[2020] Hvordan får man Bitcoin eller Crypto-lån uden sikkerhed?

Leder du efter et øjeblikkeligt Bitcoin-lån uden sikkerhed og ingen verifikation?

Nå, du er på det rigtige sted !!

Første ting først lad mig gøre ting én ting klar:

Der er ikke sådan noget som Bitcoin-lån eller kryptolån uden sikkerhed eller ingen verifikation.

Overrasket?

Hvis du er, burde du ikke være, fordi det vil være for god en aftale til at være sandt.

Chancerne er, at nogen prøver at snyde dig, hvis de præsenterer en aftale på lignende linjer.

Jeg har været i denne branche fra de sidste tre år næsten og 100% af tiden har sådanne eventyraftaler vist sig at være skyggefulde eller svindelige.

Så hold dig væk fra dem.

Hvad du skal gøre næste er at finde ud af det rigtige Bitcoin-lån og kryptolånfirmaer, der holder dine kryptovalutaer som sikkerhed for at give en rimelig mængde lån.

På denne måde vil du ikke adskille dig fra den fremtidige værdiansættelse af dine digitale aktiver og samtidig få det meget krævede lån til at imødekomme dine behov.

Det er simpelt, når du har pengene, skal du returnere dem og få dine kryptokurver eller Bitcoin, uanset hvad du har holdt som sikkerhed tilbage.

Jeg har lavet nogle lektier på dine vegne. Her er nogle af de virksomheder, som du kan prøve at få Bitcoin og kryptolån, hvis du allerede har

Øjeblikkelig Bitcoin-lån uden sikkerhed

Hvis du har Bitcoin eller anden kryptokurrency, er dette det bedste sted at lande for et øjeblikkeligt Bitcoin- eller kryptolån. Sørg for at holde din kryptotegnebog såvel som dit foto-ID-bevis praktisk.

produktnavn hurtige links
BlockFi Crypto-lån [Understøtter USA & UK] Tjek nu
BlockFi-sparekonto [Understøtter USA & UK] Tjek nu

BlockFi [Bedst for amerikanske kunder]

BlockFi er en seriøs kryptolångiver, der opererer siden 2018 fra USA.

Virksomheden startede langsomt og har nu god venturefinansiering, der understøtter det. Men dette tror heller ikke på at yde Bitcoin-lån uden sikkerhed.

Deres aktiviteter er hovedsageligt centreret i USA, og deres tjenester er tilgængelige i følgende stater: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

De udsteder lån med en LTV på op til 50%, og det mindste lånebeløb er $ 5000, hvilket betyder, at du skal beholde sikkerhedsstillelse på $ 10.000 i krypto ved den nuværende LTV.

De har for nylig fjernet deres organisations- og udbetalingsgebyrer for at gøre det mere attraktivt for kryptoindehavere at holde deres kryptovalutaer som sikkerhed for at få lån i stedet for at sælge dem med det samme..

De leverer også en BlockFi-opsparingskonto, og du kan forvente en rente på op til 8,6% gennem den. Rentekonti er ikke tilgængelig i CT og NY plus tilføj mindst $ 100 på deres opsparingskonto for at forvente nogen anstændig indkomst.

Processen er enkel, bare gå til BlockFi.com og tilmeld dig ved hjælp af din e-mail. Udfyld din KYC, og læg den, der deponerer din krypto i deres tegnebog, der skal bruges som sikkerhed. Når du er anvendt fra din ende og godkendt fra BlockFi, får du kontanter eller kryptolån i henhold til dine valgte kriterier.

Få et lån fra BlockFi nu

Lån Bitcoin uden sikkerhed

Låne penge til bitcoin er almindelige, men det er ikke så let at låne penge i Bitcoin uden nogen sikkerhed !!

Åh ja, der er et firma, der giver dig lån uden sikkerhed i Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Selvfølgelig er de ikke en fidus, men de yder ikke lån til Bitcoin. I stedet bruger de Bitcoins blockchain til behandling af deres lånebetalinger. De fungerer som en traditionel finansmand, hvor dine andre dokumenter kontrolleres for at kende din kreditværdighed.

Så der er en subtil forskel mellem at låne penge mod Bitcoin og at få lån finansieret i Bitcoin. Bitbond gør det senere, mens BlockFi gør førstnævnte.

Hvis du er fra USA, kan du prøve BlockFi til dine kryptolån og kryptosparekonti.

Jeg håber, at du nu er klar og gerne vil overveje denne idé om ikke at sælge dine kryptobesiddelser og i stedet stille sikkerhed for at få øjeblikkelige lån.

Sidst men ikke mindst skal du gennemgå KYC-processen på alle sådanne krypto-sikkerhedsstillede udlånsplatforme. Der er ingen måde at komme rundt på det. Jeg synes, det er fornuftigt at gøre det også, fordi du har meget brug for bevis, hvis noget går galt.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner