De bästa företagen för Crypto- och Bitcoin-lån

Bitcoin-lån blir populära bland kryptoinvesterare som letar efter likviditet utan att behöva sälja sin krypto.

Att använda krypto som säkerhet är ett utmärkt sätt att göra saker som att köpa ett hus, finansiera ett företag eller betala av högkostnadsskuld. Dessutom kan det finnas skattefördelar med att låna krypto. Till skillnad från att sälja din krypto, utlöser inte ett krypto- eller bitcoinlån en kapitalvinstskatt, vilket sparar huvudvärk när du gör ditt kryptoskatter. Företag som erbjuder krypto- och bitcoin-lån har dykt upp överallt för att erbjuda denna typ av tjänster till investerare. Denna artikel bryter ner det bästa av dessa kryptolångivare.

Bitcoin-lån

BlockFi

Baserat i New Jersey, BlockFi erbjuder finansiella produkter för kryptovalutahållare att göra mer med sina digitala tillgångar. Företaget betjänar kunder över hela världen, inklusive 47 amerikanska stater, med ränteintäkter och billiga USD-lån som stöds av krypto. BlockFi har en imponerande lista över investerare inklusive Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures och Morgan Creek Digital.

För att få ett lån sätter du antingen Bitcoin, Litecoin eller Ethereum som säkerhet. Företaget erbjuder för närvarande upp till 50% lån till värde (LTV) på din krypto.

Detta innebär att du tar ett lån på 25 000 $, du måste sätta upp cirka 10,06 BTC i säkerhet (för närvarande värt cirka 50 000 $ vid skrivandet). Räntorna börjar med 4,5% med 12 månaders lånetid.

bitcoin-lån

Okedjad kapital

Baserat på Austin, TX, Okedjad kapital är en annan leverantör av kryptolån och bitcoinlån. Företaget följer en snabb 3-stegsprocess för att få ett lån. Med den enkla processen kan de godkänna upp till $ 1 000 000 i kryptolån på en enda dag.

Unchained tar ett unikt tillvägagångssätt för förvaring och säkring av ditt lån. Genom att utveckla en multisignaturmodell för lagring eliminerar de den enda punkten för misslyckande modell för kryptoinnehav.


Tre oberoende nyckelinnehavare samarbetar för att skydda säkerheter som sedan lagras i multisignaturadresser som kräver 2-av-3-nycklar att spendera. Dessa nycklar förvaras av dig (låntagaren), Unchained och en nyckelagent från tredje part. Ingen person eller organisation är en enda misslyckande punkt. Det här smarta säkerhetselementet är ett stort värde för Unchained.

Relaterad: Lär dig mer om skattekonsekvenserna av Crypto-lån, DeFi och marginalhandel

bitcoin-lån

Saltutlåning

Baserat på Denver, CO, Saltutlåning är en annan populär plattform för ursprung till krypto- och bitcoinlån. Salt påstår sig vara det ursprungliga blockkedjebaserade lånet och erbjuder lån i Bitcoin, Litecoin och Ethereum också till ett LTV-förhållande på 50%.

Företaget expanderar sina utlåningsbara områden i hela USA och till länder som Bermuda, Brasilien, Hong Kong, Schweiz, Förenade Arabemiraten och Vietnam för att ge människor och företag tillgång till ekonomisk frihet som tillhandahålls av tillgång till fiatvaluta genom blockchain-tillgångar..

Salt tillhandahåller också övervakning av ditt unika konto i realtid och ger vissa garantier för att dina tillgångar finns där för dig när du behöver tillgång till dem.

SpectroCoin kryptolån

SpectroCoin

Baserat i Litauen, SpectroCoin har varit ett toppval bland europeiska kryptomäklare sedan 2013. Företaget har nyligen lanserat en kryptobaserad lånetjänst och erbjuder ett av de lägsta minimimarknaderna på bara 25 EUR men kan emittera lån så högt som en miljon EUR. Dessutom har SpectroCoin en möjlighet att emittera ett lån med en marknadsledande 75% LTV-kvot.

Företaget stöder BTC, ETH, XEM och DASH som säkerhetsvalutor. Kunder kan ta ut och återbetala lån i större kryptovalutor och euro.

Förutom kryptobaserade lån erbjuder företaget också en plånbok, en krypto-fiat-växlingstjänst, betalkort och dedikerade IBAN för sina kunder.

kryptolån

Nexo

Huvudkontoret ligger i Schweiz, Nexo är en av de globala ledarna inom kryptolån. Nexo ger användarna tillgång till en omedelbar kredit när de sätter in bitcoin och krypto i sin Nexo-plånbok.

Företaget erbjuder lån i en mängd eller kryptovalutor inklusive Bitcoin, Ethereum, XRP, BNB och Litecoin.

De process i fyra steg för att få ett lån från Nexo ingår att deponera kryptovaluta i en säker Nexo-plånbok och sedan omedelbart ha tillgång till ett lån krävs inga kreditkontroller. Plånboken är helt försäkrad och låter dig låna i över 45 olika FIAT-valutor över hela världen.

Förutom lån erbjuder Nexo räntebärande konton och andra finansiella tjänster som använder din kryptovaluta. Företaget har redan utfärdat över en miljard dollar i kryptolån idag.

bitcoin-lån

Programvara för kryptoskatt

Använder du kryptolån och bitcoinlån för att spara skatt? Upplåning mot kryptovaluta utlöser inte a beskattningsbar händelse. Att ta emot räntebetalningar gör det dock och det kan vara en utmaning att göra skatterapporteringen för alla dina kryptovalutatransaktioner. Du kan automatiskt beräkna och rapportera din kryptoskatt genom att använda kryptoskattprogramvara som CryptoTrader.Tax.

kryptolån

CryptoTrader.Tax är den ledande plattformen för förberedelse av kryptokurrency som används av tiotusentals kryptoentusiaster för att hantera sina kryptoskatter. Ladda bara upp din kryptotransaktionshistorik till plattformen och generera automatiskt dina nödvändiga rapporter om kryptoskatt. Du kan ge dessa rapporter till din skattepersonal eller ladda upp dem till programvara för skatteregistrering som TurboTax eller TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map