Bitcoin Sunrise Review: Er det en fidus eller legitimitet?

Mange mennesker er skeptiske, når det kommer til at bruge avanceret kryptohandelssoftware som Bitcoin Sunrise. Dette er forståeligt, på grund af kryptokurrencymarkedets ustabile karakter vil investeringer altid være risikable, især for nye brugere med ringe eller ingen handelserfaring. Lad os starte med at undersøge, hvad Bitcoin Sunrise faktisk er, og hvordan denne handelsplatform fungerer.

Hvad er Bitcoin Sunrise?

Bitcoin Sunrise er en software til handel med kryptokurrency, der har til formål at hjælpe investorer, der aldrig har handlet før, med at få overskud på kryptokurrencymarkedet.

Handelssoftwaren fungerer med intelligent teknologi bakket op af machine learning og AI. Bitcoin Sunrise er let at bruge og navigere og er en af ​​de bedste handelsplatforme, der bruges på kryptokurrencymarkedet.

Er Bitcoin Sunrise Legit eller en fidus?

Der er mange spørgsmål og myter om Bitcoin Sunrise og dens legitimitet, især indtjeningspotentialet for investorer, der er interesseret i handel. Vi skal huske, at kryptokurrencymarkedet er volatilt og tidsfølsomt. Selvom det er håndterbart med softwarens algoritmer, vil investeringsrisiko altid være der.

 • Nye brugere kan prøve en demo. Når du er tilfreds, er der et lille minimumsindskud på £ 250 / € 250 for at starte livehandel.
 • Der er indskuds- og stoptabbegrænsninger på plads for at beskytte brugere og investeringer mod volatilitet
 • En gevinst på op til 88% opnås ved at udnytte mæglerne & handelssignaler på platformen. For erhvervsdrivende, der generelt har undersøgt automatiseret handelssoftware, er effektiviteten ved at modtage høje afkast en mulighed for erfarne mæglere..
 • Platformen er nem at navigere og brugervenlig.

Sådan starter du handel med Bitcoin Sunrise

Registrering

For at registrere start med oprettelse af en gratis konto via nedenstående formular. Efter en vellykket registrering vil du blive tildelt en personlig mægler, der leder dig gennem kontobekræftelsen & opsætningsproces:

Depositum

Vi foreslår foretage et minimum depositum på £ 250 / € 250. At starte i det små er bedst for brugere, der aldrig har handlet før. Denne indbetaling skal foretages, før brugeren kan aktivere live trading-funktionen.

Indskud kan foretages ved hjælp af et MasterCard, Visa eller Maestro. Dog skal brugerne bekræfte deres konto & identitet inden handel kan begynde. For nye brugere, der er bekymrede over sikkerheden på deres kort eller personlige oplysninger, gælder GDPR-regler, og SSL-certifikater bakker alle transaktioner op. Dette betyder, at alle dine fortrolige oplysninger er krypteret og sikre på webstedet.

Demokonto

Vi anbefaler, at du bruger demo-handelsfunktionen, især for nye og uerfarne brugere. Demofunktionen er dybest set en kopi af den live handelsplatform uden brug af rigtige penge og er rettet mod at hjælpe brugerne med at opleve platformen, lære om live-handler og teste dens funktionalitet.

Live handel

Før du starter en live handel, foreslår vi, at alle nye brugere sætter handelsgrænser. Dette vil beskytte enhver investering eller i det mindste minimere risikoen for store tab. Når en bruger har konfigureret de indledende grænseindstillinger, gælder den hver handelsdag, undtagen hvis brugeren ændrer indstillingerne, før en handel finder sted. Igen er det tilrådeligt at bruge demohandelfunktionen, før du går videre til livehandel.

Bitcoin Sunrise vs. andre platforme

Bitcoin solopgang Andre platforme
 • Problemfri registrering
 • Andre bitcoin-handelsplatforme kræver en langvarig registrerings- og verificeringsproces.
 • Flere betalingsmetoder
 • Brugere kan opleve, at andre platforme har alvorlige betalingsbegrænsninger, der hindrer muligheden for at begynde at handle på kryptokurrencymarkedet.
 • Virkelige positive udtalelser
 • Mange andre handelsplatforme har modtaget utallige dårlige anmeldelser og klager.
 • Automatiseret samtidig handel
 • Andre handelsplatforme har et langsomt tempo i transaktionskøsystemet, som deaktiverer samtidig handel.

Hvad er fordelene ved at handle med Bitcoin Sunrise

 • Brugervenlige funktioner – en ny bruger finder det let at navigere på denne platform. Funktionerne er grundlæggende og lette at forstå.
 • Verifikationsproces – verificering af kundens personlige oplysninger er, hvad en licenseret handelsplatform skal gøre.
 • Online kundesupport – der er en kundeservice supportchat & telefonhold til rådighed 24/7.
 • Demo trading mode – brugere er i stand til at lære om handelsmekanikken, inden de investerer penge. Det beskytter også nye brugere fra at investere store summer i et marked, de endnu ikke forstår.
 • Hurtige udbetalinger – udbetalinger kan foretages inden for 24 timer efter den første handel.
 • Erfarne mæglere – En personlig mægler kan tildeles brugerens portefølje & kan udføre de forskellige investeringsstrategier på kundens vegne.

Hvad du skal overveje, før du handler med Bitcoin Sunrise

 1. Invester klogt – start med et minimum depositum på £ 250 / € 250.
 2. Træk indtjeningen tidligt ud – vi foreslår at trække din indtjening ud og lade det oprindelige investeringsbeløb være på systemet for mere handel. På denne måde kan du nyde din indtjening, mens den startkapital, du investerede, fortsætter med at tjene penge.
 3. Invester ikke dine opsparinger – vi foreslår, at nye brugere bruger deres disponible indkomst i stedet for at bruge al deres opsparing til at finansiere deres første handel. Husk, at kryptokurrencymarkedet er ustabilt, og tingene ændrer sig hurtigt.

Er Bitcoin Sunrise tilgængelig for amerikanske beboere?

Nej, amerikanere kan ikke bruge Bitcoin Sunrise, men der er mange alternative handelsplatforme registreret i USA for folk, der er interesseret i at handle kryptokurver.

Er der en Bitcoin Sunrise-app?

Nej, handel kan kun foregå på en computer eller andre mobile enheder via hjemmesiden.

Har Bitcoin Sunrise været med i medierne?

Der har været forskellige rygter om, at Bitcoin Sunrise er blevet godkendt i tv-shows som Dragon’s Den, Shark Tank og This Morning. Der er intet bevis for, at disse rygter er korrekte. Der har heller ikke været nogen godkendelse af Bitcoin Sunrise af nogen berømtheder, selvom mange har udtrykt interesse for at forstå Cryptocurrency-markedet.

Er der en Dragons Den Bitcoin Sunrise-episode?

Dragons Den er et berømt britisk show, hvor ambitiøse forretningsfolk får 3 minutter til at kaste deres forretningsidé til et panel af succesrige forretningsfolk i håb om at få investeringer til at starte og tage deres forretningsidé til næste fase. Ethvert produkt, der er knyttet til dette show, vil få succes om natten. Vi har ikke fundet nogen forbindelse mellem Bitcoin Sunrise og Dragons Den.

Er der en Shark Tank Bitcoin Sunrise-episode?

Shark Tank er et amerikansk investeringsshow svarende til Dragons Den. Iværksættere får et par minutter til at bringe deres idé til et panel af millionærer i håb om, at disse millionærer investerer penge i deres idé. Hvis Bitcoin Sunrise havde støtte fra Shark Tank, er det sikkert at sige, at det ville være hele nyheden, men det er meget usandsynligt, da Bitcoin Sunrise ikke er licenseret til amerikanske forbrugere..

Berømtheder, der har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 sluttede Gwyneth Paltrow sig til Bitcoin-opstart Abra som rådgiver under en episode af Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lancerede Mike Tyson en Bitcoin-tegnebog i et partnerskab med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tweetede Snoop: “Min næste post tilgængelig i bitcoin n leveret i en drone.” I 2017 fik Snoop Dogg 1.500 SparkleCOIN’er fra virksomheden til en værdi af cirka $ 55.500 som en donation til hans ungdomsfodboldprogram.
 • Ashton kutcher – Investeret i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkendte Jamie Foxx kryptovalutaudvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til at deltage i det nye @cobinhood-token! NUL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En af de tidligste tilhængere af Bitcoin. I 2013 tweetede hun: Første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nu ulovligt inklusive gældsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 meddelte Mel B, at hun ville acceptere Bitcoin-betalinger for sin nye single. Hun sagde: Jeg elsker, hvordan ny teknologi gør vores liv lettere, og for mig er det spændende. Bitcoin forener mine fans over hele verden ved hjælp af en valuta. De kan bare betale ved hjælp af bitcoins.
 • Drew Carey – En gang tweeted: Prøvede bare at købe morgenmad med bitcoins. Nægtet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tweetede han et foto af sig selv med en billedtekst, der lyder: “Brug af bitcoins ethereum og andre typer kryptokurrency i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikel blev offentliggjort og rapporterede, at Richard Branson investerede $ 30 millioner i kryptovaluta-betalingsplatform BitPay.

Bitcoin Sunrise Review: Vores dom!

Resultatet af vores analyse på Bitcoin Sunrise-platformen får os til at støtte påstandene om, at Bitcoin Sunrise er 100% legitim og kan hjælpe nye og erfarne handlende med at generere en passiv indkomst og øge deres formue. Det hævdes, at en ny bruger kan tjene mellem € 200 og € 1000 hver uge. Dette afhænger helt af, hvor mange penge brugeren investerer og fortsætter med at geninvestere.

Vi har fundet nok anmeldelser og forskning, der tyder på, at Bitcoin Sunrise er pålidelig og tilstrækkelig til yderligere investeringsovervejelser. Bitcoin Sunrise er tilgængelig for brugere i mere end 150 lande.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Bitcoin Sunrise?

Bitcoin Sunrise er en automatiseret handelssoftware, der er programmeret til at genkende kryptovalutamarkedsmuligheder for brugere, der er interesserede i at begynde at handle.

 • Er det rentabelt at investere i Bitcoin Sunrise

Der er investorer, der hævder at have indtjening over € 5.000 dagligt. Dog skal brugerne investere store summer for at tjene sådanne afkast. Vi råder nye brugere til at starte med et minimum depositum på £ 250 / € 250 og kun handle på deres overskud derfra.

 • Hvad er gebyret for at åbne den nye konto?

Der opkræves ikke noget gebyr for at åbne en ny Bitcoin Sunrise-konto. Det er helt gratis.

 • Kan Bitcoins trækkes ud af handelssystemet efter at have tjent en fortjeneste?

Desværre er dette ikke muligt. Handelssoftwaren konverterer din indtjening til den lokale valuta, og din indtjening deponeres på den bankkonto, der er knyttet til din Bitcoin Sunrise-konto.

 • Er der alternative kryptohandelsplatforme?

Der er lignende handelsplatforme som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blandt andre pålidelige cryptocurrency-handelsplatforme.

 • Er der en maksimal profitgrænse, jeg kan opnå?

Nej. Der er ingen grænser for, hvor meget indtjeningspotentiale du har på Bitcoin.

 • Er Bitcoin Sunrise et pyramidesystem?

Nej. Bitcoin Sunrise er en prisvindende og dybt teknisk software, der giver dig mulighed for at lave rentable kryptokurrencyhandler.

 • Hvor meget tid skal jeg bruge på dette?

Det anbefales, at den gennemsnitlige bruger skal indtaste mindst 20 minutter om dagen på denne handelsplatform.

 • Hvilke lande er Bitcoin Sunrise tilgængelig i?

Bitcoin Sunrise er tilgængelig i over 150 lande, og der er flere betalingsmuligheder for din bekvemmelighed. Du kan nemt begynde at tjene et afkast på din investering fra næsten hvor som helst rundt om i verden, så længe det er lovligt at bruge Bitcoin Sunrise i dit land

 • Er det tilrådeligt at investere alle dine penge i Bitcoin Sunrise?

Nej, invester aldrig penge, som du har brug for eller ikke har råd til at tabe, du skal kun bruge disponibel indkomst. Markedet for kryptokurrency er ustabilt og tidsfølsomt, hvilket gør det til høj risiko og høj belønning. Vi anbefaler at starte i det små. Som med enhver investering er der risici, men stop-loss-funktionen beskytter potentielle investorer mod enorme tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner