BitQT Review: Är det en bluff eller legitimitet?

Vad är BitQT?

BitQT är ett kryptovalutahandelssystem som har utformats för att hjälpa investerare som aldrig har handlat tidigare eller gjort vinster på kryptovalutamarknaden. Handelsprogramvaran fungerar med intelligent teknik som stöds av maskininlärning och AI.Denna intelligenta teknik kan skanna kryptovalutamarknaden, finansmarknaden och globala finansiella nyheter för handelssignaler på några sekunder. Den uppdateras också med den andra, så du kan vara säker på att de transaktioner som placeras av denna algoritm baseras på realtidshändelser och förändringar på marknaden. Ett annat plus är att BitQT är lätt att använda och navigera och är en av de bästa handelsplattformarna som används på kryptovalutamarknaden.

Är BitQT Legit?

Vi förstår att du kan vara misstänksam när det gäller handelsteknik eftersom det finns många bedrägerier på nätet som lurar många människor att förlora sina pengar. Vårt team tyckte att BitQT var ganska tillförlitligt. Faktum är att BitQT har samarbetat med reglerade och licensierade kryptovalutamäklare för att se till att ditt konto hanteras korrekt. BitQT-systemet drivs av en algoritm och blockchain. Detta innebär att systemet är decentraliserat och helt transparent. BitQT låter dig övervaka ditt konto. När som helst kan du göra en tvist. 

Kom ihåg* Om ett handelssystem samarbetar med riskabla och bluffiga offshore-mäklare är din risk för förlust hög. Tack och lov licensierade och reglerade BitQT-handelssystemmäklare. 

Handel på BitQT

Du kan förvänta dig en ansträngande registreringsprocess, eftersom många liknande handelsverktyg vanligtvis kräver massor av dokument, men med BitQT är processen ganska enkel. Här är stegen för att börja handla med BitQT:

 • Registrering

Registreringen är ganska enkel. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och en dedikerad kontoansvarig kommer att kontakta dig strax efter.

 • Sätt in medel

Innan du startar livehandel måste du göra en insättning på € 250. Denna insättning på € 250 fungerar också som din första investering. Du behöver inte vara bekymrad över att betala registreringsavgifter eftersom registrering är helt gratis. 

 • Demokonto 

Innan du går live har du möjlighet att utforska demo-kontot, som i grunden är en kopia av den levande handelsplattformen. Det är en kostnadsfri övningsrunda innan du börjar börja handla och du behöver inga riktiga medel för att använda den här funktionen.

 • Aktivera livehandel

När du har gjort din insättning och utforskat demo-kontot kan du gå vidare till live-handel. Din mäklare eller kontoansvarig kommer att vägleda dig genom processen, men BitQT är väldigt användarvänlig och om du bekantar dig med demo-kontot, borde du inte ha problem att hitta dig runt live-handelsplattform. 

 • Kontrollera dina affärer

Även om BitQT är helautomatiskt rekommenderar vi att du spenderar minst 30 minuter om dagen på ditt konto så att du är medveten om eventuella förändringar på marknaden och att du kan övervaka hur dina affärer presterar. Din kontoansvariga hjälper dig att ställa in dina handelsparametrar och preferenser.

Fördelar och nackdelar med att använda BitQT

Vi tyckte att det var viktigt för dig att känna till fördelarna och nackdelarna med att använda BitQT-handelssystemet så att du kan fatta ett sundt investeringsbeslut. 


Fördelar Nackdelar
✔️ Registrering är gratis ❌ Det kan ta tid innan du hittar en lämplig handelssignal
✔️ Snabb och enkel uttagningsprocess.
✔️ Responsiv kundsupport.
✔️ Systemet är enkelt att använda.

Vad du behöver veta innan du investerar 

Det finns några viktiga funktioner du bör känna till innan du investerar. Vi har listat nedan:

 • Hög lönsamhet 

Vårt team har funnit att BitQT har en enorm vinstpotential. Faktiskt, om du besöker BitQt officiella webbplats kommer du att upptäcka att plattformens dagliga genomsnittliga avkastning är cirka 90%. Det finns många användarrecensioner från investerare som har gjort anspråk på att tjäna stora intäkter efter bara några veckors investering. 

 • Användarvänlig

Vårt team var verkligen imponerad av hur enkelt det är att använda BitQT-handelssystemen. Vi är övertygade om att nya användare kommer att vara helt bekväma att hitta sig runt plattformen. 

 • Säkerhet för fonder

När du har registrerat dig behöver du inte oroa dig för ditt kontos säkerhet, såvida du inte är försumlig och lämnar ditt konto öppet eller förser någon med dina uppgifter. BitQT-handelssystemet skyddas av krypteringar, vilket innebär att dina personliga och kontouppgifter är säkra.

 • Reglerade mäklare

BitQT använder reglerade mäklare för att hjälpa dig att hantera ditt konto och se till att varje handel fungerar smidigt. Enligt vår åsikt bör du vara försiktig med handelsverktyg som är oreglerade eller övervakade. Dessa typer av verktyg är vanligtvis en bluff.

 • Dedikerad kundsupport

Kundtjänstteamet kör 24 timmar, sju dagar i veckan för att hjälpa dig med eventuella problem du kan uppleva på plattformen. Det finns inget bättre än ett bra kundsupportteam när man börjar på kryptovalutamarknaden. 

Hur fungerar BitQT?

BitQT debiterar inte användare för åtkomst till programvaran. Vårt team fann att systemet istället för att använda en prenumerationsmodell fokuserar på att ha en stor mängd affärer. Allt du behöver för att starta ditt konto är:

 • Registrera ditt konto 
 • Gör en första insättning till din mäklare
 • Välj dina inställningar
 • Aktivera alternativet för automatisk handel
 • Övervaka ditt konto i minst 30 minuter om dagen

Vad som skiljer BitQT från konkurrenterna

Vi hittade några fördelar som du kan njuta av på BitQT. Vi har listat dem nedan

 • BitQTs framgångsgrad är mycket hög och enligt den officiella webbplatsen kan användarna njuta av en framgångsgrad mellan 88-90%. 
 • Registreringsprocessen är dagligen enkel och okomplicerad. Du behöver inte massor av dokumentation. Allt du behöver tillhandahålla är din grundläggande personliga information för att komma igång.
 • BitQT har en mycket imponerande demokontofunktion som låter dig lära dig mer om systemet innan du spenderar riktiga pengar på det. 
 • BitQT har en mycket snabb uttagningsprocess. När du har slutfört en uttagsbegäran tar det 24 timmar för pengarna att rensas på ditt konto. 

Kan du tjäna en rejäl vinst med BitQT?

Huvudsyftet med alla handelsverktyg är att ge dig lönsamma handelsmöjligheter. Faktum är att algoritmerna bakom handelssystem som BitQT är utformade för att söka efter lönsamma handelssignaler på kryptovalutamarknaden. Som med alla investeringar finns det en risknivå som investerare bör vara medvetna om innan de handlas. Vanligtvis lovar ett handelsverktyg mycket låga risker och hög avkastning, det borde vara en anledning till oro. 

Här är några tips för nybörjare:

 1. Kom alltid ihåg att ta ut dina intäkter. Detta hjälper dig att skilja mellan ditt investeringskapital och din faktiska avkastning på investeringen. Det hjälper dig också att hantera ditt konto. 
 2. Oavsett vilket handelssystem du väljer att använda, bör du alltid börja smått. Börja med det minsta. Du kan alltid sätta in mer investeringskapital när du har gjort din första vinst, men att börja små kommer att skydda dig mot att göra stora förluster i början av din resa. 
 3. Som alla investeringar bör du investera pengar du har råd att förlora. Kryptovalutamarknaden kan vara mycket volatil, så invester snarare din disponibla inkomst istället för pengar du litar på. 
 4. Om du är nybörjare, undersöker du, tittar på videohandledningarna och lyssnar på vad andra på marknaden säger. Användarutlåtanden är viktiga för oss och vi brukar leta efter dem när vi testar handelssystem. 

Kändisar som har intressen i kryptovalutor:

 • Gwyneth Paltrow – 2017 anslöt sig Gwyneth Paltrow till Bitcoin-plånboksstart Abra som rådgivare under ett avsnitt av Apple-serien, Planet of the Apps..
 • Mike Tyson – 2016 lanserade Mike Tyson en Bitcoin-plånbok i samarbete med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -2013 twittrade Snoop: “Min nästa post tillgänglig i bitcoin n levererad i en drönare.” 2017 fick Snoop Dogg 1 500 SparkleCOINs från företaget till ett värde av cirka 55 500 dollar som en donation för sitt ungdomsfotbollsprogram..
 • Ashton Kutcher – Investerade i en blockkedja för sportspel, Unikrn, tillsammans med miljardären Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – 2017 godkände Jamie Foxx kryptovalutautbytet Cobinhood på Twitter: ”Ser fram emot att delta i det nya @cobinhood-tokenet! NOLL avgiftshandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidigaste anhängarna av Bitcoin. I 2013 twittrade hon: första post apokalyptisk lag: slaveri i alla former är nu olagligt inklusive skuldslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013 meddelade Mel B att hon skulle acceptera Bitcoin-betalningar för sin nya singel. Hon sa: Jag älskar hur ny teknik gör våra liv enklare, och för mig är det spännande. Bitcoin förenar mina fans runt om i världen med en valuta. De kan bara betala med bitcoins.
 • Drew Carey – En gång tweeted: Försökte bara köpa frukost med bitcoins. Vägrade. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – 2017 twittrade han ett foto av sig själv med en bildtext som lyder: “Spendera bitcoins eter och andra typer av kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikel publicerades och rapporterade att Richard Branson investerade 30 miljoner dollar i kryptovalutans betalningsplattform BitPay.

BitQT Review: Vår bedömning!

Resultatet av vår analys på BitQT-plattformen får oss att stödja påståenden om att BitQT är 100% legitimt och kan hjälpa nya och erfarna handlare att generera en passiv inkomst och öka sin förmögenhet. Det hävdas att en ny användare kan tjäna mellan € 200 och € 1000 varje vecka. Detta beror helt på hur mycket pengar användaren investerar och fortsätter att investera på nytt.

Vi har hittat tillräckligt med recensioner och forskning som tyder på att BitQT är tillförlitligt och tillräckligt för ytterligare investeringar. BitQT är tillgänglig för användare i mer än 150 länder.

Vanliga frågor

 • Vad är BitQT?

BitQT är en automatiserad handelsprogramvara som är programmerad för att känna igen kryptovalutamarknadsmöjligheter för användare som är intresserade av att börja handla.

 • Är det lönsamt att investera i BitQT?

Det finns investerare som hävdar att de har intäkter över 5000 euro dagligen. Användare skulle dock behöva investera stora summor pengar för att tjäna sådan avkastning. Vi rekommenderar nya användare att börja med en lägsta insättning på £ 250 / € 250 och bara handla med sina vinster därifrån.

 • Vad är avgiften för att öppna det nya kontot?

Det tas ingen avgift att öppna ett nytt BitQT-konto. Det är helt gratis.

 • Kan Bitcoins tas ut från handelssystemet efter att ha tjänat vinst?

Tyvärr är detta inte möjligt. Handelsprogramvaran konverterar dina intäkter till den lokala valutan och dina intäkter deponeras på det bankkonto som är länkat till ditt BitQT-konto.

 • Finns det alternativa kryptohandelsplattformar?

Det finns liknande handelsplattformar som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution och Bitcoin Era, bland andra betrodda plattformar för kryptovalutahandel.

 • Finns det en maximal gräns för vinst jag kan göra?

Nej. Det finns inga gränser för hur mycket intjäningspotential du har på Bitcoin.

 • Hur mycket tid kommer jag att behöva lägga på det här?

Det rekommenderas att den genomsnittliga användaren behöver mata in minst 20 minuter om dagen på denna handelsplattform.

 • Vilka länder finns BitQT tillgängligt i?

BitQT finns i över 150 länder och det finns flera betalningsalternativ för din bekvämlighet. Du kan enkelt börja tjäna avkastning på din investering från praktiskt taget var som helst i världen så länge det är lagligt att använda BitQT i ditt land

 • Är det lämpligt att investera alla dina pengar i BitQT?

Nej, placera aldrig pengar som du behöver eller inte har råd att förlora, du måste bara använda disponibel inkomst. Kryptovalutamarknaden är flyktig och tidskänslig vilket gör den till hög risk och hög belöning. Vi rekommenderar att du börjar små. Som med alla investeringar finns det risker men stop-loss-funktionen skyddar potentiella investerare från stora förluster.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map