KeepKey Hardware Wallet Review (2020): Onko se edelleen ostamisen arvoinen?

KeepKey-lompakko julkaistiin vuonna 2015. Vähittäismyyntihinta on 49 dollaria, ja se on laitteistolompakko, jota digitaalisen omaisuuden haltijat voivat käyttää salauksensa turvalliseen säilyttämiseen. Tämä on suhteellisen edullinen hintalappu kilpailijoihinsa verrattuna. Mutta sen puuttuvat ominaisuudet ja turvallisuuskysymykset tekevät siitä jäljessä kryptovaluuttalaitteiden lompakon kilpailussa.

KeepKey-laitteistolompakkoKeepKey-laitteistolompakko

Lompakko tukee reilusti yli 40 erityyppistä kryptovaluutta. Lompakolla ei kuitenkaan ole kilpailijoidensa mainetta: Ledger Nano S, Ledger Nano X ja Trezor Model T. Riippumatta siitä, lompakossa on silti tiettyjä rakenteellisia ja esteettisiä ominaisuuksia, jotka voisivat tehdä siitä kunnollisen vaihtoehdon.

KeepKeyn perusti Darin Stanchfield vuonna 2014, ja niiden pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Yhtiöstä tuli kaikkien aikojen ensimmäinen laitteistolompakko, joka integroitui vaihtoon sen kanssa kumppanuus Shapeshiftin kanssa vuonna 2016. Shapeshift Company on hankkinut projektin, mutta Darin säilyttää edelleen toimitusjohtajan roolin.

KeepKey: n tärkeimmät ominaisuudet:

  • Suurempi näyttö– Näyttää salauksen täydelliset osoitteet vierittämättä
  • Painava ylellinen tunnelma– Sileä pinta eikä tunne, että se hajoaisi helposti.

Tämä monivaluuttainen lompakko voi tarjota sinulle edullisemman vaihtoehdon, jossa on paljon premium-laitteistolompakoiden ominaisuuksia. Huolimatta kollegoidensa maineesta, sen kaunis muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät siitä edelleen kilpailijan cryptocurrency-lompakkomarkkinoilla.

Pakkaus

KeepKeyn mukana tulee ainutlaatuinen tuotesuunnittelu ja pakkaus. Laatikossa on jo kaksi sinettiä sinetillä sen varmistamiseksi, ettei sitä ole muutettu. Laatikon sisällä on KeepKey-lompakko, USB-kaapeli sen liittämiseksi tietokoneeseen ja kortti palautuslausekkeen kirjoittamiseen. Mukana on myös nahkainen kotelo kortin turvalliseen säilyttämiseen.

Lompakossa on myös toinen näytönsuoja kuten Trezor, joka suojaa näppäimistön vakoilulta.

Lanseerauksen yhteydessä vuonna 2015 KeepKey myi korkean hinnan. Vakiintuneiden kilpailijoiden kanssa hinta on nyt huomattavasti alhaisempi ja on 79 dollaria.

Tämä on edullisempi kuin Ledger Nano X 119 dollaria ja Trezor malli T 173 dollaria, vaikka ne ovat uudempia.

Suojausominaisuudet

KeepKey tallentaa yksityiset avaimesi erilliseen offline-ympäristöön. Tämä tarkoittaa, että se ei muutu, jos tietokoneessa on viruksia.

Lisäksi KeepKey voidaan suojata PIN-koodilla ja varmuuskopioida 18-24 sanan palautussiemenet. Nämä ominaisuudet ovat kuitenkin periaatteessa odotettavissa laitteistolompakoissa nykyään, kun sekä Ledgerillä että Trezorilla on sama.

Tarkemmin sanottuna KeepKeyssä on numero satunnaistettu estämään hakkereita varastamasta kryptovaluuttasi haittaohjelmilla. Tällöin PIN-numeroiden sijainti satunnaistetaan joka kerta.

KeepKey on PIN-numero satunnaistettuKeepKey on PIN-numero satunnaistettu

KeepKey ei kuitenkaan mene yksityiskohtiin heidän turvaominaisuuksistaan.

Päivitys: Ledger-tiimi on havainnut KeepKey PIN -heikkouden

Ledger (kyllä ​​ne, jotka ovat Ledger Nano X: n takana) on aiemmin havainnut fyysisen haavoittuvuuden Trezor- ja KeepKey-laitteistolompakkoissa, mikä antaa hakkereille pääsyn palautuslausekkeesi alle 5 minuutissa, jos heillä on fyysisesti laitteesi. Valitettavasti tämä haavoittuvuus näyttää olevan täysin korjaamaton, koska se liittyy laitteiden valmistustapaan. Tässä keskustelemme tästä haavoittuvuudesta hieman yksityiskohtaisemmin suhteessa Trezoriin.

Nyt Ledger-tiimi on löytänyt toinen haavoittuvuus, tällä kertaa liittyen PIN-koodin vahvistamiseen. Tähän hakkerointiin sisältyy tietokannan luominen erilaisesta jännitelähdöstä verrattuna salainen arvoihin sekoitettuna KeepKey-muistiin tallennettuun PIN-koodiin. Tätä tietokantaa voidaan sitten käyttää salaisten arvojen palauttamiseen missä tahansa KeepKey-laitteessa. Joten jos hakkereilla on fyysinen pääsy KeepKey-tietokoneeseesi, he voivat yhdistää laitteesi lukemaan sirusi jännitelähtöä ja verrata sitä tietokantaan. Sieltä hakkeri voi palauttaa PIN-koodisi.

ShapeShift, KeepKeyn valmistajat ovat paikanneet PIN-vahvistuksen haavoittuvuuden laiteohjelmistoversiossaan 6.4.1. Tästä huolimatta meidän on silti pitänyt tarkistaa KeepKeyn turvallisuusluokituksemme 3,5: stä 5: een 5: stä, koska fyysinen haavoittuvuus on edelleen korjaamaton.

3/5 Suojausluokitus

Usean valuutan tuki

Keepkey tukee natiivisti seitsemää yleisintä kryptovaluuttaa: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum ja Litecoin. Mukana ERC-20-rahakkeet, se tukee yli 40 kolikkoa.

Viimeisin luettelo KeepKeyn tuetuista kryptovaluutoista.Luettelo KeepKeyn tuetuista kryptovaluutoista.

Tämä on paljon vähemmän kuin KeepKeyn kilpailijoiden tukemat yli 1000+ kryptovaluutta.

Julkaistessani videoni elokuussa 2018, jossa verrattiin Trezor Model T: tä, Ledger Nano S: ää ja KeepKeyä, jälkimmäinen ei tue ERC-20-merkkejä.

KeepKey työskentelee kuitenkin jatkuvasti laiteohjelmistonsa kehittämisessä, ja ERC-20-tunnuksia tuetaan nyt.

On myös valituksia siitä, että KeepKey päivittyy hitaasti tuetuissa kryptovaluutoissa. Esimerkiksi Bitcoin Satoshi’s Vision (SV) luotiin Bitcoin Cash (BCH) -haarukasta 15. marraskuuta 2018. KeepKey ei kuitenkaan vieläkään tue sitä kuusi kuukautta myöhemmin..

2,5 / 5 Usean valuutan tuki

Laitteiston suunnittelu

Kokovertailu: KeepKey vs Trezor vs LedgerKokovertailu: KeepKey vs Trezor vs Ledger

KeepKey on yksi suurimmista kryptovaluutta-laitteistolompakoista, joiden koko on 38 x 93,5 x 12,2 mm. Sillä on myös huomattava tunnelma, joka tekee siitä ylellisemmän kuin muut krypto-lompakot. Jotkut ihmiset, myös minä, haluaisivat pienempiä lompakoita.

KeepKey tarjoaa myös yksinkertaisen muotoilun vain yhdellä painikkeella.

Voi olla huolissaan siitä, että vain yksi painike tarkoittaa, että palautussiementen asettaminen ja PIN-numeroiden kirjoittaminen vie iät. KeepKey tekee siitä kuitenkin yksinkertaisemman, kun suurin osa prosesseista tehdään sovelluksensa kautta. Painiketta käytetään yleensä vain päälle / pois päältä ja vahvistuspainikkeena.

KeepKeyssä on myös suurin näyttö, jossa on 256 × 64 mm: n 3,12 tuuman OLED-näyttö. Näyttö on suojattu polykarbonaattikotelolla, vaikka se on silti helppo naarmuttaa. Naarmut ovat kuitenkin vain kosmeettisia eivätkä vaikuta laitteen käyttöön.

Tämän suuren näyttöruudun etu tarkoittaa, että se voi näyttää salauksen osoitteet ja jopa palautuslausekkeen kokonaisuudessaan. Tämä säästää käyttäjiä vierittämästä edestakaisin, mikä on valtava plus.

KeepKey käyttää USB-A-liitäntää lataamiseen ja yhteyden muodostamiseen tietokoneeseen. Windows-käyttäjät haluaisivat varmasti tämän. Yksi ongelma Ledger Nano S -laitteissa on, että USB-A-yhteys muuttuu epävakaaksi pitkäaikaisen käytön jälkeen. Ei kuitenkaan tiedetä, onko tämä ongelma myös KeepKey-lompakossa, koska rehellisesti sanottuna emme käytä sitä usein.

Asennus

Prosessi on samanlainen ja yksinkertaisempi kuin muut laitteistolompakot.

Sinun tarvitsee vain ladata KeepKey Google Chrome -laajennus Google Play Kaupasta ja liitä laite.

Näytön ohjeet ovat melko yksinkertaisia, ja se vie alle 5 minuuttia. Varmista, että olet suorittanut asennuksen loppuun nastalla ja palautuslausekkeella.

On sanomattakin selvää, että kun kirjoitat palautuslausetta; Varmista, että kameroita ei tallenneta, äläkä tallenna siitä kopiota tietokoneellesi. Tämä johtuu siitä, että kuka tahansa, jolla on palautuslause, voi käyttää sitä laitteen palauttamiseen ja mahdollisesti varastamaan omaisuuttasi.

4/5 laitteistosuunnittelulle

4/5 helppokäyttöisyydestä

Shapeshift-integraatio

KeepKeyn tärkein myyntipiste on sen integrointi Shapeshift. Tämä tarkoittaa, että lompakossa on jo salaus salauksenvaihtoon. Tämä tekee kaupankäynnin kryptovaluuttojen välillä helppoa ja kätevää.

Tätä ominaisuutta pidättää rajoitettu kryptovaluuttatuki. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla ongelma käyttäjille, jotka eivät aio käydä kauppaa muilla kryptovaluutoilla kuin suurimmilla, joita Shapeshift tukee.

KeepKey-asiakasliittymäKeepKey-asiakasliittymä

Tuomio: Onko KeepKey edelleen ostamisen arvoinen vuonna 2020?

KeepKey on jäljessä ylellisissä laitteiden lompakkokilpailuissa verrattuna Trezor Model T- ja Ledger Nano X -malleihin. Niillä on vankka fyysinen muotoilu ja helppo asennusprosessi, mutta kolikoista puuttuu vakavasti. Turvallisuuden kannalta ShapeShift ei yksinkertaisesti ole yhtä avoin tai yksityiskohtainen kuin muut valmistajat selittäessään, kuinka heidän laitteensa voi pitää salausvaluutat turvassa – mikä voi olla hieman varoitusmerkki. Vaikka heidän uusin laiteohjelmistopäivityksensä on korjannut äskettäin löydetyn PIN-koodin haavoittuvuuden, on muitakin haavoittuvuuksia, jotka liittyvät suoraan KeepKeyn laitteistoon eivätkä ole korjattavissa.

Satunnaisten kauppiaiden tai uusien tulokkaiden salaamiseksi he eivät halua kuluttaa niin paljon laitteiston lompakkoon. Vaikka KeepKey on edullisin lompakko hintaan 49 USD, turvallisuuskysymykset ovat riittäviä, jotta kuluttajat voivat vakavasti harkita ylimääräisen 10 dollarin käyttämistä Ledger Nano S: lle, joka on turvallisempi ja pienempi..

Onko siis KeepKey edelleen ostamisen arvoinen vuonna 2020? Vastaus on valitettavasti ei.

Arvostellut 30. toukokuuta 2019, Angela Wang

Päivitetty 25. toukokuuta 2020 viimeisimpien tietoturva-aukkojen suhteen.

Turvallisuusluokitus: 3/5

Usean valuutan tuki: 2,5 / 5

Laitteiston suunnittelu: 4/5

Helppokäyttöinen: 4/5

Lopputulos: 3.38 / 5

KeepKey-tuotetiedot (tekniset tiedot)

Suorittimet ARM Cortex-M3 -prosessori
Yhteensopivuus 64-bittinen pöytätietokone (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux). Yhteensopiva myös Android-älypuhelinten kanssa.

Liitin

USB-mikro-B
Turvallisuussertifikaatti Nolla
Koko Koko: 38 x 93,5 x 12,2 mm 

Paino: 54 g

Tuetut varat 40+ tuetut varat

{ "@konteksti": "http://schema.org/", "@tyyppi": "Tuote", "brändi": "Shapeshift", "nimi": "Pidä avainta", "kuva": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/05/Keepkey.jpg", "kuvaus": "KeepKey-lompakko julkaistiin vuonna 2015. Se on laitteistolompakko, jota digitaalisen omaisuuden haltijat voivat käyttää salauksensa turvalliseen säilyttämiseen.", "arvostelu": { "@tyyppi": "Arvostelu", "otsikko": "KeepKey Hardware Wallet Review: Onko se edelleen ostamisen arvoinen?", "nimi": "Pidä avainta", "kuvaus":"KeepKey-lompakko julkaistiin vuonna 2015. Se on laitteistolompakko, jota digitaalisen omaisuuden haltijat voivat käyttää salauksensa turvalliseen säilyttämiseen. Se on kuitenkin jäljessä ylellisyyslompakkokilpailussa. Silti on olemassa muita edullisempia vaihtoehtoja, jos olet uusi salaus tai rento kauppias.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/keepkey-review-still-worth-buying/", "reviewBody": "KeepKey-lompakko julkaistiin vuonna 2015. Se on laitteistolompakko, jota digitaalisen omaisuuden haltijat voivat käyttää salauksensa turvalliseen säilyttämiseen. Se on kuitenkin jäljessä ylellisyyslompakkokilpailussa. Vaikka lompakossa on vankka fyysinen muotoilu ja helppo asennusprosessi, lompakosta puuttuu vakavasti kolikoiden tuki ja sillä on korjaamattomia turvallisuusongelmia. ", "päivämäärä julkaistu": "2019-10-10", "reviewRating": { "@tyyppi": "Luokitus", "ratingValue": "3.38", "huonoin luokitus":"0", "paras": "5" }, "kirjailija": { "@tyyppi": "Henkilö", "nimi": "Angela Wang" }, "kustantaja": { "@tyyppi": "Organisaatio", "nimi": "Nyrkkeily", "logo": { "tyyppi": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tarjoaa": { "@tyyppi": "Tarjous", "priceCurrency": "USD", "hinta": "49", "url":"https://shapeshift.io/keepkey/" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner