Bästa Bitcoin SV Wallet [utgåva 2020]

Första saker först,

Jag är inte ett fan av Bitcoin SV (aka Bitcoin Satoshis Vision), men du måste tillhandahålla vad marknaden vill ha.

Och jag vet att marknadskrafterna som du vill veta om pålitliga Bitcoin SV-plånböcker för att lagra sina BSV-mynt på ett säkert sätt. Detta mynt är också känt som BCHSV eftersom det gafflade sig från Bitcoin Cash i slutet av 2018.

Den främsta drivkraften bakom detta altcoin är Craig Wright (så kallad Satoshi Nakamoto) & CoinGeek. Men för tillfället kommer jag inte att gå in i detaljerna och presentera en lista om BSV-plånböcker som jag tycker är tillförlitliga:

Bästa BSV-plånbok [iOS, Android, Desktop & Hårdvara]

Bästa Bitcoin SV (BSV) hårdvaruplånbok Plånbokens namn
Bitcoin SV maskinvaruplånböcker Ledger Nano X [Rekommenderad]
Ledger Nano S
Bitcoin SV Wallet Android & iOS-appar Coinomi
Exodus
Bitcoin SV Desktop Wallets ElectrumSV
Exodus

# 1. Ledger Nano X [rekommenderad BSV-hårdvaruplånbok]

Ledger Nano X är den perfekta enheten för att lagra dina BSV-mynt.

Det är en nyligen lanserad hårdvaruplånbok från Ledger SAS som kan lagra 1000+ kryptovalutor inklusive BSV-mynt. Det är enkelt den mest sofistikerade hårdvaruplånboken du hittar i kryptosfären eftersom den levereras med en Bluetooth-funktion som är väldigt praktisk.

Med Bluetooth kan du ansluta dina iOS- och Android-enheter trådlöst till Ledger Nano X och använda den med Ledger Live-appen.

Men i fallet stöds inte Bitcoin SV Ledger Live-appen. Istället måste du använda ditt ElectrumSV-gränssnitt för att hantera & lagra dina BSV-mynt.

Du behöver inte oroa dig; du lagrar fortfarande din BSV på själva maskinvaruenheten men kommer åt den via ElectrumSV-gränssnittet. På det här sättet har du fortfarande kontroll över dina privata nycklar genom inledande frö som du så småningom kommer att säkerhetskopiera när du initialiserar Ledger Nano X

PS: Köp alltid Ledger Nano X från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarens medel komprometteras.

Om du har några frågor om det är du välkommen att ställa den i kommentarerna nedan &# 128578;

Köp Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S [Bitcoin SV Hardware Wallet]

Ledger Nano S är föregångaren till Nano X.

Ledger Nano S ger samma säkerhet som Nano X, men den har färre funktioner. Ledger Nano S har inte Bluetooth och ett batteri till dig kan inte använda det trådlöst med mobila enheter.

Ledger Nano S är dock kompatibel med Android-enheter när du använder en OTG. Men det bra är, Ledger Nano S kan också lagra 1000+ kryptovalutor inklusive Bitcoin SV, och har mjukvarugränssnittet för Ledger Live.

Men i det här fallet stöder Ledger Live inte Bitcoin SV. Så du kommer att behöva hantera dina BSV-mynt på Ledger Nano S via ElectrumSV-plånboken.

PS: Köp alltid Ledger Nano S från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarens medel komprometteras.

Om du har låg budget och vill ha samma säkerhet med färre funktioner, ta en titt på Ledger Nano S hårdvaruplånbok för Bitcoin SV.

Köp Ledger Nano S

# 3. ElectrumSV [Plånbok]

ElectrumSV är en gaffel med populär Bitcoin-plånbok – Electrum.

ElectrumSV är en lätt skrivbordsklient som officiellt underhålls av Bitcoin SV. Det som är bra är att det inte kräver att du laddar ner hela Bitcoin SV blockchain.

Du kan enkelt hantera och lagra dina BSV-mynt på Electrum och ändå få tillgång till alla funktioner i Bitcoin SV blockchain. Electrum SV integreras också med Ledger Nano X & Ledger Nano S för att ge dig det bästa från båda världarna, dvs säkerheten för hårdvara med det lättanvända gränssnittet för ElectrumSV.

Från och med nu är ElectrumSV tillgängligt för Mac & Windows !!

Kolla in ElectrumSV

# 4. Exodus [Bästa gratis BSV-plånbok iOS]

Exodus var en av få plånböcker som stödde Bitcoin SV-gaffeln så snart det hände.

Sedan dess har Exodus stött Bitcoin SV i sitt fantastiska gränssnitt för skrivbordsplånböcker. För första gången är Exodus en populär plånbok med flera valutor som verkar i detta utrymme sedan 2016.

Det är också en av mina go-to-plånböcker för lagring av altcoins och ERC20-tokens. Den stöder 100+ kryptovalutor inklusive BSV nu.

Att vara en självvärd HD-plånbok försäkrar dig om suveräniteten hos dina digitala tillgångar. Du får endast fröorden vid installationen som du behöver för att säkerhetskopiera säkert.

Den har också ett inbyggt utbyte som låter dig byta Bitcoin SV-valuta till någon annan utan att gå till kryptoutbyte alltför direkt.

Exodus finns för Mac, Windows, Linux, iOS, Android.

Kolla in Exodus plånbok

# 5. Coinomi [BSV Mobile Wallet Android & iOS]

Coinomi är en annan tillförlitlig kryptovalutaplånbok som utvecklats och underhålls av ett team av dedikerade utvecklare från London, Storbritannien.

Coinomi har varit här i fem år och förtjänat ett namn för sig själv genom att ge det snabbaste stödet för gaffel mynt. Den här gången var de också en av pionjärerna i att erbjuda stöd för Bitcoin SV-myntet.

Coinomi stöder mer än 100 blockchain-tillgångar på sin icke-depåplånboksinfrastruktur där du kan skicka, ta emot, lagra och byta ut dina BSV-mynt när som helst.

Från och med nu är Coinomi inte bara tillgängligt för mobila enheter (iOS & Android) men också för stationära datorer, dvs. Mac & Windows.

Kolla in Coinomi plånbok

Vilken är den bästa BSV-plånboken?

Om du är en långsiktig innehavare av BSV som vill hålla det säkert bör du inte leta längre än Ledger Nano X eller Ledger Nano S. De är inte bara bäst för BSV utan också för andra 1000+ kryptovalutor som du kanske äger.

Bortsett från det om du håller en offensivt liten mängd BSV, kan du gå till Exodus eller Coinomi plånbok. Men kom ihåg att den här lilla mängden BSV snabbt kan bli värdefull i nästa tjurkörning.

Så håll dig säker och använd bra plånböcker för att lagra din BSV och andra valutor.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner