De bästa kryptobörserna för amerikanska handlare (2020)

Reglering av kryptovaluta har förändrats dramatiskt från lanseringen av Bitcoin blockchain 2009. Den första kryptovalutautbytet – det nu nedlagda 2010 BitcoinMarket.com – lanserades 2010, följt av den nu ökända Mt. Gox handelsplattform.

Ekosystemet för handel med kryptovalutor har utvecklats från en i stort sett oreglerad ”vild väst” där någon skulle kunna handla kryptovaluta utan att ge identitetsinformation till en mycket reglerad finansmarknad som övervakas av KYC och AML-krav för de flesta större börser..

Medan ökad tillsyn har gjort det möjligt för kryptobörser att erbjuda högre säkerhetsnivåer och tillförlitlighet, har strikta lagkrav etablerat ett sprickat handelsekosystem där utbyte av tillgångar divideras med geografisk plats och jurisdiktion.

Det finns nu hundratals utbyten av kryptovalutor online – att välja rätt innebär att man noggrant balanserar olika faktorer som tillförlitlighet, säkerhet, historik, avgiftsstruktur och kryptovalutor som stöds. 

Om du letar efter en sammanställning av de bästa kryptovalutautbytena globalt, ta en titt på vår guide som beskriver Bästa Crypto-utbyten 2020. Om du är baserad i USA, fortsätt dock läsa – de bästa kryptovalutautbytena för USA-baserade handlare är lite annorlunda.

Varför finns det inte några Crypto-utbyten i USA?

USA lägger betydande regleringsstress på kryptobörser, vilket kan göra det svårt för USA-baserade kryptohandlare att identifiera vilka handelsplattformar som passar deras behov. Cryptocurrency exchange som verkar i USA är föremål för reglering av Commodity Futures Trading Commission (CFTC), som verkställer olika program och krav mot penningtvätt, FinCEN regler samt andra regler och förordningar i olika myndigheter.

Valutaväxlingar som verkar i staten New York betraktas till exempel som pengaröverföringstjänster – vilket tvingar utbyten som verkar i regionen för att få specifik licensiering. Många kryptobörser som tillåter användare att göra transaktioner i kryptotillgångar som definieras som värdepapper enligt amerikanska federala värdepapperslagar måste också säkerställa att de uppfyller olika SEC-krav.

Reglering av kryptovaluta i USA har skapat ett marknadsekosystem där USA-baserade handlare inte kan handla eller registrera sig på några större kryptobörser eller måste använda dedikerade USA-specifika börser. Binance, till exempel, driver en dedikerat utbyte specifikt för USA-baserade användare.

Att bestämma vilka amerikanska regler som överensstämmer med regler som erbjuder den högsta nivån av säkerhet, service och konkurrenskraftiga avgifter kan vara en komplex och tidskrävande process. Den här artikeln presenterar de 5 bästa kryptovalutabörserna för USA-baserade kryptohandlare och investerare. 

Vad du bör tänka på när du väljer en amerikansk kryptobörs

Det finns ett antal standardfaktorer att tänka på när du väljer rätt kryptobörs, såsom nivån på identitetsdokumentation som krävs för att registrera dig, handelsgränser, valutastöd och handelsavgifter.

Att välja rätt kryptobörs när de är baserade i USA ställer dock några ytterligare krav på handlare. Förutom att kontrollera om avgiftsstrukturer, säkerhet och insättnings- eller uttagsmetoder är det viktigt att se till att ett utbyte är lagligt tillåtet att fungera inom din jurisdiktion.

När man bedömer ett USA-kompatibelt kryptobörs är det viktigt att bedöma följande faktorer:

Regelefterlevnad

Att handla kryptovaluta inom USA betyder handel på en börs som överensstämmer med amerikansk kryptovalutareglering

ID-krav

Många USA-tillgängliga kryptovalutabörser kräver mer identitetsdokumentation än sina internationella motsvarigheter, till exempel adressbevis.

Fiat valutasupport

Det finns några kryptobörser som inte erbjuder fiat valutasupport, vilket kan minimera mängden identitetsdata som krävs för att skapa ett konto. Om du planerar att handla kryptovaluta för USD är det viktigt att se till att utbytet du använder erbjuder USD fiat-support.

Handelsgränser

Vissa kryptobörser som finns tillgängliga i USA begränsar mängden kryptovaluta som kan köpas eller handlas på en enda dag.

Handelspar

Om du vill handla en specifik kryptovaluta är det bäst att kontrollera att en börs stöder kryptotillgången du vill handla innan du registrerar dig. Vissa USA-baserade börser, som Gemini, stöder inte så många olika kryptovalutor som stora internationella börser.

Hacks och säkerhet

Kryptovalutautbyten och handlare riktas ofta till av hackare. Det är viktigt att säkerställa att ditt börs har en stark historia av säkerhet och erbjuder starka säkerhetsfunktioner som tvåfaktorautentisering.

Vilka är de bästa kryptobörserna i USA?

Följande 5 kryptobörser erbjuder de bästa säkerhets-, avgifts- och handelsparen för amerikanska kryptohandlare idag:

Coinbase US Crypto Exchange

1. Coinbase

Coinbase är det mest populära och framgångsrika kryptovalutautbytet baserat i USA och erbjuder en extremt användarvänlig användargränssnitt och handelsupplevelse. Coinbase grundades 2014 och är baserat i San Francisco och är ett utmärkt val för både nya handlare och professionella investerare.

Coinbase-användare kan växla mellan ett enkelt kryptovalutamäklargränssnitt med förenklade handelskontroller eller ett funktionsrikt Coinbase Pro-gränssnitt som är perfekt för mer komplexa handelskrav. Coinbase-plattformen kan nås via ett webbgränssnitt eller en dedikerad smartphone-app och erbjuder robusta säkerhetsfunktioner.

Det är viktigt att Coinbase aldrig har lidit av ett stort kryptovalutahack och har en stark säkerhetsrekord. Förutom att skydda användarnas medel hindrar Coinbase aktivt användare från att skicka kryptovaluta till kända bluffadresser, vilket ger nyare handlare ett extra skydd. Fonder som innehas på Coinbase är FDIC-försäkrade, vilket innebär att fiatvaluta som deponeras på Coinbase-plattformen av amerikanska invånare är försäkrad upp till maximalt $ 250.000.

ID-krav

Amerikanska invånare måste tillhandahålla ett giltigt regeringsutfärdat ID när de verifierar ett konto hos Coinbase utöver en selfie-bild.

Handelsgränser

Coinbase tillåter amerikanska invånare att handla en obegränsad mängd kryptovaluta dagligen, men begränsar uttag till 25 000 dollar per dag i de flesta fall.

Handelsavgifter

Coinbase erbjuder inte de mest konkurrenskraftiga avgifterna på marknaden idag, med avgiftsavgifter mellan 0,05% och 0,25% och tillverkaravgifter från 0% upp till 0,15%. De relativt standardavgifterna kompenseras dock av den höga säkerhetsnivån och kundservicen.

Fiat valutasupport

Coinbase stöder insättningar i USD och en rad andra fiatvalutor.

Deposition & uttagsmetoder

Insättningar och uttag kan göras via ACH. Kredit- eller bankkortinköp medför en extra avgift på 3,99%, medan uttag av banköverföring medför en avgift på 10 USD.

Stödda kryptovalutor

Coinbase stöder ett varierat utbud av 39+ kryptovalutor inklusive BTC, ETH, DASH, EOS, LINK, XRP och många fler. Tether stöds dock inte av Coinbase – US Coinbase-användare tillhandahålls USDC som en USD-bunden stablecoin istället.

Binance USA

2. Binance.US

Binance är en dedikerad Endast USA-version av Binance, ett av de mest populära och mest använda kryptovalutabörserna i världen. Binance US-plattformen lanserades för att uppfylla specifika amerikanska lagkrav för kryptovalutabörser, och, som Coinbase, är baserad i San Francisco. 

Binance US-plattformen började fungera i september 2019 och ansvarar för ungefär 15 procent av Binances globala trafik. En stor skillnad mellan Binance US och den globala Binance exchange-plattformen är antalet tillgängliga kryptotillgångar – Binance US filtrerar kryptotillgångar med hjälp av kriterier som bedömer de juridiska kraven för utbytesdrift i USA och kvantitativa standarder, vilket minskar den totala mängden tillgångar som kan handlas på Binance US.

Trots det relativt begränsade urvalet av kryptotillgångar som finns tillgängliga på Binance US, är Binance UI i stort sett oförändrat, vilket gör det idealiskt för prohandlare och kryptoinvesterare som söker mer komplexa handelsverktyg. Det är dock viktigt att notera att Binance US för närvarande inte är tillgängligt för amerikanska handlare baserade i NY.

ID-krav

Precis som Coinbase kräver Binance US regeringsutfärdat ID och en selfie-bild för att verifiera ett konto. 

Handelsgränser

Binance tillämpar inte strikta handelsgränser, men inför ett progressivt insättnings- och uttagsgränssystem för amerikanska invånare. Binance amerikanska användare kan sätta in eller ta ut upp till $ 5.000 USD, vilket ökar till upp till $ 30.000 och högre med efterföljande insättningar eller uttag.

Handelsavgifter

Binance erbjuder spothandelsavgifter på 0,1%, med 0,5% omedelbara köp / säljavgifter. Handelsavgifter bestäms utifrån 30-dagars handelsvolym, med högre volymhandlare som drar nytta av lägre avgifter.

Fiat valutasupport

Binance US tillåter insättningar och uttag i USD.

Deposition & uttagsmetoder

Binance US stöder insättningar eller uttag via ACH

Stödda kryptovalutor

Binacne US erbjuder begränsat stöd för kryptovalutor, som inkluderar BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB och USDT.

CEX.io US Crypto Exchange

3. CEX.io

CEX.io är ett relativt nytt tillskott till listan över USA-kompatibla kryptovalutabörser, som nyligen erhöll licensöverföring av pengarsändare i nio stater över hela USA år 2019. Plattformens nya licensiering utvidgade räckvidden för CEX.io, som tidigare var begränsad till stater där pengar sändarlicenser krävs inte.

CEX.io-börsen är nu tillgänglig för amerikanska invånare i 28 stater. CEX.io grundades i London 2014 och lanserades ursprungligen som en molngruvleverantör, men svängde in i en kryptovalutabörs strax efter. CEX.io erbjuder amerikanska handlare ett varierat utbud av kryptor som inkluderar stora kryptotillgångar som Bitcoin, Ethereum och Ripple, samt tillgångar med mindre cap som Matic, Ontology och Cosmos.

Liksom Coinbase erbjuder CEX.io två olika handelsplattformar riktade till nybörjare och professionella handlare. Tillfälliga eller intermittenta investerare har tillgång till CEX.ios mäklartjänst, vilket förenklar inköp av kryptovaluta, medan professionella handlare drar nytta av ett robust, funktionsrikt handelsgränssnitt.

ID-krav

CEX.io separerar användare baserat på verifieringsnivå. Grundläggande verifiering kräver regeringsutfärdad ID-verifiering, medan högre nivåer kräver adressverifiering.

Handelsgränser

Grundläggande verifierade konton kan köpa eller ta ut upp till 1 000 dollar i kryptovaluta dagligen. Adressverifierade konton kan köpa upp till 10 000 dollar i kryptovaluta varje dag och ta ut upp till 50 000 dollar,

Handelsavgifter

Handelsavgifterna för CEX.io fungerar enligt en tillverkare / tagare-modell, med avgifter mellan 0,16 och 0,25 procent. SEPA-finansiering medför en avgift på 2,99 procent, medan uttagsavgifter medför en avgift på 3 procent utöver en serviceavgift på 25 USD beroende på vilken uttagsmetod som används.

Fiat valutasupport

CEX.io stöder USD, EUR, GBP och RUB. USA-baserade handlare registreras automatiskt med USD som standardvaluta för kontot.  

Deposition & uttagsmetoder

CEX.io tillåter USA-baserade handlare att sätta in och ta ut via ACH-överföringar, liksom SWIFT. Uttag eller insättningar i EUR kan göras via SEPA-överföringar.

Stödda kryptovalutor

CEX.io erbjuder ett relativt brett urval av kryptotillgångar för USA-baserade kunder och ger stark likviditet för BTC, ETH, Ripple, DASH, LINK och Litecoin.

Gemini US Exchange

4. Gemini

Gemini är ett av få USA-baserade börser som helt överensstämmer med NY-statens lag, och är baserat i NYC. Gemini lanserades av Winklevoss-bröderna 2014 och är en mycket reglerad kryptoutbytesplattform som arbetar nära samarbete med tillsynsmyndigheter för att säkerställa efterlevnad – vilket kan göra Gemini-verifieringsprocessen något komplicerad..

Alla USD-insättningar till Gemini är FDIC-försäkrade, vilket gör Gemini till ett attraktivt alternativ för storskaliga kryptohandlare och institutionella handlare. Gemini är för närvarande vårdnadshavare för över 1 procent av världens totala Bitcoin-volym och omfattas av New Yorks banklag – vilket gör det till det säkraste alternativet för USA-baserade kryptohandlare.

ID-krav

Tvillingarna tillämpar stränga ID-verifieringskrav, kräver statligt utfärdat foto-ID, adressverifiering med en elräkning mindre än 90 dagar gammal och en selfie-bild.

Handelsgränser

Gemini inför inte handelsgränser, men begränsar mängden kryptovaluta som kan köpas med kredit- eller bankkort till $ 500 per dag. Det finns inga begränsningar för banköverföringar eller digitala tillgångstransaktioner för verifierade användare.

Handelsavgifter

Gemini arbetar med en avgiftsstruktur för tillverkare / tagare som börjar på 0,25%. 

Fiat valutasupport

Gemini stöder USD, förutom HKD, CAD och AUD.

Deposition & uttagsmetoder

Gemini stöder lokala banköverföringar i USA samt banköverföringar och kredit- / bankkortköp.

Stödda kryptovalutor

Gemini erbjuder ett imponerande utbud av 26 USD-handelspar, som inkluderar BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT och DAI.

Kraken byter mot USA

5. Kraken

Kraken är ett av de längsta kryptovalutabörserna som tjänar USA och erbjuder en relativt enkel strategi för kryptovalutahandel. Till skillnad från Coinbase är Kraken främst inriktad på erfarna kryptohandlare och erbjuder komplexa handelstjänster som marginalhandel.

Kraken-plattformen nås endast via webben, men en mobilapp är under aktiv utveckling och testas för närvarande i Tyskland, Spanien och Nederländerna. Kraken kan nås i alla amerikanska stater förutom Washington State och New York.

De tjänster som Kraken tillhandahåller amerikanska handlare inkluderar alla handelsalternativ som görs tillgängliga för internationella handlare, med undantag av EUR-handelspar eller insättningar för invånare i New Hampshire eller Texas.  

ID-krav

Kraken kräver regeringsutfärdad ID och adressverifiering för USA-baserade handlare.

Handelsgränser

Kraken beräknar handels- och uttagsgränser baserat på verifieringsnivå – dagliga gränser för kryptouttag börjar på $ 5 000, upp till $ 10 miljoner per dag beroende på handelsvolym och verifieringsnivå. 

Handelsavgifter

Handelsavgifter för Kraken varierar mellan 0,14% och 0,26% för handlare med mindre än 100 000 dollar i månadsvis handelsvolym. 

Fiat valutasupport

Kraken stöder USD-insättningar och uttag för verifierade användare, förutom EUR, CAD, AUD, GBP, CHF och JPY.

Deposition & uttagsmetod

Kraken erbjuder ett brett utbud av uttagsalternativ för USA-baserade handlare, som inkluderar FedWire och SWIFT. 

Stödda kryptovalutor

Kraken erbjuder omfattande stöd för olika kryptovalutor och listar större kryptor som BTC, ETH och XRP förutom kryptotillgångar med mindre cap som ADA, LINK, REP, DAI och FIL.

Viktiga takeaways

Det växande ekosystemet för kryptovalutareglering i USA har skapat en marknad där amerikanska handlare får förmåner och säkerhet som inte finns i andra länder – såsom FDIC-försäkring för USD-insättningar – med nackdelen med ytterligare identitetsverifieringskrav.

När du väljer det bästa kryptovalutautbytet för amerikanska kunder är det viktigt att arbeta med en börs som överensstämmer helt med kryptovalutareglerna i ditt specifika tillstånd. 

Programvara för kryptoskatt

Skattprogramvara för kryptovaluta

IRS tar allvar på kryptovalutaskatt och de flesta stora amerikanska kryptovalutabörser skicka 1099 till IRS för att säkerställa att alla deras USA-baserade kryptohandlare uppfyller sina skatterapporteringsskyldigheter. För att uppfylla dina skatterapporteringskrav som en USA-baserad kryptohandlare eller investerare är det viktigt att hålla en detaljerad logg över alla kryptotransaktioner, eftersom varje handel är en möjlig skattepliktig händelse.

CryptoTrader.Tax är den ledande programvaruplattformen för kryptovalutaskatt som effektiviserar processen att samla in kryptohandelsinformation för skatterapportering, vilket gör det enkelt att snabbt importera hela handelshistoriken från börser med enkel integration. 

Genom att integrera direkt med alla större börser genererar CryptoTrader.Tax automatiskt din nödvändiga skatteformulär från din kryptoinvesteringsaktivitet med några få enkla klick, vilket minskar administrativ friktion och säkerställer att kryptoskattrapporteringen utförs korrekt.

Du kan lära dig mer om hur CryptoTrader.Tax fungerar här, eller så kan du läsa mer om hur kryptovalutaskatter fungerar här

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner