10 bästa kryptovaluta att investera i just nu

Anthony Pompliano, Grundare & Partner på Morgan Creek Digital säger “Historien kommer att vara ovänlig för dem som kände till Bitcoin tidigt och inte gjorde någonting.”

Och jag andra med honom.

Jag skulle också vilja tillägga att ”historien kommer att vara ovänlig för dem som inte är villiga att anpassa och omfamna kryptovalutor och blockchain-teknik i allmänhet.”

Kom ihåg:

Jag menar inte detta bara i investeringsområdet utan totalt sett på ett holistiskt sätt.

Men när du har investeringsmöjligheten i denna teknik som kan vara framtiden för digital valuta, varför inte göra det?

Många av er kunde inte delta i internetboomen på 90-talet, så varför inte nu? När du har möjlighet att knacka på din dörr.

Självklart är jag inte här för att övertala någon, men jag vill dela mitt tänkande och berätta vilka som är de bästa kryptovalutorna att investera 2020!!

Men när du har möjlighet att investera i denna teknik, varför inte göra det?

Om du är en av dem frågar du dina vänner som handlar med kryptovalutor Vilka kryptovalutor ska du investera 2020? ‘

Du är på rätt plats !!

Notera: Detta är inte investeringsråd och TheMoneyMongers Team eller författaren ansvarar inte för några vinster eller förluster. De av er som vill veta orsakerna till att investera i kryptovalutor bör läsa detta till slutet.

Så låt oss komma in:

Kryptovalutor att investera 2020 Snabbköpslänkar
Bitcoin Köp BTC nu 
 Etherum Köp ETH nu
Tezos Köp XTZ nu
Litecoin Köp LTC nu
Binance Coin Köp BNB nu
Monero Köp XMR nu
Nexo Köp Nexo nu
Cardano Köp ADA nu
VeChain Köp VET nu
Bancor Köp BNT nu

Bästa kryptovaluta att köpa just nu 2020

Här är en lista över de 10 bästa kryptovalutorna att investera i just nu 2020:

# 1. Bitcoin (BTC)

En sak i taget:

Ignorera inte Bitcoin.

Att köpa Bitcoin är utan tvekan den bästa långsiktiga investeringen i kryptovalutans börsvärde att göra 2020. Bitcoin-priset är mer rimligt nu, och det finns väldigt få bitcoins kvar att köpa.

Allt sagt och gjort, Bitcoin är fortfarande en av de säkraste kryptovalutorna att investera i, och hela kryptovalutans börsvärde rör sig parallellt. Betrakta det som investeringen i den digitala valutan för kommande år eller årtionden.

Dessutom växer Bitcoins tekniska kompetens med Segwit, Schnorr-signaturer, MAST, MimbleWimble, Bulletproof, Confidential Transactions, Sidechains, Drivechains, Lightning Network varje dag vilket gör det ytterligare svårt för någon annan kryptovaluta att komma ikapp.

Att köpa Bitcoin från vilken som helst populär Cryptocurrency-utbytesplattform som Coinbase är enkelt och att lagra din Bitcoin säkert finns ett brett utbud av webb- och hårdvaruplånböcker för Bitcoin. Så jag ser ingen anledning att inte ha Bitcoin i någons portfölj, och det kan vara så högt som 40-50% av den totala portföljen.

Nu vet jag att du måste klia på att känna till nästa krypto i listan över bästa kryptovalutor att investera 2020 och dess Litecoin.

Köp Bitcoin nu

# 2. Ethereum (ETH)

Jag har alltid varit hausse på Ethereum-krypto, men nyligen har dess skalningsproblem blivit en stor öppen hemlighet för världen.

Men vi bör inte glömma att Ethereum-målet också är mycket ambitioner “att vara världens dator” och det är därför det är helt OK att förvänta sig sådana fel mellan.

En annan sak att notera med Ethereum är att världen bygger vidare på den och att den har den mest framstående utvecklarpoolen i världen.

Plus Ethereum är en pionjär inom decentraliserade applikationer och smarta kontrakt, vilket är en enorm faktor i sig.

Jag är dock inte okunnig om det faktum att Ethereum är mycket efter i sitt schema och står inför svåra skalnings- och styrproblem, men jag tror att det kommer att studsa tillbaka smidigt

Just nu har priserna tagit botten och det ser ganska attraktivt ut för en långvarig kryptoportfölj eller handel.

Avslöjande: Jag har 10% Ethereum i min plånbok och nu efter mina fem bästa kryptovalutor att investera 2020 kommer jag att dela de nästa fem. Glöm inte att kolla in några av de bästa Ethereum-plånböckerna som du kan använda för att lagra ditt eterum säkert.

Köp Ethereum nu

# 3. Litecoin (LTC)

Litecoin, den öppna källkoden och den decentraliserade gaffeln i Bitcoin, skapad av Charlie Lee är bland min näst bästa favoritkryptovaluta till HODL.

Litecoin skapades för att komplettera Bitcoin som silver till Bitcoins guld, och hittills har det lyckats genom att vara i listan över topp 10 kryptovalutor sedan 2012.

Litecoin-krypto har också fungerat som en testbädd för Bitcoin genom att vara banbrytande för implementeringen av segwit, atombyten och blixtar på dess mainnet.

Plus Litecoin har ensambetalningsanvändningsfall för vilket det används i en anständig handelsvolym. På denna långsamma marknad hittar du i genomsnitt Litecoin bearbetar 25 000 transaktioner varje dag.

Mer arbete görs på skalnings- och integritetssidan av Litecoin Foundation som är engagerad i att driva fram berättelsen om #PayWithLitecoin

Jag har 10-15% kryptoportfölj i Litecoin och kommer att fortsätta ackumuleras 2020 om börsvärdet sjunker till och med under vad det är nu, för den senaste gången LTC när från $ 4 till $ 370 på en fråga om sju månader.

Köp Litecoin nu

# 4. Binance Coin (BNB)

Binance, även känt som Binance-mynt (BNB) är den ursprungliga kryptovalutan för Binance-utbyte.

Binance eget kryptobaserade mynt lanserades i augusti 2017 med lanseringen av börsen för att underlätta handelsavgiftsavstående för Binance-börsanvändare.

Men nu utvidgar Binance sin räckvidd snabbt och håller på att lansera sin egen Binance Chain samt Binance DEX där detta BNB-mynt kommer att hitta mer nytta.

Plus Binance-mynt gynnar indirekt sina användare eftersom de varje kvartal använder 20% av sina vinster för att köpa tillbaka BNB-mynt och förstöra dem för att skapa digital brist för att belöna BNB-kryptoinnehavare. Och detta kommer att gå tills de så småningom köper 50% av hela BNB (100 M) tillbaka.

Detta är ett utmärkt sätt att belöna sina myntinnehavare och vidare med Binance Chain och Binance DEX kommer BNB att ha mer nytta samt likviditet vilket så småningom kommer att resultera i en prishöjning 2020 och därefter.

Köp Binance Coin nu

# 5. Tezos (XTZ)

Tezos ‘är en Ethereum-konkurrent som hade en mycket skakig början även efter att ha samlat in 232 miljoner dollar i sin ICO.

Men nu har Tezos lanserat sin mainnet och förbereder sig för att bli nästa dominerande plattform för decentraliserade applikationer och smarta kontrakt.

Tezos är en blockchain som kan utvecklas genom att uppgradera sig själv. Intressenter röstar om ändringar av protokollet, inklusive ändringar av själva det digitala omröstningsförfarandet, för att nå ett socialt samförstånd om förslag. Tezos stöder smarta kontrakt och erbjuder en plattform för att bygga digitala decentraliserade applikationer.

Slutligen, i juli 2018, har Cameron och Tyler Winklevoss tyst lagt till Tezos-kryptovaluta (XTZ) i deras Winklevoss Capital (portföljbolag) vilket är en mycket haussignal i sig. Glöm inte att kolla in några av de bästa Tezos-plånböckerna som du kan använda för att förvara din XTZ säkert.

Köp Tezos nu

# 6. Monero (XRM)

Letar du efter något privat och anonymt i din kryptoportfölj?

Monero är något för dig.

Monero är en öppen källkod och decentraliserad kryptovaluta populär bland människor som värdesätter sin digitala integritet och säkerhet.

Monero är mycket privat, och det ger det ett användarfall. Och intressant är att Monero övervägande används i transaktioner på djupa nät och är omöjligt att spåra.

Men låt mig också påpeka att integritet är något som är en kontinuerlig process och till och med Monero tidigare i år läckte ut några av de transaktionsinformation men som dess ledande utvecklare Riccardo föreslog att ”det inte finns någon enkel lösning.”

Men Monero arbetar med spännande tekniker som kallas Ring-signaturer, RingCT, Kovri och Stealth-adress för att förbättra sina transaktioner och sekretessmandat, det är därför det är en starkare utmanare än Zcash när det gäller att investera.

Dessutom har Monero sin inflation mycket lägre än Zcash, vilket är en annan bra anledning att ha minst 3-5% Monero i din portfölj. Glöm inte att kolla in några av listan över Monero-plånböcker som du kan använda för att lagra din XMR säkert.

Köp Monero nu

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – Världens första omedelbara kryptobaserade lån drivs av Credissimo – en ledande europeisk FinTech-grupp som har en meritlista på 10 år.

Så om du är någon som inte är villig att skilja sig från sina kryptovalutor på denna björnkryptomarknad och ändå vill ha eget kapital för det, kan du använda Nexo.

Nexo-lån utfärdas omedelbart när du säkerställer dina kryptovalutor. Från och med nu stöder Nexo 200+ jurisdiktioner och 40+ populära mynt och ger verklig utdelning till Nexo-tokeninnehavare som är ännu mer än S&P500 företag.

Så om du letar efter ett blockchain-projekt som fungerar och genererar vinster för sina intressenter är Nexo det du bör titta på just nu.

Köp Nexo nu

# 8. Cardano (ADA)

Cardano är tredje generationens blockchain-plattform för utveckling av decentraliserade applikationer och smarta kontrakt.

Det är också en öppen källkod och decentraliserad plattform som Ethereum men bygger på ett högre löfte om att vara skalbar, styrbar och interoperabel.

Innan Cardano har utvecklats har dess artikel också granskats grundligt och baseras enbart på högkvalitativ akademisk forskning.

Om du letar efter långsiktiga investeringar kan Cardano-mynt passa riktigt bra för din kryptovalutaportfölj. Cardano har en väldigt lång färdplan som inte verkar vara klar på några månader men blockchain är live.

Nästa Cardano har ett nytt smart kontraktspråk som tar lite tid att få dragkraft från utvecklare.

Så på grund av detta är Cardano en långsiktig investering men jag tror verkligen att det kommer att bli en hård konkurrent för Ethereum och en annan smart kontraktsplattform. Glöm inte att kolla in några av de populära Cardano-plånböckerna från vår rekommenderade lista som du kan använda för att lagra din XMR på ett säkert sätt..

Köp Cardano nu

# 9. VeChain (VET)

Vechain är en ny leverantör av blockchain-lösningar på företagsnivå som syftar till att utnyttja blockchain-teknik för att bygga ett förtroendefritt och distribuerat affärsekosystem, som är självcirkulerande och skalbart.

Tidigare under 2017 fokuserade de på att bli en blockchain-hantering av supply chain som utnyttjar IoT-baserad teknik, men senare utvidgade de sin vision.

Hittills har de framgångsrikt implementerat blockchain-tekniklösningar i olika branscher som lyxvaror, sprit och jordbruk.

Och ta mig inte fel eftersom dessa användningsfall går utöver Proof-of-Concept-nivån och har redan lanserats på marknaden globalt.

VeChain har nyligen omarbetats till VeChain Thor med sin nya vision och har nu sin egen blockchain som utvecklas för framtida skalbarhet.

Köp VeChain nu

# 10. Bancor (BNT)

Mycket kanske du inte håller med mig eftersom jag lägger Bancor här, men Bancors likviditetsnätverk är värt att prata om i detta mycket illikvida marknadsvärde, särskilt när säkerhetstoken är ute.

Bancor är världens första decentraliserade likviditetsnätverk som omformar hur människor skapar och delar värde genom att säkerställa kontinuerlig likviditet på kedjan mellan blockchain-baserade tillgångar.

Och det bra med Bancor-protokollet är att du kan få likviditet för nästan alla symboler som är en sällsynthet i kryptosfären.

Och den har sin ursprungliga BNT-token som hjälper till att hålla en reserv och tillhandahålla likviditet, så enligt min mening är det en pärla att ha i din portfölj.

KöpBancor nu

Fortfarande förvirrad?

Kom ihåg:

Investeringar i kryptovaluta (decentraliserade, öppen källkod) beror inte på ditt land eller geografi, så det spelar ingen roll var du är !! Så gärna investera i dessa kryptovalutor från Storbritannien, USA, Australien eller Indien.

Slutligen, när du investerar i kryptovalutor då och då, borde du ha bra plånböcker för att hålla dina pengar säkra. Det är därför jag här bara listade de kryptovalutor som har anständiga plånböcker för att hålla dessa kryptovalutor.

PS: Jag har Ledger Nano S och Trezor för att skydda mina mest av kryptovalutor. [Njut av just nu Ledger Nano X eftersom den är mycket överlägsen båda dessa plånböcker, läs min recension av Ledger Nano X här. ]

Så det är allt från min sida idag, och nu berättar du vilka som är din favorit eller vilka kryptor du väljer för 2020?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner