Rapportering af stjålet eller mistet kryptovaluta til skatteformål

At miste krypto fra lukning af udveksling, tegneboghacks, svindel og andre begivenheder er desværre almindeligt i kryptovalutaens verden i dag. Fra et skatteperspektiv behandles disse begivenheder ikke alle ens, og det afhænger i høj grad af omstændighederne. Denne guide gennemgår de mest almindelige former for tyveri og kryptotab og de mulige måder at behandle dem ud fra et skatteperspektiv i USA..

Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er kun informativt og bør ikke fortolkes som skatterådgivning, juridisk eller investeringsrådgivning. Området med beskatning af kryptokurrency udvikler sig konstant og er ikke sort og hvidt. Tal med din egen skatteekspert, CPA eller advokat om, hvordan du skal behandle beskatning af digitale valutaer.

Bemærk – hvis din kryptokurrency simpelthen faldt i pris, inden du solgte den, betragtes dette som et kapitaltab eller et investeringstab. Dette er anderledes end nogle af de tab, vi diskuterer nedenfor. For mere detaljeret information, se vores guide til hvordan man håndterer kapitaltab til din kryptokurrency.

Forskellige kryptotabscenarier

Når det kommer til fradrag eller arkivering af kryptokurrency-tab, gælder forskellige situationer for forskellige skatteregler i USA. De mest almindelige former for kryptokurrency-tab, som vi ser her på CryptoTrader.Tax er angivet nedenfor:

 1. Tab af ulykker – (f.eks. mistet adgang til tegnebog, sendt til forkert adresse)
 2. Tyverietab – (fx Exchange / Wallet Hacked, Stolen Coins)
 3. Investeringstab – (Gråt område = fx ICO-fidus, Exchange Shutdown)

Hvert scenario med tab af kryptokurrency falder ind under en af ​​disse tre klassifikationer: Tab af ulykker, tab af tyveri eller tab af investering (kapital). Det er op til DIG, hvordan du vil håndtere og rapportere dine tab. De tre kategorier forklares nærmere nedenfor.

Tab af kryptoulykke

Tab af ulykker

Et tab af ulykker er skade, ødelæggelse eller tab af ejendom som følge af en af ​​disse identificerbare begivenheder:

 1. Pludselig begivenhed – hurtig, snarere end gradvis eller progressiv
 2. Uventet begivenhed – normalt uventet og utilsigtet
 3. Usædvanlig begivenhed – ikke en daglig begivenhed

Efter 2017, efter Skattelettelser og joblov blev vedtaget i lov, mange former for tab af ulykker, der tidligere var fradragsberettiget formular 4684, ikke længere er berettiget til fradrag. Som det ses på IRS-side her, den eneste ejendom, der kan gøres gældende som fradragsberettiget tilskadekomne, skal være en føderalt erklæret katastrofe.

I tilfælde af kryptokurrency, når som helst du uagtsomt mister din kryptokurrency, ville det være et ulykke, der ikke er fradragsberettiget af skatteformål.

Eksempler på skadelidte, som du ikke ville få en skattefradrag, inkluderer følgende:

 • Mønter mistet fra mistet adgang til private nøgler & tegnebøger
 • Mønter mistet ved afsendelse til forkerte adresser
 • Andre uagtsomme former for kryptotab

Hvis du tror, ​​du måske har en unik sag, eller hvis du har spørgsmål om et tab generelt, er det altid en god ide at diskutere med en kvalificeret skatteekspert for kryptokurrency.

tyveri tab cryptocurrency skatter

Tyverietab

Et tyveri er optagelse og fjernelse af penge eller ejendom med det formål at fratage ejeren det. Overtagelse af ejendom skal være ulovligt i henhold til lovgivningen i den stat, hvor det opstod og udføres med kriminel hensigt.

Almindelige tab af tyveri ved kryptovaluta inkluderer følgende:

 • Stjålne mønter
 • Hackede tegnebøger
 • Hackede Exchange-konti

I lighed med tabet af havarier ovenfor er tyverietab ikke længere fradragsberettiget efter 2017, efter at skattenedsættelses- og jobloven blev vedtaget. Formular 4684. Hvis din kryptovaluta blev stjålet og klassificeres som et tyverietab, er det usandsynligt, at du kan afskrive dette. Du kan læse mere om detaljerne i disse regler i IRS vejledning her.

Rapportering af din mistede krypto som et investeringstab er den eneste tilgang, der tillader en skattefritagelse. Som du vil læse nedenfor, er det uklart, hvilke kryptotabsscenarier, der kvalificerer sig til status for investeringstab. Vi anbefaler at konsultere en skattefagperson med en unik situation. Vores team hjælper altid med at henvise dig til nogen.

ICO fidusafgifter

Investeringstab (kapitaltab)

Det er ikke eksplicit klart, om begivenheder som ICO-svindel eller udveksling af nedlukninger (som Mount Gox) kan behandles som et investeringstab. Vi undersøgte mange skattefagfolk, der er fortrolige med kryptokurrency, når de skriver denne artikel, og de er ikke alle enige om den rette behandling.

Investeringstab svarer til et tab, du ville have ved at købe en aktie eller en anden form for ejendom og derefter sælge den for mindre, end du erhvervede den for. Det samme gælder for at sælge bitcoin til mindre, end du købte den til.

Denne type kapitaltab kan rapporteres på formular 8949, hvor du skal angive dit omkostningsgrundlag i ejendommen, dagsværdien på det tidspunkt, du disponerer over den, og nettogevinst eller -tab. Som vi diskuterer i vores guide til bitcoin-kapitaltab, op til $ 3.000 af nettokapitaltab er fradragsberettiget i et givet år. Større tab overføres til fremtidige skatteår. Dette er den grundlæggende proces til rapportering af størstedelen af ​​kryptokurrency-transaktioner.

Der findes ingen sort / hvid-vejledning fra IRS til disse specifikke scenarier, så i sidste ende skal du bruge dit skøn om, hvordan du klassificerer og arkiverer disse begivenheder. Vi gennemgår de forskellige muligheder nedenfor.

ICO fidus

Ifølge Alexander Leruth, grundlægger & CEO for Leruths og CFO for Ahrvo, “Den korrekte metode ville være at behandle det som stjålet, hvilket er et personligt tab af ulykker, der ikke ville være kvalificeret til 8949.” Leruth fortsætter med at forklare, “du kan prøve at gøre krav på det på 8949 og sige, at investeringsværdien i det væsentlige blev foretaget til en pris af $ 0, men det er en risikabel position at tage.”

På den anden side er Pasha Malik, medstifter og præsident for Thyor Advisory Group (et skatteoverholdelsesfirma) hævder, at man skal ”bruge SEC-vejledning, medmindre andet er nævnt. Generelt skal ICO behandles som et værdipapirudbud og investering i det ville være en kapitalinvestering. Så en fidus ville være et kapitaltab på 8949. I et sådant tilfælde anbefales det ofte at indhente en rapport fra FBI, det lokale politi eller SEC eller Financial Crimes divisioner om, at du har rapporteret denne investering som svindel og fidus. Rapporten er til din egen IRS-revisionsbeskyttelse."

Vi undersøgte mange skattefagfolk, når de skrev dette stykke, og der var mange forskellige meninger om den korrekte behandling af ICO-svindel.

I sidste ende trækker det krævede ICO-fidus som et investeringstab det investerede beløb på formular 8949.

For eksempel, hvis jeg investerede $ 5.000 i bytte for det, som jeg fik at vide, ville være 20.000 poletter af XYZ i en ICO, der viste sig at være falske, så ville min 8949 omfatte en salgsindgang med en omkostningsbasis på $ 5.000, et provenu på $ 0 og en 5.000 dollars tab.

Lukning af udveksling

Udveksle nedlukninger som Cryptopia og Mt. Gox kommer med et lignende gråt område som falske ICO’er.

Nogle fagfolk hævder, at dette ville være et investeringstab, der kan rapporteres den 8949, og derfor får du en skattefradrag, mens andre hævder, at en valutalukning ville være et ikke-fradragsberettiget tab af personskade.

Matt Metras, en tilmeldt agent og beskatningsspecialist for kryptokurrency i MDM Financial Services, siger, at en nedlukning af valutakursen “bestemt passer bedre til 4684 [tab af ulykker], men ingen vil gerne høre, at da 4684 for det meste er væk efter skattelettelser og joblov.” Matt fortsætter også med at sige, at “der er et nuanceret argument for, hvorfor det kan være et investeringstab, men at det er en risikabel position at tage.”

I vores undersøgelse for at skrive denne artikel så de fleste skattefagfolk en valutalukning som et tab af havarier og dermed ikke en fradragsberettiget begivenhed. Dette er bestemt den mere konservative tilgang at tage fra et skatteperspektiv. Der var imidlertid ikke fuldstændig enighed blandt fagfolk.

krypto stjålne mønter skatter

Sådan rapporteres dine stjålne og mistede mønter inden for CryptoTrader.Tax

Nu hvor vi har diskuteret de tre forskellige typer tab, og hvordan de kan anvendes i forskellige kryptokurrency-scenarier, vil vi nu gennemgå processen med at generere din rapporter om kryptoskat at inkludere disse tab korrekt i CryptoTrader.Tax.

Ulykke Ikke-fradragsberettiget

Hvis du vil klassificere dine mistede mønter som ikke-fradragsberettigede tab, skal du navigere til trin 3 i CryptoTrader.Tax-webappen. Her skal du vælge ”Tyveri & Tab ”Tab”.

Tyveri af kryptoskat

Du skal vælge “typen” for at være en ulykke, og derefter kan du tilføje en beskrivelse til dette tab for ulykker til dine optegnelser. I eksemplet ovenfor vælges beskrivelsen “Lost Wallet Access”.

Disse tab af ulykker reflekteres ikke på din 8949 efter at have kørt din rapport. De vises i rapporten “Tabte og stjålne mønter”, og dollarværdien af ​​den tabte mængde kryptokurrency vil blive detaljeret for dine optegnelser. Du behøver ikke gøre noget yderligere med disse tab, da de ikke er fradragsberettigede.

Husk, potentielle tab af tab kan omfatte mistede private nøgler, ombytning og andre begivenheder. Det er op til dig, hvordan du vil klassificere dit tab.

Tyverietab

For at rapportere tyverietab med appen skal du igen navigere til tyveriet & Fanen Tilskadekomne i trin 3. Denne gang skal du vælge “skriv” som tyveri.

krypto skattetab

Disse tyveristab påvirker heller ikke formular 8949. De vises på “Mistede og stjålne mønterapporten” med dollarværdien af ​​mængden af ​​stjålne mønter, der er beskrevet til dine optegnelser..

Investeringstab

Endelig kan du rapportere dine investeringstab på en lignende måde. Naviger igen til trin 3, men vælg typen “Investment Loss”.

skattetab på bitcoin

Dette er den eneste type tab, der påvirker formular 8949 på din skatterapport. Husk, som diskuteret ovenfor, at investeringstab fratrækkes og reducerer dine gevinster på 8949. Det er et gråt område for, hvilke scenarier der er kvalificerede til denne type klassificering, så du skal bruge dit skøn og diskutere med din skatteekspert..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner