Den ultimata sommarläslistan för investerare

Det kan vara sommaren, men investeringsvärlden slutar aldrig att vända. Även om du får ut det mesta av solskenet är det troligt att du tänker på nästa steg för att förbättra din portfölj.

Den här tiden på året är det perfekta tillfället att luta sig tillbaka och hitta inspiration. Så, för att se till att du är före spelet med den senaste kunskapen inom investerarpsykologi och teori, vår Handelsutbildning teamet har sammanställt den ultimata sommarläslistan.

Oavsett om du är på stranden eller bara i din trädgård, se till att sommaren är så lönsam som möjligt för dig och din portfölj.

1. Against the Gods: The Remarkable Story of Risk av Peter L. Bernstein

Hitta det på Amazon>> Mot gudarna: Den anmärkningsvärda berättelsen om risk av Peter L. Bernstein

Från en av Wall Streets investeringsjättar, Peter L. Bernstein, kommer en känneteckenstudie i världen av investeringsteori och psykologi. Against the Gods kartlägger flera historiska ögonblick där människor använde riskhantering för att bryta sig loss från samhället. Genom att undersöka dessa ögonblick och de resultat som människor upplevt erbjuder Bernstein flera olika taktiker som vi kan använda i våra egna personliga och affärsliv för att hantera risker och uppnå bättre resultat.

En omfattande och inspirerande studie från en av de stora tänkarna i investeringsvärlden, Against the Gods är en modern klassiker och en måste läsas för alla seriösa investerare.

Du kanske också gillar: 4 steg för att bli en Forex Trader

2. Black Edge: Insiderinformation, smutsiga pengar och strävan att få ner den mest eftersökta mannen på Wall Street av Sheelah Kolhatkar

Hitta det på Amazon>> svart kant av Sheelah Kolhatkar

Den första av flera biografier i denna lista, Black Edge tar inte bara en inblick i livet för en av Wall Streets mest kända investerare, utan undersöker de grå områdena inom världshandelns mekka..

Steven Cohen har krediterats som mannen som bytte Wall Street. En av investeringens största framgångshistorier, han var en huvudaktör under branschens övergång från att investera i den verkliga världen till att tjäna miljoner genom att spekulera på marknaden.

Författaren Sheelah Kolhatkar kartlägger Cohens gåtfulla uppgång och hans lika fängslande fall, under vilken SAC Capital blev föremål för en större FBI-utredning. Finns dessa gråområden fortfarande i Wall Street, och vilken inverkan har detta på rikedom och makt hos dem inom dess murar? Det här är några av de många frågor som boken ställer.


3. Poor Charlies Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger, Expanded Third Edition av Peter D. Kaufman

Hitta det på Amazon>> Dålig Charlies Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger

Med en nettovärde för 2018 som Forbes nyligen uppskattat till 1,65 miljarder dollar är Charles Munger verkligen inte fattig. Konstruerad med Ben Franklins fattiga Richard’s Almanack i åtanke, visar den berömda affärspartnern till Warren Buffett sin skicklighet och insikt i denna samling samtal, föreläsningar och offentliga kommentarer.

Sammanställt med Munger och Buffetts fulla uppmuntran ger denna volym oöverträffad tillgång till Mungers sinne och värld – hans verksamhet, investeringar och liv på Wall Street. Det är inte bara en fantastisk sommarläsning utan också en inspirerande läsning.

Människor gillar också: Charlie Munger: The Pragmatic Investor Who Know How to Create Wealth

4. Buffett: The Making of an American Capitalist av Roger Lowenstein

Hitta det på Amazon>> Buffett: The Making of an American Capitalist av Roger Lowenstein

Resultatet av tre års tillgång till Buffetts familj, företag och vänner, Lowenstein ger oss en unik redogörelse för livet för en av världens investeringsjättar.

Så känd för sin investeringsbriljans som för sin förvånansvärt blygsamma livsstil, erbjuder denna biografi en insiders redogörelse för hur han byggde sitt imperium på 10 miljarder dollar, liksom hans tankar om rikedom och investeringsvärlden som kommer att inspirera dig.

5. Envägsfickor: The Book of Books on Wall Street Speculation av Don Guyon

Hitta det på Amazon>> Envägsfickböcker om Wall Street-spekulation av Don Guyon

En annan klassisk måste-läsas för investerare, Don Guyon tar en djupgående titt på mekaniken i Wall Street-spekulationer genom att undersöka hur de bästa av de bästa lyckas och trivs.

En insider hos ett brockerfirma, Guyon (en pseudonym) tittar på flera aktiva handlare inom sitt eget företag för att ta reda på deras taktik och råd för framgång i den instabila världen av spekulation.

Bland detta råd diskuterar Guyon hur man köper på väg ner, hur man bestämmer trender, rätt användning av stopporder och många andra investeringsfel.

Se också: Experttips: Hur man investerar smart från 50 till 50 000 £

6. Mannen som visste: livet & Times of Alan Greenspan av Sebastian Mallaby

Hitta det på Amazon>> Mannen som visste: livet & amp; Times of Alan Greenspan av Sebastian Mallaby

En annan biografi om en annan ekonomisk legend, den här boken undersöker arvet från en av Amerikas mest komplexa finansiärer.

En syndabock för den finansiella kraschen 2008, Alan Greenspans stora framgång kom när hans datastudier bevisade att domarna från en penningtryckscentralbank kunde bidra till att säkra upp ekonomin. Detta i motsats till hans fullständiga förespråkande av guldstandarden och innebar i slutändan att han blev föremål för skulden för finanskrisen, trots att han varnat andra mot utslag på marknaden.

Vinnare av FT och McKinsey Business Book of the Year, detta noggrant undersökta och övervägande stycke kartlägger både Greenspans liv och tider och erbjuder en alternativ syn på sitt arbete.

7. Livet är vad du gör det: Hitta din egen väg till uppfyllelse av Peter Buffett

Hitta det på Amazon>> Livet är vad du gör det: Hitta din egen väg till uppfyllelse av Peter Buffett

Son till miljardären Warren, Peter Buffett kliver ut ur skuggan av sin fars framgång för att betrakta den rikaste delen av hans arv: de värderingar som hans familj införde i honom.

En kompositör, musiker och filantrop i sig själv, Buffett ger inblick i sitt familjeliv och undersöker den etik som givits honom under hans formande år, kontrasterar dem med den bredare samhällsetiken som hyllar rikedom snarare än arbete.

I sina personliga reflektioner över livets betydelse och dess verkliga betydelse avslöjar Buffett hemligheterna till hans framgång, samt leverera en djupt personlig, fängslande läsning.

Missa inte: Ökningen av kryptovaluta: Behöver vi fortfarande banker?

Om du gillade att läsa den här artikeln från Trading Education, vänligen ge den en like och dela med någon annan som du tror att den också kan vara av intresse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map