Litecoin-prisforudsigelse: Vil LTC-prisen stige i 2021?

Ligesom bitcoin, Litecoin (LTC) er en enorm og vækst forventet kryptovaluta. Denne nyttige guide til Forudsigelse af Litcoin-pris guide vil hjælpe investorer og handlende med at overveje, om LTC vil stige i de kommende år eller ej. Vi vil sætte vores forudsigelser såvel som meninger om markedet. Men før vi dykker ned i spørgsmålene som om bitcoins rammer $ 1000 eller er Litecoin bedre end bitcoin, lad os lave en hurtig gennemgang af oprindelsen af ​​Litecoin og et resumé i nøddeskal.

Hvad er Litecoin?

Litecoin blev introduceret i slutningen af ​​2011 som en gateway for Bitcoin Blockchain. En tidligere Google-arbejdstager Charlie Lee var manden bag denne idé. Litecoin har forestillingen om, at det ville have et mere miner-venligt kryptokurrency miljø, og det var hovedideen bag lanceringen. Mønten blev tilbudt på markedet under hensyntagen til, at en gennemsnitlig person kan udvinde mønten uden nogen sofistikeret hardware.

Antallet af Litecoins, der findes på markedet, er 4 gange mere end bitcoin. Desuden tilbyder Litcoin hurtigere transaktioner end Bitcoin, så det ser ikke skræmmende ud. Begge disse Cryptos adskiller sig ikke så meget bortset fra deres pris og kapitalisering på markedet. I dag betragtes Litecoin som det fineste aktiv på kryptomarkedet efter bitcoin med potentiel vækst gennem årene.

Hvad er Litecoin? - LTC Beginners Guide

Litecoin Past Price analyse

Til dato har Litecoin taget en rytter ved at give en temmelig imponerende præstation hele året. I starten stod kryptoen med $ 41 med priserne steget til at fordoble, markedet stod over for LTC med en handelspris i intervallet $ 40 til $ 50 i sommermånederne. Dette var en forbløffende forestilling, men magien startede i oktober med markedet Bull Run ville være slut. Coinmarketcap nedenstående diagram:

I lyset af andre Cryptos lykkedes det Litcoin at smadre igennem for at krydse% 50. På det tidspunkt var det næsten umuligt for bitcoin at krydse barrieren for $ 10.000. I løbet af november stiger Litecoin fra $ 50 til næsten $ 88. Det var næsten 60% stigning i priserne. December et hektisk år for Litecoin, da mønten sluttede året med stil. Hvor bitcoin ramte den rekordhøje pris på næsten $ 24.000, var Litecoin endda på den bedre side. LTC har nået et årligt højdepunkt på $ 123,76. Den nuværende markedspris på Litecoin er $ 141,87.

  1. Tezos (XTZ) Prisforudsigelse for 2021-2025
  2. Cardano-prisforudsigelse 2021-2025 | Opnår ADA nogensinde $ 10?

Fremtidige Litecoin-prisforudsigelser

Af en eller anden grund er priserne på Litcoin afhængige af Bitcoin. Hvis bitcoin kommer over med en anden bull run, kan priserne blive høje. Med den seneste udvikling på markedet og COVID lukker traditionelle markeder. Vi kan tale meget generelt og forvente, at kryptokurver vil stige over i 2021, 2022 osv. Mange af altcoins vil stige til en heltidshøjde, da markedet ikke vil være det samme.

En skør bull run er det eneste håb for krypto-brugere om en ret høj udvikling i Litecoins. Selvom det fungerer fint for nu, er volatiliteten så høj, at det ikke tager tid for priserne at synke. Følgende potentielle høje og lave er angivet nedenfor for at estimere, hvor meget Litecoin kan gå.

 

Litecoin-prisforudsigelse 2021

Halveringen formodes at være den vigtigste begivenhed, når det kommer til at skyde priserne på forskellige aktiver i luften. Mange tror, ​​at Litecoin-priserne vil stige i de kommende år, hvis halveringen opstår. Baseret på de kommende opdateringer vil valutaen give en hård knockout til andre Cryptos. For så vidt angår prisen, sigter analytikere mod så lave som $ 150 inden udgangen af ​​2021. Det potentielle høje ved udgangen af ​​2021 ville være mere end $ 230.

LTC-prisforudsigelse 2022-2025

Mønten er langsomt, men vinder mere tiltrækning mod kryptobrugere. Det tilbyder de bedste betalingsmetoder, overkommelige gebyrer, der gør det til det bedste valg over hele netværket. Prisforudsigelsen fra 2023-2025 afhænger af vedtagelsen af ​​Litecoin-valuta i de kommende 5 år. Hvis adoptionsgraden vil være god, forventes det at krydse $ 400-mærket inden udgangen af ​​2025.

Dette betyder ikke, at denne vækst vil være konsistent. Selvom det helt afhænger af tyremarkedet. Bitcoin-priserne rammer direkte møntmarkedens position på andre mønter. For os er Litecoin i området for et potentiale højt mellem $ 324 ved at vælge u så højt som $ 487. Men igen afhænger det hele af markedets volatilitet.

Litecoin-prisforudsigelse 2021-2025

TradingBeasts opdater deres websted dagligt med prisforudsigelse for forskellige mønter. Forudsigelsen er baseret på de historiske data, og konklusioner foretages ved hjælp af regression og korrelationsanalyse. Platformen har dog en forudsigelse af litcoin. Forudsigelsen er for det meste langsigtet. Langsigtede forudsigelser anses for at være optimistiske på en eller anden måde. Det antages, at LTC vil falde med et smukt beløb ved udgangen af ​​2021. 2022 vil være et lidt godt år for litcoin, da mønten vil stige til omkring $ 259 i slutningen af ​​2022. Prisen vil forblive den samme i 2023 og nå en toppunkt omkring $ 413,3 i 2024 og vil nå et benchmark med en konstant værdi på $ 400 inden 2025.

LTC-prisforudsigelse for 2021-2025

Vil Litecoin stige? Hvordan DigitalCoinPrice analyserer den fremtidige forudsigelse af mønter, lad os se på, hvordan prisprognosen for Litcoin vil ændre sig yderligere. Platformen forudsiger, at dette altcoin alene vil stige med 26% i januar ved at røre ved $ 219. Desuden forventer den at nå lidt over eller ud over $ 230 i juni, og ved årets udgang vil 2021 Litecoin gå lidt ned og ende med en værdi på $ 162,47 pr. 1 Litecoin.

Markedsinflationen anslås at være relativt stabil – med Litecoins estimater for en langsigtet $ 188,59 i 2022, $ 214 i 2023, $ 192,75 i 2024 og $ 302,52 i 2025.

Imidlertid er disse tal for det meste på bagsiden af ​​mønten. Som i øjeblikket handler mønten på næsten 181,87 $, det forventes, at mønten ved udgangen af ​​2025 handles med en potentielt høj værdi på omkring $ 450. De givne prisværdier er ret ligetil. Da der ikke er nogen måder at hæve værdien af ​​Litecoin af DigitalCoinPrice.

Faktorer, der kan påvirke prisen på Litecoin

Mange faktorer kan påvirke prisen på Litcoin (LTC) på en eller anden måde. i et andet ord kan historien muligvis gentage sig, sådan som Litcoin har udført i fortiden. Halvering forventes at finde sted i de kommende år. Flere spil på platformen kan tiltrække investorer, eller der kan være et tilfælde, hvor forskellige fysiske butikker og onlinebutikker accepterer digitale aktiver.

Dette afhænger af, hvor mange brugere der bliver introduceret til Litecoin i det kommende år. Det er som flere brugere flere investeringer i mønten. Desuden har Litecoin en tilgængelig tilgang til offentligheden, så der er håb om, at der skal være flere mindreårige, der bringer flere aktiver, og dette vil påvirke dets pris.

Hvor og hvordan kan jeg købe Litecoin?

Der er mange børser, hvorfra du kan købe Litecoin. Men inden du foretager et køb, skal du sikre dig, at du har en sikker tegnebog til opbevaring af din LTC. Opbevar aldrig din krypto på nogen børs. For at købe krypto skal du blot vælge en af ​​de mest populære børser som Binance, Bit Panda osv. Oprette en konto på en hvilken som helst børs. For at forhindre, at du ikke er bedrageri eller tyveri, skal du bevise din identitet til børsen. De har brug for et foto-id for at sikre, at det er dig, der foretager et køb.

Nu er du næsten færdig. Du kan komme i gang med så lave som $ 1. For at betale for udvekslingen kan du enten bruge et betalingskort, kreditkort eller foretage en betaling via din bankkonto.

Ofte stillede spørgsmål om Litecoin (LTC) prisudsigter

Vil Litecoin ramme $ 1000?

Gennem det kommende år som 2021, 2022 osv., Tror mange platforme og analytikere, at prisen på Litecoin (LTC) igen vil stige, uden at markere $ 200 inden udgangen af ​​2021. At nå ud til $ 500 ville være optimistisk at sige, men hvem kender. Disse Cryptos er flygtige og kan ændre deres måde når som helst.

Hvad er de bedste tegnebøger til opbevaring af mine Litecoins?

Vi har en detaljeret artikel om 8 topbedømte litecoin tegnebøger at gemme din LTC i 2021

Er Litecoin en god investering?

Fra tid til anden har Litecoin (LTC) vist sig at være en god investering. I betragtning af det viser henholdsvis den tekniske og grundlæggende styrke og signal fra Litecoin, at Litcoin (LTC) baner vej ud fra bjørnemarkedet. Det kan siges, at Litecoin ikke kun er en god, men en fremragende investering.

Er Litecoin bedre end Bitcoin?

Bitcoin betragtes som penge af kryptokurrency, og både Litecoin eller Bitcoin har deres gode og dårlige point. Men disse faktorer er bare et reklamestunt for at tiltrække flere brugere. Desuden påvirker disse faktorer ikke anvendeligheden og værdien af ​​mønten.

Endelig dom

Den fremtidige pris på mønten afhænger ikke af de eksisterende faktorer, som mønterne har. Men det afhænger af de faktorer, der vises under markedsudviklingen. Disse faktorer konkluderer fremtidige forudsigelser af enhver mønt. Du kan lave din forskning. Hvis du er ny på markedet, kan tokenholdere hjælpe dig med at træffe et valg. Markedet for krypto er så volatilt, at det næsten er umuligt at forudsige den nøjagtige værdi af en hvilken som helst mønt.

Litecoin er veletableret og fungerer indtil videre godt. Som vi sagde ovenfor, er det bekræftende at investere i Litecoin. Bliv opdateret om markedstendenser på daglig basis. Hold øje med rækkevidden, så du kan foretage det bedste valg. Du kan når som helst kontakte os til enhver forespørgsel eller rådgivning. Hvad du tror, ​​at Litecoin ender med prisen inden 2025. Efterlad dine ærlige forudsigelser nede under kommentarsektionen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner