Holo-hintaennuste: KUUMA ENNUSTE 2021-2025

Holochain on energiapakattu hajautettu sovelluskehitysalusta. Se mahdollistaa kehityksen vertaisyhteyksien kanssa. Tämä opas antaa sinulle käsityksen Holochain hintaennuste ja sen odotettu kasvu, kaikki teknisestä analyysistä perustavanlaatuiseen hintahistoriaan. Tämän oppaan lopussa sinulla on hyvä kuva siitä, kuinka korkeat HOT-hinnat nousevat. Tiedät myös, onko Holochainilla potentiaalia tulevaisuudessa vai ei. Aloitetaan.

Tietoja Holochainista

Holochain on hajautettu tietokoneverkko, joka voi toimia paremmin kuin tekninen Blockchain. Sen on raportoitu olevan ääretön skaalausominaisuus P2P-verkon kautta, joten verkon tehokkuus ei heikkene hajautettujen sovellusten toteutuessa. Holochain on suunniteltu tarjoamaan kehittäjille foorumi hajautettujen sovellusten (Dapps) rakentamiseen vaihtoehtona Blockchainille.

Yleensä Blockchain-hankkeet hajautetaan; perustamalla maailmanlaajuisen verkoston Holo-ketju on kuitenkin kulkenut eri polkua. Se on yksinkertaisesti pieni vaihtelu ruuhkissa ja varjostuksessa. He väittävät, että he ovat suunnitelleet uuden sukupolven yritysverkon, jota ei voida kutsua Blockchainiksi ja joka on siten saanut tuotemerkin Holochain. Verkon suunnittelivat ja perustivat Eric Harris-Braun ja Arthur Brock.

Holochain selitetty

Holochain vs. lohkoketju

Verrattuna molempiin Blockchains-ketjuihin, Holochain ja Blockchainin perusrakenne näyttää erilaisia ​​muunnelmia. Erityisesti näiden kahden rakenne eroaa suuresti, kun taas tarkoituksella on joitain yhtäläisyyksiä. Mielenkiintoista on, että Holochain on futuristinen tekniikka, jonka tarkoituksena on kääntää päätään melkein kaikkeen.

Kuten Blockchain, Holochain pyrkii tekemään liiketoimet turvallisiksi ja läpinäkyviksi verkon osallistujien välillä. Salaus, kaikkien järjestelmien tiedot ovat turvallisia, eikä tietoja voida manipuloida tai muuttaa. Lisäksi nämä kaksi verkkoa mahdollistavat käyttäjien muodostaa yhteyden vertaisverkkoon. Tämä auttaa heitä kommunikoimaan erikseen ilman keskusviranomaista.

Solmut riippuvat yhdestä verkosta, jotta ne voivat suorittaa ja tarkistaa tapahtumia Blockchain-verkossa. Kun lisää lohkoja liittyy ketjuihin, niin laskennallinen taakka ja transaktiopalkkiot. Pikemminkin solmut työskentelevät ketjuillaan Holochainissa. Laskennallista tilaa on enemmän.

 

Holochain (HOT) -analyysi ja historia

Holo tuli markkinoille ICO Se tapahtui 29. maaliskuuta – 28. huhtikuuta 2018. Se keräsi yli 20 miljoonaa dollaria. Järjestelmä oli suhteellisen menestys, jota markkinoiden epävakaus vahvisti. Tunnuksen arvo oli 0,0001 dollaria ICO: n aikana. Viikko sen jälkeen 6. toukokuuta korot nostettiin 0,002 dollariin ja kolmanneksen miljardista dollarista lisättiin kokonaispääoma. Sitten vauhti heikkeni dramaattisesti ja Holo vaihteli $ 0.0003-0.0006: lla hieman alas tammikuuhun 2019 asti.

Tammikuun puolivälissä kryptovaluutat aloittivat uuden kehityskierroksen, eikä toistaiseksi ole tapahtunut merkittävää vikaa holoketju. Huippukierros aloitettiin 21. toukokuuta, jolloin yhden rahakkeen arvo oli 0,0022 dollaria ja markkina-arvo lähes 300 miljoonaa dollaria.

Valuuttakurssi on kuitenkin nyt laskenut jälleen ja vaihdellut noin 0,0006864 dollariin, ja markkina-arvo on 114 miljoonaa dollaria. Holo on nyt 51. sijalla tällä parametrilla salausluokituksessa.

  1. Polkadot-hintaennuste 2021–2025 – saavuttaa 40 dollaria?
  2. Tähtien hintaennuste 2021-2025 XLM 5 dollaria mahdollista?

Holochain-hintaennuste 2021,2022,2023,2024 ja 2025

Hol0-hintaennuste 2021

Holochain on ollut monissa ylä- ja alamäissä. On monia hetkiä, jolloin Holochain ei lakannut hämmästyttämästä meitä. Myös kehitys on ollut odotettua hitaampaa. Kolikon odotettiin myös olevan vakaa koko vuoden, mutta valitettavasti!

TradingBeastsin ennusteiden mukaan vuoden 2021 odotetaan päättyvän hyvällä yöllä. Hinnan ennustetaan olevan 0,0008879 dollaria joulukuuhun 2021 mennessä. Myös Wallet Investor on osoittanut toivoa kolikolle. Heidän mukaansa kolikon ennustetaan käyvän 0,00739 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä. Holochainin DigitalCoinPrice ennustaminen on myös hyvin loogista. Foorumin mukaan Holo (HOT) hinnat nousevat 0,00102300 dollariin vuoden loppuun mennessä.

Holochain-hintaennuste 2022

Holochain kävi kauppaa 0,0006 dollarilla tammikuun alussa 2021, ja sen volyymi kasvoi hieman. Hinta alkoi nousta nousussa. Tulevina kuukausina hinnat voivat nousta, koska Holochain käyttää erityisiä ekosysteemiteknologioita. TradingBeastsin ennustekertomuksen mukaan hinta voi vaihdella välillä $ 0.0008844 – $ 0.0.0010404 marraskuun loppuun mennessä. Mukaan Lompakko-sijoittaja, Holochain voi saavuttaa 0,000750 dollaria vuoden 2022 loppuun mennessä.

Holochain (HOT) -ennuste 2023

Holo HOT -verkoston luojien ponnistelujen seurauksena kolikoiden hinta nousi vuosien 2019 ja 2020 alussa. 2021 alkoi hyvässä vaiheessa. Kuluvalle vuodelle digitaalinen hintakolikko arvioi HOLO-hinnan. He odottivat, että HOT voisi nousta 0,00141089 dollariin vuoden 2023 loppuun mennessä, Kaupankäynti ovat myös erittäin toiveikkaita kolikon tulevaisuudesta. He ennustavat melkein 0,0010509 dollarin – 0,00015454 dollarin hinnan. Samassa otsikossa Wallet Investor odottaa, että hinta on vähintään 0,000042 dollaria ja enintään 0,000127 dollaria..

Holochain (HOT) -ennuste 2024

Tähän mennessä olemme sitä mieltä, että kehityksen esteet on selvitettävä. Yhä useammat kehittäjät omaksuvat visio Holochain, se jatkaa kasvuaan. TradingBeasts, yksi markkinoiden parhaista kolikoiden ennustajista, on ehdottanut, että yhden Holochainin (HOT) hinta voi olla noin 0,0012076 – 0,0017759 dollaria. Wallet Investor lähestyy kolikkoa eri tavalla. Ennusteensa mukaan hinnat pitävät kaunaa 0,000124 dollarista 0,0000062 dollariin.

Holochain-hintaennuste 2025

DigitalCoinPrice on saumaton lähestymistapa tähän kolikkoon. Tämä ennustusalusta uskoo, että Holochain-kolikko pysyy vakaana pitkään nykyisellä tasollaan. HOTilla on potentiaalia ottaa haltuunsa markkinat pian. Kolikon on ennustettu olevan 0,00211283 dollaria vuoteen 2025 mennessä. Jos lähestymme $ 1 -merkkiä, on vaikea sanoa, että se voi kestää viisi vuotta vuodesta 2025 tai se voi olla mahdollista, jos Holochain osallistuu härkämarkkinoille.

Wallet Investor kuitenkin lähestyy kolikkoa eri tavalla kuin DigitalCoinPrice. Ennusteidensa mukaan odotetaan, että vuonna 2025 Holochain b käy kauppaa välillä 0,000069 – 0,000035 dollaria keskihinnalla 0,0001040 dollaria koko vuoden ajan..

Holochain (HOT) -ennusteemme

Holochain avasi matkansa vuonna 2021 0 0006 dollarin kauppahintaan. Tiimin jäsenet ja kehittäjät ovat asianmukaisesti koulutettuja ja nopeita ottamaan käyttöön huipputeknologiaa BUIDL: nä, mikä osoittaa, että HOLO on merkittävä jatkuvan kasvun ja teknisen kehityksen ansiosta. Vuoden 2025 loppuun mennessä Holochain on 0,0458 dollaria vastineeksi ja voi tulevaisuudessa lyödä 0,56 dollaria.

Mistä ostaa HOT?

Holo-rahakkeita voi ostaa tasaisemmaksi ja luotettavammaksi. HOLO on luonut paljon vauhtia markkinoilla Holo Hot Coin -uutisten mukaan. Siksi tämä kolikko on saatavana kaikissa suurissa pörsseissä, kuten –

  • Binance
  • UniSwap Exchange
  • Hotbit

Missä säilyttää HOT

Jos olet ostanut HOTin, varmista, että sinulla on turvallinen lompakko säilytykseen. Useat lompakot voivat auttaa sinua salauksen (laitteisto ja ohjelmisto) tallentamisessa ja sijoittamisessa. Kuumat symboliset hintanäkymät osoittavat lupaavaa nousua, mikä tekee investoinneista kannattavia. Turvallinen lompakko tekee kolikoidesi säilyttämisestä ja kaupankäynnistä yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa. Erilaisia ​​lompakoita on saatavana kuumien rahakkeiden säilyttämiseen. Jotkut niistä ovat

  • Ledger
  • MetaMask
  • Luota lompakkoon
  • ImToken

Holochain (HOT) -ennusteiden UKK

Voiko Holochain saavuttaa 1 dollarin?

Yllä oleva luku riippuu siitä, kuinka paljon markkinat ovat epävakaita. Kolikon arvo on 1 dollari, mutta ei juuri nyt. Sen on osallistuttava härkämarkkinoille, ja hinta nousee automaattisesti 1 $ -merkkiin.

Onko Holo hyvä sijoitus?

Joo, jos jatkat sijoittamista Holoon salamarkkinoilla pitkäaikaisista syistä, niin tulevaisuudessa se on kannattavaa ja tuottoisaa.

Mitä eroa on Holochain ja Holo välillä?

Holochain on tietojen koontimoottori, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan tunnistamistaan ​​ja tapahtumia. Holo on hajautettu isäntäverkko, jonka avulla Holochainin ohjelmistokehittäjät voivat isännöidä sovelluksiaan.

Voidaanko Holochainia kaivaa?

Holochain on avoimen lähdekoodin verkko ja EI, sitä ei voida kaivaa. Holochain-solmut eivät tallenna koko Blockchainia verkkoonsa ja vahvistivat ne. Tästä syystä Holochainia ei voida kaivaa.

Johtopäätöksemme

On mahdollista, että on liian aikaista päätellä Holo-hintaa ottaen huomioon erilaiset Holo-hintaennusteet. Vaikka altcoinin odotetaan kasvavan viiden vuoden kuluessa, sinun on selvitettävä, onko Holoon syytä investoida. Kiinnostava osa on Holo-hinnan nousu viime vuoden jälkeen, kun se pysyi vakaana. Aikaisemman 20-kertaisen kasvun takia kahdesti ICO-haltijat saivat kunnolliset tulot Hololta. Sitä kutsutaan tuottoisaksi, ja Holochainille tulevaisuus on edelleen loistava. Investointien aloittaminen nyt on kannattavaa.

Onko sinulla vielä kysymyksiä, joihin on vastattava? Olemme peittäneet sinut. Kommentoi alla ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner