Den bästa Bitcoin-gruvprogramvaran att använda (2020)

Bitcoin-gruvdrift är en heltäckande term för att beskriva processen för att lägga till transaktioner i bitcoin-huvudboken. Det tjänar den viktiga funktionen att säkra och validera blockchain-transaktioner, och det kan vara potentiellt lukrativt om strategiskt kontaktas. Vi bryter ner de bästa tillgängliga bitcoin-gruvprogramvaran och de bästa sätten att använda dem i den här artikeln.

Vad är Bitcoin Mining?

Bitcoinbrytning hänvisar vanligtvis till processen att använda specialiserad datorprogramvara och hårdvara för att validera block av Bitcoin-transaktioner. Gruvearbetare kompenseras ekonomiskt (med bitcoin som belöning) för ”mining bitcoin”, och det är lättare eller svårare att belönas baserat på hur många andra gruvarbetare som finns i nätverket.

Eftersom Bitcoin är en decentraliserad storbok med många olika enheter som deltar i att skydda och verifiera nätverket är det viktigt att alla verifierare förblir sanningsenliga för att se till att nätverket inte äventyras. För Bitcoin görs detta med hjälp av a bevis på arbetet metod, eller genom att behöva ägna el och datorkraft för att lösa en komplex ekvation som visar att nästa block av transaktioner är legitimt. 

Hårdvara Mining vs Cloud Mining

Ursprungligen var det bara möjligt att bryta Bitcoin om du ställer in din egen dator med gruvprogramvara. Denna typ av “Hardware Mining” var svår och dyr. Specialiserade datorer som enbart skapats för gruvdrift, kända som applikationsspecifika integrerade kretsar, eller ASIC är standarden för bitcoinbrytning idag.

Du kan lära dig mer om dessa maskiner i vår artikel: Den bästa Bitcoin Mining Hardware 2020 

Istället för att köpa bitcoinbrytningsspecifik hårdvara som ASIC: s som nämns ovan har många gruvarbetare valt att bryta Bitcoin genom att hyra ut en fysisk gruvdator från ett gruvföretag för kryptovalutor. Denna process kallas “Cloud Mining”. Även om gruvprocessen är densamma tillåter molnbrytning investerare och entusiaster att engagera sig i Bitcoin-gruvdrift utan att behöva ha den sakkunskap eller det kapital som det vanligtvis tar för att starta sin egen gruvdrift.

Det är viktigt att förstå att intäkterna från gruvdrift bitcoin eller annan kryptovaluta är en form av skattepliktig inkomst. Det är viktigt att du är det rapporterar bitcoinintäkter på dina skatter. 

För en fullständig översikt över hur kryptovalutaskatter fungerar, kolla in den här guiden: Crypto Tax Guide 2020.

Programvara för gruvdrift i Bitcoin

Vilken typ av gruvdrift ska du välja?

Det finns många faktorer som bör gå in i ditt beslut om hur du planerar att bryta. Några av de viktigaste faktorerna du måste tänka på innan du bryter är:

• lokala elkostnader

• kostnader för hårdvara, installation och underhåll

• blockchain gruvproblem

• lönsamhetstid

• effektivitetsförhållande

Eftersom det är dyrt att köpa, installera och köra specialhårdvara och nya ASIC-modeller släpps regelbundet vilket gör gamla modeller föråldrade, är det viktigt att ta hänsyn till dessa faktorer såväl som dina korta och långsiktiga gruvmål innan du fattar några hastiga beslut . Med den fortsatta tillväxten i branschen finns det många alternativ som kan användas med antingen minimal eller djupgående kunskap.

Bästa bitcoin molngruvningsalternativ

Bästa molnbrytningsalternativ

Om du är intresserad av att engagera dig i Bitcoin eller kryptokurrencybrytning men inte vet var du ska börja, är molnbrytning ett utmärkt alternativ där du kan börja förstå de tekniska aspekterna medan du fortfarande involverar dig i rymden. 

Med molnbrytning kan du hyra ut ett annat företags hårdvara för gruvdrift och få tillgång till en lättanvänd plattform som automatiskt bryter och tjänar belöningar åt dig. 

Var dock försiktig, precis som med många utbyten av kryptovalutor, måste du göra din egen aktsamhet med plattformen du använder för att se till att den är legitim. Det finns många bedragare i rymden som försöker dra nytta av nykomlingar och intet ont anande investerare. Nedan beskriver vi några av de bästa molnbrytningsalternativen som finns tillgängliga för närvarande.

Trevlig Hash Bitcoin Mining Software

Trevlig Hash

Trevlig Hash är den ledande fjärrbrytningsplattformen online, som tillåter användare från hela världen att sälja, köpa och hyra sin datorkraft till intresserade användare. 

Nice Hash är en hashkraftsmäklare, vilket innebär att de är en plattform som underlättar handeln med hashkraft mellan individer. Nice Hash har en lättanvänd inställning som gör det möjligt för användare att börja bryta nästan omedelbart, samt en lönsamhetsräknare för att uppskatta hur mycket du kommer att göra gruvdrift Bitcoin baserat på dina initiala kostnader. 

Nice Hash har också sitt eget kryptovalutautbyte, vilket innebär att du kan sälja några eller alla dina Bitcoin-belöningar som du fick från gruvdrift direkt utan att behöva byta plattform. Nice Hash erbjuder konkurrenskraftiga priser och har etablerat sig som plattformen att efterlikna i rymden.

Minergate bitcoin mining-programvara

MinerGate

MinerGate är ett bra alternativ till Nice Hash, särskilt för användare som är oroliga för säkerhet och decentralisering.

En av de största fördelarna med att använda MinerGate är att användare inte behöver spara sina belöningar på MinerGate-plattformen. istället betalas belöningar direkt i den heta eller kalla plånboken du väljer när du har nått minsta utbetalningsnivå. Detta eliminerar en hel del rädsla för att förlora dina gruvbelöningar till ett hack, bedrägeri eller annat problem inom företaget som du inte har kontroll över, eftersom du är den som kontrollerar dina privata nycklar i din plånbok. 

Även om MinerGate inte är så mainstream som Nice Hash, är det ett utmärkt alternativ med konkurrenskraftiga avgifter, en lättanvänd plattform och tillagda decentraliserade funktioner.

honeyminer bitcoin mining programvara

HoneyMiner

HoneyMiner är ett intressant molngruppskoncept som gör att du kan kanalisera din överflödiga datorkraft till hashkraft, vilket gör din dator till en de facto gruvrigg. 

Även om din dator inte har förmågan att generera mycket hashkraft på egen hand, kan du fortfarande tjäna disponibel inkomst på en konsekvent basis när den slås samman i en gruvpool. HoneyMiner-appen finns på både Windows- och Mac-datorer och kan laddas ner för att börja tjäna Satoshis direkt.

Vad är Bitcoin Mining Software?

Om du vill maximera din potentiella lönsamhet via gruvdrift, måste du äga och driva din egen hårdvaru- och mjukvara för kryptovaluta. Även om gruvhårdvara är en oerhört viktig aspekt av valideringsprocessen för kryptovaluta, kan det vara lika viktigt och viktigt att använda rätt gruvprogramvara för Bitcoin-lönsamhet. 

När du har din gruvdrift med en Bitcoin-plånbok och adress måste du välja rätt Bitcoin-gruvprogramvara som hjälper dig att hantera kryptovalutagruppsprocessen. 

Lyckligtvis för Bitcoin-gruvarbetare finns det ett brett utbud av gratisalternativ i detta utrymme som gör att din gruvdrift kan trivas och producera sin högsta effekt.

Vad är den bästa Bitcoin Mining-programvaran?

CGMiner

CGMiner anses allmänt vara en av de bästa Bitcoin-mjukvaruplattformarna på grund av dess användarvänlighet och överflöd av funktioner. 

CGMiner körs på alla datorer, inklusive Windows, Mac och Linux, och är öppen för alla som vill verifiera de inre funktionerna i plattformens kod. CGMiner stöder flera olika typer av gruvhårdvara förutom ASIC, som GPU: er och FPGA: er, och gör det också möjligt för användare att omedelbart skala upp sin hashkraft utan några förseningar. Det betyder att du kan växa din gruvdrift utan några stötar eller nackdelar med din programvara.

MultiMiner

Om det här är din första razzia i Bitcoin-maskinbrytning, kanske du vill överväga MultiMiner som din gruvprogramvara, eftersom det är en av de enklaste och mest intuitiva programvaruplattformarna för gruvdrift.. 

Många gruvprogram kräver att du använder en viss nivå av kodning, men MultiMiner eliminerar alla förvirrande tekniska aspekter för sina användare. 

Precis som CGMiner är Multiminer också tillgängligt på Windows, Mac och Linux, och låter dig också bryta med antingen en ASIC- eller FPGA-gruvarbetare. Utöver användarvänligheten och funktioner som fjärrövervakning av dina gruvriggar, MultiMiner ger också sina användare möjligheten att bryta olika kryptovalutor på ett enkelt sätt. Med dessa funktioner kan du dra nytta av de mest lönsamma nätverken för gruvdrift.

BFGMiner

Förmodligen den näst mest populära gruvprogramvaran bakom CGMiner, BFGMiner är perfekt för de mer avancerade gruvarbetarna som vill anpassa sin gruvprogramvara. 

Precis som MultiMiner kan du med BFGMiner övervaka dina gruvutrustningar på distans, och du kan till och med övervaka maskinvarans temperatur för att se till att den inte överhettas. En annan funktion som erbjuds av BFGMiner är möjligheten att bryta flera mynt med olika hashingalgoritmer samtidigt, vilket ger användarna möjlighet att bryta regelbundet, säkra eller ta ytterligare risker genom att bryta olika kryptovalutor.

Bitcoin Mining Profit

Är det fortfarande lönsamt att bryta Bitcoin 2020?

Med den senaste Bitcoin-halveringen som ägde rum i maj 2020 minskade Bitcoin-gruvbelöningen igen till hälften från 12,5 till 6,25 BTC per block. 

Med fler och fler enheter som tävlar om att generera mest hashkraft är det fortfarande lönsamt att bryta Bitcoin 2020? 

Det finns många faktorer som måste beaktas för gruvlönsamhet, såsom gruvproblem (hur mycket hashkraft du konkurrerar mot), kryptovalutapris, elpris, hårdvarupris, hashkraftutgångar, och många fler. 

Eftersom ASIC-gruvarbetare ständigt innoveras på finns det också en chans att de mest kraftfulla ASIC-gruvarbetarna som för närvarande finns på marknaden kommer att vara föråldrade inom 6-12 + månader.

När man tar hänsyn till alla dessa faktorer är det svårt att generellt säga om Bitcoin-gruvdrift fortfarande är lönsam, eftersom den skiljer sig beroende på den enhet som gör gruvdrift och deras gruvindata.. 

Är det fortfarande möjligt att vara extremt lönsam gruvdrift av Bitcoin och andra kryptovalutor? Ja. Kommer det att vara lönsamt för varje enskild person oavsett deras gruvdrift och andra olika faktorer? Inte nödvändigtvis. 

Om Bitcoin-priset fortsätter att stiga blir det mycket lättare för alla gruvarbetare att behålla lönsamheten. Men om priset faller eller är stillastående, med minskningen av gruvbelöningen från halveringen, kan många gruvarbetare ha högre kostnader än vinster.

Finns det några juridiska begränsningar för Bitcoin Mining?

För närvarande finns det inga lagliga begränsningar för gruvdrift av Bitcoin, men det finns juridiska konsekvenser. En faktor du måste tänka på är de skattekonsekvenser du genererar genom att bryta bitcoin.

Du kan lära dig mer om hur du enkelt rapporterar din belöningar för bitcoin mining på dina skatter här.

Slutsats

Sammantaget finns det många Bitcoin-gruvalternativ för användare av alla färdighets- och kunskapsnivåer som har potential att vara lönsamma. 

Med molngruva eller rätt Bitcoin-gruvprogramvara är det lättare än någonsin att komma igång med att bryta Bitcoin och hjälpa till att verifiera blockchain-transaktioner.

Det finns många korta och långsiktiga faktorer som måste tas i beaktande innan du börjar med din gruvdrift, men det finns många olika alternativ med sina egna fördelar och nackdelar som gör att du kan börja bryta på den nivå du är mest bekväm med. Även om Bitcoin-gruvdrift kan vara en extremt teknisk process kan du börja gräva på en enkel plattform och fortsätta att uppgradera när du blir mer tekniskt kunnig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner