Οι κορυφαίες 20 καλύτερες οικονομικές συμβουλές για χιλιετίες

Contents

Οι 20 καλύτερες οικονομικές συμβουλές για χιλιετίες

Υπάρχουν λιγότερα καλύτερα δώρα από το δώρο της εκ των υστέρων. Εάν μπορέσατε να συγκεντρώσετε τα μαθήματα που έχετε μάθει καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας σας και να τα πάρετε πίσω στον 20χρονο εαυτό σας, τότε χωρίς αμφιβολία θα γίνατε εκατομμυριούχος σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος. Αντ ‘αυτού, πρέπει να κοιτάξουμε εκείνους που έχουν ζήσει περισσότερες εμπειρίες για να βρούμε οικονομικά λόγια σοφίας που θα σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Λοιπόν, ευτυχώς για εσάς, αυτό το άρθρο της Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης κάνει ακριβώς αυτό. Εδώ συνοψίζουμε τα σημαντικά οικονομικά μαθήματα που ο Robert Pagliarini, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας συμβουλευτικής εταιρείας πλούτου, έχει μάθει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Ταιριάζουν καλύτερα στους νέους που θέλουν να κάνουν το σήμα τους στον κόσμο και να οικοδομήσουν τον οικονομικό τους πλούτο τις επόμενες δεκαετίες. Για να το καταστήσετε εύπεπτο, εδώ είναι 20 από τις καλύτερες οικονομικές συμβουλές για χιλιετίες.

1. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε κινδύνους

οικονομικές συμβουλές, αναλάβετε κινδύνους

Το να είσαι νέος και 20 ετών δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το παίξεις ασφαλές και να αντισταθμίσεις τα στοιχήματά σου. Αντ ‘αυτού, είστε στην τέλεια θέση να αναλάβετε μεγάλους κινδύνους που δεν θα σκεφτόταν ποτέ ο μεγαλύτερος εαυτός σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανόητοι με τα χρήματά σας, αλλά σημαίνει να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πραγματοποιήσετε μια επένδυση που έχει τη δυνατότητα να κάνει απίστευτα καλά.

Ακόμα κι αν αποτύχει, θα έχετε μάθει μερικά πολύτιμα μαθήματα και έχετε ακόμα δεκαετίες χρόνου για να το κάνετε σωστά την επόμενη φορά. Είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε τώρα, ενώ δεν έχετε υποθήκη για να πληρώσετε και τρία παιδιά να ταΐσετε.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Ξεκινήστε να σκέφτεστε και να μεγαλώνετε σήμερα!

2. Είναι σημαντικό να επενδύσετε στον εαυτό σας

Εάν επιθυμείτε να είστε πραγματικά επιτυχημένοι στη ζωή σας και να συγκεντρώσετε ένα καλό ποσό πλούτου, πρέπει πρώτα απ ‘όλα να επενδύσετε στον εαυτό σας. Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να χτίσετε μια εταιρεία δισεκατομμυρίων δολαρίων από το μηδέν, δεν μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο χωρίς μια σταθερή βάση γνώσης.

Εστιάστε τουλάχιστον στα πρώτα 10 έως 15 χρόνια της καριέρας σας ως ευκαιρία μάθησης. Σίγουρα, υπάρχει πιθανότητα να το χτυπήσετε με το επόμενο Facebook ή το Snapchat, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε πράγματα στην πορεία και να δημιουργήσετε τη βάση γνώσεων σας για μελλοντική επιτυχία.

3. Γίνετε έξυπνοι με χρήματα

Παρά τα πανεπιστήμια που διακηρύσσουν τις αρετές του να αποκτήσουν πτυχίο και να περάσουν χρόνια στην εκπαίδευση, είναι εκπληκτικό το πόσο λίγοι νέοι έχουν καλές οικονομικές γνώσεις. Αυτό είναι πραγματικά ντροπή, καθώς μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να επιβαρύνουν τον εαυτό τους με μεγάλες ποσότητες περιττού χρέους από πολύ νεαρή ηλικία.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να είστε προληπτικοί με την οικονομική σας επίγνωση αφιερώνοντας χρόνο για να μάθετε τα βασικά της λογιστικής. Αυτές οι δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να κάνετε σοφότερες προσωπικές και επιχειρηματικές επενδύσεις καθώς μεγαλώνετε. Ακόμα καλύτερα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε χιλιάδες για να μάθετε αυτές τις δεξιότητες, απλά ξεκινήστε διαβάζοντας ένα βιβλίο, όπως αυτό – Λάβετε χρήματα Smart από τον Robert Pagliarini.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε χωρίς χρήματα?


4. Μεταβείτε στο σημείο όπου βρίσκονται οι ευκαιρίες

Σήμερα, οι νέοι συχνά είναι πολύ προσεκτικοί ή πολύ φοβισμένοι να κάνουν μια μεγάλη κίνηση στις αρχές της δεκαετίας του ’20. Αντί να μετακινούνται σε μια νέα πόλη για να βρουν εξαιρετική δουλειά και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευκαιρίες, θα επιλέξουν να μείνουν στο σπίτι, γερνάει καθώς ο κόσμος τους περνάει.

Είναι απίθανο να βρείτε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες όταν είστε κολλημένοι στο ίδιο περιβάλλον από τη γέννηση. Αντ ‘αυτού, είστε γενναίοι και μετακινηθείτε στο μέρος όπου υπάρχουν ευκαιρίες, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα τι περιμένει. Απλώς και μόνο σε αυτά τα περιβάλλοντα, θα εκτίθεστε σε συναρπαστικές νέες ιδέες και θα είστε πολύ πιο ικανοί να βρείτε αυτή την εξαιρετική δουλειά ή κενό στην αγορά.

5. Θέστε τώρα στόχους διάρκειας ζωής

θέτοντας στόχους ζωής

Πολλοί άνθρωποι λένε πράγματα όπως δεν μπορώ να περιμένω να γίνω πλούσιος κάποια μέρα ;; ή θα κάνω διακοπές όταν τα οικονομικά μου είναι εντάξει; Αυτές οι δηλώσεις είναι πολύ δυσάρεστες και δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές. Στην πραγματικότητα, λέγοντας αυτά, είναι απίθανο να τους φτάσετε ποτέ και να κερδίσετε την οικονομική ανεξαρτησία που επιθυμείτε.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να είστε ενεργός στον οικονομικό σας σχεδιασμό, θέτοντας στόχους και στόχους για να επιτύχετε σε όλη σας τη ζωή. Μην ντρέπεστε εδώ, αντί να είστε τολμηροί και φιλόδοξοι. Θέλετε ένα νησί τη στιγμή που είστε 40; Τέλεια, τότε γράψτε το! Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσα χρειάζεστε για να κερδίσετε και να αξίζετε σε συγκεκριμένα διαστήματα για να πετύχετε αυτούς τους στόχους.

Οι άνθρωποι διαβάζουν επίσης: 5 Επιτυχείς επιχειρηματίες που ξεκίνησαν με τίποτα και τι μαθαίνετε από τις ιστορίες τους

6. Να εστιάζετε πάντα στην ανάπτυξη

Οι άνθρωποι που ποτέ δεν φτάνουν πουθενά στη ζωή είναι αυτοί που έχουν κολλήσει εδώ-και-τώρα και δεν παίρνουν την ευκαιρία να ωθήσουν τον εαυτό τους. Αντ ‘αυτού, για να πετύχετε τα οικονομικά σας, πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο να πιέζετε πάντα τον εαυτό σας και να αναζητάτε ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει να μαθαίνετε νέα πράγματα και να δοκιμάζετε νέες ιδέες.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ακόμη και αν τα σχέδια αποτύχουν ή σας χτυπήσουν πίσω, μαθαίνετε ακόμα πολύτιμα μαθήματα ζωής. Αυτές είναι ανεκτίμητες αναπτυσσόμενες εμπειρίες και είναι τα είδη των πραγμάτων που πρέπει πάντα να εστιάζετε. Αυτό θα βοηθήσει να ξεχωρίσετε τη φοβερή ζωή σας από μια μέτρια.

7. Κάντε μια επένδυση και εξοικονόμηση συνήθειας

χρήματα αυξάνονται, οικονομικές συμβουλές

Με τον ίδιο τρόπο όπως θα πρέπει να επενδύσετε στις γνώσεις σας από νεαρή ηλικία, θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να επενδύετε και να εξοικονομείτε χρήματα. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολλά επιπλέον. Δεν πειράζει. Στην πραγματικότητα, απλώς με την κατάθεση 5 £ περίπου την εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι σε λίγα χρόνια έχετε ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό που κάθεται έτοιμο για χρήση.

Αυτή η απλή πρακτική της επένδυσης και της αποταμίευσης όπου είναι δυνατόν θα αρχίσει να ενσταλάζει σε εσάς καλές οικονομικές συνήθειες που θα σας κρατήσουν σε καλή κατάσταση όταν έχετε περισσότερα χρήματα για να παίξετε. Οι έξυπνοι millennials θα προσπαθήσουν να εξοικονομήσουν τουλάχιστον το 10% των μηνιαίων κερδών τους, έτοιμοι να επενδύσουν σε ευκαιρίες όταν έρθουν στο δρόμο τους.

Δείτε αυτό το άρθρο: Γιατί η επένδυση είναι πολύ καλύτερη από την αποθήκευση?

8. Μην αναλαμβάνετε ποτέ το χρέος για την εκπαίδευσή σας

Η ανάληψη χρέους για να πάει στο σχολείο είναι ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο θέμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ισχυρά επιχειρήματα που δηλώνουν ότι η ανάληψη τεράστιων ποσών χρέους για να αποκτήσετε πτυχίο δεν είναι ο δρόμος προς τα εμπρός. Με αυτόν τον τρόπο, θα μείνετε με μεγάλες αποπληρωμές δανείων που παραμένουν στο κεφάλι σας για τις επόμενες δεκαετίες.

Αντ ‘αυτού, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε μαθήματα κολλεγίων και να ενισχύσετε τα οικονομικά σας στο μεταξύ. Εναλλακτικά, βάλτε τις ώρες αναλαμβάνοντας μια δουλειά ενώ σπουδάζετε. Σίγουρα, δεν θα είναι τόσο διασκεδαστικό και σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο, αλλά θα ενσταλάξει μέσα σας το είδος της ευγένειας και της αποφασιστικότητας που απαιτείται για να είναι επιτυχής στη ζωή.

9. Πηγαίνετε σε όλα όσα κάνετε

Η τυπική διαδρομή που κάνουν οι άνθρωποι με καθήκοντα στη ζωή τους είναι να τα οργανώνουν σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια να ξεκινούν έναν μικρό αριθμό εργασιών κάθε μέρα. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε σε κάτι και να προχωρήσετε, πρέπει να κάνετε όλα όσα πιστεύετε ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα εκείνη τη στιγμή. Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε 40 ώρες εβδομάδες σε μια τυπική δουλειά και μετά αποφασίστε μια μέρα που θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να διατηρήσουν τη δουλειά και να δεσμεύσουν μερικές ώρες κάθε βράδυ εδώ και εκεί αναπτύσσοντας την επιχείρησή τους. Αν και αυτή η αργή και σταθερή προσέγγιση μπορεί μερικές φορές να αποδώσει, είναι πολύ λιγότερο πιθανό. Αντ ‘αυτού, εάν πιστεύετε πραγματικά στην ιδέα, θα πρέπει να δεσμεύσετε το 110% σε αυτήν και να αγνοήσετε οτιδήποτε άλλο μέχρι να την δείτε. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα αυξηθούν δραστικά.

10. Εστίαση στη διατήρηση χαμηλών βασικών δαπανών

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που ένας νεαρός μπορεί να κάνει σήμερα είναι να αναλαμβάνει μεγάλα μηνιαία έξοδα από το ξεκίνημα. Σίγουρα, ορισμένοι από τους φίλους σας μπορούν να ζήσουν σε ένα φανταχτερό σπίτι ή να οδηγήσουν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, αλλά μην προσπαθήσετε να μιμηθείτε αυτούς τους ανθρώπους. Αντ ‘αυτού, κρατήστε τα οικονομικά σας άπαχα, προκειμένου να αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να εγγραφείτε για ένα ακριβό μηνιαίο συμβόλαιο δανείου για ένα ολοκαίνουργιο Tesla, αλλά απλά δεν είναι καλή οικονομική έννοια. Με αυτόν τον τρόπο, εμποδίζετε τον εαυτό σας με μεγάλες πληρωμές που μόλις μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και οι οποίες μειώνουν τις πιθανότητές σας να αναλάβετε συναρπαστικούς νέους κινδύνους και ευκαιρίες.

11. Σκεφτείτε ποιοι είναι οι φίλοι σας

περιτριγυριστείτε από επιτυχημένους ανθρώπους

Υπάρχει ένα κοινό ρητό ότι γινόμαστε ο μέσος όρος των πέντε ατόμων που περνάμε περισσότερο χρόνο με ??. Όταν το σκέφτεστε, έχει πολύ νόημα. Ας πούμε ότι περιβάλλετε τον εαυτό σας με φίλους που έχουν πολύ χαμηλές προσδοκίες και μικρή οικονομική φιλοδοξία. Οι περισσότερες από τις συνομιλίες σας θα βασίζονται σε μέτρια πράγματα που δεν θα σας δουν να φτάσετε πουθενά.

Ωστόσο, εάν αφιερώσετε χρόνο για να συναντηθείτε τακτικά με παρόμοιους, ομοιόμορφους ανθρώπους που οδηγούνται και έχουν καλή οικονομική αίσθηση, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας σας αυξάνονται δραματικά. Το να είσαι νέος και 20 ετών είναι η ώρα να ονειρευτείς και να κάνεις μεγάλες ιδέες. Βρείτε άτομα που μοιράζονται αυτό το πάθος και οδηγούν.

Μη χάσετε: Θα θέλατε συμβουλές από κάποιον αξίας 88 δισεκατομμυρίων δολαρίων?

12. Η υγεία σας είναι σημαντική

Το να δουλεύεις σκληρά και να πιέζεις τον εαυτό σου όταν είσαι νέος είναι σημαντικό, αλλά δεν πρέπει ποτέ να έρχεται στη θυσία της δικής σου υγείας και ευεξίας. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να κάνετε την άσκηση και την υγιεινή διατροφή τακτικό μέρος του τρόπου ζωής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σώμα και το μυαλό σας σε εξαιρετική κατάσταση, ώστε να είστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Χρειάζεστε απόδειξη για τη σημασία αυτού; Απλώς μιλήστε με άτομα που γνωρίζετε ότι πάσχουν από χρόνιες ασθένειες ή αυτοπροκληθείσες διαταραχές υγείας. Θα διαπιστώσετε ότι η ζωή τους άλλαξε δραματικά όταν παρεμποδίστηκαν αυτά τα ζητήματα υγείας. Σας επιτρέπει πολύ λιγότερο χρόνο να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα και αρχίζει να καταπιείτε το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο: χρόνος.

13. Δημιουργία, δημιουργία, δημιουργία!

δημιουργία και κατασκευή υπέροχων πραγμάτων

Αυτοί που είναι επιτυχημένοι στα μελλοντικά τους οικονομικά είναι αυτοί που έχουν περάσει τη ζωή τους δημιουργώντας και χτίζοντας υπέροχα πράγματα. Δεν έχει σημασία καν τι είναι αυτά. Είτε πρόκειται για εταιρεία, φιλανθρωπική οργάνωση, προϊόν ή κάποιο είδος ακόλουθου. Ανεξάρτητα από το τι είναι, ότι κάτι που έχτισαν είναι αυτό που τους έφερε τεράστια οικονομική ελευθερία.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εστιάζετε πολύ την ενέργεια και την ενέργειά σας στην οικοδόμηση υπέροχων πραγμάτων όλη την ώρα. Ποτέ δεν ξέρετε ποια ιδέα θα είναι η μεγάλη επιτυχία, αλλά χάνετε το 100% των βολών που δεν τραβάτε. Όλα καταλήγουν να είμαστε ανοιχτοί στην ανάληψη κινδύνων και στην αναζήτηση νέων ευκαιριών όταν και όταν είναι διαθέσιμες.

Δείτε επίσης: Αυτός ο οδηγός για επενδύσεις θα σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες οικονομικές αποφάσεις

14. Εστίαση στις άλλες οκτώ ώρες ;;

Σε μια τυπική μέρα, θα περάσετε οκτώ ώρες εργασίας, οκτώ ώρες ύπνου και οκτώ ώρες κάνοντας άλλα πράγματα. Οι φιγούρες δεν είναι πάντα ακριβείς για όλους, αλλά συνήθως είναι πολύ κοντά. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας και να δημιουργήσετε μεγάλο πλούτο, πρέπει να προσέχετε τι κάνετε όταν δεν κοιμάστε ή εργάζεστε..

Εάν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα που θέλετε να προωθήσετε, τότε οκτώ από αυτές τις οκτώ ώρες πρέπει να δαπανηθούν για αυτήν την ιδέα. Ακόμα κι αν βάλετε τέσσερις ή πέντε ώρες την ημέρα σε αυτό, υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω που βάζει περισσότερο χρόνο στην ίδια ιδέα. Έτσι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον χρόνο που σας δίνεται και πηγαίνετε όλοι για να αποκομίσετε την επιτυχία στο μέλλον.

15. Πηγαίνετε πάνω και πέρα ​​στη δουλειά

πήγαινε πάνω

Αυτό το σημείο έρχεται σχεδόν σε αντίθεση με ορισμένα από τα άλλα σημεία που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, καθώς προσπαθεί σε μεγάλο βαθμό να προωθήσει την ανεξαρτησία και να κάνει σκληρή δουλειά στις δικές σας ιδέες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για να πηγαίνετε πάνω και πέρα ​​από την καθημερινή σας δουλειά επίσης. Αντί να αναμιγνύετε και να γεμίζετε την ημέρα, θα πρέπει να δίνετε 100% κάθε μέρα και να προσπαθείτε να ξεχωρίζετε.

Με αυτήν την προσέγγιση, θα μάθετε πολλά περισσότερα και θα πάρετε πολλά περισσότερα από το ρόλο. Επίσης, είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια νοοτροπία ιδιοκτησίας, όπου μπορείτε να ελέγξετε πόσο επιτυχημένη είναι κάθε μέρος της ημέρας σας. Θα βρείτε επίσης ότι αρχίζετε να απολαμβάνετε περισσότερο τον εαυτό σας και είστε σε θέση να επηρεάσετε τους γύρω σας μέσω της ενέργειας και του ενθουσιασμού σας.

16. Μην πιάσετε το πόσο χρονών είστε

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που κατηγορούν την ηλικία τους γιατί δεν θα δοκιμάσουν μια νέα ευκαιρία. Υπάρχουν εκείνοι που δηλώνουν ότι είναι πολύ νέοι ή πολύ άπειροι για να δοκιμάσουν κάτι. Αυτό είναι λάθος. Στο άλλο στρατόπεδο, υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι είναι πολύ παλιοί και πολύ κολλημένοι στους τρόπους τους για να ξεκινήσουν κάτι νέο ή να προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι από το μηδέν. Αυτό είναι επίσης ψευδές.

Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε για να είστε επιτυχημένοι σε κάτι. Αν είστε 15 χρονών και θέλετε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε και να πουλάτε πράγματα, κάντε το! Εάν είστε 50 ή 60 ετών και αποφασίσετε ότι θέλετε να επιστρέψετε στο σχολείο και να αναπτύξετε μια νέα ικανότητα, κάντε το! Απομένει πάντα χρόνος για να αλλάξετε τις περιστάσεις σας, απλά πρέπει να σιωπήσετε την αμφιβολία. Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε είναι σήμερα.

Δείτε αυτό το άρθρο: 7 βήματα για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων

17. Διπλασιάστε τις δυνάμεις σας

δεξιότητες επιτυχημένου επενδυτή

Ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να πετύχετε σε ένα έργο στη ζωή, όπως η έναρξη μιας επιχείρησης, είναι να δεσμεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργειά σας για να κάνετε κάτι στο οποίο είστε υπέροχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελούμε τα πάντα, καθώς μπορείτε ακόμα να επενδύσετε χρόνο στην ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων. Ή, ακόμα καλύτερα, φέρτε εξωτερική βοήθεια από άλλους που έχουν αυτές τις δεξιότητες.

Εάν θέλετε η επιχείρησή σας να πετύχει, πρέπει να κάνετε κάτι εξαιρετικά καλά, οπότε θα πρέπει να είστε το άτομο που πηγαίνει παντού στα δυνατά του και μεγιστοποιεί τα ταλέντα και την ενέργειά τους. Μην ανησυχείτε για όλα τα υπόλοιπα, καθώς αυτά τα πράγματα θα τακτοποιηθούν και θα συνοδεύονται από αυτό που επιτυγχάνετε εστιάζοντας σε αυτό που είστε υπέροχο.

18. Καταλάβετε τι σας ωθεί να πετύχετε

Η ίδια η φύση της οικοδόμησης κάτι υπέροχο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στην πορεία. Εάν μιλήσετε με οποιονδήποτε επιτυχημένο ιδιοκτήτη επιχείρησης, θα σας πουν ότι 1.001 πράγματα παρεμπόδισαν καθώς προσπάθησαν να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται σήμερα, αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε. Και, για να περάσετε αυτές τις δύσκολες στιγμές, πρέπει να έχετε έναν λόγο να κάνετε αυτό που κάνετε.

Εάν εργάζεστε 16 ώρες για να μάθετε μια νέα δεξιότητα ή να δημιουργήσετε την επωνυμία σας, πρέπει να έχετε κάτι εκεί για να σας παρακινήσει εντελώς και να σας υπενθυμίσει γιατί τιμωρείτε τον εαυτό σας. Η κατανόηση του τι σας οδηγεί είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα, οπότε αφιερώστε χρόνο για να κοιτάξετε βαθιά στον εαυτό σας και να μάθετε τι είναι. Στη συνέχεια, γυρίστε αυτά τα πράγματα όπου μπορείτε, ώστε να είναι εκεί για να σας υπενθυμίσουν και να σας ωθήσουν προς τα εμπρός.

Μην χάσετε: Tony Robbins, ένας άνθρωπος που δημιουργεί και εμπνέει την επιτυχία

19. Αναλαμβάνετε πάντα την ευθύνη

αναλάβετε την ευθύνη, τους οικονομικούς στόχους

Μετά από το προηγούμενο σημείο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια και μερικές φορές συμβαίνουν λάθη και τα πράγματα πάνε στραβά. Ίσως να χάσετε μια προθεσμία έναρξης ή μια επένδυση δεν ξεχωρίζει πώς θα θέλατε. Λοιπόν, όταν συμβαίνει αυτό, μην κατηγορείτε τους άλλους.

Αντ ‘αυτού, αναλάβετε την ευθύνη για την αποτυχία και αποδεχτείτε τη δική σας. Αυτό είναι ένα πολύ ώριμο πράγμα που πρέπει να κάνετε και είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε ως άτομο. Δεν θα φτάσετε ποτέ πουθενά στη ζωή εάν συνεχίζετε να κατηγορείτε τους άλλους για τα λάθη σας. Αντ ‘αυτού, γίνετε αυτός που παίρνει την ευθύνη και μαθαίνει ένα μάθημα για την επόμενη φορά.

20. Εστίαση στην οικοδόμηση περιουσιακών στοιχείων

Η οικοδόμηση πραγματικού πλούτου σημαίνει να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις για χρήματα και να έχεις δουλειά για τα χρήματά σου. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν έχετε αφιερώσει χρόνο για να δημιουργήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Τα περιουσιακά στοιχεία είναι πράγματα όπως επενδύσεις, επιχειρήσεις και ακίνητα. Πράγματα που σας δίνουν μια επιστροφή μετρητών κάθε μήνα, αντί να αφαιρείτε χρήματα από εσάς.

Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο ποσό περιουσιακών στοιχείων στη ζωή σας, τότε τελικά τα χρήματα δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα. Έχετε αρκετή είσοδο για να καλύψετε τις ανάγκες σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξοδέψετε τόσο πολύ χρόνο εργασίας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το σημείο, τότε ένα υπέροχο μέρος για να το κάνετε είναι να διαβάσετε Πλούσιος μπαμπάς, φτωχός μπαμπάς.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Διαβάστε αυτό το βιβλίο και αρχίστε να εστιάζετε σε περιουσιακά στοιχεία!

Συμβουλή μπόνους

πάρτε τον έλεγχο των οικονομικών σας

Ως τελικό σημείο για να τελειώσετε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο έλεγχος των οικονομικών σας δεν πρέπει να θεωρείται ως μικροδουλειά. Αντ ‘αυτού, διασκεδάστε σε ό, τι κάνετε και ζήστε τη ζωή στο έπακρο. Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να το κάνετε αυτό, αρκεί να εστιάζετε στο να κάνετε αυτό που σας αρέσει.

Μην χάσετε: Ο απόλυτος οδηγός για το Forex Trading

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Πηγή: www.forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map