De 6 ting, du har brug for at vide, før du går til en CPA for dine kryptoafgifter

Kryptoafgifter er det ultimative vilde vest lige nu. Det IRS slår hårdt ned på manglen på kapitalgevinstskat, der betales af forhandlere, alligevel forstår de ikke fuldt ud, hvor vanskeligt det er for forhandlere med stor volumen at nøjagtigt rapportere deres gevinster og forblive kompatible, selvom de vil. Dette åbner døren for skatteprofferne for at forsøge at drage fordel af de handlende, der er bekymrede for onkel Sam og en potentiel revision. Lad os være klare, skattefagfolk er absolut nødvendige for nogle erhvervsdrivende og i visse situationer. Skatteret er kompliceret, og fagfolk har studeret det i årevis af en grund. Her er dog seks ting, som du skal være opmærksom på, før du går til en CPA for at lave dine kryptoafgifter.

1. Kryptoafgifter er ikke så komplicerede

Når det kommer til stykket, behandles krypto simpelthen som en form for ejendom i lovens øjne. Dette betyder, at du beregner dine skatter for kryptokurrency-transaktioner på samme måde som for ethvert andet ejendom, det vil sige aktier, fast ejendom, guld eller din bil. Når det kommer til hvordan man rapporterer kryptokurrency om skat, skal du angive alle dine handler på IRS-formular 8949, og overfør derefter dine samlede gevinster til din 1040 Tidsplan D. Dette er den samme proces, du tager for handel med aktier.

2. De er i mørket ligesom dig

IRS har givet minimal vejledning, når det kommer til krypto-skatter, og hvordan man behandler alt. Dette efterlader dig ikke bare i mørket og spekulerer på, hvordan man gør tingene, men det har også mange CPA’er, der er usikre på, hvordan man skal håndtere situationen. Dette gælder især CPA’er, der ikke har nogen erfaring med krypto.

3. Du kan selv beregne dine kryptoskatter

Hvis du er ny i verdenen af ​​kryptoafgifter, kan du starte med en fundament om emnet. Men hvis du er fortrolig med det grundlæggende, ved du, at alt hvad der kræves for at beregne dine kapitalgevinster er at kende dit omkostningsgrundlag og den rimelige markedsværdi af kryptoen på handelstidspunktet. Når du har disse oplysninger, trækker du blot dit omkostningsgrundlag fra dagsværdien for at nå frem til din kapitalgevinst (eller kapitaltab). Hvis du er en relativt lav volumenhandler, kan du sandsynligvis udføre disse beregninger i hånden. Hvis du derimod er en storhandler med stor volumen, eller hvis du ikke har holdt styr på disse data for hver handel, anbefaler vi at bruge kryptoskattesoftware til at gøre grunt af kapitalgevinstberegningerne for dig.

4. Mange er ikke eksperter

Cryptocurrency eksploderede i mainstream netop dette sidste år (2017). Denne vækst sprang ind i rampelyset, der ikke kun overraskede regeringen, men også de fleste CPA’er. De fleste CPA’er derude ved ikke, hvad et digitalt aktiv er, eller hvorfor det har værdi. Men nu, når aktivklassen vokser, spiller mange CPA’er indhentning og tilbyder tjenester, der er rettet mod kryptorummet. Vær forsigtig med, hvilken CPA du går med, og sørg for, at de er vidende om teknologien, inden du giver dem dine penge. Hvis du leder, har vi en vejviser af skattemænd, der er fortrolige med kryptokurrency.

5. Bliver jeg revideret?

Langt de fleste handlende derude vil ikke blive revideret. Virkeligheden er, at de fleste enkeltpersoner aldrig bliver revideret af IRS i deres levetid. Det giver dig dog ikke en undskyldning for ikke at rapportere din kryptoaktivitet. Åbenlyst ignorerer at indgive dine kapitalgevinster fra din handelsaktivitet er en yderst risikabel ting at gøre, og vi fraråder det stærkt. Hvis du ikke betaler skat, kan du komme i en meget dårlig situation på trods af at du bliver revideret eller ej.

6. Der er Crypto Tax Software derude

Vær opmærksom på dine muligheder. Det er vigtigt at bemærke, at der er software til kryptoskat derude, der kan hjælpe dig med processen med at indgive dine årlige skatter, og det er meget billigere end traditionelle CPA-tjenester. Vores platform her på CryptoTrader.Tax kan automatisere hele processen og derefter eksportere dine skatteformularer direkte ind i TurboTax eller TaxAct.

Vi anbefaler at bruge en hybrid af CPA-vejledning og krypto-skattesoftware til dine skatter. Det er ikke en dårlig ting at få CPA’s hjælp, men i det mindste være uddannet om alternativerne og gør hvad du kan på egen hånd.

I sidste ende er hele kryptokurrencyområdet friskt og spændende, og når nye markeder opstår, kommer mange spillere ud og ser på at udnytte den nye mulighed. Det er vigtigt, at du holder dig uddannet og opdateret med IRS-vejledning og anden relevant information, når det kommer til skat. Og inden du betaler nogen penge, skal du sørge for, at de virkelig giver værdi til dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner