Hvad betyder “SAFU” og “HODL” i Crypto World? [2020]

Cryptocurrency Slangs er simpelthen nogle forvrængede terminologier og lingo, der er meget hjemmehørende i kryptovalutaområdet.

I mine tidlige dage med Bitcoin og kryptokurver følte jeg mig udeladt, fordi jeg ikke vidste noget om disse terminologier.

Og da jeg sluttede mig til et par kryptogrupper og handelskanaler på Telegram og WhatsApp, blev det endnu mere forvirrende at høre terminologier, som jeg ikke har hørt før.

Og jeg tror, ​​du er enig med mig, når jeg siger:

Du har også ofte oplevet dette i Reddit-, BitcoinTalk- eller Telegram-samfund, hvor du skal have set folk stave forkert udtryk som HOLD til HODL på trods af at du har en automatisk korrekt funktion i deres telefoner?

Men hvorfor er det sådan??

Nå, kryptosamfundet er stolt af at bringe nye vilkår og sprog i kryptosfæren, og det er meget påvirket af Wall Street-aktiehandlere.

Så lad os i dag se nogle af de populære crypto-slangs, som du måske hører nu og da.

Vi anbefaler dig at gennemgå denne liste og dele den med dine venner, der er interesseret i kryptokurver.

Så lad os dykke ind:

Crypto Lingo: Hvad er ‘Safu’ eller ‘Safu Binance’?

Safu er et udtryk, der bruges til at betegne ‘Safe’ i kryptosfæren.

Den allerførste gang nogen brugte dette udtryk (Safu) var af Bizonnaci YouTube-kanal, hvor YouTuber lavede denne sjove video, efter Binance-direktøren tweetede i juli 2018 og sagde ‘Midler er sikre.’

Men dette blev på en eller anden måde forvandlet til et kryptomeme og kryptoslang.


Yderligere udgravning viser også, at Binance også har oprettet en kaldet fond ‘SAFU’ for at beskytte Binance-udvekslingsbrugere. Og her er hvad Binance siger om det:

For at beskytte fremtidige interesser for alle brugere opretter Binance et Secure Asset Fund for Users (SAFU). Fra og med 2018/07/14 fordeler vi 10% af alle modtagne gebyrer til SAFU for at yde beskyttelse til vores brugere og deres fonde i ekstreme tilfælde. Denne fond opbevares i en separat kold tegnebog.

Så siden da er kryptosamfundet begyndt at bruge udtrykket ‘Safu’ til at betegne eller spørge, om deres midler er sikre nu på en kryptobørs i en nødsituation. Som for eksempel er Binance Safu?

Nogle mennesker anser det for at ‘Safu’ er en tastefejl for ordet ‘Safe’, men det ser ikke ud, og det samme gentages igen fra Urban Dictionary, der betyder:

Lad os gå videre til det næste mest berømte udtryk inden for kryptoslanger.

Hvad er ‘HODL’?

Nu tror jeg, at alle skal have hørt udtryk som #HODL Bitcoin, Bitcoin HODLer osv.!!

Hvis det ikke er det, vil jeg måske blive overrasket, men alligevel for de af jer, der ikke ved hvad HODL er? Her er forklaringen:

  • HODL – “Vent i kære liv.”

HODL er en meget populær backronym i kryptosfæren, der blev populær på grund af en persons tastefejl for ordet ‘HOLD’, og her er baggrunden for det:

Først optrådte verdens HOLD på BitcoinTalk Form i december 2013, da en beruset Bitcoin Talk-bruger skrev dette følgende indlæg:

Da det er tydeligt, at han var fuld, men han stavede bevidst HOLD-stavningen, tror jeg at få opmærksomhed, og som han til sidst fik.

Det ser ud til, at han var meget nede på Bitcoin, men alligevel besluttede at holde og HODL sin Bitcoin-besiddelse i sin hardwaretegn.

Siden da har dette såkaldte forkert stavede udtryk fået meget trækkraft, og nu bruger hver kryptohandler dette udtryk med en mønt for at signalere, at de er bullish på den pågældende mønt, og dens pris vil være meget højere i fremtiden, hvis ikke i dag !!

Relaterede: Sådan holder du Bitcoin, Litecoin, Ethereum som kryptovalutaer sikre & Sikker !!

Andre populære kryptovaluta-slangs

# 1. FOMO

Wiki definerer: Frygt for at gå glip af, eller FOMO, er “en gennemgribende frygt for, at andre kan have givende oplevelser, som man ikke er fraværende”.

Tilsvarende i krypto følelsen blandt investorer, at hej vil gå glip af enorme overskud, hvis de ikke køber en bestemt mønt eller kryptokurrency.

# 2. JOMO

Joy of Missing Out eller JOMO er det modsatte af FOMO, hvor man er meget glad for, at han / hun gik glip af en bestemt mulighed, fordi det var en #rekt handle.

# 3. Rekt (ødelagt)

Et forkert stavet ord for ødelagt, hvilket betyder, at en erhvervsdrivende ødelægges og er i store tab ved at være i en bestemt handel. Dette udtryk er lånt fra aktiehandlere.

# 4. FUD

FUD betyder frygt, usikkerhed, tvivl skabt af falske udsagn eller forvrængning af fakta for at bevidst falde priserne, så de kan købe de ting på en billig måde.

For eksempel har JP Morgan skabt FUD omkring Bitcoin for at købe det billigt for sig selv.

# 5. Til månen eller når månen?

Til månen bruges slang til at signalere, at en bestemt mønt vil stige astronomisk i sin pris, og når månen generelt bruges til at forhøre sig om, hvornår en bestemt mønt forventes at stige i pris.

# 6. ATH

ATH betyder All-Time High og bruges til at angive den højeste pris, som en bestemt mønt nogensinde har nået i sin historie. Som for eksempel nåede Bitcoin sin ATH på $ 20.600 i december 2017.

Nogle flere Crypto Lingos …

# 7. Hval = Handler med mange mønter, som Bitcoin Whale.

# 8. BearWhale = En hvalhandler, der er bearish

# 9. Taskeholder = erhvervsdrivende tilbage med mange mønter at sælge og holder nu posen, fordi priserne er lave.

# 10. DUMP = At sælge en mønt af

# 11. DUMPING = Nedadgående prisbevægelse

# 12. DYOR = Lav din egen forskning

# 13. FA = Grundlæggende analyse

# 14. ALTCOIN = Enhver anden kryptokurrency end bitcoin.

# 15. ASHDRAKED = En situation, hvor du mistede alle dine penge.

# 16. BTFD = Køb The Fucking Dip (en indikation for at købe en mønt, når den har dumpet så hårdt)

# 17. DILDO = Lange grønne eller røde stearinlys

# 18. LANG = Margin tyrposition

# 19. MCAP = Markedsværdi

# 20. OTC = Over The Counter

# 21. PUMPE = Opadgående prisbevægelse

# 22. SHITCOIN = En mønt uden potentiel værdi eller brug

# 23. KORT = Marginbjørneposition [Brugt mens Bitcoin margenhandel]

# 24. SVINGE = Zig zag prisbevægelse (opad og nedad)

# 25. TA = Teknisk analyse

# 26. LTV = Lån-til-værdi-forhold [Brugt mens Bitcoin udlån]

Sjov kendsgerning: Jeg har samlet disse vilkår og jargon fra internettet, og de skal ikke tages alvorligt. Der kan også variere nøjagtig betydning i nogle lokalsamfund og er derfor subjektiv.

Nu fortæller du os: Kender du noget mere interessant kryptoslang eller jargon, som jeg har savnet her. Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Glem ikke at dele dette indlæg med dine venner og familie, der kommer i gang med krypto !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map