Hvordan tjener man penge på Bitcoin (BTC) i 2019?

Alle, der har hørt om krypto, synes mindst dette en gang:

  • Hvordan kan jeg tjene penge på krypto?

Selvom dette ikke var det primære formål, som crypto var beregnet til at tjene. Men det er en kendsgerning, at kryptokurver som Bitcoin og Ethereum tjener dette formål for nogle.

Dagens dagsorden for os er at fortælle dig, hvad disse mennesker gør, så du også kan prøve at tjene nogle penge på kryptokurver.

Men inden vi springer ind i det, lad mig fortælle dig, at der er mange fupfælder i kryptosfæren, der ønsker at lokke uskyldige investorer som dig og rive dem fra hinanden.

Min ydmyge anmodning til sådanne uerfarne investorer er at være forsigtig med disse svindel og aldrig investere mere end hvad du har råd til at tabe i enhver kryptovaluta. Hos TheMoneyMongers er vi kun en mail væk fra dig for at løse din forvirring !!

Når det er sagt, lad os gå til kødet og se de praktiske måder, hvorpå du kan tjene penge på Bitcoin og lignende kryptokurver:

Tjen penge på Bitcoin 2019 hurtige links
Tjen penge på Bitcoin Mining Prøv nu
Investering (køb & Holding BTC) Prøv nu
Tjen penge på Crypto / Bitcoin-handel Prøv nu
Udlån Prøv nu
Handle ind Prøv nu
Indsættelse af kryptovaluta Prøv nu
Crypto-udbytte Prøv nu
Crypto Arbitrage Prøv nu
Hosting Masternode Prøv nu
Crypto Uddannelse Prøv nu
Airdrops Prøv nu
Gør krav på gafler Prøv nu

12 måder at tjene penge på Bitcoin som kryptovalutaer i 2019

Bemærk: Det er meget sandsynligt, at hvis du har dette spørgsmål om at tjene penge på krypto, skal du have nogle kryptobesiddelser. Men selvom du ikke har denne guide, vil det være nyttigt.

# 1. Tjen penge på Bitcoin Mining

Honeyminer er en crypto-minesoftware det gør det let for enhver at udvinde kryptokurver og få belønninger i BTC, bare med en computer.

Når du tilmelder dig Honeyminer-samfundet og installerer softwaren, udnytter den din CPU & GPU-strøm til at udvinde forskellige kryptokurver på din kørende maskine.

Derefter konverterer honeyminer disse udvindede kryptokurver til Bitcoin, og din andel af bitcoins begynder at blive afspejlet i din honeyminer-konto.

Din andel af Bitcoin bestemmes i den andel af minekraft, du har bidraget med i den periode, din honeyminer-software var TIL.

Indtjeningen afhænger af styrken på dit grafikkort samt de generelle markedsforhold. Nyere pc’er kan komme fra 15 $ – 75 $ * pr. GPU pr. måned. Se potentialet i din indtjening igennem denne lommeregner hvis du HODL baseret på årlige bitcoin-vækstrater.

ELLER

Hvis du starter første gang med minedrift, råder jeg dig til at prøve Honeyminer’s produkt ($ 66 i 3 måneder: Bare ca. $ 22 om måneden) det hjælper dig med at komme i gang med kryptovaluta-minedrift på den enkleste måde uden vedligeholdelse af CPU’er eller GPU’er, men det er godt at forpligte sig til minedrift i mindst et år for at få betydelige afkast.

Honeyminer gør kryptovaluta-minedrift tilgængelig for masserne og du behøver ikke købe dyre GPU’er eller CPU’er for at starte minedrift med kryptokurrency hvis du køb Hotel Honey ™: Få adgang til on-demand GPU’er til at udvinde kryptovalutaer.

Hashpower (Ethash) Tidsramme
250 MH / s i $ 660 Køb i 3 måneder [Anbefales]
25 MH / s i $ 129 Køb i 6 måneder 
250 MH / s i $ 1.254 Køb i 6 måneder
2500 MH / s i $ 6.270 Køb i 3 måneder

Brug Honeyminer Now

# 2. Investering (køb & Holding)

Dette er den mest enkle, men alligevel undervurderede måde at tjene penge i krypto på.

Det skyldes sandsynligvis, at det er meget svært at købe noget og fortsætte med at holde det. Men med den rigtige mængde uddannelse og bevidst indsats for at opbygge din HODL-evne kan du gøre det let.

Så den handlende idé om dette er at:

  • Uddann dig selv om kryptokurver. Start fra blogindlæg nr. 1 af TheMoneyMongers
  • Forster dit sind mere gennem andre kilder.
  • Køb kryptokurver herfra & overfør dem til denne slags tegnebøger.
  • HODL det i nogen tid.
  • Sælg det, når alle køber !!

Bemærk: Du kan tjene ekstra $ 10 lige nu i BTC, hvis du vælger at købe en kryptokurrencyværdi på $ 100 eller mere fra Coinbase. Prøv nu !!

# 3. Tjen penge på Crypto / Bitcoin-handel

Crypto-handel er en anden lav adgangsbarriere, men en højrisikoteknik til at tjene penge på Bitcoin og Ethereum som kryptokurver.

Det er meget lettere at starte handel end på traditionelle aktiemarkeder, fordi i krypto kan du begynde med så lave som $ 10 til $ 100 uden omkostninger.

Nogle kryptoentusiaster kan godt lide at handle dagligt og tjene penge. Konceptet er simpelt; du køber lavt og sælger højt flere gange på en dag for at have forskellen som din fortjeneste. Så glem ikke at tjekke nogle af de bedste dagsudvekslinger af kryptokurrency, du kan prøve lige nu at tjene penge.

En anden måde at handle krypto på er marginhandel. I dette, som en erhvervsdrivende, kan du udnytte dine eksisterende midler til at tage mere krypto som et øjeblikkeligt lån og derefter foretage en handel med disse gearede midler. Men dette er meget risikabelt, fordi dine overskud og tab begge forstørres i henhold til den gearing, du har taget.

Ønsker flere detaljer om margenhandel, tjek dette: Hvad er margenhandel & bedste udvekslinger til marginhandel krypto ??

# 4. Handle ind

Ofte spørger folk mig, ‘hvordan man tjener penge på kryptokurrency uden at købe dem?

Mit svar:

Ved at handle online …

Så bliv ikke overrasket, når jeg siger, den sejeste måde at tjene penge på med krypto er gennem shopping.

Alle handler online i disse dage – mænd, kvinder og ikke at glemme børnene også. For dem kan der ikke være en bedre mulighed for at tjene penge med krypto.

Vil du vide, hvad du skal gøre?

Den hurtigste måde at komme i gang på er at shoppe online via Lolli-appen. Lolli er en belønningsapp, der betaler dig i bitcoins for at shoppe forskellige ting gennem deres partnerforhandlere.

Gæt hvad? Du kom op til 30% rabat ved køb gennem Lolli som refunderes tilbage i form af bitcoins i din Lolli-tegnebog.

Interesseret?

Glem ikke at tjekke vores trinvise vejledning om Lolli: Nu kan enhver, der kan handle online, tjene Bitcoin !!

Der er en anden tjeneste, der giver dig 15% eller mere rabat når du handler online på Amazon gennem det. Dets navn er Purse.io, men denne metode fungerer kun, når du betaler i bitcoins. Så kort sagt sparer du 15% eller mere ved at betale for dine køb i bitcoins.

Overhovedet ikke dårligt, trods alt er Bitcoin gemt Bitcoin opnået !!

Tjek ud Pung.io & Lolli nu

# 5. Udlån

Hvis du ejer Bitcoin, Ethereum eller en hvilken som helst anden velkendt kryptokurrency inklusive stablecoins, er der ingen bedre måde for dig at tjene penge i crypto.

Dette er kryptolån.

Der er en DeFi-bevægelse, der foregår over hele verden, og kryptovalutaudlån er en af ​​dens stykker. Mange kryptolånetjenester svampe, som tager dine kryptokurver til at låne det yderligere og betale dig 5-7% årlig rente på det.

Udlån af krypto kan dog se lidt kontraintuitivt ud, fordi det var beregnet til egenforældremyndighed, men kryptolån viser sig bestemt at være en ny anvendelsesform for det.

Enhver, der har et ekstra kryptosiddende, kan låne det. Og tjen en procentdel på det, hvilket er en ældgammel metode til at få dine penge til at fungere for dig 24 x 7.

Virksomheder, som du kan prøve at låne dig kryptokurver for at få ekstra passiv indkomst er BlockFi, Nexo.io & Celsius-netværk.

# 6. Indsættelse af kryptovaluta

Indsættelse af kryptovaluta er indfødt i bevis for stavens kryptovalutaer.

Bevis for indsats er en anden måde at skabe konsensus i distribuerede systemer på og antages at være mere miljøvenlig end beviset på arbejdssystemer som Bitcoin.

Som bevis for stavvalutaer skal man opbevare deres kryptokurver som en andel i systemet i en online selvhostet tegnebog for at deltage i konsensus.

Og som en belønning for at holde dine kryptovalutaer i spil, tildeles staker nye mønter i det samme system pr. Deres bidrag og emissionsgraden for det system, dvs. blokbelønning.

Hvis du f.eks. Placerer 100 NEBL-mønter i en Neblio-tegnebog, kan du forvente at få ti nye NEBL-mønter ved årets udgang til 10% årlig sats.

# 7. Crypto-udbytte

Udbytte er ekstra belønninger, som en indehaver får for at have en kryptokurrency eller aktie i ordets traditionelle forstand. Dette er intet andet end den indtjening, som virksomheden eller enheden ønsker at dele med dig i forhold til de mønter / poletter eller aktier, du har.

I kryptosfæren har vi også udbytte, der betaler kryptovalutaer, og indehaverne af disse valutaer får månedligt eller ugentligt udbytte i henhold til virksomhedens fortjeneste..

For eksempel får NEXO-tokenholdere udbytte fra Nexo.io, som er en kryptolåneplatform. Tilsvarende får KuCoin Shares (KCS) tokenholdere dagligt udbytte fra de gebyrer, som KuCoin-udvekslingen tjener gennem sine brugere.

# 8. Crypto Arbitrage

Arbitrage er en anden måde at tjene penge på ethvert felt, og kryptokurver er ikke anderledes.

For de uvidende, når du køber noget fra et sted med en lavere pris og sælger den ting et andet sted, er forskellen den fortjenstmargen, du laver, og dette kaldes arbitrage.

Så i kryptokurver, når du køber en bestemt kryptokurrency fra en børs og sælger den til fortjeneste på en anden, laver du krypto-arbitrage.

Det lyder måske som en simpel ting at gøre. Men tro mig, det er det ikke. Derfor er der specialiserede crypto abitrage trading bots, der hjælper dig med det.

# 9. Hosting Masternode

At tjene penge gennem Masternode-hosting er ret dyrt.

For dem, der ikke ved, er masternoder specielle kryptovaluta fulde noder, der gør det ekstra arbejde med at validere og tilføje transaktioner til en kryptoblockchain. For at køre denne node betaler netværket ejeren af ​​masternoden smukt som et incitament til deres service.

Man kan kun være vært for en masternode, når man har anskaffet et bestemt minimum af kryptokurver for at være vært for en fuld node. For eksempel til DASH-masternode skal man have 1000 DASH-mønter, og kun du kan være vært for det.

Men 1000 DASH koster for meget nu, så det er måske ikke en levedygtig mulighed for mange nu.

Men hvis du ser en masternode-valuta tidligt og tror, ​​at det bliver den næste store krypto. Du kan købe det mindste antal mønter i den valuta for at være vært for en masternode og tjene på den i fremtiden.

# 10. Crypto Uddannelse

Jeg blev forvirret, da jeg lærte at kende denne måde at tjene penge på krypto, og jeg er sikker på, at du også ville være.

Gennem Coinbase Tjen kan folk tjene penge gennem kryptokurver ved at lære om forskellige kryptoaktiver. For at komme i gang skal du tilmelde dig Coinbase ved hjælp af dette link og følg denne proces:

  • Se uddannelsesmæssige videoer relateret til forskellige kryptokurver.
  • Efter videoen skal du tage en hurtig quiz for at teste din viden.
  • Modtag den pågældende krypto i din Coinbase-tegnebog for hver quiz, du gennemfører.

Det er det. Tilmeld dig nu og start i dag.

PS: Du kan tjene mere end $ 60 i krypto inden for 20 minutter for at bruge Coinbase Earn. Og jeg var forbløffet over at vide dette, fordi dette viser, hvor tidligt du er i kryptokurver, at du tjener penge bare ved at vide om dem !!

# 11. Airdrops

Nogle af jer tænker måske, ‘hvordan tjener man penge på kryptokurrency uden investering?’

Svaret er enkelt, Airdrops.

Airdrop er den nemmeste måde at tjene penge på crypto !!

Cryptocurrency airdrops er begivenheder, hvor nye mønter eller poletter distribueres til masser for at bringe nye mønter / poletter i omløb på en distribueret og afbalanceret måde.

I dag udføres luftdrops også for at tilskynde folk til at udføre bestemte mikroopgaver som, retweeting, kommentere eller slutte sig til en Telegram-gruppe i et bestemt krypto- eller blockchain-projekt.

Så derfor er det vigtigt at være opmærksom på sådanne airdrop-begivenheder. Og hvis du finder det udfordrende at gøre det, kan du abonnere på TheMoneyMongers, og vi vil minde dig om vigtige airdrops.

# 12. Gør krav på gafler

En anden nem måde at tjene penge på kryptokurver uden investering er ved at kræve hårde gafler.

For dem af jer, der ikke ved, fortsætter kryptokurverier væk. Betydning, på grund af forskellene i samfundets medlemmer, nogle gange forkæler visse blockchains og laver to blockchains.

Det klassiske eksempel på dette er Ethereum og Ethereum classic.

Valutaen Ethereum er gået væk fra Ethereum classic i 2016, men det vigtige at bemærke her er, at begge mønter, dvs. ETH & ETC har en monetær værdi. Tilsvarende med BTC og BCH, hvor BCH er en fork af original BTC.

Så hvis du har en mønt, der gaffel væk eller har gafflet i fortiden, kan du nemt gøre krav på dine nyligt genererede gratis mønter / tokens, som vil have en vis markedsværdi.

Derfor er krav på kryptovaluta gafler en lukrativ måde at tjene penge uden yderligere investering.

PS: Du har ikke tid til at følge op på kommende gafler, du kan tage vores hjælp. Abonner os, så holder vi dig opdateret om den vigtige kryptovaluta-fork !!

Hvilken er den bedste måde at tjene penge på med Bitcoin & Kryptovaluta?

Det er naturligt at blive forvirret, når du har så mange muligheder for at tjene penge gennem kryptokurver. Men hvis du er en person, der er startet i crypto for nylig, vil jeg foreslå, at du begynder at shoppe fra Lolli. Og se hvordan det føles at tjene penge på bitcoins.

Ellers kan du prøv at købe nogle kryptokurver fra Coinbase og lav en ekstra $ 10 i BTC på din første $ 100 eller mere købsværdi.

Og hvis du er en person, der har en gennemsnitlig viden om krypto og kan låne kryptokurver til en værdi af $ 2000 !! Så vil jeg foreslå, at du prøver 6,2% rente-genererende opsparingskonto på BlockFi (kun for amerikanske borgere). Eller du kan endda prøve muligheden for krypto trading bots, som automatisk vil arbitrage for dig.

Endelig, hvis du er en noob, kan du starte med at investere i Bitcoin og holde det i et stykke tid for at forstå dynamikken i at tjene penge gennem kryptovalutaer !!

Nu fortæller du os: Hvilken metode skal du udforske? Har du prøvet en anden måde at tjene penge gennem kryptokurver endnu? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor, og vi giver dig point for det på vores blog.

Og hvis du kunne lide dette indlæg, så glem ikke at dele det med dine kryptovenner, du kan også nyde dette indlæg !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner