Bästa hårdvaruplånbok för Bitcoin och kryptovaluta [2020]

Kom ihåg detta högt och tydligt:

Dina kryptovalutor är bara lika säkra som din kryptoplånbok.

Ändå kompromissar vi med att få en kryptovalutahårdvaruplånbok.

Men låt mig fortfarande upprepa.

Vi hör ofta att det här bästa Bitcoin-utbytet eller att kryptoutbytet blev hackat, men vi lär oss fortfarande inte av våra misstag.

Vi litar fortfarande på inbyggda online-plånböcker av dessa börser och ibland förlitar vi oss också på våra mobila eller stationära plånböcker genom att lagra stora mängder kryptovalutor på dem.

Men detta kan vara dödligt.

Om du inte väljer en pålitlig hårdvaruplånbok för din BTC & bästa Bitcoin-liknande kryptokurvor, dagen är inte så långt då du kommer att förlora hela ditt kryptokapital som denna rika kille som förlorade 24 miljoner dollar när hans mobilplånbok hackades.

Dessutom bör du inte lita på någon eller alla kryptovalutahårdvaruplånböcker eftersom inte alla är gjorda lika. Här är några av kriterierna genom vilka vi vill skanna våra plånboksval av hårdvara:

  • Team: Bör ha god utveckling & marknadsföringsteam
  • Enkel användning: Plånboken ska ha lättanvänt gränssnitt & UX.
  • Kompatibilitet: Bör vara kompatibel & tillgängligt över olika operativsystem
  • Säkerhet: Bör vara kompromisslös med säkerhetsstandarderna
  • Gemenskap: Bör ha en aktiv grupp av användare

Mot bakgrund av dessa kriterier har vi följande förslag för dig, om du letar efter en bra och robust hårdvaruplånbok för dina kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum.

Jämförelse av Bitcoin Hardware Wallet Våra betyg
Ledger Nano X 9,5 / 10
Ledger Nano S 9/10
Trezor Model T 8,5 / 10
Ellipal kall plånbok 9/10
Trezor One 7/10

Jämförelse av Bitcoin Hardware Wallet 2020

Riskera inte dina Cryptos! Välj någon av dessa bästa hårdvaruplånböcker för att lagra din Bitcoin och andra kryptovalutor säkert 2020 och senare:

# 1. Ledger Nano X

Letar du efter fler alternativ som ska användas som den säkraste Bitcoin-plånboken?

Vi har fått dig täckt med en annan hårdvaruplånbok som kallas Ledger Nano X. Ledger-plånboken är en produkt från Ledger-företaget (ett globalt ledande företag för att säkra kryptotillgångar) och är baserat i Paris, Frankrike.

Ledger förnyar sina kryptovalutahårdplånböcker sedan 2014 när de lanserade sin första produkt Ledger Nano-plånbok. Men det är 2020, nu och de har moderniserat sin hårdvaruplånbok till Ledger X.

Ledger Nano X är en toppmodern enhet för att säkra dina kryptovalutor på en hårdvaruenhet som ser ut som en USB-enhet. När det gäller sin fysiska design har Ledger X också två sidoknappar och en OLED-skärm för att styra din enhet.

Du kan enkelt hantera dina transaktioner från din smartphone eller dator med deras Ledger Live-app som är tillgänglig för både mobila och stationära enheter.

Det blir bättre:

Din den här hårdvaruplånboken är Bluetooth-aktiverad och möjliggör end-to-end-kryptering för extra säkerhet medan du gör transaktioner via din mobil eller skrivbord.

Även om vissa tycker att Bluetooth inte är den bästa funktionen för att säkra pengarna, ser jag inga problem med att använda den om den används säkert. Om du vill ha en icke-Bluetooth-version av samma Nano S kan det hjälpa dig.

Slutligen är det ganska enkelt att säkerhetskopiera ditt 12 eller 24-ords återställningsfrö med Ledger Nano X-enheten och måste göras vid själva initialiseringen av enheten.

Detta utsäde kan producera en privat nyckel för alla offentliga adresser för alla lagrade valutor eftersom Nano X också är en HD plånbok.

Jag har använt den här plånboken under en tid och jag kan säga att den är en av de mest intuitiva hårdvaruplånböckerna som använder den säkerhet som du inte skulle behöva på centralbörser eller programvaruplånböcker där du för närvarande håller dina mynt.

PS: Köp alltid Ledger Nano X från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarnas medel komprometteras.

Köp Ledger Nano X nu

# 2. Ledger Nano S

Vilken är den mest populära Bitcoin-plånboken på marknaden?

Det måste verkligen vara Ledger Nano S hårdvaruplånbok.

Ledger Nano S är produkten från samma företag som har lanserat Ledger Nano X. Naturligtvis är företaget innovativt sedan 2014 och har erfarenhet av att göra kryptohårdvaruplånböcker.

Ledger Nano S föregångaren till Ledger Nano X-enheten, men som högst var det den mest sålda plånboken för kryptovalutahårdvara i branschen.

Från och med nu använde miljontals kunder Ledger Nano S eftersom det ger oöverträffad säkerhet jämfört med något annat lagringssätt. (Läs vår detaljerade jämförelse av Ledger Nano X vs Ledger Nano S)

Till och med jag har använt Ledger Nano S och Trezor Model T i nästan ett år nu och kan bekvämt säga att dessa enheter tävlar om nästan nacken mot nacken när det gäller prestanda.

Priset på Ledger Nano S är dock lite lägre än nu, så om du är någon som vill investera mindre än 100 dollar på en kryptovalutahårdvaruplånbok, bör du inte leta längre än Ledger Nano S.

Du får alla nödvändiga funktioner som säkerhetskopiering av återställningsfrö, PIN-kod, två sidoknappar, OLED-skärm, ett skrivbord & mobilapp etc. för att hantera dina kryptovalutor säkert.

Plus Nano S kan också lagra och hantera 1000+ kryptomynt och token men du kan inte använda alla valutor samtidigt genom Ledger Live medan Ledger X ger mer flexibilitet. Så om du vill använda fler valutor alltför samtidigt måste du kolla in Ledger X hårdvaruplånböcker.

Slutligen, när du pratar om de bästa hårdvaruplånböckerna i budgeten, har du inte råd att sakna Nano S eftersom det här är plånboken som tog hårdvaruplånböcker till mainstream. Det är lätt den bästa Bitcoin-plånboken för att lagra den privata nyckeln till alla offentliga adresser i ett skott.

PS: Köp alltid Ledger Nano S från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarens medel komprometteras.

Köp Ledger Nano S nu

# 3. Trezor Model T

Trezor Bitcoin-plånbok är den säkraste Bitcoin-plånboken du hittills hittar på marknaden.

Den är utvecklad av SatoshiLabs, ett tjeckiskt företag som är pionjär för Bitcoin-hårdvaruplånboken. SatoshiLabs började tillverka några av de bästa hårdvaruplånböckerna för Bitcoin och andra kryptovalutor 2013, och sedan dess fortsätter den sin innovation.

I linje med det är Trezor Model T nästa generations kryptovaluta- och Bitcoin-hårdvaruplånbok utformad noggrant för att fungera som ett digitalt säkert för dina digitala tillgångar.

När du använder Trezor Model T lämnar din privata nyckel aldrig din enhet och du kan komma åt ett interaktivt skrivbordsgränssnitt för att ta full kontroll över dina kryptovalutor.

Det är ännu enklare att säkerhetskopiera dina privata nycklar med Trezor Model T eftersom du bara behöver säkerhetskopiera ditt 12 eller 18 ord återställningsfrö. Du kan också ställa in en mnemonic lösenfras på din Trezor Model T för att lägga ett extra lager av säkerhet för dina medel.

Trezor Model T har bara ett chip eller en mikrokontroller för att generera och lagra privata nycklar. Detta chip är noggrant peer-reviewed och i allmänhet betraktas som säkrare än säkra elementchips som är slutna källor, inte kraftigt peer-reviewed.

Slutligen stöder Trezor Model T nu mer än 1000 kryptovalutor och ERC20-tokens inklusive Bitcoin, och är en lätt USB-liknande enhet som används av miljontals kryptovaluta-HODLers som är seriösa om säkerheten för sina kryptovalutor.

PS: Köp alltid Trezor Model T från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga vilket leder till att användarnas medel komprometteras.

Köp Trezor Model T nu

# 4. Ellipal Titan plånbok

Ellipal Titan hårdvaruplånbok är en annan plånbok att se upp till under 2000-talet för att hålla dina kryptotillgångar säkra.

Ellipal plånbok grundades 2018 och har sitt huvudkontor i HongKong och har blivit ett alltmer populärt val för många att frysa sina kryptovalutor..

Ellipal Titan är 100% luftfri utan Bluetooth- eller USB-funktioner för extra säkerhet. Istället använder de fullständig QR-kodintegration vilket är det bästa sättet enligt mig också eftersom det gör det motståndskraftigt mot alla typer av nätverksattacker.

På designsidan är det ett helt förseglat IP65 anti-manipulationshölje som ger en angripare svårt att attackera det fysiskt, men även om det öppnas på något sätt kommer det att skadas och ingen nytta för en angripare.

På UI-fronten är det lätt att använda och hantera med stor pekskärm tillsammans med mobilstöd för kryptoanvändare att använda den var som helst på språng.

Från och med nu stöder Ellipal 34 blockchain-tillgångar inklusive populära tillgångar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc där du kontrollerar alla tillgångar och transaktioner med din 12-ords mnemonic.

Köp Ellipal Titan Wallet nu

# 5. CoolWallet S

CoolWallet S är den enklaste att använda kryptovalutahårdvaruplånbok som finns på marknaden och kallas lämpligen som “krypto-on-the-go” -plånbok.

CoolWallet S är en hårdvaruplånbok med kreditkortsstorlek för dina Bitcoin-, Ethereum-, Litecoin-, XRP-, Bitcoin Cash- och ERC20-token etc..

Genom att inte vara som andra Bitcoin-hårdvaruplånböcker, som vanligtvis är enheter av USB-typ, öppnar CoolWallet S möjligheten att integreras med mobila enheter direkt.

Den här hårdvaruplånboken kopplas enkelt ihop med din mobil CoolWallet-app för att ge dig den sömlösa upplevelsen av att använda dina kryptovalutor på mobilen utan att äventyra säkerheten för dina privata nycklar.

Liksom andra hårdvaruplånböcker låter CoolWallet S dig säkerhetskopiera ditt återvinningsutsäde och är en pålitlig produkt av mer än 150 000 kunder runt om i världen.

Slutligen är det en laddningsbar enhet med en kontaktladdningsfunktion som tar 2 timmar tills den är fulladdad. Detta gör den till den mest avancerade såväl som den coolaste hårdvaruplånboken som finns just nu på marknaden och till och med Bobby Lee – en kryptopionjär också sekunder med detta:

Köp CoolWallet S nu

# 5. Trezor One (Trezor hårdvaruplånbok)

Trezor One är den första flaggskeppsprodukten från SatoshisLab-företaget som banade väg för hårdvaruplånböckernas tid. Denna plånbok är också populärt känd som Trezor hårdvaruplånbok.

Att vara föregångaren till Trezor Model T har naturligtvis färre funktioner, men det är fortfarande användbart och ger anständig säkerhet för dina kryptoassets.

Ändå är det vilken dag som helst bättre än någon mobil eller byt inbyggd plånbok som du kanske använder nu. Så om du är någon som har låg budget i nuläget och fortfarande vill säkra sina kryptovalutor som BTC, ETH, LTC, etc., bör du definitivt köpa denna Trezor-plånbok.

Precis som andra plånböcker, låter Trezor One dig säkerhetskopiera dina återställningsfröord och alltid ha kontroll över dina privata nycklar.

Denna Trezor är en USB 2.0-enhet kompatibel med Windows, Linux och macOS (10.8 eller högre) och skyddar dig för nyckelloggare som attackvektorer.

PS: Köp alltid Trezor One från den här officiella webbplatsen, inköp som görs via andra källor som Amazon har rapporterats felaktiga och resulterat i att användarens medel komprometteras.

Köp Trezor One nu

Vilka är de bästa hårdvaruplånböckerna för Bitcoin & Altcoins?

Jag vet att några av er fortfarande kan vara förvirrade, vilken kryptovalutahårdvaruplånbok man ska välja. Men det borde du inte vara för att vi inte har listat en lång lista med plånböcker som andra webbplatser för att medvetet förvirra dig.

Alla de sex plånböckerna som vi har listat är de bästa i branschen, och vi använder fem plånböcker av dessa sex plånböcker, men om du vill ha enstaka rekommendationer från oss bör du inte leta längre än Ledger Nano X eller Ledger Nano S.

Vi föreslår till och med att du har båda dessa plånböcker för att diversifiera när det gäller säkerheten för dina medel. I framtiden kan dessa två plånböcker vara kompatibla på något sätt, vem vet !!

Några vanliga frågor angående hårdvaruplånböcker …

Vilken är den bästa hårdvaruplånboken för kryptovalutor?

Det är svårt att svara men enligt mig Ledger Nano X & Ledger Nano S är den bästa hårdvaruplånboken för kryptovalutor och perfekt för alla som vill ha mobilplånböcker som är lätta att bära.

Jag kommer också att betygsätta Trezor-plånboken där inne eftersom de är öppen källkod och mycket mer peer-reviewed än en annan Bitcoin-hårdvaruenhet.

Så du borde åtminstone ha en av dessa hårdvaruplånböcker om du ens har en tro på trovärdigheten för kryptovalutor eftersom ingen vet vilken kryptovaluta som blir nästa att massivt uppskatta.

Plus 1000+ mynt och token som stöds kan lagras och hanteras via en enda hårdvaruenhet, varför inte investera i dem för att skydda din totala kryptoportfölj.

Vad är den bästa och säkraste Bitcoin-plånboken?

Om du bara vill lagra Bitcoin är den bästa hårdvaruplånboken för Bitcoin utan tvekan Ledger Nano Xand Trezor plånbok. Du kan välja något av dessa eftersom båda är kostnadseffektiva och ger dig tillräcklig sinnesro för dina myntas säkerhet eftersom de är de bästa fryslagringsalternativen som finns på marknaden.

På så sätt är den privata nyckeln till dina bitcoins och andra kryptovalutor alltid offline i en säker enhet som det är nästan omöjligt att manipulera med om du inte gör något riktigt fel.

Om du frågar mig använder jag tre plånböcker för hårdvara, dvs. Nano X, Nano S och Model T..

Vilken är den bästa kryptovalutahårdvaruplånboken för krusning?

Ledger Nano X är den bästa kryptovalutahårdvaruplånboken för rippel eftersom de var den första plånboken som redogjorde för Ripples taggproblem när de skickade och tog emot Ripple-mynt.

Detta är inte på något sätt en enkel uppgift, plus Ledger Nano X har det bästa Bitcoin-stödet liksom stödet för 1000+ andra mynt som stöds. Med Nano X får du också Bluetooth-funktionen som gör det enkelt att använda trådlöst på mobila enheter också

Hur fungerar en plånbok för hårdvara?

Ledger SAS som är ett banbrytande företag för att tillverka några av de bästa lösningarna för hårdvaruplånböcker för kryptomyntens säkerhet använder en dubbelchiparkitektur i en enda enhet, dvs både Ledger X och Ledger S. Du har en MCU för allmänt bruk och en annan säker element MCU (SE MCU).

Det säkra elementet är huvudsakligen ansvarigt för säkerheten för dina seed / privata nycklar, och den andra MCU fungerar som ett abstraktionsskikt för att underlätta kommunikationen mellan SE och användarens smartphone / skrivbord.

Inuti dessa MCU: er finns BOLOS-operativsystemet, som är ett proprietärt system för Ledger SAS, och denna del granskas inte noggrant, eftersom den inte är öppen källkod.

Men med dessa begränsningar kan inte Ledger-maskinvaruplånböcker enkelt hackas om inte någon har fysisk åtkomst till din enhet och vet din PIN-kod. Annars är det inte möjligt att hacka.

Å andra sidan:

Trezor Model T & Trezor One har bara ett chip eller en mikrokontroller för att generera och lagra de privata nycklarna på sina hårdvaruplånböcker.

Är en hårdvaruplånbok nödvändig?

Eftersom ingenting är obligatoriskt i livet om du väljer att se det på samma sätt, om du inte har en betydande mängd kryptovalutor eller om du inte är seriös när det gäller säkerheten för dina kryptomynt, är troligen hårdvaruplånböcker inte något för dig.

Om du har små mängder av valutor för experimentella ändamål och inte tror att de kommer att uppskatta i värde, är det bättre med programvaruplånböcker.

Men några av de bästa Bitcoin-plånböckerna är hårdvaruplånböcker, så om du är en långsiktig spelare rekommenderar vi att du åtminstone får en av de ovannämnda hårdvaruplånböckerna.

Slutsats: Bästa Crypto Hardware Wallet

Så det är allt från oss i den här detaljerade guiden om bästa kryptovalutahårdvaruplånböcker som du kan använda för att lagra dina Bitcoin och altcoins.

Slutligen vill jag säga det, var inte sparsam.

Du har kommit långt. Du har lärt dig om Bitcoin och kryptovalutor. Du har gjort din forskning och sedan investerat i dessa valutor som också en anständig summa.

Varför nu kompromissa med att hålla dem så säkra som möjligt. Om du tappar dina mynt, vad är poängen med att ha gjort allt lärande och sökande för att investera i dem i första hand?

Tänk på det här.

Skaffa dig den bästa Bitcoin-hårdvaruplånboken, om du har BTC och om du också har andra valutor, MÅSTE du få den bästa hårdvaruplånboken oavsett vad du spenderar ett par dollar mer

Nu berättar du för oss: Vilken plånbok tycker du är bäst? Använder du någon av dessa plånböcker? Vilken plånbok planerar du att köpa för att skydda dina kryptovalutor?

Berätta för oss i kommentarerna nedan och tveka inte att fråga, vi väntar på att höra från dig &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner