11 lukrativa Bitcoin & Crypto Affiliate-program du behöver veta om – 2020

Bitcoin och crypto affiliate-program erbjuder ett kraftfullt sätt att tjäna pengar på din kryptospecifika publik. Oavsett om du driver en populär blogg, nyhetswebbplats, YouTube-kanal eller Twitter-konto kan crypto-affiliate-program få in en återkommande intäktsström som kan lita på i månader och ibland år framöver. 

Tyvärr finns det hundratals program där ute. Att försöka hitta de bästa är en extremt tidskrävande process. Tack och lov har vårt forskargrupp gjort allt det hårda arbetet för dig! Vi har spenderat timmar på timmar på att leta efter de bästa bitcoin- och kryptopartnerprogrammen där ute. Denna guide avslöjar våra resultat.

Topp 11 Crypto Affiliate-program

crypto affiliate program cryptohopper

1. CryptoHopper

CryptoHopper är en automatiserad kryptohandelsbot som kan användas i en mängd olika börser. Programvaran låter dig intuitivt ställa in handelsstrategier, testa dem igenom historisk data och tjäna pengar på kryptomarknaderna. Vårt team har i stor utsträckning använt CryptoHopper-affiliate-programmet, och det är kraftfullt. Vi tjänade hundratals dollar per månad med vår affiliate-länk bara från en enstaka blogginlägg!

Kassa några av de CryptoHopper affiliate programstatistik här. De har betalat ut mer än $ 250 000 till dotterbolag under de senaste åren, och över 10 000 personer marknadsför sina produkter. Denna statistik talar för sig själv.

Under årens lopp har laget minskat utbetalningen av affiliate något, men det är fortfarande värt det att se att du får utbetalning månad efter månad eftersom CryptoHopper är en prenumerationsprodukt. Du kan se hur vissa dotterbolag marknadsför produkten genom videor med pedagogiskt innehåll nedan.

HaasOnline affiliate-program

2. HaasOnline

HaasOnline är en av de mest populära automatiserade handelsplattformarna för avancerade handlare och har en beprövad rekord sedan 2014. På samma sätt som Cryptohopper fungerar HaasOnline som en handelsbot som automatiskt kan handla för dina räkning med lönsamma handelsstrategier. Verktyget stöder över 22 börser och kan användas för att handla över dem alla.

HaasOnline-anslutningsprogrammet är också extremt konkurrenskraftigt. Hittills har den betalat ut mer än 1 216 962 dollar till de dotterbolag som marknadsför sina produkter. Om du har en publik av kryptohandlare som du vill marknadsföra produkter till, är detta ett affiliateprogram som du måste checka ut.

Idag har mer än 8000 medlemsförbund anmält sig till HaasOnline-programmet. Den genomsnittliga provisionen är $ 72. Ta en ytterligare titt på HaasOnline affiliate-program här.

crypto affiliate program paxful

3. Paxful 

Paxful är en plattform som låter dig köpa och sälja bitcoin. De har investerat mycket tid och företagsresurser för att rulla ut deras affiliate-program det är extremt fördelaktigt för dotterbolaget. 

Med Paxful-anslutningsprogrammet får du 50% av bytesavgifterna när en av dina hänvisade kunder köper bitcoin via plattformen. Du kan också skicka meddelanden till deras team och begära utbetalning när dina dotterbolag också säljer bitcoin.

En ytterligare kraftfull funktion med Paxful-programmet är att du får 10% affiliate-provisioner när dina nivå 2-hänvisade användare köper bitcoin. Detta innebär att du kan rekrytera andra medlemsförbund för att gå med i Paxful-remissprogram och tjäna när deras hänvisade kunder köper bitcoin. Detta är väldigt unikt i branschen och låter dig bygga en armé av dotterbolag.

bitcoin-anslutningsprogram cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Ända sedan IRS lanserade sin officiella kryptokurrencyskattvägledning och började slå ner på kryptoinvesterare, kryptoskattekalkylatorer har blivit ett verktyg i många handlarars arsenal. Genom att helt enkelt ansluta växlingskonton via API-nycklar eller genom CSV-import kan användare skapa sina nödvändiga skatterapporter baserat på deras historiska data med ett klick på en knapp. Dessa rapporter kan importeras till TurboTax eller skickas till en skattepersonal.

CryptoTrader.Tax erbjuder ett 25% livslångt provisionsprogram – det bästa i skatteindustrin. Det betyder att när någon klickar igenom din länk och blir kund får du passiv inkomst för varje år som de genererar sina skatterapporter!

Förutom provisionen ger din affiliate-länk automatiskt 10% rabatt på människor, så de uppmuntras att klicka igenom med din affiliate-länk. Du kan lära dig mer om CryptoTrader.Tax affiliate-program här.

I exemplet nedan kan du se hur YouTubers utnyttjar affiliate-programmet.

Bitcoin IRA-anslutningsprogram

5. Bitcoin IRA

Idag använder mer än 50 000 bitcoin- och kryptovalutainnehavare Bitcoin IRA för att hålla kryptotillgångar på sina pensionskonton.

Det är ingen hemlighet att investering via ett pensionskonto kan leda till stora skattefördelar. Detta gör att innehav av bitcoin och annan krypto genom ett IRA-konto är extremt attraktivt för smarta investerare som vill skydda sin förmögenhet från skatte mannen.

De Bitcoin IRA Affiliate-program låter dig tjäna upp till $ 75 för varje hänvisad kund som registrerar dig för ett Bitcoin IRA-konto. Med en 30-dagars cookie-längd och över 400 miljoner i transaktionsvolym är programmet ett bra alternativ för vissa affiliate-marknadsförare.

CoinRule affiliate-program

6. CoinRule

Eftersom fler och fler detaljinvesterare börjar köpa och sälja krypto, letar de kontinuerligt efter mer automatiserade lösningar för att hjälpa till med sin handel. CoinRule är en plattform som låter dig bygga automatiserade handelslösningar utan kodning.

Du kan välja mellan över 150 regler som stoppförlust, trendbalansering, daglig toppresultat och mer.

De CoinRules affiliate-program erbjuder 20% återkommande provisioner på planer till dotterbolag. Detta är ett utmärkt program för dotterbolag med kryptobaserad publik som gillar automatisk handel!

Bitcoins biträdande program för bitcoin

7. Bana

Bybit är ett derivatutbyte av kryptovaluta som har ökat i popularitet nyligen. Du har antagligen sett dem på Twitter, YouTube eller på nätet om du alls är ansluten till branschen. Anledningen till att du har sett dem: deras affiliate-program är en av de bästa, och deras medlemsföretag tjänar bra pengar genom att marknadsföra det nya derivatutbytet.

Genom affiliateprogrammet Bybit kan du tjäna provision på personer som du hänvisar såväl som de personer du hänvisar till som hänvisar andra människor. Det är ett pyramidesystem som kan leda till resultat. 

Du kan lära dig mer om Bybit affiliate-program här.

kryptoreferensprogram myntbas

8. Coinbase 

Att vara ett sådant varumärke i branschen är det ingen idé att Coinbase affiliate-program kan få resultat för arrangörer. Coinbase är ofta det första företaget som går ombord på människor i kryptovalutans värld. Det är klokt att använda detta faktum till din fördel.

Partnerprogrammet erbjuder en provision på 50% för alla handelsavgifter under de första tre månaderna som användaren är på Coinbase.com. Det finns ingen gräns för antalet personer du kan hänvisa.

För att komma igång måste du ansöka om programmet genom att fylla i det denna form. När du väl har godkänt kan du börja marknadsföra med en anpassad affiliate-länk. Programmet har också alternativ för smidig kampanjspårning och rapportering av affiliate-funktioner.

trezor crypto affiliate program

9. Trezor

Ett annat känt namn i kryptovärlden – Trezor är en hårdvaruplånbok som gör att du säkert kan lagra din krypto offline. Trezors är överallt, och en av anledningarna till att vi rekommenderar detta affiliate-program är på grund av det faktum! Att konvertera din publik till kunder är mycket lättare när varumärket har etablerat trovärdighet.

De Trezors affiliate-program erbjuder en 12-15% provision för remisser. En sak vi älskar med detta affiliate-program är att det kan betala i bitcoin. 

Hårdvaruplånböcker är en häftklammer i mellannivån till avancerad kryptovärld. Om du har en publik som befinner sig i det här skedet kan detta vara ett bra affiliate-program att utnyttja. Tyvärr, som andra som nämnts ovan, har den inte en prenumerationskomponent, så den bygger inte en passiv inkomstström.

Kucoin affiliate-program

10. Kucoin

Kucoin är ett av de mest använda kryptovalutabörserna i världen. Enligt deras webbplats är 1 av 4 kryptoinnehavare över hela världen med Kucoin. Detta ger medlemsförbund en fantastisk möjlighet att marknadsföra plattformen och tjäna pengar på Kucoin Affiliate-program.

Kucoin-medlemsförbund kan få mellan 30-50% av handelsavgifterna beroende på hur många personer de är ombord på plattformen. Detta är en av de mest konkurrenskraftiga medlemsräntorna för ett börs på marknaden. Eftersom Kucoin-affiliate-programmet fortfarande är så nytt måste du godkännas manuellt för att registrera dig som affiliate. Du kan registrera dig och registrera dig precis här.

changelly affiliate-program

11. Changelly

Changelly, som används av mer än 2 miljoner människor, är ett populärt kryptovalutautbyte som erbjuder support dygnet runt livechatt och över 150+ kryptovalutor. Med en transparent avgiftsstruktur och en användarvänlig plattform kan detta vara ett bra utbyte för att främja till en mer avancerad kryptopublik som letar efter alternativ till Coinbase, Binance, etc. 

Ännu bättre, den Changelly affiliate-program är ganska lukrativt. De erbjuder 50% provisioner för alla refererade användare. Affilieringsprogrammet har lockat toppkrypteringsmedia som CoinTelegraph, Coin Market Cap, Coin Gecko och andra för att marknadsföra Changelly via affiliate-programmet. Om du kör en medieegenskap kan det vara ett bra alternativ. De har också en widget som kan installeras direkt på din webbplats för att öka konverteringarna. 

Slutsats

Det var allt tills vidare! Vårt team kommer att fortsätta att övervaka olika andra kryptovalutor anslutna program och kommer att lägga till den här biten när vi identifierar dem. Var noga med att kolla tillbaka så ofta. Om du driver ett affiliate-program för kryptovaluta är du välkommen att kontakta vårt team. Vi skulle gärna kolla in det, och om det är tillräckligt bra, lägg till det i det här blogginlägget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner