News Spy Review: Är det en bluff eller legitimitet?

Vad är ny spion? 

Vi måste erkänna att, vid första anblicken, namnet New Spy var lite misstänksamt för oss, men efter att ha gjort ett grundligt test och analys blev vi inte besvikna över resultatet. Vi har letat efter ett annat ansett handelssystem att rekommendera till våra användare och nu har vi hittat ett. Efter våra tester kan vi bekräfta att New Spy är lika ansedd som de andra handelsteknologierna vi har testat, till exempel Bitcoin Futures och Bitcoin Champion. New Spy är ett utmärkt verktyg för nya och erfarna handlare och kan hjälpa alla att generera vinst på kryptovalutamarknaden.

News Spy Review är det en bluff?

Ja. News Spy är ett legitimt handelssystem. Så många människor vill veta hur de kan tjäna pengar på kryptovalutamarknaden och hur man bäst kan börja göra detta. Vi kan bekräfta att News Spy är ett av de bästa handelssystemen för att starta din handelsresa. Det bästa är att du bland annat kan handla Bitcoins, Litecoins, Ripple och Ethereum på denna plattform. Vi fann också att News Spy är ett registrerat, officiellt automatiserat handelssystem för kryptovaluta. 

Det finns ett team av dedikerade kontoansvariga redo att hjälpa dig och en 24-timmars kundservicelinje också. News Spy har också samarbetat med ett team av dedikerade mäklare för att hantera och reglera ditt konto. 

Här är några ytterligare upptäckter vi har gjort: 

 • News Spy är ett registrerat handelssystem som har enastående funktioner för alla investerare, nya och erfarna. 
 • Handelssystemet är användarvänligt och helt transparent, så du hittar all information du behöver på webbplatsen. 
 • Enligt andra rapporter har handelssystemet en framgångsgrad på 90%.
 • News Spy har en snabb och effektiv uttagsprocess. När du har skickat en begäran ska medel rensas in på ditt konto inom 24 timmar.

Hur man börjar handla med ny spion

Du kommer att upptäcka att det är en trevlig upplevelse att öppna ett konto med New Spy. Allt du behöver göra är att registrera dig genom att fylla i formuläret nedan och en av våra dedikerade kontoansvariga kommer att kontakta dig så snart som möjligt. 

Vi har listat stegen för att öppna ett konto nedan: 

 • Registrering

Registrering är helt gratis. Det är inga registreringskostnader involverade, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan, som kräver din grundläggande information och en kontoansvarig ringer dig efteråt. 

 • Deposition

Lyckligtvis har News Spy en snabb och enkel transaktionsprocess. Vi tyckte detta var ganska imponerande. Allt du behöver för att aktivera ditt konto är en minsta insättning på € 250. Denna insättning fungerar också som din allra första investering. En mäklare övervakar ditt konto för att se till att dina medel inte hanteras fel.

 • Demohandel 

Om du fortfarande är skeptisk till att gå live, kan demo-kontofunktionen hjälpa dig att få all övning du behöver innan du gör en verklig handel. Demokontofunktionen låter dig se hur exakt algoritmen identifierar stora möjligheter och fattar beslut om affärer. Bättre än, du behöver inga riktiga pengar för att starta demohandel. Det här är väldigt imponerande och ger dig en främre rad till hur transparent New Spy faktiskt är.

 • Levande handel

Detta är din möjlighet att generera en passiv inkomst. När du är bekväm med systemet kommer du att kunna aktivera funktionen för livehandel. New Spy kommer sedan att göra resten för dina räkning. 

Dina vanliga frågor

 • Hur mycket kostar det att börja använda News Spy?

Det är gratis. Du kan skapa ett nytt konto på plattformen utan att betala några pengar. Först efter att ditt konto har aktiverats måste du göra en insättning och börja handla med funktionen för livehandel. 

 • Hur säker är News Spy-plattformen?

Dina medel skyddas av ett SSL-certifikat och antivirusprogram. Detta gör det omöjligt för ditt konto att hackas eller att din information blir stulen. Om du inte är försumlig med information. 

 • Kan jag ta ut krypto från mitt The News Spy-konto?

Tyvärr inte. Dina intäkter omvandlas till din lokala valuta innan de skickas till det bankkonto som du har angett när du öppnar ditt konto.

 • Har kändisar godkänt The News Spy?

Nej, det finns inga kändisar. Om det händer kommer detaljerna att publiceras på den officiella automatiska handelsplattformen för The News Spy.

Vilka är fördelarna med att handla med The News Spy

 • Användarvänliga funktioner – en ny användare kommer att finna det enkelt att navigera på denna plattform. Funktionerna är enkla och lätta att förstå.
 • Verifieringsprocess – verifiering av kundens personliga information är vad en licensierad handelsplattform måste göra.
 • Online kundsupport – det finns en kundtjänst supportchatt & telefonteam tillgängligt dygnet runt.
 • Demo-handelsläge – användare kan lära sig mer om handelsmekaniken innan de investerar pengar. Det skyddar också nya användare från att investera stora summor pengar på en marknad som de inte förstår ännu.
 • Snabba uttag – uttag kan göras inom 24 timmar efter den första handeln.
 • Erfarna mäklare – En personlig mäklare kan tilldelas användarens portfölj & kan genomföra de olika investeringsstrategierna för kundens räkning.

Handla och tjäna med News Spy 

Vi vill att du ska veta att du inte behöver gå online-kurser om hur du handlar med kryptovaluta när du använder News Spy. Handelssystemet News Spy är automatiserat och gör allt för investeraren. Allt du behöver göra är att ställa in dina handelsparametrar med hjälp av din mäklare och handelssystemet gör resten för dig. New Spy använder en sofistikerad algoritm för att skanna och analysera marknaderna för handelssignaler, detta inkluderar globala finansiella nyheter. Dessa handelssignaler indikerar var de lönsamma affären är och algoritmen kan i princip fastställa detta på rekordtid. New Spy körs på denna algoritm och automatisering.

Funktioner i det nya spionhandelssystemet

 • Utbetalningssystem

Vi testade handelssystemet New Spy och kan bekräfta att det är snabbt och korrekt. Utbetalning sker efter varje live handelssession. Det är ditt ansvar att ställa in dina handelsparametrar till när den öppnas eller stängs. 

 • Uttag och insättningar

Du kommer att finna uttagsprocessen lika imponerande. Vi skickade in en begäran och fick en utbetalning inom 24 timmar. Detta är snabbare än de flesta konkurrenter. Det finns också flera betalningsalternativ tillgängliga för investerare, vilket gör det enkelt för alla över hela världen att handla.

 • Dolda avgifter

I vår undersökning av detta handelssystem fann vi inga dolda avgifter. New Spy gör intäkter genom att dra av en liten andel av investerarnas intäkter efter varje live-handelssession. I grund och botten tjänar systemet inte om investeraren förlorar. 

 • Användarutlåtanden

På den officiella New Spy-webbplatsen hittar du många positiva kommentarer från ivriga investerare som har tjänat vinst med systemet.  

 • Kundservice 

Vi var angelägna om att se hur New Spy kundtjänst fungerar. Eftersom kundservice är mycket viktigt, särskilt för nya investerare som har liten eller ingen erfarenhet av handel på kryptovalutamarknaden. Vi är glada att kunna rapportera att New Spy kundtjänst är mycket lyhörd och tillgänglig 24 timmar om dygnet. 

 • Mäklare

Vi kan bekräfta att New Spy har samarbetat med reglerade och licensierade mäklare för att se till att du får ut det mesta av din handelsupplevelse och att ditt konto hanteras optimalt. 

Är ny spion säker?

Vi förstår varför detta är en så populär förfrågan. Vi har upptäckt att New Spy är skyddad av ett SSL-certifikat, vilket innebär att din information är skyddad av kryptering, vilket gör det omöjligt för ditt konto att hackas om du inte lämnar ditt konto öppet på din enhet eller delar dina uppgifter med någon annan. 

Har New Spy en mobilapp?

Tyvärr inte, men det finns en stor möjlighet att handelssystemet snart kommer att ha ett, eftersom så många användare uttrycker intresse för att handla på systemet. Den goda nyheten är att New Spy finns tillgängligt på stationära datorer och mobiler. Allt du behöver ha är en aktiv internetanslutning för att använda systemet.

Kändisar som har intressen i kryptovalutor:

 • Gwyneth Paltrow – 2017 anslöt sig Gwyneth Paltrow till Bitcoin-plånboksstart Abra som rådgivare under ett avsnitt av Apple-serien, Planet of the Apps..
 • Mike Tyson – 2016 lanserade Mike Tyson en Bitcoin-plånbok i samarbete med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -2013 twittrade Snoop: “Min nästa post tillgänglig i bitcoin n levererad i en drönare.” 2017 fick Snoop Dogg 1 500 SparkleCOINs från företaget till ett värde av cirka 55 500 dollar som en donation för sitt ungdomsfotbollsprogram..
 • Ashton Kutcher – Investerade i en blockkedja för sportspel, Unikrn, tillsammans med miljardären Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – 2017 godkände Jamie Foxx kryptovalutautbytet Cobinhood på Twitter: ”Ser fram emot att delta i det nya @cobinhood-tokenet! NOLL avgiftshandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidigaste anhängarna av Bitcoin. I 2013 twittrade hon: första post apokalyptisk lag: slaveri i alla former är nu olagligt inklusive skuldslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013 meddelade Mel B att hon skulle acceptera Bitcoin-betalningar för sin nya singel. Hon sa: Jag älskar hur ny teknik gör våra liv enklare, och för mig är det spännande. Bitcoin förenar mina fans runt om i världen med en valuta. De kan bara betala med bitcoins.
 • Drew Carey – En gång tweeted: Försökte bara köpa frukost med bitcoins. Vägrade. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – 2017 twittrade han ett foto av sig själv med en bildtext som lyder: “Spendera bitcoins eter och andra typer av kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikel publicerades och rapporterade att Richard Branson investerade 30 miljoner dollar i kryptovalutans betalningsplattform BitPay.

Vår slutsats: Ny spion är banbrytande

News Spy är ett pålitligt och effektivt system för automatisk handel som har förmågan att ge nya och erfarna handlare många lönsamma möjligheter. Från vår analys har vi sett att detta system har utformats med tanke på användarnas bekvämlighet, med utgångspunkt från den användarvänliga webbplatsen och den enkla layouten som gör det enkelt att hitta information. News Spy bör betraktas som ett mycket användbart verktyg i alla investerares händer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner