Hur man investerar i Bitcoin 2020?

Att investera i Bitcoin är inte så komplicerat som du kanske tror.

Jag blev involverad i Bitcoin i slutet av 2016, och jag måste säga att det var precis rätt tidpunkt.

Men efter 2016 har Bitcoin sett många upp-och nedgångar, vilket i slutändan gör den aktuella tiden som nästa bästa tid att investera i Bitcoin.

Jag vet varför du är här:

Du har bestämt dig för att investera i Bitcoin, och det är ett bra beslut måste jag säga, men om du är en av dessa skeptiker, rekommenderar jag att du läser upp den här guiden: Är Bitcoin en bra investering 2019?

För icke-skeptiker ska jag svara på följande frågor i den här guiden:

 • Hur man investerar i Bitcoin?
 • Var man kan investera i Bitcoin?
 • Varför investera i Bitcoin?
 • Hur mycket att investera i Bitcoin?
 • Ska du (jag) investera i Bitcoin?

Så låt oss komma igång med:

Hur man börjar investera i Bitcoin-aktier? [A Beginners Bitcoin (BTC) Investment Guide]

Bitcoin är en fantastisk teknik, och det är ingen idé att inte investera i det, främst efter att du har förstått vad det är?

Men fortfarande förblir många investerare borta från Bitcoin och saknar den gyllene möjligheten att 10x eller 100x sina pengar. Ja, dessa avkastningar är fortfarande möjliga om du spelar smart.

Så för att hjälpa sådana undvikna investerare skriver jag dagens guide.

Om du är en av dessa kan du ta den här guiden som en ritning för Bitcoin-investering.

Naturligtvis kan du anpassa den här guiden efter din önskan, men det finns två grundläggande aspekter av Bitcoin-investering som jag vill att du aldrig ska ändra eller ändra, oavsett vad !!

Här är dessa aspekter:

 1. Välja tillförlitlig Bitcoin-utbyte för att köpa Bitcoin
 2. Säker plånbok för att lagra dina bitcoins

Oavsett vad som händer bör du inte kompromissa med din Bitcoin-utbyte och Bitcoin-plånbok, för om du gör det kommer du säkert att förlora din investering innan du njuter av dess glädje.

Du måste förstå att Bitcoin inte är som traditionella tillgångar. Istället är Bitcoin helt ditt ansvar som du ska äga med dina privata Bitcoin-nycklar i din kontroll.

Slutsats: Att inte kontrollera dina privata nycklar är också att förlora dina bitcoins.

Nu när du känner till de väsentliga förutsättningarna för att investera i Bitcoin, låt oss prata om var och en av dessa aspekter i detalj så att du är väl insatt i Bitcoin-investering.

Var man kan investera i Bitcoin?

Att investera i Bitcoin är lätt nuförtiden.

Den dagen då det inte fanns några Bitcoin-börser var det svårt att investera i bitcoins. Vid den tiden brukade folk samordna på forum och privata grupper för att investera i Bitcoin.

Men nu har du dedikerade Bitcoin-börser för varje typ av Bitcoin-investerare.

Det spelar ingen roll om du vill investera i BTC via fiat kontanter eller banköverföring eller till och med kredit- / betalkort, alla dessa alternativ är tillgängliga för dig nu över hela världen.

Här är den landsmässiga listan över tjänster där du kan investera i Bitcoin:

Investera i Bitcoin (BTC) Snabbköpslänkar
CEX.io (Alla länder) [Rekommenderad] Försök nu
Coinbase (Storbritannien, USA, Europa, Kanada, etc) Försök nu
Coinmama (Alla länder) Försök nu
Wirex (Europa & STORBRITANNIEN) Försök nu
Bitit (USA, Storbritannien, Europa, Australien, Kanada, etc) Försök nu
Binance.je (STORBRITANNIEN & Europa) Försök nu
LocalBitcoins (Alla länder) Försök nu
BitBay Försök nu
Exmo Försök nu

De flesta av dessa börser tillåter dig att köpa bitcoin genom att sätta in fiatvalutor som USD, EUR eller GBP på den. Här måste du göra en KYC-kontroll och överföra dina fiatvalutor på deras fiat-länkade kryptoplånböcker. Därefter kan du byta fiat mot Bitcoin.

 • RELATERAD: Hur man köper Bitcoin med bankkonto eller banköverföring?

Jag förstår dock att inte alla länder omfattas av den här listan, och det kan vara troligt att du inte har några medel för att växla din fiatvaluta i Bitcoin. För dessa användare är här listan över tjänster som låter dig investera i Bitcoin med ett kredit- / bankkort:

Jag har använt alla dessa ovan nämnda tjänster, och jag hittar Coinmama mycket snabbt att leverera bitcoins, och deras kundsupport är också mycket stödjande för nya användare som du !! Det är därför jag tror att Coinmama är det bästa sättet att investera i Bitcoin.

Vissa av er kanske inte har kredit- / betalkort och vill investera i Bitcoin med kontanter. Så för sådana användare rekommenderar jag LocalBitcoins.

LocalBitcoins är en P2P Bitcoin-tjänst som låter dig ansluta till markköpare och säljare av Bitcoin i 15000+ städer i 200 länder.

Jag har använt LocalBitcoins tre gånger nu och det har varit smidigt.

Dessutom är LocalBitcoins en dedikerad tjänst för Bitcoin-investeringar, och den fungerar som en escrow däremellan, så du behöver inte oroa dig för motpartsrisken.

Men var noga med att kontrollera och engagera dig bara med ansedda BTC-handlare genom att titta på deras rykte. Om du vill kan du också läsa vår Nybörjarguide om LocalBitcoins !!

Så det här är några av de bästa alternativen med vilka du enkelt kan investera i Bitcoin.

Med tiden kommer vi att uppdatera detta avsnitt eftersom vi hittar mer tillförlitliga alternativ för dig att investera i Bitcoin. Men för tillfället, om du väljer en av dessa tjänster, borde du vara bra !!

Notera: Om du inte kommer från ett främmande land borde du kunna investera i Bitcoin med hjälp av dessa tjänster. Men ändå om du inte kan förstå hur du kan investera i Bitcoin i ditt land, låt oss veta det i kommentarerna nedan, och vi ska göra allt för att komma igång med Bitcoin?

Nu är nästa naturliga fråga som ska uppstå i ditt sinne efter att du har investerat i Bitcoin, hur man håller det säkert? Och det är vad vi ska diskutera i nästa avsnitt.

Var du kan lagra din Bitcoin?

Att lagra dina bitcoins på ett säkert sätt är av yttersta vikt.

Bitcoin är själv suveräna pengar, vilket skiljer sig från de USD- eller EUR-valutor som du har i din bank.

Men många Bitcoin-investerare gör detta misstag när de lagrar sina Bitcoin & andra kryptovalutor med tjänster från vilka de köpte dessa valutor.

Och jag måste säga att det här är fel fel att göra !!

Investerare som gör detta blir i slutändan ett offer för många Bitcoin-börser som fortsätter att hända då och då. Om du inte tror mig, se den här statistiken över kryptoutbyteshack sedan 2011:

Om du inte vill räknas bland dessa slarviga investerare, välj sedan att hålla dina Bitcoin-privata nycklar eller Bitcoins 12-ordsfrö med dig !!

Hur gör man det?

Du kan göra det genom att välja några av de bästa Bitcoin-plånböckerna för kylförvaring som vi använder för att behålla våra bitcoins och kryptovalutor. Här är de två rekommendationerna från oss:

Med någon av dessa plånböcker kan du säkra din Bitcoin-plånboks 12-ords frö, och detta frö kan återställa alla dina pengar även om du tappar din plånbok eller om plånboken är skadad.

Naturligtvis finns det andra Bitcoin-plånböcker på marknaden, men jag tror att spendera bara 100 dollar på en Bitcoin-hårdvaruplånbok inte borde vara ett problem för en långsiktig investerare som du.

Och särskilt det också när denna hårdvaruplånbok kommer att skydda din Bitcoin-investering som en dag kan vara värt miljoner dollar.

Några andra programvara Bitcoin-plånböcker som du kan använda för att hålla i fickan som förändring är följande:

 • Mobil: Coinomi
 • Skrivbord: Exodus

Jag rekommenderar att du inte sparar betydande belopp i dessa programvaruplånböcker eftersom de alltid är anslutna till internet och de kan hackas.

Slutligen, håll dig borta från hjärnplånböcker och pappersplånböcker eftersom de är tråkiga att använda, och deras säkerhet beror på användarens online-säkerhetskompetens. Vi behöver inte heller använda pappersplånböcker eller hjärnplånböcker 2019 när vi har säkrare alternativ som plånböcker för hårdvara och programvara.

Varför investera i Bitcoin?

Om några av er fortfarande är förvirrade över din Bitcoin-investering, rekommenderar jag att du håller dig till slutet för jag kommer att berätta varför jag väljer att investera i Bitcoin.

Men för tillfället, de av er som inte vet:

Bitcoin gjordes för att ge dig ett alternativ till traditionell bankverksamhet.

Det beror på att grundaren av Bitcoin, Satoshi Nakamoto visste att banker inte skulle stoppa sitt rovväga och i slutändan kommer vanliga massor som du och jag att fortsätta att lida av deras inflationspolitik.

Det är därför Satoshi skapade Bitcoin, och nu fungerar det som en häck för vanliga människor mot det misslyckade banksystemet.

Bitcoin är opolitiskt och ingen enda enhet kontrollerar det, vilket gör det nästan omöjligt att ta ner det. Å andra sidan är det mycket billigt att göra transaktioner med Bitcoin eftersom du bokstavligen kan flytta miljoner dollar över gränserna på några minuter med en avgift på några cent.

Detta var inte möjligt före Bitcoin.

Slutligen är Bitcoins totala utbud begränsat, och det kommer aldrig att finnas mer än 21 miljoner bitcoins.

Endast 21 miljoner bitcoins kommer att genereras varav 3,5 miljoner dock ännu inte bryts, och cirka 4 miljoner mynt är redan förlorade och lämnar den 7 miljarder världsbefolkningen en effektiv tillgång på 13 miljoner bitcoins, i skrivande stund..

Inser du till och med hur knappt det är?

Tänk bara på det !!

Jag tror nu att du vet varför du ska investera i Bitcoin !!

Bitcoin (BTC) investeringsstrategi 101: Hur mycket du ska investera i Bitcoin?

Nu är nästa uppenbara fråga som kvarstår i investerarnas tankar hur mycket man ska investera i Bitcoin?

Tja, det finns ingen storlek som passar alla svar på den här frågan, men kärnan i din investering borde vara den här:

 • Hur mycket är din riskaptit?

Om du kan besvara denna fråga bekvämt för dig själv, är du i en bra position.

Ett annat perspektiv för att besvara denna fråga ges av Andreas Antonopoulos – den berömda Bitcoin-evangelisten:

Han säger att andelen av din rikedom som du ska lägga i Bitcoin ska vara lika med procentandelen av din förståelse av Bitcoin som ämne.

Och jag tycker också att detta är en utmärkt barometer att ha eftersom det i slutändan kommer att hindra dig från att bli överdriven engagerad i en investering. Så det här är ett bra sätt att börja.

Slutligen frågar många, vad är den minsta Bitcoin-investering som de ska göra?

Du kan börja så lågt som $ 50 eller $ 100 för att investera i Bitcoin varje månad eller vecka och på detta sätt kommer du inte att försöka fånga priset på Bitcoin.

Men i sig finns det inget minimiinvesteringskrav som ställs av själva Bitcoin-nätverket, men det kan finnas Bitcoin-tjänster som har ett minimum av Bitcoin-investeringskriterier för att kunna köpa Bitcoin genom dem.

När ska man investera i Bitcoin?

Du kan köpa Bitcoin när du känner dig säker på att du har förstått vad det är !! Ingenting hindrar dig från att köpa Bitcoin, speciellt när det handlas 24 X 7 över hela världen.

Men jag vet att några av er kanske letar efter en perfekt prispunkt innan man går in i en Bitcoin-investering. Och låt mig vara ärlig, ingen vet den startpunkten, och alla gissar bara !!

Så den bästa tiden är nu, och det bästa sättet att köpa Bitcoin är stegvis varje vecka eller varje månad.

Men ändå, om du vill satsa en klumpsumma på Bitcoin och letar efter en prispunkt, kan Bitcoin Mayer Multiple och Bitcoin NVT Ratio ge dig en idé eller ledtråd.

Hur man investerar i bitcoin i Indien?

Att investera i Bitcoin i Indien har blivit lite tråkigt, särskilt efter att RBI avbröt förhållandet mellan banker och kryptovalutabörser i Indien.

Men Bitcoin är inte olagligt i Indien, och det är därför många tjänster tillåter dig att investera i Bitcoin i Indien på ett peer-to-peer-sätt. Några av dessa tjänster är:

Hur man investerar i bitcoin i Sydafrika?

Sydafrikan har varit särskilt intresserad av Bitcoin, och det finns många sätt att investera i Bitcoin i Sydafrika. Några av Bitcoin-tjänsterna som låter dig investera i BTC med sydafrikansk rand (ZAR) är:

Investera i Bitcoin Mining

Det är 2019, och jag skulle inte rekommendera dig att investera i Bitcoin-gruvdrift om du inte är villig att spendera 100- och 1000-talet amerikanska dollar i förskott.

Bitcoinbrytning blev utom räckhåll för enskilda investerare långt tillbaka 2014-2015. Under 2014-2015 brukade molnbrytningsavtal arbeta för enskilda investerare men inte längre längre.

Bitcoinbrytning är en mycket energi- och kostnadskrävande process som kräver dedikerade datacenter och gruvgårdar. Det är därför det nu är ingen mening att investera i Bitcoin-gruvdrift.

Istället föreslår jag att du antingen köper Bitcoin eller tjänar Bitcoin genom att arbeta för det !!

Slutsats: Så här kommer du igång med Bitcoin?

Jag tror att du nu har svar på följande frågor:

 • Hur man investerar pengar i Bitcoin?
 • Hur man investerar i bitcoin och tjänar pengar?
 • Hur man Bitcoin? eller hur man kommer igång med Bitcoin?

Så nu vill jag berätta för dig varför jag investerade i Bitcoin?

Jag investerade i BTC för att jag var bortblåst av det faktum att pengar kunde existera utanför regeringens rike och kontroll. Bitcoin hjälpte mig att ifrågasätta min förståelse för pengar.

Så småningom kunde jag hitta vad pengar är? Och vad det borde vara & borde inte vara?

Slutligen ledde jag mig till denna slutsats att:

Bitcoin dödar incitamentet för vilket politiker politiserar och bankirer gör bankverksamhet !!

Det är därför jag HODL BTC och fortsätter att uppmuntra människor att göra detsamma !!

Om du har fler frågor om BTC-investering kan du gärna skjuta i kommentarfältet nedan. Och om du tycker att den här guiden är till hjälp kan du sprida kärleken genom att dela den på Twitter, Telegram, & Facebook !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner