til skattefordele: Beregning af kapitalgevinster og -tab i kryptovaluta for kunder

Beregning af kryptokurrencygevinster og -tab for at rapportere om formular 8949 kan være en ulidelig opgave for revisorer. Fordi kryptokurrency kan overføres af natur og kan sendes fra en platform til en anden, er det svært at holde styr på omkostningsgrundlag og kapitalgevinster / tabsdata. CryptoTrader.Tax er en platform bygget til at automatisere hele rapportering om kryptoskat behandle og gøre dit liv som revisor meget mindre smertefuldt.

Det grundlæggende

Kryptovalutaer som bitcoin behandles som ejendom i lovens øjne og ikke som valuta. Ligesom andre former for ejendom – aktier, obligationer, fast ejendom – får du kapitalgevinster og kapitaltab, der skal rapporteres på din selvangivelse, når du sælger, handler eller på anden måde bortskaffer din kryptovaluta..

Vores Komplet guide til afgifter på kryptovaluta diskuterer disse grundlæggende nærmere.

Hvorfor kryptoskatteindberetning bliver så vanskelig

Da kryptovaluta-brugere konstant overfører krypto til og fra forskellige platforme og kryptokursudvekslinger, har platformene selv ingen måde at vide, hvordan, hvornår, hvor eller til hvilken pris (omkostningsbasis) deres brugere oprindeligt erhvervede deres kryptokurver. Det ser kun, at de dukkede op i en tegnebog på deres platform. Dette betyder, at udvekslingerne heller ikke kan levere rapportering om disse data.

I det andet du overfører krypto til eller ud af en børs, mister den børs evnen til at give dig en nøjagtig rapport, der beskriver omkostningsgrundlaget og dagsværdien af ​​dine kryptokurver, som begge er obligatoriske komponenter til skatterapportering. Med andre ord har kryptokursudveksling ikke mulighed for at give dig de nødvendige oplysninger til at beregne dine kapitalgevinster og -tab. Dette betyder også, at de ikke har mulighed for at give dig en 1099-B.

1099-B er den typiske form, som klienter sender deres skatteregnskabsførere i slutningen af ​​året med en beskrivelse af deres investeringsbeholdning og aktivitet. Dette er de former, som revisorer bruger til at beregne samlede kapitalgevinster og -tab og er almindelige på platforme som Betterment, Etrade og andre mæglerkonti. Cryptocurrency udvekslinger vil sende nogle kunder en 1099-K, hvilket ikke er nyttigt for rapportering om gevinst / tab. Igen, fordi børser ikke kan levere de nødvendige data, skal revisorer bygge 8949’s fra bunden. Det er her CryptoTrader.Tax kommer godt med.

Crypto Tax Software til revisorer

Hvordan revisorer kan bruge CryptoTrader.Tax

Du kan bruge CryptoTrader.Tax sammen med dine klienter for at automatisere 8949 og hele rapport om kryptoskat skabelse. Lær hvordan i nedenstående muligheder.

1. Bliv inviteret af din klient


Hvis din klient allerede har en konto hos os, har de mulighed for at invitere dig til at se og få adgang til deres konto. Dette giver dig mulighed for at se og downloade dine kunder udfyldte skatteformularer for kryptokurrency direkte fra dit skatteprofessionelle dashboard. Under denne omstændighed kræves der meget lidt arbejde i din ende. Din klient har allerede importeret hele deres kryptokurrency-transaktionshistorik og betalt for deres udfyldte skatterapport. Du kan få adgang til deres skatterapporter, downloade dem og importere dem til din foretrukne skatteregistreringssoftware som ProConnect, Drake, ATX, UltraTax og mere.

Fordele

Fordelene ved at gå med denne rute inkluderer:

 1. Du behøver ikke bekymre dig om at fakturere din klient for CryptoTrader. Skatteplan – de har allerede betalt.
 2. Hvis der er problemer med din klients CryptoTrader.Tax-konto, løser de det typisk med CryptoTrader.Tax-supportteamet
 3. Intet arbejde er nødvendigt på din ende. Alt du skal gøre er at downloade rapporterne og arkivere dem!

2. Opret en skattefaglig konto

Hvis din klient er kommet til dig og beder om hjælp til deres kryptoafgift, kan du invitere dem til at bruge CryptoTrader.Tax fra din CryptoTrader.Tax Skattefaglig konto. Ved at oprette en professionel skattekonto inden for CryptoTrader.Tax vil du have en enkelt placering til at administrere alle dine kryptokurrencyklienter på ét sted. Du kan invitere så mange kunder som du har brug for under din skatteprofessionelle konto. Dit klientdashboard giver dig en bekvem måde at få adgang til hver konto, hjælpe med at afstemme manglende transaktioner og holde alle klientdata beskyttet på en enkelt placering (billedet nedenfor). Oprettelse af en CryptoTrader.Tax Tax Pro-konto er helt gratis. Du kan lære mere om det og tilmelde dig lige her.

Crypto Tax professionel software Tax Professional Dashboard

Fordele

Fordelene ved at invitere din klient inkluderer:

 1. Tidsbesparelser. Intet manuelt arbejde er nødvendigt fra din side.
 2. Din klient får udnyttet CryptoTrader.Tax kundesupport.
 3. Ingen grund til at fakturere din klient for omkostningerne ved CryptoTrader.Tax – de betaler for rapporten.

3. Udfør arbejdet for din klient

Hvis din klient ikke er så teknisk klog eller ikke vil røre ved noget af dette, kan du også oprette deres nødvendige skatterapporter for dem ved hjælp af CryptoTrader.Tax. Du skal blot tilmelde dig en normal CryptoTrader.Tax-konto i dette tilfælde og gennemgå processen til oprettelse af en rapport.

Fordele:

 1. Mere kontrol over din kundes skatteinddragelse
 2. Prioriteret kundesupport
 3. Evnen til at opkræve en præmie til din klient for at levere en komplet, end-to-end service 

Ulemper:

 1. Brug for at få din klients transaktionshistorik fra deres børser (lær hvordan her).
 2. Mere krævet frem og tilbage med din klient

Afslutningsvis

At få dine klienter kryptokurrency skatterapportering færdig behøver ikke at være en smertefuld proces. Den nemmeste måde at administrere dine kryptokurrency klienter på og automatisk generere nødvendige krypto skatterapporter er at oprette en Tax Professional konto hos CryptoTrader.Tax. Du kan oprette din konto gratis i dag! Kom godt i gang her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map