De 5 bedste Crypto Portfolio Trackers

I løbet af de sidste par år er et stort antal nye kryptoplatformer, der tilbyder forskellige tjenester, eksploderet på scenen. Med alle disse nye børser, DeFi værktøjer, tegnebøger, og tjenester, porteføljesporere, der kan holde styr på dine aktiver på tværs af alle dine forskellige platforme, er blevet mere og mere efterspurgt. I denne vejledning går vi gennem de bedste kryptoporteføljesporere og apps, der er tilgængelige på markedet i dag.

Hvad er en Crypto Portfolio Tracking App?

Apps til sporing af kryptoportefølje opretter forbindelse til en række børser, tegnebøger og kryptotjenester, hvor du gemmer eller opbevarer din krypto. Du kan integrere alle dine platforme med porteføljetracker for at bringe en enkelt visning af hele dine crypto-beholdninger til en skærm. 

Når alle dine porteføljedata er samlet ét sted, kan du tage veluddannede beslutninger om, hvordan eller hvornår du skal balancere, hvornår du skal tage overskud, eller hvornår du skal hodl. 

De bedste kryptoporteføljesporere pålyder dine beholdninger i din lokale fiat-valuta. Dette er en attraktiv funktion, da børser ikke altid har denne mulighed. For eksempel, hvis du er baseret i USA, viser din portefølje-app den samlede værdi og fortjeneste og tab i amerikanske dollars.

Ikke alle kryptoporteføljesporere er bygget ens. Vi analyserer nogle af de bedste muligheder nedenfor. 

delta krypto portefølje sporing app

1. Delta

Delta.app er en af ​​de mest populære porteføljesporere i dag. Startet i oktober 2017 lancerede Nicolas Van Hoorde, grundlæggeren og administrerende direktør, virksomheden med den mission at opbygge den bedste, mest intuitive og smukkeste app til sporing af kryptovalutaportefølje..

I dag har Delta hundreder af tusinder af brugere over hele verden og betragtes ofte som den bedste porteføljetracker til krypto.

Deltas funktioner inkluderer:

Komplet porteføljeforvalter

Få et klart overblik over hele din crypto-beholdning – inklusive din samlede porteføljesaldo og samlede fortjeneste / tab siden du begyndte at investere. Se værdier i BTC, ETH eller en hvilken som helst lokal fiat-valuta.

Understøtter 300+ byttere og tegnebøger

Uanset hvilken børs eller tegnebog du bruger, er det sandsynligt, at Delta har en integration til det. Disse integrationer giver dig mulighed for problemfrit at forbinde dine børser direkte til Delta.

Markedsoversigt og overvågningslister

Tjek den aktuelle pris, teaminformation, kommunikation, seneste trenddiagram, dine beholdninger og dit overskud / tab for hvert aktiv, du har i din portefølje. Du kan også bare tilføje mønter til din overvågningsliste, hvis du kun vil holde styr på visse kryptovalutaer.

Detaljeret handelsanalyse

Få detaljerede oplysninger om dine aktivopdelinger, aktivplaceringer, aktivkilder samt dine mest anvendte børser og tjenester.

Du kan downloade Delta til iOS eller Android helt gratis og begynde at spore din kryptoportefølje. Delta tilbyder også en pro-version af sin app til $ 60-80, som giver dig adgang til endnu flere funktioner såsom sporing af flere porteføljer på tværs af flere enheder. 

Cryptocompare portfolio tracker

2. CryptoCompare

CryptoCompare er ikke bare en porteføljespor, men virkelig mere af et helt økosystem for kryptokurrency. Virksomheden tilbyder data som en service, indholds- og uddannelsesvejledninger samt en prisaggregator for top kryptovalutaer og topudvekslinger.

En stor fordel ved CryptoCompare portfolio tracker er, at den er helt skybaseret. Hvis du foretrækker at handle krypto fra en stationær computer, kan dette være porteføljesporeren for dig. Det er helt gratis at tilmelde sig, og det har også en iOS- og Android-version.

CryptoCompares funktioner inkluderer:

5.000+ møntsporing

Spor mere end 5.000 altcoins lige fra dit webbaserede dashboard.

Markedsindsigt

Modtag detaljeret markedsindsigt i dine foretrukne børser og kryptokurver direkte fra appen.

Blockfolio crypto portfolio tracker

3. Blockfolio

Denne kryptoporteføljetracker er en af ​​de længste stående, da virksomheden startede forud for det enorme tyrløb i 2017. Blockfolio var en af ​​de eneste portefølje-apps, der var tilgængelige på markedet i 2017 og var i stand til at samle en enorm mængde brugere på grund af denne fordel. I dag hævder virksomheden at have over 5 millioner downloads.

Blockfolio’s funktioner inkluderer:

Signaler

Tillader kryptokurrencyledere at kommunikere direkte i app med Blockfolio-samfundet (betalt funktion).

Møntstøtte 

Understøtter over 8.000 mønter på over 300 børser. Du kan få de seneste priser, markedsdata, teamopdateringer.

Integrationer

Integrer din Blockfolio-app med den populære messaging-app, Slack.

Crypto Pro Portfolio Tracker

4. Crypto Pro

Crypto Pro lanceret tilbage i 2015 som en Bitcoin-ticker til det oprindelige Apple Watch. Brugere kunne se Bitcoins pris på farten i form af komplikationer på forskellige urskiver.

I dag sporer appen over 5.000 kryptokurver og er tilgængelig på hele Apple-økosystemet. Brugere kan også spore deres porteføljer, læse nyhederne og indstille prisadvarsler.

Crypto Pro’s funktioner inkluderer:

Porteføljesporing:

Manuel indtastning eller automatisk synkronisering til 90+ udvekslinger og 180+ cryptocurrency-tegnebøger.

Apple Ecosystem Support

Support til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch med problemfri iCloud-synkronisering

Live prisopdateringer

Øjeblikkelige prisopdateringer til appen, inklusive en Mac-menulinjewidget.

Komplet privatliv

Alle brugerdata krypteres og gemmes lokalt på hver enhed. Ingen brugeranalyser eller sporingsløsninger brugt.

Kryptographe porteføljesporing

5. KryptoGraphe

KryptoGraphe er en af ​​de nyere porteføljesporere, der er tilgængelige til indsamling af indsigt om din særlige portefølje og aktiver. 

Et af de interessante vendinger på KryptoGraphe er det faktum, at det giver dig information om, hvordan du stabler op til andre kryptoinvestorer, der har lignende porteføljer og aktiver som dig. Derudover tilbyder det indsigt og kurateret indhold baseret på dine investeringer.

KryptoGraphes funktioner inkluderer:

Integrationer med børser og tegnebøger

Synkroniser automatisk dine beholdninger fra dine mest brugte kryptoplatforme, børser og tegnebøger. KryptoGraphe understøtter ikke så mange platforme som andre nævnt på denne liste.

Resultat og tab i realtid

Spor dine investeringsoverskud og tab i din lokale fiat-valuta. 

Nyheder Aggregation

Kureret indhold og nyheder med relevans for din specifikke portefølje og dine investeringstildelinger. 

Ulemper: Størstedelen af ​​de bedste funktioner med CryptoGraphe kommer kun med det betalte niveau.

Kom godt i gang, og den grundlæggende plan for tjenesten er gratis. Præmien og guldniveauerne koster $ 4,99 og $ 6,99 hver måned. Forskellene mellem niveauer er i synkroniseringsudvekslinger, porteføljegrænser, møntovervågningsliste og alarmer.

Skattesporing og rapportering

Adskilt fra verdenen af ​​porteføljesporing er skatteindberetningens verden. Aktive kryptohandlere har brug for det rette værktøjssæt for at muliggøre succes inden for de ustabile kryptomarkeder. Ovenstående platforme gør et godt stykke arbejde med at give dig indsigt i værdien af ​​din kryptoportefølje; dog leverer kryptoporteføljesporingsplatforme ofte ikke crypto-skatterapporteringstjenester til deres brugere. 

Apps, der beregner skatteberegning af kryptovaluta, adskiller sig fra porteføljesporere i denne forstand, og de giver komplet kapitalgevinst og kapitaltab skatterapportering for kryptohandlere, investorer og brugere.

I lighed med porteføljesporere kan du synkronisere dine børser og tegnebøger med et kryptoskattesoftwareværktøj og importere alle dine historiske handler og transaktioner med et klik på en knap. Når dine transaktioner er importeret, kan du generere dine nødvendige rapporter om kryptoskat og dokumenter med et klik på en knap.

For mere detaljer om, hvordan kryptokurver som bitcoin behandles fra et skatteperspektiv, se denne vejledning: Den komplette 2020-guide til afgifter på kryptovaluta.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Cryptocurrency Tax Software

CryptoTrader.Tax er en skatteberegner og softwareplatform for kryptokurrency, der automatiserer hele krypto-skatterapporteringsprocessen. 

I dag bruger over 30.000 kryptovalutahandlere og investorer CryptoTrader.Tax til automatisk at håndtere deres krypto-skatterapportering. Rapporterne, som CryptoTrader.Tax opretter, kan importeres direkte til dit foretrukne skattearkiveringsprogram som TurboTax eller TaxAct.

Lær nøjagtigt, hvordan CryptoTrader.Tax kan automatisere din skatterapportering her.

Konklusion

Sørg for at undersøge, inden du beslutter dig for, hvilken kryptovaluta-porteføljesporingsapp du skal bruge til at holde styr på dine investeringer. Denne vejledning skal være et godt udgangspunkt for den forskning. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner