8 λόγοι για να αρχίσετε να επενδύετε τα χρήματά σας

Αναρωτιέστε εάν ήρθε η ώρα να αρχίσετε να επενδύετε; Αν ψάχνετε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα για ανάπτυξη και εισόδημα και για αποδόσεις που τείνουν να ξεπεράσουν άλλους τύπους αποταμίευσης μακροπρόθεσμα, τότε είναι σίγουρα ώρα να κάνετε μια επένδυση!

Αυτό Εκπαίδευση συναλλαγών Το άρθρο θα σας δείξει οκτώ από τους αγαπημένους μας λόγους για τους οποίους πρέπει να αρχίσετε να επενδύετε σήμερα.

1. Κάντε τα χρήματά σας να λειτουργούν για εσάς

Κάντε τα χρήματά σας να λειτουργούν για εσάς, αρχίστε να επενδύετε

Εάν δεν έχετε ακούσει ακόμη για τα οφέλη ενός παθητικού εισοδήματος, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε έναν από τους πιο συναρπαστικούς οικονομικούς στόχους που έχετε ποτέ! Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους γονείς που αναμένουν ένα διάλειμμα σταδιοδρομίας για οικογενειακούς λόγους στο μέλλον ή για όποιον θέλει να προετοιμαστεί τώρα για ευελιξία και επιλογή αργότερα. Με απλά λόγια, μπορείτε είτε να εργαστείτε για τα χρήματά σας – για παράδειγμα να βάζετε τις ώρες στη δουλειά σας – είτε μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε τα χρήματά σας να λειτουργούν για εσάς όταν αρχίζετε να επενδύετε στο χρηματιστήριο.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Andy Krieger: The Gen Trading Trading Genius

2. Κτυπήστε τον πληθωρισμό

Πολλοί τραπεζικοί λογαριασμοί εξακολουθούν να προσφέρουν τρομερά χαμηλά επιτόκια που μόλις συμβαδίζουν με τον πληθωρισμό – επί του παρόντος στο 2,2% στο Ηνωμένο Βασίλειο [1]. Όταν πραγματοποιείτε μια επένδυση στο χρηματιστήριο, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρείτε αποδόσεις που αυξάνουν τα χρήματά σας και να κερδίζουν τον πληθωρισμό.

3. Ανάπτυξη για το μέλλον

αύξηση του χρήματος για το μέλλον

Όταν επενδύετε σε μετοχές, μετοχές, ομόλογα ή άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, πραγματοποιείτε μια επένδυση στο μέλλον σας. Είναι σαν να φυτεύετε έναν σπόρο σήμερα και να περιμένετε να μεγαλώσει ένα μεγάλο υγιές φυτό. Σας προετοιμάζει για υπέροχες συνήθειες και σημαίνει ότι μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα υγιές αυγό φωλιάς όταν έχετε ένα μακροπρόθεσμο χρονικό πλαίσιο και την επιθυμία να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε για τον κόσμο των επενδύσεων. Τα καλά νέα? Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαντάζεστε και όλοι μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη!

Οι άνθρωποι διαβάζουν επίσης: Οι απλοί άνθρωποι κερδίζουν χρήματα από τις διαδικτυακές συναλλαγές?

4. Προγραμματισμός συνταξιοδότησης

Πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να είμαστε ένοχοι για ανεπαρκή συνταξιοδοτικά ταμεία. Εάν δεν θέλετε να βασιστείτε σε κρατική σύνταξη, τότε δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε μετοχές, μετοχές, κεφάλαια, ιχνηλάτες, ομόλογα και άλλα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα άνετο αυγό φωλιά με την πάροδο του χρόνου. Στο Trading Education, θα σας δώσουμε τα εργαλεία και τις γνώσεις που πρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Και θυμηθείτε, υπάρχουν και φορολογικά οφέλη!

5. Επίτευξη των στόχων σας

επίτευξη των οικονομικών σας στόχων

Όλοι έχουμε όνειρα και πολλά από αυτά περιλαμβάνουν κάποια χρηματοδότηση για να ξεφύγουμε – είτε φιλοδοξείτε να έχετε ένα σκάφος, να εξοφλήσετε την υποθήκη σας νωρίς, να ταξιδέψετε στον κόσμο ή να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ίσως θέλετε να κάνετε αρκετά χρήματα για να στείλετε τα παιδιά στο πανεπιστήμιο ή να τα βοηθήσετε να αγοράσουν το δικό τους πρώτο σπίτι. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σας, η υπομονή, η πειθαρχία και η μακροπρόθεσμη φύση των επενδύσεων στο χρηματιστήριο σημαίνουν ότι μπορείτε να εφαρμόσετε όλα τα βήματα που απαιτούνται για να προετοιμαστείτε οικονομικά για να επιτευχθεί αυτή η φιλοδοξία. Όχι άλλο όνειρο – και αντίθετα – μια προγραμματισμένη μελλοντική πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Πόσα χάνετε επειδή δεν επενδύετε?

6. Μακροπρόθεσμο επίτευγμα

Ένα από τα σπουδαία μαθήματα του χρηματιστηρίου είναι η ανάγκη να υπάρχει μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα όταν αρχίζετε να επενδύετε. Αυτό απαιτεί υπομονή, πειθαρχία και σχεδιασμό. όλα αυτά είναι υπέροχα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Πετούν επίσης μπροστά στη σύγχρονη κουλτούρα μας που τείνει να εστιάζει σε γρήγορες διορθώσεις και γρήγορες νίκες. Μόλις αρχίσετε να μαθαίνετε για τη μακροπρόθεσμη υπόσχεση ενός σταθερού επενδυτικού σχεδίου στο χρηματιστήριο και να επενδύσετε στη δική σας εμπειρία και δεξιότητες, έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε το δικό σας οικονομικό μέλλον.

7. Ο κίνδυνος μιας χαμένης ευκαιρίας

ο κίνδυνος χαμένης ευκαιρίας

Εάν δεν κάνετε επένδυση στο χρηματιστήριο, κινδυνεύετε να χάσετε σημαντικά κέρδη. Θυμηθείτε, οι τραπεζικοί λογαριασμοί πληρώνουν πολύ μικρό τόκο και ο πληθωρισμός είναι υψηλός. Στατιστικά, το χρηματιστήριο έχει ξεπεράσει άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων μακροπρόθεσμα και παραμένει το καλύτερο μακροπρόθεσμο σπίτι για τα χρήματά σας. [2] Μην κάνετε το λάθος να χάσετε το σκάφος και την άνοδο του χρηματιστηρίου – θεωρήστε για παράδειγμα ότι το FTSE του Λονδίνου έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στις αρχές αυτού του έτους και πολλοί πιστεύουν ότι είναι έτοιμο να φτάσει σε άλλο. [3] Αυτό σημαίνει ότι όσοι είναι έτοιμοι να επενδύσουν τοποθετούνται για να αποκομίσουν τα οφέλη του προγραμματισμού προς τα εμπρός και του προσεκτικού χρονισμού!

Μην χάσετε: Επενδύστε όπως ο Peter Lynch – The Expert Pick Expert

8. Φορολογικοί λόγοι!

Γνωρίζατε ότι η επένδυση σε μετοχές και μετοχές μέσω σύνταξης είναι φορολογικά αποδοτική; Γνωρίζατε ότι μπορείτε να διατηρήσετε μετοχές και μετοχές ISA που είναι επίσης ένα φορολογικά αποδοτικό εργαλείο εξοικονόμησης; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ τα βγάζετε!

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος επενδυτής! Στο Trading Education θα σας ανοίξουμε ολόκληρο τον κόσμο των επενδύσεων στο χρηματιστήριο και θα σας δώσουμε τα εργαλεία, την τεχνογνωσία και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε μια επένδυση στο δικό σας μέλλον. Θα μάθετε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε στο χρηματιστήριο, πώς να κατανοήσετε τους όρους, πώς να διαβάσετε την ορολογία και τα στοιχεία και τις στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των χρημάτων μακροπρόθεσμα. Ακόμα καλύτερα, όλο το υλικό των μαθημάτων παρουσιάζεται με έναν απλό, προσβάσιμο και έτοιμο τρόπο που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ελέγξετε το δικό σας οικονομικό μέλλον!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Το αρχικό άρθρο που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγές:

[1] https://www.ons.gov.uk/economy/inflationandpriceindices

[2] https://www.investopedia.com/articles/investing/103013/stocks-remain-best-longterm-bet.asp

[3] http://www.iii.co.uk/articles/501413/how-ftse-100-could-attack-new-high

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner