11 lukrative Bitcoin- og Crypto-tilknyttede programmer, du har brug for at vide om – 2020

Bitcoin- og crypto-tilknyttede programmer tilbyder en stærk måde at tjene penge på dit kryptospecifikke publikum. Uanset om du driver en populær blog, nyhedswebsite, YouTube-kanal eller Twitter-konto, kan crypto-tilknyttede programmer indbringe en tilbagevendende indtægtsstrøm, som du kan stole på i flere måneder og nogle gange de kommende år. 

Desværre er der hundredvis af programmer derude. At prøve at finde de bedste er en ekstremt tidskrævende proces. Heldigvis har vores forskerteam gjort alt det hårde arbejde for dig! Vi har brugt timer på timer på at søge på internettet for at finde de bedste bitcoin- og crypto-tilknyttede programmer derude. Denne vejledning afslører vores fund.

Top 11 Crypto-tilknyttede programmer

crypto tilknyttet program cryptohopper

1. CryptoHopper

CryptoHopper er en automatiseret crypto trading bot, der kan bruges på tværs af forskellige børser. Softwaren giver dig mulighed for intuitivt at oprette handelsstrategier, teste dem igen på tværs af historiske data og tjene penge på at handle på kryptomarkederne. Vores team har i vid udstrækning brugt CryptoHopper-tilknyttede program, og det er stærkt. Vi tjente hundredvis af dollars om måneden med vores tilknyttede link lige fra en enkelt blogindlæg!

Checkout nogle af de CryptoHopper tilknyttede programstatistikker her. De har udbetalt over $ 250.000 til tilknyttede selskaber i løbet af de sidste par år, og over 10.000 mennesker markedsfører deres produkter. Disse statistikker taler for sig selv.

I årenes løb har holdet reduceret udbetalingen til affilieret lidt, men det er stadig det værd at se, at du får udbetalt måned efter måned, da CryptoHopper er et abonnementsprodukt. Du kan se, hvordan nogle tilknyttede virksomheder markedsfører produktet gennem videoer med uddannelsesmæssigt indhold nedenfor.

HaasOnline tilknyttet program

2. HaasOnline

HaasOnline er en af ​​de mest populære automatiserede handelsplatforme for avancerede forhandlere, og den har en dokumenteret rekord siden 2014. I lighed med Cryptohopper fungerer HaasOnline som en handels bot, der automatisk kan handle på dine vegne ved hjælp af rentable handelsstrategier. Værktøjet understøtter over 22 børser og kan bruges til at handle på tværs af dem alle.

HaasOnline-tilknyttede program er også ekstremt konkurrencedygtigt. Indtil i dag har den udbetalt over $ 1.216.962 til de tilknyttede selskaber, der promoverer sine produkter. Hvis du har et publikum af kryptohandlere, som du ønsker at promovere produkter til, er dette et tilknyttet program, som du skal betale.

I dag har mere end 8.000 tilknyttede selskaber tilmeldt sig HaasOnline-programmet. Den gennemsnitlige kommissionsbetaling er $ 72. Se nærmere på HaasOnline tilknyttet program her.

crypto tilknyttet program paxful

3. Paxful 

Paxful er en platform, der giver dig mulighed for at købe og sælge bitcoin. De har investeret en betydelig mængde tid og virksomhedsressourcer til at rulle ud deres tilknyttet program det er yderst gavnligt for datterselskabet. 

Med Paxful-tilknyttede program modtager du 50% af udvekslingsgebyrerne, når en af ​​dine henviste kunder køber bitcoin gennem platformen. Du kan også sende en besked til deres team og anmode om at blive udbetalt, når dine tilknyttede virksomheder også sælger bitcoin.

En yderligere kraftfuld funktion med Paxful-programmet er, at du modtager 10% tilknyttede provisioner, når dine niveau 2-henviste brugere køber bitcoin. Dette betyder, at du kan rekruttere andre datterselskaber til at deltage i Paxful-henvisningsprogrammet og tjene, når deres henviste kunder køber bitcoin. Dette er meget unikt i branchen og giver dig mulighed for at opbygge en hær af tilknyttede virksomheder.

bitcoin tilknyttet program cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Lige siden IRS udrullede sin officielle kryptokurrency skattevejledning og begyndte at slå ned på krypto-investorer, krypto skat regnemaskiner er blevet et redskab i mange handlers arsenal. Ved blot at forbinde udvekslingskonti via API-nøgler eller via CSV-import kan brugerne generere deres nødvendige skatterapporter baseret på deres historiske data med et klik på en knap. Disse rapporter kan importeres til TurboTax eller sendes til en skatteekspert.

CryptoTrader.Tax tilbyder et associeret program med 25% levetidsprovision – det bedste i skattebranchen. Dette betyder, at når nogen klikker gennem dit link og bliver kunde, får du passiv indkomst for hvert år, de genererer deres skatterapporter!

Ud over provisionen giver dit tilknyttede link automatisk folk 10% rabat, så de tilskyndes til at klikke igennem ved hjælp af dit tilknyttede link. Du kan lære mere om CryptoTrader.Tax tilknyttet program her.

I eksemplet nedenfor kan du se, hvordan YouTubers udnytter tilknyttet program.

Bitcoin IRA-tilknyttede program

5. Bitcoin IRA

I dag bruger mere end 50.000 indehavere af bitcoin og kryptovaluta Bitcoin IRA til at opbevare kryptoaktiver på deres pensionskonti.

Det er ingen hemmelighed, at investering gennem en pensionskonto kan resultere i store fordele ved skattebesparelser. Dette gør at holde bitcoin og anden krypto gennem en IRA-konto ekstremt attraktiv for kloge investorer, der ønsker at beskytte deres formue mod skattemand.

Det Bitcoin IRA Affiliate-program giver dig mulighed for at tjene op til $ 75 for hver henvist kunde, der tilmelder dig en Bitcoin IRA-konto. Med en 30-dages cookievarighed og over 400 millioner i transaktionsvolumen præsenterer programmet en god mulighed for visse tilknyttede marketingfolk.

CoinRule-tilknyttede program

6. CoinRule

Da flere og flere detailinvestorer begynder at købe og sælge krypto, leder de løbende efter mere automatiserede løsninger til at hjælpe med deres handel. CoinRule er en platform, der giver dig mulighed for at oprette automatiserede handelsløsninger uden kodning krævet.

Du kan vælge mellem over 150 regler som stop loss, trendbalancering, daglig top præstation og mere.

Det CoinRules tilknyttede program tilbyder 20% tilbagevendende provisioner på planer til tilknyttede selskaber. Dette er et fantastisk program for tilknyttede virksomheder med kryptobaseret publikum, der nyder automatisk handel!

bitcoin tilknyttet program bybit

7. Bane

Bybit er en afledt kryptokurrencyudveksling, der har været stigende i popularitet for nylig. Du har sandsynligvis set dem på Twitter, YouTube eller på nettet, hvis du overhovedet er tilsluttet branchen. Grunden til at du har set dem: deres tilknyttede program er et af de bedste, og deres tilknyttede virksomheder tjener gode penge ved at promovere den nye derivatudveksling.

Bybit-tilknyttede program giver dig mulighed for at tjene provision på folk, du henviser, såvel som de personer, du henviser til, der henviser andre mennesker. Det er et pyramidesystem, der kan skabe resultater. 

Du kan lære mere om Bybit tilknyttet program her.

crypto henvisningsprogram Coinbase

8. Coinbase 

At være et sådant mærke i branchen, er det en no brainer, at Coinbase tilknyttet program kan skabe resultater for arrangører. Coinbase er ofte det første firma, der ombord mennesker i kryptokurrencyverdenen. Det er klogt at bruge denne kendsgerning til din fordel.

Affilieret program tilbyder en provision på 50% for alle handelsgebyrer i de første 3 måneder, som brugeren er på Coinbase.com. Der er ingen grænse for antallet af personer, du kan henvise til.

For at komme i gang skal du ansøge om programmet ved at udfylde det denne form. Når du er godkendt, kan du begynde at promovere ved hjælp af et tilpasset tilknyttet link. Programmet har også muligheder for smidig kampagnesporing og tilknyttede rapporteringsfunktioner.

trezor crypto tilknyttet program

9. Trezor

Et andet husstandsnavn i kryptoverdenen — Trezor er en hardware-tegnebog, der giver dig mulighed for sikkert at gemme din krypto offline. Trezors er overalt, og en af ​​grundene til, at vi anbefaler dette tilknyttede program, er på grund af det faktum! At konvertere dit publikum til kunder er meget lettere, når brandet har etableret troværdighed.

Det Trezor tilknyttede program tilbyder en kommission på 12-15% til henvisninger. En ting, vi elsker ved dette tilknyttede program, er at det kan betale sig i bitcoin. 

Hardware-tegnebøger er en hæfteklammer i mellemniveauer til avancerede kryptoværdier. Hvis du har et publikum, der er i denne fase, kan dette være et godt tilknyttet program at udnytte. Desværre, som andre nævnt ovenfor, har den ikke en abonnementskomponent, så den bygger ikke en passiv indkomststrøm.

Kucoin-tilknyttede program

10. Kucoin

Kucoin er en af ​​de mest anvendte cryptocurrency-børser i verden. Ifølge deres websted er 1 ud af 4 kryptoholdere over hele verden hos Kucoin. Dette giver tilknyttede virksomheder en stor mulighed for at promovere platformen og tjene penge med Kucoin Affiliate-program.

Kucoin-datterselskaber kan modtage mellem 30-50% af handelsgebyrerne afhængigt af hvor mange personer de er ombord på platformen. Dette er en af ​​de mest konkurrencedygtige datakurser for en børs på markedet. Da Kucoin-tilknyttede program stadig er så nyt, skal du godkendes manuelt for at registrere dig som tilknyttet. Du kan tilmelde dig og tilmelde dig lige her.

changelly tilknyttet program

11. Changelly

Changelly er brugt af mere end 2 millioner mennesker og er en populær kryptokurrencyudveksling, der tilbyder support døgnet rundt på live chat og over 150+ kryptokurver. Med en gennemsigtig gebyrstruktur og en brugervenlig platform kan dette være en god udveksling for at promovere til et mere avanceret kryptopublikum, der leder efter alternativer til Coinbase, Binance osv.. 

Endnu bedre, den Changelly tilknyttet program er ret lukrativ. De tilbyder 50% provision for alle henviste brugere. Affilieret program har tiltrukket top krypto-medier som CoinTelegraph, Coin Market Cap, Coin Gecko og andre for at promovere Changelly via tilknyttet program. Hvis du kører en medieejendom, kan dette være en god mulighed. De har også en widget, der kan installeres direkte på dit websted designet til at øge konverteringer. 

Konklusion

Det er alt for nu! Vores team vil fortsat overvåge forskellige andre kryptokurrency tilknyttede programmer og vil føje til dette stykke, når vi identificerer dem. Sørg for at tjekke tilbage så ofte. Hvis du kører et tilknyttet kryptokurrencyprogram, er du velkommen til at kontakte vores team. Vi vil med glæde tjekke det ud, og hvis det er godt nok, skal du føje det til dette blogindlæg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner