Sådan gør du din kontantapp Bitcoin-skat

Populær peer-to-peer-betalingsapp, Kontant app er blevet populært inden for bitcoin- og kryptokurrency-samfundet, efter at virksomheden rullede bitcoin-handel direkte i appen i 2017. Som det er tilfældet med alle kryptokurrencyudvekslinger, er nøjagtig skatterapportering en udfordring for bitcoin-investorer, da Cash App ikke sporer dit omkostningsgrundlag effektivt. 

I denne vejledning gennemgår vi den nøjagtige proces bag, hvordan du gør dine Cash App-skatter til dine bitcoin-handler. 

Krypto- og Bitcoin-afgifter 101

I USA behandler IRS bitcoin og andre kryptokurver som ejendom af skatteformål, ikke som valuta. Ligesom andre former for ejendom – aktier, obligationer, fast ejendom – pålægges du et skatteindberetningskrav, når du sælger, handler eller på anden måde bortskaffer din kryptokurrency for mere eller mindre, end du har erhvervet den for. 

I denne forstand ligner kryptovalutahandel handel med aktier i skattemæssigt øjemed.

For eksempel, hvis du købte 0,4 Bitcoin for $ 2.000 i juni 2019 og derefter solgte den to måneder senere for $ 3.000, har du en kapitalgevinst på $ 1.000. Du rapporterer denne gevinst på din selvangivelse, og afhængigt af hvilken skatteklasse du falder ind under, betaler du en vis procentdel af skat på gevinsten. Satser svinger ud fra din skatteklasse såvel som afhængigt af, om det var en kortsigtet versus en langsigtet gevinst. 

Alternativt, hvis du solgte din kryptokurrency for mindre end du købte den til, kan du afskrive kapitaltabet for at spare penge på dine kryptoskatter. 

Vi gennemgår alt hvad du behøver at vide om kryptoskat i vores guide: Den komplette vejledning til afgifter på kryptovaluta.

Kontorapp-skatterapportering (forståelse af problemet)


I slutningen af ​​året (inden 15. februar) sender Cash App dig en 1099-B skatteformular, der beskriver køb, salg og handel med din bitcoin. Dette er den form, som du typisk tilslutter software som TurboTax eller giver til din revisor for at beregne dine gevinster og tab fra dine handler.

For mange Cash App-brugere vil feltet “Omkostningsgrundlag” i denne 1099-B imidlertid være helt tomt. Dette sker, når Cash App ikke ved, hvordan du oprindeligt erhvervede din bitcoin (dvs. det kender ikke dit omkostningsgrundlag), og det er et almindeligt problem for kryptobørs.

Vi går i dybden med dette problem i vores blogindlæg: Skatteproblemet i kryptovaluta.

I det væsentlige, hvis du nogensinde har overført bitcoin til eller ud af din Cash App-tegnebog, mister Cash App muligheden for at spore dit omkostningsgrundlag. Når dette sker, efterlader det feltet tomt i din 1099-B, hvilket gør dette dokument ubrugeligt til rapportering af kapitalgevinster og tab.

Nedenfor er et billede af en Cash App 1099-B. Se, at feltet ‘omkostningsgrundlag’ er tomt for hver enkelt transaktion.

Cash App 1099-B

Så hvis omkostningsgrundlagsfeltet er tomt på min kontantapp 1099-B, er det nytteløst?

Korrekt. Du vil ikke være i stand til udelukkende at stole på denne 1099-B-formular til at beregne dine bitcoin gevinster og tab uden omkostningsgrundlagsdata. 

Hvis Cash App ikke kan give mig mine nødvendige skatterapporter, hvordan får jeg dem?

Løsningen på dette problem er at samle alle dine data fra alle de platforme, du brugte til at købe, sælge, handle eller handle i virtuel valuta.

For eksempel, hvis du købte BTC for $ 5.000 på Coinbase og derefter sendte den til din Cash App-tegnebog for at sælge den til $ 6.000, ved du, at du har en kapitalgevinst på $ 1.000. Du kan registrere din gevinst, når du kombinerer transaktionsregistreringer fra både Coinbase og Cash App. I dette eksempel var dit omkostningsgrundlag for den bitcoin, du solgte, $ 5.000 (fra det oprindelige Coinbase-køb).

Du kan udføre denne dataaggregering i hånden ved at eksportere alle dine handelshistorikfiler fra dine børser og foretage kapitalgevinster og tabstransaktioner for hver handel. Hver skattebegivenhed skal registreres på formular 8949, og din nettogevinst skal overføres til din tidsplan for 1040 D. Vi gennemgår den manuelle rapporteringsproces i vores artikel her: hvordan man rapporterer cryptocurrency om dine skatter.

Crypto tax software

Skattesoftware til kryptovaluta

I stedet for at udføre disse beregninger i hånden kan du også bruge kryptokurrency-skattesoftware som CryptoTrader.Tax til automatisk at opbygge dine nødvendige rapporter om gevinst og tab

Ved blot at forbinde alle dine børser og kryptoplatforme (Cash App er en af ​​dem) kan du importere dine historiske transaktioner til din konto med et klik på en knap. CryptoTrader.Tax samler alle dine transaktioner og tildeler korrekt omkostningsværdier for alle dine skattepligtige begivenheder.

App til CryptoTrader.Tax Cash

Softwaren vil gøre alt antallet knasende for dig. Med et spørgsmål om klik kan du få din rapporter om kryptoskat klar til at sende til din revisor eller importere dem til skatteregistreringssoftware som f.eks TurboTax eller TaxAct.

Nedenfor er en kort video, der viser, hvordan du kan importere dine Cash App-transaktioner til CryptoTrader.Tax for at generere dine skatterapporter..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map