βγάζουν χρήματα, οι χοίροι σφαγιάζονται» – Άγνωστο

Εννοια: Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα όταν η αγορά ανεβαίνει και κάτω, αλλά δεν θα κερδίσετε χρήματα εάν είστε άπληστοι.

28. «Η επένδυση πρέπει να μοιάζει περισσότερο με το να βλέπεις το χρώμα να στεγνώνει ή να βλέπεις το γρασίδι να μεγαλώνει. Αν θέλετε ενθουσιασμό, πάρτε $ 800 και μεταβείτε στο Λας Βέγκας. ” – Paul Samuelson

Εννοια: Το εμπόριο δεν είναι το ίδιο με το τζόγο. Δεν έχει να κάνει με τη διασκέδαση, αλλά το να δουλεύεις τη σωστή στιγμή για να κάνεις την κίνηση σου.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Peter Bernstein

29. «Ο θεμελιώδης νόμος της επένδυσης είναι η αβεβαιότητα του μέλλοντος». – Πέτερ Μπερνστάιν

Εννοια: Δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι για το τι θα συμβεί. Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η έρευνά σας, ποτέ δεν θα έχετε απόλυτο δίκιο.

Κινητήρια αποσπάσματα συναλλαγών από τον Alexander Elder

30. «Μπορείς να είσαι ελεύθερος. Μπορείτε να ζήσετε και να εργαστείτε οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να είστε ανεξάρτητοι από τη ρουτίνα και να μην απαντάτε σε κανέναν. ” – Αλέξανδρος πρεσβύτερος

Εννοια: Ίσως ένα από τα πιο εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών για να σας υπενθυμίσω πόσο απελευθερωτικό είναι να είστε έμπορος!

31. «Πρέπει να προσδιορίσεις τις αδυναμίες σου και να προσπαθήσεις να αλλάξεις. Κρατήστε ένα ημερολόγιο συναλλαγών – γράψτε τους λόγους για τους οποίους εισέρχεστε και εξέρχεστε από κάθε συναλλαγή. Αναζητήστε επαναλαμβανόμενα μοτίβα επιτυχίας και αποτυχίας. ” – Αλέξανδρος πρεσβύτερος

Εννοια: Αυτό το παρακινητικό απόσπασμα συναλλαγών μπορεί να είναι ένα από τα πιο ενεργά. Προσέξτε και μάθετε τι σας ταιριάζει.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Jason Klatt

32. «Η καθαρή βούληση και η αποφασιστικότητα δεν υποκαθιστούν κάτι που πραγματικά λειτουργεί». – Τζέισον Κλάτ

Εννοια: Το κίνητρο δεν είναι αρκετό για να γίνει επιτυχημένος έμπορος. Χρειάζεστε γνώση, ειδικά γνώση του τι λειτουργεί για εσάς.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον George Soros

33. «Η βραχυπρόθεσμη μεταβλητότητα είναι μεγαλύτερη στα σημεία καμπής και μειώνεται καθώς καθιερώνεται μια τάση.» – Τζορτζ Σόρος

Εννοια: Υπέροχες λέξεις από έναν θρύλο συναλλαγών. Θυμηθείτε αυτό το απόσπασμα όταν συνθέσετε μια στρατηγική διαπραγμάτευσης που χρησιμοποιεί τάσεις.

34. «Οι αγορές βρίσκονται συνεχώς σε κατάσταση αβεβαιότητας και ροής, και τα χρήματα δημιουργούνται με την προεξόφληση του προφανή και στοιχηματίζοντας στο απροσδόκητο». – Τζορτζ Σόρος

Εννοια: Αν και δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε 100% σίγουροι ποια κατεύθυνση θα κινηθούν οι αγορές, ορισμένα πράγματα μπορούν να εκτιμηθούν και κάποια πράγματα δεν μπορούν.

35. “Δεν είναι αν έχετε δίκιο ή λάθος, αυτό είναι σημαντικό, είναι πόσα χρήματα κερδίζετε όταν έχετε δίκιο και πόσο χάνετε όταν κάνετε λάθος.” – Τζορτζ Σόρος

Εννοια: Ένα άλλο εξαιρετικό απόσπασμα για λόγους κινδύνου-ανταμοιβής. Και ένα άλλο παράδειγμα ενός κορυφαίου εμπόρου έχοντας κατά νου τις απώλειες ανά πάσα στιγμή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Πώς να κερδίσετε την καθαρή αξία σας 8 δισεκατομμύρια δολάρια

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Henrique M Simoes

36. «Στις συναλλαγές, το αδύνατο συμβαίνει περίπου δύο φορές το χρόνο.» – Henri M Simoes

Εννοια: Μια χρήσιμη υπενθύμιση ότι συμβαίνει κάθε τόσο συχνά το απίστευτο. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για εκείνες τις στιγμές.

37. «Το βασικό πρόβλημα, ωστόσο, είναι η ανάγκη προσαρμογής των αγορών σε ένα στυλ συναλλαγών και όχι η εξεύρεση τρόπων διαπραγμάτευσης που να ταιριάζουν με τη συμπεριφορά της αγοράς». – Μπρετ Στίνμπαργκερ

Εννοια: Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε την αγορά γύρω από τη στρατηγική σας, μπορείτε να ταιριάξετε τη στρατηγική σας μόνο στην αγορά.

38. “Ποτέ μην επενδύετε σε καμία ιδέα που δεν μπορείτε να απεικονίσετε με ένα κραγιόνι.” – Πίτερ Λιντς

Εννοια: Ένα ξεκαρδιστικό κίνητρο που μας θυμίζει να διατηρούμε τις συναλλαγές απλές. Εάν κάτι είναι πολύ περίπλοκο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάει στραβά.

Δείτε επίσης: Επενδύστε όπως ο Peter Lynch – The Expert Pick Expert

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Larry Connors

39. «Ανησυχώ, πραγματικά ανησυχώ όταν βλέπω στρατηγικές συναλλαγών με πάρα πολλούς κανόνες (θα έπρεπε και εσείς).» – Larry Connors

Εννοια: Όπως και τα παραπάνω, αυτό είναι ένα εξαιρετικό απόσπασμα συναλλαγών σχετικά με τη διατήρηση απλών στρατηγικών συναλλαγών. Όσο λιγότεροι οι κανόνες υπάρχουν τόσο το καλύτερο.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Jim Rogers

40. «Περιμένω απλώς μέχρι να γίνουν χρήματα στη γωνία, και το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να πάω εκεί και να τα παραλάβω. Δεν κάνω τίποτα εν τω μεταξύ. ” – Τζιμ Ρότζερς

Εννοια: Η υπομονή είναι μια από τις πιο αξιόλογες δεξιότητες στο εμπόριο. Πρέπει να θυμάστε να χτυπάτε μόνο όταν είναι η κατάλληλη στιγμή!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Nicolas Darvas

41. «Πιστεύω στην ανάλυση και όχι στην πρόβλεψη». – Νικόλα Ντάρβας

Εννοια: Ένα καλό απόσπασμα για τη διατήρηση των συναλλαγών επιστημονικών και προς το παρόν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προβλέψεις στο ελάχιστο, εάν είναι δυνατόν.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Yvan Byeajee

42. «Η διαπραγμάτευση δεν αποκαλύπτει μόνο τον χαρακτήρα σου, αλλά τον χτίζει αν μείνεις στο παιχνίδι αρκετά καιρό». – Yvan Byeajee

Εννοια: Η επίτευξη των δεξιοτήτων για να γίνετε σπουδαίος έμπορος είναι ένα δια βίου ταξίδι. Για να είναι επιτυχής απαιτείται να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

43. «Εστίαση, υπομονή, συνετή διάκριση, μη προσκόλληση – οι δεξιότητες που αποκτάτε στο διαλογισμό και οι δεξιότητες που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στο εμπόριο είναι ίδιες.» – Yvan Byeajee

Εννοια: Τέσσερις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται κάθε επιτυχημένος έμπορος. Δεν θα σας βοηθήσουν απλώς να ανταλλάξετε καλύτερα, αλλά και να σας βοηθήσουν να ζήσετε μια καλύτερη ζωή.

44. “Η εμπιστοσύνη δεν είναι” θα κερδίσω από αυτό το εμπόριο. “Η εμπιστοσύνη είναι” Θα είμαι καλά αν δεν επωφεληθώ από αυτό το εμπόριο. ” – Yvan Byeajee

Εννοια: Εξαιρετική συμβουλή για την ψυχολογία των εμπόρων. Πρέπει να έχετε τη σωστή προσέγγιση για να κερδίσετε και να χάσετε συναλλαγές.

45. “Ποτέ δεν θα βρείτε την εκπλήρωση των συναλλαγών στις αγορές εάν δεν μάθετε να εκτιμάτε και να είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε ήδη.” – Yvan Byeajee

Εννοια: Ένα εξαιρετικό απόσπασμα συναλλαγών που σας υπενθυμίζει να εκτιμήσετε και να προστατέψετε αυτό που έχετε ήδη. Η κατανόηση του κινδύνου σημαίνει ότι εκτιμάτε αυτό που έχετε ήδη.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Andreas Clenow

46. ​​«Προσοχή στα χρηματιστήρια». – Αντρέας Κλένοου

Εννοια: Ένα ξεκαρδιστικό απόσπασμα που σας υπενθυμίζει ότι οι εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών δεν αρκούν για να είστε επιτυχημένος έμπορος!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Martin Schwartz

47. «Μάθετε να παίρνετε απώλειες. Το πιο σημαντικό πράγμα για να κερδίσετε χρήματα δεν είναι να αφήσετε τις απώλειές σας να ξεφύγουν από το χέρι. ” – Μάρτιν Σβαρτς

Εννοια: Για να αποφύγετε τις απώλειες, πρέπει πρώτα να τις κατανοήσετε και να τις σεβαστείτε. Αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να τα αποδεχτείτε διανοητικά.

48. «Πολλοί άνθρωποι εμπλέκονται τόσο πολύ στις αγορές που χάνουν την προοπτική τους. Η περισσότερη εργασία δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με την εξυπνότερη εργασία. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές είναι το αντίθετο. ” – Μάρτιν Σβαρτς

Εννοια: Οι έξυπνοι έμποροι εμπορεύονται λιγότερο όχι περισσότερο! Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί στην αγορά!

49. «Όταν έγινα νικητής, είπα:« Το κατάλαβα, αλλά αν κάνω λάθος, βγάζω την κόλαση, γιατί θέλω να εξοικονομήσω χρήματα και να προχωρήσω στο επόμενο εμπόριο. » – Μάρτιν Σβαρτς

Εννοια: Μια άλλη σημαντική υπενθύμιση για να φροντίσετε αυτό που έχετε ήδη.

50. «Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια ότι μετά από ένα καλό κέρδος στις αγορές, είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε λίγες μέρες ως ανταμοιβή. Η φυσική τάση είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε έως ότου τελειώσει η ράβδωση. Αλλά η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι ένα υπόλοιπο στη μέση του σερί μπορεί να το επεκτείνει συχνά. ” – Μάρτιν Σβαρτς

Εννοια: Παρόμοια με τα παραπάνω, αυτό το εμπνευσμένο απόσπασμα διαπραγμάτευσης είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις αγορές κάθε τόσο συχνά για να αποφύγετε την υπέρβαση και να χάσετε αυτό που έχετε. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας!

51. «Πάντα γελάω με ανθρώπους που λένε,« Δεν έχω γνωρίσει ποτέ έναν πλούσιο τεχνικό. »Το λατρεύω! Είναι τόσο αλαζονική, ανόητη απάντηση. Χρησιμοποίησα τις βασικές αρχές για εννέα χρόνια και πλούτη ως τεχνικός. ” – Μάρτιν Σβαρτς

Εννοια: Ένα καλό απόσπασμα που θυμίζει τη σημασία της τεχνικής ανάλυσης.

52. «Όταν πληγωθώ στην αγορά, βγαίνω έξω. Δεν έχει σημασία καθόλου όπου διαπραγματεύεται η αγορά. Απλώς βγαίνω, γιατί πιστεύω ότι μόλις πληγώσεις στην αγορά, οι αποφάσεις σου θα είναι πολύ λιγότερο αντικειμενικές από ό, τι όταν τα πηγαίνεις καλά. ή αργότερα θα σας μεταφέρουν. ” – Ράντι ΜακΚέι

Εννοια: Η ανταλλαγή συναισθημάτων είναι ένα από τα πιο ριψοκίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αν νομίζετε ότι ενεργείτε με συγκίνηση και όχι με την κατάσταση της αγοράς, χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

53. «Θα συνεχίσω να μειώνω το μέγεθος των συναλλαγών μου όσο χάνω… Οι τεχνικές διαχείρισης χρημάτων μου είναι εξαιρετικά συντηρητικές. Ποτέ δεν ρισκάρω να πλησιάσω το συνολικό χρηματικό ποσό στο λογαριασμό μου, πόσο μάλλον τα συνολικά μου χρήματα. ” – Ράντι ΜακΚέι

Εννοια: Μια εξαιρετική εμπορική στρατηγική για τη μείωση των ζημιών. Κάθε φορά που χάνετε μια συναλλαγή, μειώστε το ποσό που διαπραγματεύεστε.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Phillip Fisher

54. «Το χρηματιστήριο είναι γεμάτο με άτομα που γνωρίζουν την τιμή των πάντων, αλλά την αξία του τίποτα». – Φίλιπ Φίσερ

Εννοια: Στις συναλλαγές, η τιμή ενός μέσου δεν είναι τόσο σημαντική όσο η αξία που σας δίνει.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Robert G Allen

55. «Πόσοι εκατομμυριούχοι γνωρίζετε ποιοι έχουν γίνει πλούσιοι επενδύοντας σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου; Ξεκουράζομαι την υπόθεσή μου. ” – Ρόμπερτ Γ. Άλεν

Εννοια: Ένα εξαιρετικό σημείο που δείχνει ότι ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου δεν θα σας κάνει ποτέ πλούσιους. Το εμπόριο είναι ένας πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας πλούτου.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον David Sikhosana

56. «Οι απώλειες είναι απαραίτητες, αρκεί να σχετίζονται με μια τεχνική που θα σας βοηθήσει να μάθετε από αυτά» – David Sikhosana

Εννοια: Ουσιαστικά οι απώλειες είναι μόνο κακό όταν δεν μπορείτε να μάθετε από αυτές. Μαθαίνοντας από τις απώλειές σας, είναι λιγότερο πιθανό να τις επαναλάβετε.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Paul Tudor Jones

57. «Καθημερινά υποθέτω ότι κάθε θέση που έχω είναι λάθος.» – Πολ Τούντορ Τζόουνς

Εννοια: Μπορεί να μην ακούγεται τόσο εμπνευσμένο, αλλά αυτό το απόσπασμα μιλάει αρκετά για τη σημασία της διανοητικής προετοιμασίας για να είναι λάθος.

58. «Το μυστικό του να είσαι επιτυχημένος από την εμπορική σκοπιά είναι να έχεις ένα ακατάπαυστο και μια αθάνατη και αδιάσπαστη δίψα για πληροφορίες και γνώσεις». – Πολ Τούντορ Τζόουνς

Εννοια: Όπως λέει το παλιό ρητό «η γνώση είναι δύναμη». Με τις συναλλαγές που είναι αδιαμφισβήτητα αληθές.

59. «Η διαπραγμάτευση είναι πολύ ανταγωνιστική και πρέπει να είστε σε θέση να χειριστείτε το κλοτσιές.» – Πολ Τούντορ Τζόουνς

Εννοια: Μην τα παρατάτε μόνο και μόνο επειδή το εμπορικό σας σχέδιο διαλύθηκε. Πρέπει να μάθετε από αυτήν την εμπειρία και να συνεχίσετε!

60. «Αυτό το εμπόριο βαμβακιού ήταν σχεδόν το σπάσιμο της διαπραγμάτευσης για μένα. Ήταν εκεί που είπα, «κύριε. Ηλίθια, γιατί διακινδυνεύετε τα πάντα σε ένα εμπόριο; Γιατί να μην κάνετε τη ζωή σας αναζήτηση της ευτυχίας παρά του πόνου; ” – Πολ Τούντορ Τζόουνς

Εννοια: Αυτό το απόσπασμα διαπραγμάτευσης επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Ποτέ μην ρισκάρετε τίποτα σε ένα μόνο εμπόριο.

61. «Σκέφτομαι πάντα να χάσω χρήματα αντί να βγάζω χρήματα. Μην επικεντρωθείτε στη δημιουργία χρημάτων, εστιάστε στην προστασία όσων έχετε »- Paul Tudor Jones

Εννοια: Ένα άλλο ωραίο απόσπασμα από τον Paul Tudor Jones σχετικά με τη σημασία της προστασίας όσων έχετε.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Benjamin Franklin

62. «Η επένδυση στη γνώση αποδίδει το καλύτερο συμφέρον». – Μπέντζαμιν Φράνκλιν

Εννοια: Αυτό το εμπνευσμένο απόσπασμα συναλλαγών πρέπει να είναι ένα από τα πιο έξυπνα. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για το τι διαπραγματεύεστε, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνετε μια ενημερωμένη συναλλαγή, που δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Richard Branson

63. «Μην ντρέπεσαι από τις αποτυχίες σου, μάθε από αυτές και ξεκινήστε ξανά». – Ρίτσαρντ Μπράνσον

Εννοια: Ενώ ο Richard Branson μπορεί να μην είναι έμπορος, τα λόγια του μιλούν πολλές αλήθειες. Μάθετε από τα λάθη σας και συνεχίστε.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από την Sun Tzu

64. «Αυτός που ξέρει πότε μπορεί να πολεμήσει και πότε δεν μπορεί, θα είναι νικητής.» – Κυρ Τζου

Εννοια: Ένα άλλο απόσπασμα από έξω από τον κόσμο των συναλλαγών. Ουσιαστικά, γνωρίζοντας πότε να κάνετε εμπόριο και πότε να μην κάνετε εμπόριο, θα είστε επιτυχημένοι.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Ed Seykota

65. «Κερδίστε ή χάστε, όλοι παίρνουν αυτό που θέλουν από την αγορά. Μερικοί άνθρωποι μοιάζουν να χάνουν, οπότε κερδίζουν χάνοντας χρήματα. ” – Ed Seykota

Εννοια: Η απώλεια ενός εμπορίου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Εάν μάθατε κάτι από αυτό, εξακολουθείτε να έχετε κάτι από αυτό.

66. «Τα στοιχεία της καλής διαπραγμάτευσης είναι (1) μείωση ζημιών, (2) μείωση ζημιών και (3) μείωση ζημιών. Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτούς τους τρεις κανόνες, μπορεί να έχετε την ευκαιρία. ” – Ed Seykota

Εννοια: Δεν θα είναι όλες οι συναλλαγές σας επιτυχημένες. Επομένως, μπορείτε να γίνετε καλός έμπορος μαθαίνοντας πώς να ελαχιστοποιείτε τις απώλειές σας.

67. «Η τάση είναι ο φίλος σου μέχρι το τέλος όταν λυγίζει». – Ed Seykota

Εννοια: Wordplay στη διάσημη φράση «η τάση είναι ο φίλος σου». Πρέπει να θυμάστε ότι οι τάσεις δεν διαρκούν για πάντα.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τη Sami Abusaad

68. «Είστε πρόθυμοι να χάσετε χρήματα από μια συναλλαγή; Εάν όχι, μην το πάρετε. Μπορείτε να κερδίσετε μόνο εάν δεν φοβάστε να χάσετε. Και μπορείτε να το κάνετε μόνο αν αποδεχτείτε πραγματικά τους κινδύνους μπροστά σας. ” – Σάμι Αμπουσάαντ

Εννοια: Ένα ωραίο απόσπασμα διαπραγμάτευσης που για άλλη μια φορά δείχνει τη σημασία της κατανόησης των κινδύνων και πώς σχετίζεται με την επιτυχία.

Κινητήρια αποσπάσματα συναλλαγών από τον Bruce Kovner

69. “Αν εξατομικεύσετε τις απώλειες, δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές.” – Μπρους Κόβνερ

Εννοια: Το Emotion δεν έχει θέση στον χώρο των συναλλαγών. Εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές, πρέπει να το καταργήσετε.

70. «Ξέρω πού βγαίνω πριν μπω». – Μπρους Κόβνερ

Εννοια: Μια έξυπνη προσφορά για στρατηγικές εισόδου και εξόδου. Πριν ξεκινήσετε τη στρατηγική σας, πρέπει να ξέρετε πού θα εισέλθετε και θα βγείτε.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Tom Basso

71. «Πιστεύω ότι η επενδυτική ψυχολογία είναι μακράν το πιο σημαντικό στοιχείο, ακολουθούμενο από τον έλεγχο των κινδύνων, με το λιγότερο σημαντικό ζήτημα να είναι το ζήτημα του πού αγοράζετε και πουλάτε». – Τομ Μπάσο

Εννοια: Σίγουρα, όταν το καταρρίπτει, η διαπραγμάτευση έχει να κάνει με την αγορά και την πώληση, αλλά χωρίς τη σωστή νοοτροπία και δεξιότητες διαχείρισης κινδύνων, πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Justin Mamis

72. «Τα αποθέματα αγοράζονται όχι με φόβο αλλά με ελπίδα. Πωλούνται συνήθως από φόβο. ” – Τζάστιν Μάμις

Εννοια: Ένα εξαιρετικό απόσπασμα για την ψυχολογία των εμπόρων. Πολλές από τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από αρχάριους εμπόρους και παρακινούνται από συναισθήματα.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον William O'Neil

73. «Αυτό που φαίνεται πολύ υψηλό και επικίνδυνο για την πλειοψηφία γενικά πηγαίνει υψηλότερο και αυτό που φαίνεται χαμηλό και φθηνό γενικά πηγαίνει χαμηλότερα.» – William O’Neil

Εννοια: Η αγορά συχνά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βασίζεστε σε αυτό που συμβαίνει!

74. «Το να αφήσεις τις απώλειες είναι το πιο σοβαρό λάθος που έκαναν οι περισσότεροι επενδυτές». – William O’Neil

Εννοια: Για άλλη μια φορά, ένα άλλο εμπνευσμένο απόσπασμα διαπραγμάτευσης που υπογραμμίζει πόσο σημαντική είναι η μείωση των απωλειών.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Warren Buffett

75. «Η αγορά είναι μια συσκευή για τη μεταφορά χρημάτων από τον ανυπόμονο στον ασθενή». – Warren Buffet

Εννοια: Ο ανυπόμονος θα χάσει πάντα τον ασθενή. Η υπομονή είναι μια από τις πιο αξιόλογες δεξιότητες που μπορείτε να έχετε ως έμπορος.

76. «Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων. Η επένδυση δεν είναι παιχνίδι όπου ο τύπος με το 160 IQ κερδίζει τον τύπο με 130 IQ. ” – Warren Buffet

Εννοια: Η νοημοσύνη δεν είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα για τις συναλλαγές. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι.

77. «Απλώς προσπαθούμε να φοβόμαστε όταν άλλοι είναι άπληστοι και να είμαστε άπληστοι μόνο όταν άλλοι φοβούνται.» – Warren Buffet

Εννοια: Ένα άλλο ωραίο απόσπασμα από τον Warren Buffet για τα συναισθήματα και την πραγματοποίηση συναλλαγών με χρήματα.

78. «Χρειάζονται 20 χρόνια για να χτίσουμε μια φήμη και πέντε λεπτά για να την καταστρέψεις. Αν το σκεφτείτε αυτό, θα κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. ” – Warren Buffet

Εννοια: Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό λάθος να χάσετε τα πάντα. Γι ‘αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν διαπραγματεύεστε και κατανοείτε τους κινδύνους.

79. “Κοιτάξτε τις διακυμάνσεις της αγοράς ως φίλος σας και όχι ως εχθρός σας.” – Warren Buffet

Εννοια: Οι διακυμάνσεις της αγοράς σας δίνουν ευκαιρίες εισόδου και εξόδου από την αγορά, μην φοβάστε αυτές.

80. “Κέρδος από ανοησία, παρά συμμετοχή σε αυτό.” – Warren Buffet

Εννοια: Βεβαιωθείτε ότι τα μόνα λάθη που βλέπετε είναι τα λάθη των άλλων, όχι τα δικά σας. Όταν άλλοι κάνουν λάθος, είναι μια ευκαιρία για εσάς να κερδίσετε.

Δείτε επίσης: Θα θέλατε συμβουλές από κάποιον αξίας 88 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον John Maynard Keynes

81. “Οι αγορές μπορούν να παραμείνουν παράλογες περισσότερο από ό, τι μπορείτε να παραμείνετε διαλύτες.” – Τζον Μάιναρντ Κέινς

Εννοια: Μια σημαντική υπενθύμιση ότι η αστάθεια της αγοράς μπορεί να καταπιεί ολόκληρο τον λογαριασμό συναλλαγών σας εάν δεν είστε προσεκτικοί.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Gerald M Loeb

82. «Η αποδοχή ζημιών είναι η πιο σημαντική συσκευή ενιαίας επένδυσης για τη διασφάλιση της ασφάλειας του κεφαλαίου». – Gerald M. Loeb

Εννοια: Εάν δεν αποδεχτείτε τις απώλειές σας και αρχίσετε να τις κυνηγάτε, ρίχνετε όλο το κεφάλαιό σας σε κίνδυνο!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Seth Klarman

83. «Το δύσκολο μέρος είναι η πειθαρχία, η υπομονή και η κρίση.» – Seth Klarman

Εννοια: Η διαπραγμάτευση είναι από μια άποψη εύκολη, αλλά η απόκτηση των δεξιοτήτων για καλή συναλλαγή μπορεί να είναι δύσκολη.

84. «Στην πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει η αγορά. προσπαθώντας να προβλέψω ότι είναι χάσιμο χρόνου και η επένδυση βάσει αυτής της πρόβλεψης είναι μια κερδοσκοπική επιχείρηση. ” – Seth Klarman

Εννοια: Η ανάλυσή σας δεν θα είναι ποτέ απόλυτα σωστή και είναι σημαντικό να το αναγνωρίσετε αυτό.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Tony Saliba

85. «Ορίζω πάντα τον κίνδυνο μου και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για αυτό». – Τόνι Σαλίμπα

Εννοια: Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάθε έμπορος πριν κάνει μια συναλλαγή είναι να καθορίσει τον κίνδυνο!

Εμπνευσμένες προσφορές συναλλαγών από τον Jim Cramer

86. «Η ελπίδα είναι ένα ψεύτικο συναίσθημα που σας κοστίζει μόνο χρήματα». – Τζιμ Κράμερ

Εννοια: Ποτέ μην βασίζετε τις συναλλαγές σας στην ελπίδα. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να είναι καλά ενημερωμένοι με βάση τις πληροφορίες και την ανάλυση που έχετε στη διάθεσή σας.

87. «Το κλειδί για την επιτυχία των συναλλαγών είναι η συναισθηματική πειθαρχία. Εάν η ευφυΐα ήταν το κλειδί, θα υπήρχαν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν συναλλαγές χρημάτων… Ξέρω ότι αυτό θα ακούγεται σαν κλισέ, αλλά ο μοναδικός πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι χάνουν χρήματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές είναι ότι δεν μειώνουν τις απώλειές τους ” – Victor Sperandeo

Εννοια: Ένα άλλο πρόστιμο διαπραγμάτευσης σχετικά με τη μείωση των ζημιών. Εάν δεν το κάνετε, δεν θα είστε ποτέ επιτυχημένοι με συνέπεια.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τη Linda Raschke

88. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μοτίβο για να κάνετε τα προς το ζην.» – Λίντα Ράτσκε

Εννοια: Τα απλούστερα μοτίβα συχνά αποκομίζουν τις καλύτερες ανταμοιβές. Εάν μπορείτε να μάθετε να τα χρησιμοποιείτε, μπορείτε να κερδίσετε τα προς το ζην από τις συναλλαγές.

89. “Μερικές φορές το καλύτερο εμπόριο δεν είναι εμπόριο.” – Άγνωστο

Εννοια: Ένα γνωστό απόσπασμα συναλλαγών. Δεν χρειάζεται να κάνετε συναλλαγές όλη την ώρα για να είστε επιτυχημένοι.

90. «Τα μοτίβα δεν λειτουργούν 100% του χρόνου. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι κρίσιμα επειδή σας βοηθούν να προσδιορίσετε τον κίνδυνο. Εάν αγνοείτε τα μοτίβα και εστιάζετε σε τσιμπήματα, συναισθήματα και καυτές συμβουλές, απλώς ξεχάστε να επιτύχετε συνέπεια. ” – Ifan Wei

Εννοια: Εάν θέλετε να είστε σταθερά επιτυχημένος έμπορος, πρέπει να εργαστείτε με μοτίβα!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Martin Zweig

91. «Είναι εντάξει να κάνεις λάθος. είναι ασυγχώρητο να παραμένεις λάθος. ” – Martin Zweig

Εννοια: Ένα έξυπνο απόσπασμα που σας υπενθυμίζει να μάθετε από τα λάθη σας.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Sir John Templeton

92. «Οι τέσσερις πιο επικίνδυνες λέξεις στις επενδύσεις είναι: Αυτή τη φορά είναι διαφορετική.» – Σερ Τζον Τέμπλετον

Εννοια: Είναι διαφορετικό μόνο αν μάθατε από τα λάθη σας την τελευταία φορά!

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Steve Burns

93. «Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό εμπόριο και ένα καλό εμπόριο.» – Steve Burns

Εννοια: Ο καθένας μπορεί να κάνει ένα καλό εμπόριο, αλλά δεν μπορούν όλοι να είναι ένας σταθερά καλός έμπορος.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Rob Smith

94. «Αγοράστε πράγματα που ανεβαίνουν. Πουλήστε πράγματα που πέφτουν. Και όταν σταματήσουν, βγείτε! ” – Ρομπ Σμιθ

Εννοια: Η αγορά όταν είναι χαμηλή και η πώληση όταν είναι υψηλή δεν είναι αρκετή. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε την κατεύθυνση που θα κινηθεί το όργανο.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Jaymin Shah

95. “Μην ακολουθείτε τυφλά κάποιον, ακολουθήστε την αγορά και προσπαθήστε να ακούσετε τι σας λέει.” – Τζέιμιν Σάχ

Εννοια: Ποτέ μην ακολουθείτε τις συμβουλές των ανθρώπων χωρίς να κάνετε τη δική σας έρευνα. Η δική σας έρευνα είναι πάντα πιο πολύτιμη.

96. «Ποτέ δεν ξέρετε τι είδους εγκατάσταση θα σας παρουσιάσει η αγορά, ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να βρείτε [μια] ευκαιρία όπου ο λόγος κινδύνου-ανταμοιβής είναι ο καλύτερος.» – Τζέιμιν Σάχ

Εννοια: Η αγορά δεν είναι ποτέ η ίδια, αλλάζει πάντα. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές πρέπει να επαναξιολογείτε την κατάσταση αναζητώντας μια ευνοϊκή αναλογία κινδύνου-ανταμοιβής.

Εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών από τον Mark Harila

97. «Ποια είναι η διαφορά μεταξύ επαγγελματία και ερασιτέχνη; Οι επαγγελματίες αναζητούν τι συμβαίνει με μια εγκατάσταση. Οι ερασιτέχνες αναζητούν μόνο το σωστό. ” – Μαρκ Χαρίλα

Εννοια: Όταν φτάσετε στο σημείο να είστε επαγγελματίας έμπορος, αναζητάτε περισσότερα λάθη από οτιδήποτε άλλο. Οι ερασιτέχνες συχνά δεν το κάνουν αυτό.

98. «Ένας κορυφαίος έμπορος απόδοσης είναι απόλυτα δεσμευμένος να είναι ο καλύτερος και να κάνει ό, τι χρειάζεται για να είναι ο καλύτερος. Αισθάνεται απόλυτα υπεύθυνος για ό, τι συμβαίνει και έτσι μπορεί να μάθει από λάθη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνήθως ένα επιχειρηματικό σχέδιο για διαπραγμάτευση, επειδή αντιμετωπίζουν τις συναλλαγές ως επιχείρηση. ” – Van K. Tharp

Εννοια: Ένα εξαιρετικό απόσπασμα συναλλαγών που συνοψίζει τι χρειάζεται ένας μεγάλος έμπορος. Το πιο σημαντικό είναι να επισημάνουμε τη μάθηση από λάθη και να έχουμε ένα σχέδιο.

Εμπνευσμένα αποθέματα συναλλαγών από τον Joel Grenblatt

99. «Όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν θέλετε να πληρώνεστε καλά μόνο για τη λήψη μεγάλων κινδύνων. Όλοι μπορούν να το διαχειριστούν. Θέλετε να είστε καλά αμειβόμενοι επειδή κάνατε την εργασία σας. ” – Τζόελ Γκρινμπλάτ

Εννοια: Το να είσαι επικίνδυνος δεν αποδίδει. Αυτό που πραγματικά αποδίδει είναι να ερευνάτε τι διαπραγματεύεστε και να θέτετε στον εαυτό σας στόχους.

Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών από τον Scott Redler

100. «Οι έμποροι χρειάζονται μια καθημερινή ρουτίνα που αγαπούν. Αν δεν το αγαπάτε, δεν θα το κάνετε. ” – Σκοτ ​​Ρέντλερ

Εννοια: Ένα πραγματικά εμπνευσμένο απόσπασμα συναλλαγών που σας υπενθυμίζει ότι χρειάζεστε ένα στυλ συναλλαγών που ταιριάζει

101. «Ανταλλάξτε την αγορά μπροστά σας, όχι εκείνη που θέλετε!» – Σκοτ ​​Ρέντλερ

Εννοια: Η στρατηγική συναλλαγών σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα της αγοράς. Δεν μπορείτε απλώς να εφαρμόσετε οποιαδήποτε στρατηγική που σας αρέσει.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε τίποτα από αυτά τα 101 Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών, κάντε τα ως εξής.

 • Τιμές συναλλαγών μπορεί να μας υπενθυμίσει να διατηρούμε τα πράγματα απλά! Περιβάλλετε τον εαυτό σας με υπενθυμίσεις όταν τα πράγματα γίνονται πολύ περίπλοκα.
 • Πολλά από τα καλύτερα διαπραγματεύσεις υπενθυμίστε μας ότι η έρευνα έρχεται πρώτη. Η ενημέρωση για το τι πρόκειται να ανταλλάξετε θα αποδώσει πάντα.
 • Η υπομονή είναι ένα βασικό μέρος των συναλλαγών. Οι συναλλαγές λιγότερο συχνά είναι συνήθως καλύτερες από τις συναλλαγές συχνά.
 • Το εμπόριο δεν είναι σαν μια κανονική καθημερινή δουλειά. Δεν μπορείτε να ταιριάξετε την αγορά στη ζωή σας.

Οι εμπνευσμένες προσφορές συναλλαγών θα σας παρακινήσουν, αλλά δεν θα σας κάνουν εμπόρους!

Αλλά το δωρεάν μάθημα συναλλαγών για το Trading Education μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε αντλημένοι και έτοιμοι μετά την ανάγνωση της λίστας μας, οι συναλλαγές χρειάζονται πολύ περισσότερα από τα κίνητρα για συναλλαγές.

Το μάθημα διαπραγμάτευσης forex, ο τελευταίος οδηγός για τις συναλλαγές Forex είναι δωρεάν τώρα.

Θα μάθεις:

 • Ίδρυμα στο FOREX Trading
 • Μηχανικές συναλλαγών FOREX
 • Προχωρημένη Ανάλυση Συναλλαγές FOREX
 • Στρατηγική συναλλαγών για συναλλαγές FOREX

Εγγραφείτε και αποκτήστε το τώρα πριν φύγει! Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα θα είσαι αυτός που φτιάχνεις εμπνευσμένες τιμές συναλλαγών!

Εάν σας άρεσε να διαβάζετε 101 Εμπνευσμένα αποσπάσματα συναλλαγών και τι σημαίνουν από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map