Bästa Cardano (ADA) plånböcker att använda 2020

Jag tror att du håller med mig när jag säger:

Vi har sett nog av Ethereum-mördare, men Ethereum överlever fortfarande hittills.

Men kommer det att vara fallet efter fem år också?

Jag har inte kristallkulan för att berätta det, men när jag har sagt det menar jag inte att vi inte kommer att ha Ethereum då.

Vad jag menar är att vi kommer att se några fler så kallade Ethereum-mördare då, och få av dem skulle till och med ha tagit över Ethereum. (förmodligen)

Men låt oss pausa:

Eftersom en sådan Ethereum-mördare existerar i kryptosfären just nu också och den kallas – Cardano (ADA). Därför är det på min lista över kryptovalutor som kommer att överleva de närmaste 5 åren.

För de av er som inte känner till Cardano är det en blockchain 3.0-plattform för värd för smarta kontrakt och DApps som lovar att vara mer skalbar, styrbar och interoperabel än Ethereum.

Nåväl, jag vill inte prata mer om Cardano nu eftersom många av er redan äger det och har kommit hit för att veta om några av de bästa Cardano-plånböckerna för att lagra din ADA.

Detta förväntades också eftersom Cardano-samhället under en längre tid längtar efter ett mer bekvämt sätt att interagera med Cardano blockchain.

Så låt oss gå till den verksamheten:

Så du köpte din första Cardano, bra! Här är några av de bästa Cardano-plånböckerna för att förvara det säkert:

Bästa Cardano plånbok att försöka för din ADA 2020

Inte säker Var ska du förvara dina Cardano (ADA) -mynt säkert? Kolla in nedan den dedikerade listan över bästa plånböcker för Cardano:

Bästa Cardano (ADA) plånböcker Plånbokens namn
Hårdvaruplånböcker Ledger Nano X [Rekommenderad]
Ledger Nano S
Trezor Model T
Skrivbordsplånbok Daedalus plånbok
Webbplånbok AdaLite plånbok
Yoroi plånbok
Mobil (Android & iOS) Plånbok-app Yoroi plånbok

# 1. Ledger Nano X [rekommenderas]

Vill du ha något pålitligt och långsiktigt för din Cardano-kryptovaluta?

Du bör en gång titta på Ledger Nano X, som den nya hårdvaruplånboken lanserades av Ledger SAS-företaget – en pionjär inom tillverkning av säkerhetslösningar för digitala tillgångar som Cardano.

Det bra är att Cardano stöds av Ledger Nano X och 1000+ andra valutor. Dessutom har enheten ett batteri och Bluetooth genom vilken du kan hantera dina ADA-tokens direkt på iOS / Android-enheter.

Slutligen är Ledger Nano X en egenplånbok där du får fröfrasen för att styra din ADA liksom andra kryptovalutor.

PS: Köp alltid Ledger Nano X från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarnas medel komprometteras.

Köp Ledger Nano X nu

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S behöver ingen introduktion.

Det är verkligen den mest kända Bitcoin- och kryptovalutaplånboken som tillverkas av Ledger HQ som nu också stöder Cardano (ADA).

Om du inte har tillräckligt med budget för att köpa en kryptovalutaplånbok bör du kolla in Ledger Nano S eftersom det är ganska billigt nu. Och det bästa är att du betalar mindre för samma grad av säkerhet.

Precis som andra plånböcker tillåter Ledger Nano S dig att säkerhetskopiera ditt utsäde, ställa in en PIN-kod och ställa in en lösenfras om du behöver. Bortsett från det kan du enkelt lagra mer än 700 kryptovalutor och token på den och gå över nationella gränser. Kolla här mer detaljerat om de mynt som stöds av Ledger Nano S.

PS: Köp alltid Ledger Nano S från den här officiella webbplatsen, inköp gjorda via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarnas medel komprometteras.

Köp Ledger Nano S nu

# 3. Trezor Model T [Cardano’s Hardware Wallet]

Trezor Model T är den nya förbättrade modellen för tidigare Trezor hårdvaruplånbok, och den goda nyheten är att den stöder Cardano inklusive hundratals andra kryptovalutor.

Trezor är också en av pionjärerna inom hårdvaruplånböcker och har utvecklat plånbokslösningar de senaste fem åren.

Det är en liten enhet med en mini OLED-skärm där du godkänner transaktionerna på skärmen.

Trezor är en självhostad HD-plånbok där du styr dina privata nycklar med en 12-ords frö eller lösenfras som är av största vikt idag för att skydda eventuella kryptotillgångar.

Men en sak att notera är att du måste använda Trezor Model T med AdaLite eftersom det ger dig användargränssnittet för att interagera med din ADA-butik på Model T. Notera: Endast firmwareversion >= 2.0.8 stöds för den här funktionen.

Köp Trezor Model T nu

# 4. AdaLite Wallet [Web Wallet]

AdaLite, tidigare känt som CardanoLite, är en lätt webbplånbok för att lagra din Cardano säkert och säkert.

AdaLite är utvecklat av Vaccumlabs-utvecklare, som är fans och innehavare av Cardano förstod timens behov av att skapa en mer användarvänlig plånbok för Cardano-användare.

För att använda AdaLite behöver du inte göra några registreringar eller installationer. Istället kan du komma åt plånboken direkt på AdaLite.io URL.

När du skapar en ny plånbok med AdaLite genererar du en 12-ords minnesfras som är som nyckeln till din Cardano-plånbok. Att förlora den här nyckeln innebär att du kommer att förlora alla dina pengar, så håll den mycket säkert.

Med detta sagt att AdaLite är en egen värdplånbok och ingen, till och med AdaLite lagrar inte dina data eller behåller någon form av säkerhetskopiering av dina medel.

Slutligen är AdaLite kompatibel med Trezor Model T och Daedalus plånbok, så du har också det här alternativet att utforska.

Notera: AdaLite stöder inte Cardano Staking.

Kolla in AdaLite Wallet

# 5. Daedalus Wallet [Desktop Wallet]

Daedalus är den officiella plånboken för Cardano-kryptovaluta.

Det är en stationär klient med full nod där du måste ladda ner hela blockchain och vänta lite tid på synkronisering.

Med Daedalus-plånboken kan du skapa ett antal hierarkiska deterministiska (HD) plånböcker för att lagra dina ADA-medel.

Bortsett från den Daedalus plånboken är också en plånbok där du får säd för säkerhetskopiering och återställning. Det är därför du har all kontroll över dina pengar och säkert kan skicka / ta emot / hantera Cardano med Daedalus-plånboken.

En annan bra anledning att använda Daedalus stationära plånboksklient är att den är utvecklad av Cardano-teamet och att den också stöder Cardano-insatser.

Slutligen kan du också göra Cardano-pappersplånböcker med Daedalus där plånböckerna kan exporteras till papperscertifikat, vilket ger dig maximal säkerhet för att placera pengar i kylförvaring.

Notera: Från och med nu stöder ingen annan Cardano-plånbok insättningen av Cardano. Dessutom är deras iOS- och Android-app under utveckling.

Kolla in Daedalus Wallet för Mac, Linux, Windows

# 6. Yoroi Wallet [Web & Mobile ADA Wallet-Chrome Extension]

Yoroi är en webbplånbok och en av de bästa plånböckerna för Cardano.

Lätta plånböcker behöver inte ladda ner eller synkronisera blockkedjan som Daedalus. Det betyder att när du öppnar plånboken kan du skicka eller verifiera mottagandet av transaktioner direkt.

Ett annat enkelt sätt att förstå det skulle vara: Yoroi är en lätt, hierarkisk deterministisk (HD) plånbok för Ada (kryptovaluta) som körs som en Chrome-förlängning.

Denna plånbok är också Cardanos officiella plånbok eftersom den är utvecklad av Emurgo och konstruerad av IOHK, som är officiella representanter för Cardano-projektet..

När du ställer in Yoroi-plånboken för första gången får du en 15-ords återhämtningsfras. Håll det här mycket säkert eftersom att förlora detta skulle innebära att du tappar alla dina pengar.

Dessutom är Yoroi en egen värdplånbok, vilket innebär att privata nycklar lagras krypterade på användarens maskin endast när de använder Yoroi. Så du behöver inte oroa dig för säkerhet.

Jag skulle dock rekommendera dig att vara medveten om phishing-attacker när du använder webbplånböcker, så kom ihåg det.

Notera: Denna plånbok stöder inte Cardano-satsning. Yoroi finns också för Android och iOS

Använd Yoroi Wallet Now

Vilken är den bästa ADA-plånboken att använda?

Jag vet att många av er kanske tänker att det inte finns så många Cardano-plånböcker att välja mellan, men tro mig det här är tillräckliga alternativ för en blockchain som bara har varit här under så kort tid.

Om du var där för ett år sedan, skulle du inte ha hittat så många alternativ att lagra Cardano.

Jag är också säker på att med tiden och mognaden i Cardano-projektet kan du förvänta dig mycket fler plånböcker som du har nu för Ethereum.

En annan sak som stör Cardano-användare är bristen på Cardano Android & iOS-plånböcker vilket är ett verkligt problem, men också det kommer att sorteras eftersom Daedalus arbetar med det.

Det finns också en mobil plånbok för Cardano-användare (iOS och Android), dvs.., Infinito plånbok, men jag är inte säker på dess kvalitet ännu, men om det ändras kommer jag att lägga det i min lista.

Dessutom är den goda nyheten att Cardano har kommit till Ledger Nano S, så om du har en kan du koppla av eller annars köpa Ledger Nano X – nästa generations Cardano hårdvaruplånbok.

Slutligen uppmanar jag dig att ta ut din Cardano eller andra kryptovalutor från börsen och om du vill ha en Cardano hårdvaruplånbok just nu kan du kolla in Trezor Model T.

Så allt från min sida i den här rundan av bästa Cardano-plånböcker, och jag kommer att uppdatera listan då och då när fler Cardano-plånböcker släppte marknaden !!

Fram till den tiden kan du njuta av och dela din kunskap om krypto med alla omkring dig &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner