Sådan gør du din Coinbase Pro-skat

Coinbase Pro, tidligere kendt som GDAX, er en af ​​de mest populære kryptokursudvekslinger blandt mere avancerede og professionelle forhandlere. Desværre på grund af kryptos overførbare natur kan det være udfordrende at lave dine Coinbase Pro-skatter og Coinbase i sig selv er faktisk ikke i stand til at give dig de nødvendige oplysninger om kursgevinster og tab.

I denne vejledning diskuterer vi nøjagtigt, hvordan du kan få din skatterapportering udført, når du bruger Coinbase Pro.

Hvordan fungerer skatter på kryptokurrency?

Bare at have kryptokurver som bitcoin udsætter dig ikke for skatteforpligtelser. Det er snarere den indkomst, du genererer ved at investere i dem, der er en form for skattepligtig indkomst.

Det IRS behandler krypto som en form for ejendom. Ligesom andre former for ejendom får du kapitalgevinster og kapitaltab, når du sælger, handler eller bortskaffer dine kryptokurver. Disse gevinster og tab skal rapporteres på dine skatter. 

Eksempel:

John køber 2 BTC fra Coinbase for $ 14.000 og sender dem til sin Coinbase Pro tegnebog til handel. En måned senere handler John 1 BTC for 20 ETH, som på det tidspunkt var 8.000 dollars værd.

I dette eksempel afhændede John sin BTC, da han handlede den for ETH, og han skal derfor beregne sin kapitalgevinst eller -tab på transaktionen.. 

Johns omkostningsgrundlag i 1 BTC er $ 7.000 (14.000 / 2).

John handlede sin BTC for 20 ETH med en dagsværdi på $ 8.000.

John anerkender en kapitalgevinst på $ 1.000 (8.000 – 7.000) fra denne transaktion, som bliver rapporteret på IRS-formular 8949.

På bagsiden, hvis John havde solgt eller bortskaffet sin kryptokurrency for mindre, end han erhvervede den for, ville han afskrive det kapitaltab på hans skat. 

For en komplet dybdykning på alt hvad du behøver at vide om kryptokurrencyafgifter, skal du tjekke vores Komplet Cryptocurrency Tax Guide

Coinbase Pro Skatter – Fordeling af problemet

Coinbase Pro kan faktisk ikke give brugerne de nødvendige skatterapporter, der almindeligvis modtages i en handel med aktier af en række årsager.

Det første spørgsmål er, at mange handler på Coinbase Pro er citeret i andre kryptovalutaer. Da du skal beregne dagsværdien i din lokale FIAT-valuta på tidspunktet for dine handler, bliver dette meget problematisk, og Coinbase Pro sporer ikke originale omkostningsbasis / dagsværdidata på tværs af handler.

Det andet problem (og det meget større) er et resultat af kryptokurrencyens kerneart. Fordi du er i stand til at sende krypto ind og ud af Coinbase Pro-netværket – dvs. sende bitcoin fra en ekstern tegnebog til min Coinbase Pro-tegnebog — Coinbase Pro har ingen måde at vide, til hvilken pris (omkostningsbasis) du erhvervede den krypto til. Omkostningsgrundlag er vigtige data, du har brug for ved beregningen af ​​dine kryptoafgifter.

Vi diskuterede dette problem langt mere dybtgående i vores blogindlæg, Skatteproblemet i kryptovaluta

I det væsentlige, hvis du har nogen kryptokurrencyaktivitet uden for Coinbase Pro, kan børsen ikke give dig rapporter, der beskriver dine gevinster og / eller tab. De forklarer dette selv på deres hjemmeside.

Coinbase Pro Skattevejledning

Så Coinbase Pro kan ikke give mig skatterapporter?

Det er rigtigt, at Coinbase Pro ikke kan sende dig kapitalgevinster og tabsformularer. Hvis du overholder visse tærskler, sender Coinbase Pro dig det, der kaldes en 1099-K, men dette dokument indeholder ikke oplysninger om dine gevinster og tab og er ubrugeligt set fra et skatterapporteringsperspektiv..

Vi opdeling, hvordan Coinbase 1099-K’s arbejde her.

Hvis Coinbase Pro ikke kan give mig skatteformularer, hvordan får jeg dem??

At udbygge dine nødvendige krypto-skatteformularer, du skal tage højde for alle dine kryptokurrency-transaktioner – også dem, der opstod uden for Coinbase Pro. 

For at gøre dette skal du samle alle dine historiske kryptokurrency-data, der udgør dine køb, salg, handler, luftdråber, gafler, udvindede mønter, børser og bytter på tværs af alle børser og platforme, du bruger.

Du kan gøre dette ved at eksportere hver af dine handelshistorikfiler fra dine børser.

Brug disse handelshistorikfiler til at beregne kapitalgevinster og tab for hver af dine handler i hånden. Hver kapitalgevinst eller tabsskatbegivenhed skal registreres på formular 8949, og din nettogevinst skal overføres til tidsplan 1040 D. Vi gennemgår den manuelle rapporteringsproces i vores artikel her: hvordan man rapporterer kryptokurrency om skat.

Coinbase Pro Tax Automation

Skattesoftware til kryptovaluta

Hvis du ikke vil foretage dine skatteberegninger manuelt, kan du simpelthen importere din handelshistorik fra alle dine kryptokurrency-børser direkte til krypto-skattesoftware CryptoTrader.Tax.

Coinbase Pro CryptoTrader.Tax Import

CryptoTrader.Tax integreres direkte med Coinbase Pro og alle andre cryptocurrency-børser. Dette giver dig mulighed for at importere din handelshistorik på få sekunder. 

Når du har importeret alle dine kryptotransaktioner til din CryptoTrader.Tax-konto, kan du generere din rapporter om kapitalgevinster og tab, inklusive IRS-formular 8949 med et klik på en knap. 

Disse rapporter kan gives til din skatteekspert eller endda importeres til din foretrukne skatteopgivelsessoftware såsom TurboTax eller TaxAct.

Konklusion

Cryptocurrency-udvekslinger som Coinbase Pro kan ikke give deres brugere kapitalgevinst- og tabsrapporter, som er nødvendige til skatterapporteringsformål. Du kan lave dine skatteberegninger manuelt ved at downloade handelshistorikfilerne fra alle dine børser, eller du kan automatisere hele processen ved hjælp af CryptoTrader..

Kom godt i gang med CryptoTrader.Tax er helt gratis. Du kan endda generere en gratis forhåndsvisning af dine udfyldte skatterapporter for at se dine samlede gevinster / tab for året. Lær mere om hvordan det fungerer her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner